FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus

«189101112»
Adrian04.11.2010 09:36

Desi e offtopic, nu am inteles de ce e nesimtit Kapetanos. Pentru ca nu-l baga Lacatus? Nu cumva Lacatus e nesimtitul?

Vedem un nou caz Dayro. Un jucator care si-a demonstrat valoarea e terminat de acest "antrenor" doar pentru a ajunge la alta echipa si a ne face sa ne para rau ca l-am pierdut.

Da' Kapetanos e nesimtit, intr-adevar.

red&blue_boy04.11.2010 09:45

Nesimtiti or fi multi altii,dar nu cred ca Pantelis se numara printre ei...

oricum Dan Petrescu asteapta la cotitura momentul potrivit...

Nu stiu daca asteapta,pentru ce sa vina,sa-l umileasca Jiji?Plus ca ar renunta la o gramada de bani...

bogdinho'04.11.2010 09:55
Nesimtiti or fi multi altii,dar nu cred ca Pantelis se numara printre ei...

Sincer , eu zic ca in in ultima vreme a fost prea indolent , mai ales la Bistrita , intr-o faza clara de gol a ales sa traga , in locul unei pase la Stancu care era liber in stanga...

bogdinho'04.11.2010 10:03
Desi e offtopic, nu am inteles de ce e nesimtit Kapetanos. Pentru ca nu-l baga Lacatus? Nu cumva Lacatus e nesimtitul?

Vedem un nou caz Dayro. Un jucator care si-a demonstrat valoarea e terminat de acest "antrenor" doar pentru a ajunge la alta echipa si a ne face sa ne para rau ca l-am pierdut.

Da' Kapetanos e nesimtit, intr-adevar.

Ok , nu e nesimtit , sa spunem " indolent " !

Exemple : penalty-ul din Cupa cu Sportul batut intr-un stil de sila totala si ratare de la Bistrita , daca ar fi pasat poate ca am fi egalat , nu ?

Adrian04.11.2010 10:04

Egoismul e una din trasaturile de baza ale unui atacant bun. Fara suparare, nu o sa-l vedeti niciodata pe Inzaghi sa paseze dintr-o astfel de faza.

bogdinho'04.11.2010 10:06
Egoismul e una din trasaturile de baza ale unui atacant bun.

Nu cred , mult mai bine ar fi sa joci pentru echipa ! Uita-te la Higuain , el ii paseaza lui Ronaldo desi , ar trebui sa fie invers :)

Adrian04.11.2010 10:10

Cred si eu ca la 5-0 dai pasa la coechipier, mai ales cand tu ai marcat toate golurile. Oricum, Higuain nu e de acelasi profil cu Pantelis. Comparatia e un pic exagerata. Ia uita-te tu daca Huntelaar da pasa. Sau Van Nistelrooy. NEVER! Ca sa nu zic tot de Inzaghi, un binecunoscut egoist.

Asta e diferenta intre atacanti buni si golgeteri.

Adi Ilie era un atacant superb dar Vladoiu era golgeterul. La fel, Oprita a dat 19 pase de gol in sezonul in care Claudiu Raducanu a fost golgeter cu 21 de goluri.

bogdinho'04.11.2010 10:15
Ia uita-te tu daca Huntelaar da pasa. Sau Van Nistelrooy. NEVER! Ca sa nu zic tot de Inzaghi, un binecunoscut egoist.

Inzaghi este si cel mai speculant atacant din istorie , parerea mea ! Are un noroc iesit din comun dar , eu nu l-as titulariza nici macar la Steaua , e prea rudimentar , nu stiu ce mai cauta la Milan...

Oricum , cu toata indolenta lui Kapetanos , ar trebui sa fie titular in fata lui Bilasco ! De cand a venit de la Unirea la Steaua , nu l-am vazut sa aibe macar o faza de poarta periculoasa , nu mai zic sa dea gol...

Scz de offtopic...

Adrian04.11.2010 11:08
Inzaghi este si cel mai speculant atacant din istorie , parerea mea ! Are un noroc iesit din comun dar , eu nu l-as titulariza nici macar la Steaua , e prea rudimentar , nu stiu ce mai cauta la Milan...

Cu asta ti-ai raspuns singur la intrebarea daca stii sau nu fotbal. Rudimentar sau nu, ala e cel mai bun marcator in cupe europene din toate timpurile. Daca tu nu l-ai folosi, da mana cu Lacatus, ca nici el nu vrea sa il foloseasca pe cel golgeterul Stelei din ultimele 2 sezoane.

Si in caz ca nu stii ce mai cauta Inzaghi la Milan, iti sugerez sa dai pe livescore si sa vezi cum s-a terminat Milan-Real de aseara.

STARforce04.11.2010 11:33

In cazul in care asta seara pierdem cred ca ciobi il face tocanita pe Laca....pacat

bogdinho'04.11.2010 11:51
In cazul in care asta seara pierdem cred ca ciobi il face tocanita pe Laca....pacat

Daca pierde , va fi demis ! Nu cred ca Ciobanul va mai suporta , e prea dobitoc sa cunoasca ce-i aia " rabdare " :notangel:

Adrian04.11.2010 11:53

Nu bai, gresiti. Nimeni nu il da afara pe Lacatus, ca are caracter prea frumos. Lacatus va fi umilit public, va fi jignit, se va sterge cu el pe jos dar nu va fi dat afara. Acum, daca dupa toate rahaturile alea Laca decide sa plece, asta e altceva. Dar nu va fi dat afara, ca are caracter prea frumos.

red&blue_boy04.11.2010 12:23

Asa e,Lacatus va pleca singur,sau va fi silit sa o faca...

Ok , nu e nesimtit , sa spunem " indolent " !

Asta e cu totul altceva.

Asta e buna,nici nu prea stiu ce sa mai zic...

Ronnie04.11.2010 16:34
Egoismul e una din trasaturile de baza ale unui atacant bun.

E o trasatura de baza daca atacantul marcheaza. Dar cand vezi cate un dobitoc gen Lacina Traore, Habibou sau Kapetanos care in viata lor nu au dat un gol din afara careului cum incearca niste executii care nu ies nici lui Messi te apuca plansu'.

Alex88pl04.11.2010 17:30
E o trasatura de baza daca atacantul marcheaza. Dar cand vezi cate un dobitoc gen Lacina Traore, Habibou sau Kapetanos care in viata lor nu au dat un gol din afara careului cum incearca niste executii care nu ies nici lui Messi te apuca plansu'.

pe mine ma apuca rasu`..sincer.

mountytoma05.11.2010 07:09

lacatusule, chiar trebuie sa vedem maimuta aia in teren la fiecare meci? nu ne ajunge maimuta aia din loja, care ne spurca ecranele televizoarelor?

chiar vrei sa ajungi ca Ilie Dumitrescu, sa fii injurat in Ghencea?

vasilik05.11.2010 09:09

NEA Marius PASCANIUL TE IUBESTE.BRAVO PENTRU CE FACI PENTRU Steaua SI NOI(SUPORTERII).TE ROG SA LE IMPLEMENTATI JUCATORILOR DORINTA DE A CASTIGA TROFEE SI TE ASTEPTAM AICI LA PASCANI SA JUCAM UN AMICA CAND O SA FACETI UN TURNEU PRIN TARA.

blindica05.11.2010 10:21

Lacatus n-a pus conditia sa nu poata fi demis pana la sfarsitul sezonului? Re-obisnuiti-va cu Lacatus. Nu cred ca-l scoate pe Gardos din echipa,cum am citit mai sus. Sigur,mai sus am citit si ca Inzaghi e slab...la varsta lui a destabilizat super echipa lui Mourinho!

Printre multe altele,nu inteleg de ce Lacatus nu schimba capitanul.Sigur,ar fi niste explicatii,dar ne suparam si mai mult pe Lacatus...

bogdinho'05.11.2010 14:34

Normal ar fi ca Lacatus sa nu schimbe echipa cu Rapid , dar cu siguranta in primul 11 isi vor face loc petardele ( Galamaz , Brandan , Marinescu sau Bilasco ) :(

Sper sa nu fim umiliti ca in sezonul trecut...

Ronnie05.11.2010 15:19

Daca Brandan e petarda inseamna ca s-a sucit fotbalul cu fundul in jos. Dar atata timp cat cel care a afirmat asta a spus si ca Inzaghi nu ar avea loc in echipa Stelei de astazi este de inteles.

Totusi, observ cu tristete ca foarte multa lume e influentata de declaratiile ciobanului de dupa meciuri.

In opinia mea, Brandan este de departe cel mai bun fundas stanga al Stelei din ultimii 10 ani.

bogdinho'05.11.2010 15:30
Daca Brandan e petarda inseamna ca s-a sucit fotbalul cu fundul in jos.

In opinia mea, Brandan este de departe cel mai bun fundas stanga al Stelei din ultimii 10 ani.

Esti sigur ? E mai bun ca Latovlevici ? Eu nu cred si sunt sigur ca multi te-ar contrazice aici :)

Latovlevici are vitalitate , viteza , suteaza bine la poarta , centreaza bine , se apara bine , in schimb Brandan este doar o copie nereusita a jucatorului care facea furori la Urziceni , deocamdata la Steaua joaca ca o petarda , abia se misca , nu e in stare sa dea o centrare buna...

Edit : Atata timp cat Lacatus va continua sa joace cu o echipa in Europa si alta in Liga 1 e normal sa pierdem si sa nu avem continuitate ! Pana la urma se vede ca 11-le folosit in Europa evolueaza mult mai bine decat cel din Liga 1 format din jucatorii expirati veniti din Baragan...

Singura exceptie este Ricardo...

Ronnie05.11.2010 15:34

Daca Latovlevici avea "vitalitate, viteza, sut bun la poarta, centrare buna si se apara bine" atunci sunt sigur ca ar fi fost la Barcelona sau Chelsea, pentru ca ar fi avut toate calitatile care ii sunt necesare unui fundas lateral.

Pentru ca un jucator sa joace la potentialul sau maxim el trebuie sa fie integrat in echipa, sa faca parte dintr-un sistem sau dintr-o idee. Dar asta e prea greu de inteles pentru suporterii de rezultat, cei care din declaratiile lui Oierul traiesc.

Brandan daca ar juca la o echipa competenta (primul exemplu care-mi vine in minte este Otelul Galati) ar fi un jucator de baza.

bogdinho'05.11.2010 15:38

Sa fim seriosi , daca Brandan ar fi asa bun cum spui tu , nu ar mai fi la Steaua si pana la urma nici la Steaua nu prea joaca ! Sper sa inteleaga si Lacatus ca unii mimeaza fotbalul , iar altii sunt prea nesimtiti...

Bogdan05.11.2010 18:04

@Ronnie brandan la Urziceni poate. La Steaua mai are de demonstrat. Momentan a facut doar meciuri mediocre.

Alex88pl05.11.2010 18:34

care a zis ma ca inzaghi nu ar avea loc in echipa Stelei?:))) hahahahaha

on:cu sufletul vreau sa cred in Lacatus..dar nu sunt sigur ca asta e momentul.

«189101112»