FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus

«19101112»
red&blue_boy06.11.2010 01:40

Nu stiu care-o fi mai bun,dar cred ca pana acum,la cum au jucat la Steaua,Latovlevici a fost peste Brandan...

Ronnie06.11.2010 08:42

Pai jucatorul abia a venit, are 1 luna - 2 de cand a semnat cu Steaua. Numai in Romania poti cere unui jucator sa se integreze in doar o luna. Si mai ales intr-o echipa in care s-au adus in vara 20 de jucatori.

bogdinho'06.11.2010 10:20
Pai jucatorul abia a venit, are 1 luna - 2 de cand a semnat cu Steaua. Numai in Romania poti cere unui jucator sa se integreze in doar o luna. Si mai ales intr-o echipa in care s-au adus in vara 20 de jucatori.

Nici Latovlevici nu e de mult timp la Steaua , sa zicem 2-3 luni...

Oricum prin evolutii demonstreaza ca e peste Brandan...

Edit : S-a vazut cu Gaz Metan ce mare jucator e Brandan , nu era in stare sa dea o centrare , parca il imita pe Nicolita , nu stie decat sa paseze ca un anemic pe metru patrat...

Nu stiu ce s-a intamplat cu el , la Unirea parca era alt jucator...

Cu Latovlevici in stanga poate ca altfel ar fi stat situatia...erau mai multe suturi , mai multa viteza , de asta aveam nevoie in meciul cu Gaz

Pacat , ne reveniseram...

Lacatus nu are nicio vina , este aproape imposibil sa faci ceva cand preiei o echipa in plin campionat ! Sper sa ramana pana la sfarsitul turului , insa este cam greu de crezut...

Lari16.11.2010 00:41

Lacatuș a pierdut din autoritate, pentru că fotbalistii il acuză că i-a folosit desi erau obositi si astfel i-a expus criticilor.

Schimbarile dese pe care Lacatuș le-a operat in echipă nu l-au ajutat cu nimic. Mai rau, tehnicianul si-a pus jucatorii in cap cu deciziile pe care le-a luat pentru meciul cu Gaz Metan. Esecul si reactiile dure pe care Oierul le-a avut la adresa lor i-au aprins pe fotbalisti, care dau vina pe antrenor! Ce-i reproseaza Unii dintre ei spun că au fost folositi duminica desi acuzaseră o stare de oboseală in urma "dublei" campionat-Cupă pe care o disputaseră cu Rapid.

"Putea să ne protejeze"

Surse din echipă descriu motivul pentru care Lacă a ajuns să fie contestat de oamenii pe care-i pregateste: "Eram frint! Dacă tot s-a facut o rotatie de cind a inceput sezonul, nea Marius putea să ne fi protejat pe ăștia care eram epuizati, dar n-a facut-o. Am intrat obositi, am jucat prost si ne-am pus lumea in cap, de la patron la suporteri!".

Duckadam confirmă

Faptul că unii oameni din lot au suferit din cauza ritmului teribil din ultima saptamină e confirmat si de presedintele Duckadam: "După meciul din Cupa cu Rapid, am intrat in vestiar să-i felicit pe baieti. Martinovici nici nu mai putea să respire!". Steaua a jucat luni in Giulesti, in campionat, joi a revenit in Grant pentru "sfertul" de Cupa iar duminică a avut acasa cu Gaz Metan.

"De fiecare data fac echipa in functie de starea in care jucatorii mei se află din punct de vedere fizic. Niciodată nu schimb ceva doar ca să arat ce mare antrenor sunt eu!" - Marius Lacatus antrenorul Stelei

5 stelisti au fost titulari in toate cele trei meciuri din ultima saptamină: Tatarusanu, Martinovici, Gardos Bicfalvi si Tanase

28 de fotbalisti a rulat Steaua de-a lungul celor 15 etape care au trecut pină acum din Liga 1

gsp

Marius Lacatuș a fost foarte afectat de atacurile lui Ciobanul de după meciul pierdut cu Gaz Metan si a mers ieri la palat pentru a da cartile pe față cu patronul. Pană la urmă s-a ajuns la un acord, si anume ca o analiză să se facă de-abia la finalul anului, iar dacă Steaua va pastra sanse reale de a câștiga titlul, atunci Lacă va ramane. Dacă nu, va pleca el de bunavoie.

Orele din noaptea de după meciul Steaua - Gaz Metan, scor 0-1, au trecut greu pentru antrenorul Stelei, Marius Lacatus Le-a spus colaboratorilor că de nervi nu a putut să doarma Nervi din două motive: pentru că echipa a pierdut un meci pe care era obligată să-l câștige si pentru că Ciobanul l-a atacat direct. Dimineata, Lacatuș a mers la palat pentru a da cartile pe față cu patronul sau. "Gigi, hai să discutam deschis! Dacă vrei să plec, spune-mi acum, in față. Nu mă ataca pe la televizor. Eu nu vreau să plec, am acceptat să mă intorc tocmai pentru că eu cred că putem face performanță. Deci, decide-te acum. Ori plec, ori raman", a spus franc antrenorul.

"Pleci dacă nu reintram in lupta pentru titlu!"

"Marius, stii ceva? Eu nu retrag nimic din ce am zis după meciul cu Gaz Metan. Eu nu accept să ne facem de ras. Trebuia să faci ceva să nu pierdem, că uite, ne-am indepartat de obiectiv. Știi care e parerea mea despre tine si nu vreau să pleci acum. Hai să stabilim altceva. În iarna după ce se termină jocurile, ne asezam si discutam. Dacă tu reduci pană atunci diferenta dintre noi si locul 1 si intram in luptă serioasă pentru titlu, nu vrajeală de genul că mai avem sanse matematice, atunci continuam impreuna Dacă nu, ne strangem frumos mainile, ne despartim si ramanem in continuare prieteni", a replicat patronul. Marius Lacatuș a fost de acord pană la urmă cu acest pact. A vrut să-și testeze patronul, să vadă dacă mai are incredere in el sau nu.

prosport

Steaua1947^16.11.2010 05:22

Lacatus a avut vreodata autoritate ?

clausblaus16.11.2010 08:00

@Steaua 1947

Da,cu ceva ani in urma cand activa ca jucator!

Steaua1947^16.11.2010 09:56

@clausblaus

Stiu , dar ma refeream la precedentele mandate si la actualul mandat .

mountytoma03.12.2010 09:00

ma intreb oare cum ar juca o echipa de genul

tatarusanu

martinovic gardos geraldo alves latovlevici

angelov a.ionescu

szekely tanase marinescu

Stancu

cu siguranta doi idioti ar face infarct cand ar vedea echipa asta intrand in teren, caci lipsesc iubitele lor Banel si bicfalvi, plus purtatorii de comisioane galamaz, bilasco, ricardo etc

lacatusule, iti doresc ca macar la ultimul tau meci sa ai curaj sa bagi in teren echipa care merita sa joace!

ice_ball01.01.2011 15:20

ramane mare jucator dar ca antrenor mai are mult de studiat.

bogdinho'03.01.2011 15:47
ma intreb oare cum ar juca o echipa de genul

tatarusanu

martinovic gardos geraldo alves latovlevici

angelov a.ionescu

szekely tanase marinescu

Stancu

Eu zic ca asa ar arata mai bine :

Tatarusanu - Bonfim , Gardos , Geraldo , Latovlevici - Radut , Ricardo - Szekely , Stancu , Tanase - Kapetanos !

Nu inteleg de ce Lacatus nu mizeaza pe Radut mai mult , el poate aduce ceva creativitate si viziune in joc...

zloty03.01.2011 18:53

Lacatuș: "Kapetanos să nu uite că eu si Adi Ilie ne-am bagat pielea la saramură pentru el"

Tupeu incredibil, singurii care si-au pus pielea la bataie pentru grec, au fost Adi Ilie si Dorinel Munteanu.Nu inteleg de ce vorbeste de parca ar avea vreun cuvant de spus in ce jucatori vin ,ce jucatori pleaca ,sau chiar de alcatuirea echipei.

Biruitorul03.01.2011 19:23

Lacatus ramane acelasi personaj patetic ... pacat

mountytoma04.01.2011 07:23

Lacatus ramane o sluga jalnica a maimutei de la loja. numai kapetanos stie cate a patimit din cauza lui Lacatus. cand a revenit antrenor Lacatus, grecului mai sa-i dea lacrimile. si boii aia de la gsp ii mai ofereau si un dvd cu Lacatus!

abia dupa pauza asta de iarna se va vedea ce joaca echipa antrenata de Lacatus. in tur echipa a jucat ce stia de la ceilalti antrenori, de fapt doar de la Piturca, pentru ca Ilie Dumitrescu nu e antrenor

Lari04.01.2011 14:09

Și Lacă e certat cu Oierul?

Mititelu și Pițurcă stau fund in fund, nu-și vorbesc. De unde și balamucul de-acum din Banie. În schimb, Oierul și Lacatuș nu sunt certați, dar lasă senzația că ar fi. Își vorbesc, presupunem fară nicio dovada dar vorbesc limbi cu totul diferite. Nimic, dar absolut nimic nu mai aduce azi cu scanteia de odinioară a lui Lacatuș la pasa cu exteriorul in adancime a lui Fane Petcu. Azi, Lacă se aprinde foarte greu sau nu se mai aprinde deloc. Anii de antrenorat cu destule dușuri reci l-au potolit intr-atat incat mereu pare mai degrabă resemnat decat sufocat de maturitatea varstei. În ˜89, in meciul decisiv cu danezii pentru Coppa del Mondo, Lacă a sprintat vreo 10-15 metri doar ca să-l strangă de gat pe Dan Petrescu, prabușit pe gazon după o ratare. Cine și-ar fi inchipuit că butoiașului cu pulbere de atunci care arunca in aer Ghencea ii va lua locul antrenorul de plastilină de azi. Din toate mandatele de la Steaua. Parcă am fi colegi de breasla Și Lacă află odată cu presa cine mai vine, cine mai pleacă de la Steaua. Nu mi-a spus nimeni că trebuie să renunț la Kapetanos și Anghelov. Nu mi-a spus nimeni că e posibil să vină Iliev. Am deja cinci fundași centrali, etc., etc., etc. Maftei, Caramarin, acum hop și Luțu. Pe Lacă nu l-a intrebat nimeni niciodată nimic după cat e de surprins de fiecare dată cu bursa transferurilor din Ghencea.

Acum, in vacanță, in orice vacanță, norma antrenorilor e dubla Ca să vă convingeți, intrebați-i pe Lucescu-sr și pe Boloni, care nici n-a semnat bine cu Lens că a și dat fuga la un turneu in Portugalia să vadă niște jucatori. Acum, in pauza competiționala birourile antrenorilor sunt strivite de sute de DVD-uri și de faxuri cu corespondențe cu impresari de aiurea. În biroul lui Lacă pare să se fi schimbat doar calendarul de pe perete. Altminteri, tot ar fi transpirat in presă o lista lista lui Lacatuș, sau macar numele unui singur jucator pe care și l-ar dori din retur. Și l-ar dori el, nu patronul, nu MM, nu Mache. Și cand te gandești că in vară Oierul semna ca primarul transferul a jumatate de echipă A explicat de ce. În antrenorul Pițurcă avea incredere.

Mihai Ciuca (ProSport)

red&blue_boy04.01.2011 16:34

Certati sau nu,cert e ca Oierul face in continuare lotul,echipa la Steaua...Ma intreb de ce nu se pune naibii odata si antrenor,barem sa stim una!

Lari24.01.2011 14:47

Tehnicianul a simtit pe pielea lui, in Turcia, ce inseamnă să nu fie consultat de patron. El a aflat că Stancu pleacă la Istanbul abia la masa de pranz, cand fotbalistul care era deja fostul atacant al roș-albastrilor a aparut cu geamantanul.

"Tu unde crezi că pleci?", l-a intampinat Lacatuș pe jucator, mirat că acesta iși facuse aparitia cu trolerul la masă! "Pai, am avion pentru Istanbul peste două ore! Mă duc la Galatasaray", a fost raspunsul care l-a lasat mască pe Lacatus

ProSport

Biruitorul27.01.2011 11:28

Ce-a fost si ce-a ajuns! Lacatuș a fost la Oierul, dar Gigi i-a transmis că n-are timp de el!

http://www.prosport.ro/fotbal-intern/Liga-...p-de-el-7923067

Lari01.02.2011 23:37

Antrenorul Stelei si-a instalat două DVD-uri, o plasma o imprimantă si un laptop cu ajutorul carora studiază in amanunt jocul adversarelor din amicale

Lacatuș se adaptează noilor cerinte din fotbal. Camera sa de la etajul 2 al hotelului Starlight Convention Center&Spa de la malul Marii Mediterane e exemplul perfect a ce inseamnă să fii azi antrenorul unei echipe de top.

Desi camerele stabilimentului sunt foarte incapatoare, la "principalul" Stelei in incapere zici că te afli intr-un studio de inregistrari sau intr-un centru de presa Două DVD-uri, o plasma plus un televizor, un laptop si o imprimantă legată la un alt calculator.

Toate aceste lucruri au fost solicitate de Lacatuș incă din prima zi de cantonament. Studiază zilnic pe DVD-uri partide oficiale sau amicale ale adversarilor pe care urmează să-i intilnească in stagiul din Antalya. Imprimanta il ajută să scoată fise individuale fiecarui fotbalist pe care il pregateste sau să printeze diverse materiale de pe Internet ori date prelucrate in urma unor teste fizice sutinute de Nicoliță si Compania.

"Cind jucatorii merg la odihna Mister se duce in cameră si stă pină noaptea tirziu si studiaza face analiza video a meciurilor, caută date, printeaza pune foile in dosare, iar dimineata analizam din nou impreună si pregatim antrenamentul", a explicat unul dintre colaboratorii lui Lacatus

"Cum ajunge in camera cum dă drumul la DVD si urmareste aproape incontinuu meciuri, fie că sunt ale Stelei, inregistrari, fie că sunt ale echipelor cu care urmează să jucam" - Un membru din staff-ul lui Lacatuș

CIFRELE DE ANTRENOR ALE LUI LĂ'CĂ'TUȘ

10 ani si jumatate au trecut de cind si-a inceput cariera de antrenor, el debutind ca tehnician pe banca lui FC National

7 echipe a pregatit in toată cariera lui: FC National, FC Brasov, Ceahlaul, Inter Gaz, UTA, Steaua si FC Vaslui, dar a fost si secundul lui Iordanescu la echipa natională a Romaniei si al lui Stoichiță la "nationala" Panama

0 trofee a cîștigat ca antrenor, cele mai importante performante fiind calificarea in grupele Ligii Campionilor cu Steaua, după 2-2 si 1-0 cu Galatasaray, si finala Cupei Romaniei, jucată cu FC Vaslui in 2010

3 mandate de antrenor are la activ Lacatuș pe banca Stelei, fiind alaturi de Piturcă singurul care se poate lauda cu această performanță după 1989

E in topul longevității

În ultimii 10 ani, Lacatuș se poate lauda că a strins in total, in cele 3 mandate, 21 de luni ca "principal" al Stelei. El e depășit doar de Piturcă si e la egalitate cu Olaroiu, care a avut insă numai două mandate.

Antrenor Cit a stat pe banca Stelei

1. Piturcă 56 de luni

2-3. Olaroiu 21 de luni

Lacatuș 21 de luni

4. Zenga 10 luni

5. Stoichiță 8 luni

gsp

red&blue_boy02.02.2011 05:44

Sa mai zica lumea ca nu e antrenor Laca! :)

bogdinho'02.02.2011 11:38

Ciobanul il aduce pe Lacatus de fiecare data cand nu are o solutie viabila , la sfarsitul campionatului va pleca cu siguranta daca nu va lua titlul...

Din pacate...

mountytoma03.02.2011 07:22

cred ca abia acum vom vedea ce poate Lacatus ca antrenor. dupa o intreaga pregatire deiarna sub bagheta maiastra a lui Lacatus, cred ca Steaua este o candidata cu serioase sanse la retrogradare. va fi ajutat in aceasta privinta si de gibonul din pipera.

Lari10.02.2011 08:50

Cel mai utilizat sfat pe care antrenorul din Ghencea il are catre elevii sai nu e o indicatie tactica o asezare la o fază anume sau o schema ci un indemn: "Haide!". Lacă foloseste obsedant acest cuvint, pe parcursul intilnirii cu slovenii apelind la el de nu mai putin de 85 de ori, adică aproape o dată pe minut!

"Haidee, Bila haide, haide acum!" se auzea atunci cind "Fiara" solicita presing. "Haidee, Banele, hai, Bonfi, haideee, Marine!" era replica atunci cind Steaua recupera balonul si tehnicianul cerea ca faza să fie jucată repede. Lacatuș are momente cind foloseste indemnul fară a-l mai alatura unui nume de jucator. "Hai, hai, haide, băă!", se aude din gura fostului numar 7 al Stelei.

Raguseală tratată cu Strepsils

Tocmai pentru că vorbeste mult si tipă aproape incontinuu, Marius e mereu ragusit la finalul partidelor. Dimineata, primeste din partea medicului sau a asistentului acestuia o pastilă Strepsils pentru a-și trata vocea. În tur, imediat după ce a fost reinstalat pe banca roș-albastrilor, a ragusit complet si nici nu mai putea să vorbeasca S-a tratat cu miere de albine si cu două zile de stat la aer curat, la Brasov.

Alte indicatii

Catre Brandan: "Dacă ai mingea pe piciorul sting, piciorul tau de baza de ce ti-o mai faci pe dreptul să-ți complici viata? Poti să-mi explici?"

Catre Marinescu: "De ce tragi, ma să rupi poarta, cind poti să pui frumos latul la minge? Vrem să rupem portile, incredibil asa ceva!"

Catre Dică: "Hai, Dica fă presing, nu sta si te uita! Cind plecam la contraatac, pleacă de lingă omul cu mingea si mergi in careu la finalizare, că acolo nu-l avem decit pe Bilasco la toate centrarile noastre!"

Catre Onofraș: "Ce faci, ma baiatule, te duci cu mingea in banda stinga Bai, eu te-am bagat pe tine mijlocaș dreapta sau atacant?"

Catre Bilasco: "Bila tu astepti centrarea pe linia lui 16 metri si esti atacant?! Pai, cum vrem să dam noi gol cu un singur jucator in careul advers?"

Cine l-a scos rau din sarite

1. Bonfim. Fundasul brazilian nu i-a respectat indicatiile tactice, la un moment dat a si avut un schimb de replici pe teren cu Ricardo. Lacatuș l-a atentionat, iar in minutul 55 n-a mai suportat si l-a schimbat, Bonfim refuzind să iasă prin dreptul bancilor.

2. Ricardo si Geraldo. Primul a dat o pasă inapoi, Lacă l-a certat, in timp ce Geraldo apucase să-i transmită mijlocasului: "Bine, bine!". "Ce bine, ma cum să fie bine?", s-a rastit "Fiara" la Geraldo.

3. Onofras A jucat inapoi o minge, desi Lacatuș ii ceruse să o joace inainte. Antrenorul a intrat efectiv pe teren 2-3 metri si i-a strigat lui "Ono" de la 20-30 de centimetri de el să nu mai facă asa ceva.

1 jucator care a inceput ca titular meciul cu Koper nu a avut parte de nici un reproș atita vreme cit a evoluat, e vorba despre Galamaz

gsp

ebonyc10.02.2011 09:54

Ce ma amuza chestia asta cu "Nicolita si Compania".

AleXyS.fCSB02.03.2011 07:53

Vorba asta cu "Nicolita si compania" ne amuza dar... de la un timp e enervant, parca ar fi Nicolita marele jucator al Stelei, de parca el face jocurile si alte chiestii... cand el nu joaca nimic :)

Lari03.03.2011 18:30

După ce am observat meciurile din turul campionatului in Liga a doua, mi-am dat seama că nici unul nu este pregatit si nu are capacitatea să joace in acest moment la prima echipa Nu este usor să joci la Steaua, ai nevoie de mai mult decat tinerete.

La ultimul meci din Europa League cu Napoli, n-am putut să trec niciun pusti pe banca de rezerve pentru că cei trecuti pe lista UEFA erau deja in vacanță. Asa că am ramas doar cu 6 jucatori pe banca În cantonament n-am jucatori de la echipa a doua pentru că avem un lot numeros si suntem dublati pe toate posturile

«19101112»