FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus

«15678912»
Joint05.04.2009 06:36

La multi ani, Laca !!! Dar nu la Steaua, pentru ca nu ai ce cauta pe postul de antrenor. Si fara suparare, nu ai caracter. In rest, numai de bine.

Ronnie05.04.2009 06:44

LA MULTI ANI, Marius Lacatus!

danimarcu05.04.2009 07:42

La multi ani fostului mare jucator stelist!

de ziua ta iti doresc sa-ti dea Domnul mintea cea de pe urma.Poate realizezi si tu cat de tare ne-ai ranit trecand baricada in tabara adversa!...

SteLuTzZz05.04.2009 07:47

La Multi Ani, Laca !

Erou Ros-Albastru

1478650411p1010195.jpg

17008195p1010182n.jpg

6f8y7707a.jpg

MoWeed05.04.2009 08:36

La mult ani Laca

Azzido05.04.2009 15:03

Da Laca, la multi ani !

Iti multumim ca il pupi in fund pe Gigi, cel care a distrus ceea ce ai cladit tu in tinerete.

Chiar si asa, un sincer la multi ani din partea mea.

mountytoma08.04.2009 10:34

Lacatus, fa un bine Stelei, da-te la o parte si lasa-i pe suporteri sa scape Steaua de ciobanul asta prost. nu vezi ca te-ai facut de kko de tot? poate ajungi si tu langa Gigi la racorica, cine stie in ce mizerii te mai atrage boul ala! pleaca acum, cat se mai poate in libertate!

asa poate mai vedem si noi fotbal. eu stiu ca esti curajos, dar nu vreau sa ma conving de faptul ca ai curaj sa antrenezi Steaua si in Liga a II-a!

_yang27.04.2009 15:42

Acesti oameni nu cunosc ce inseamna pasiune si nu respecta omul care crede in ea si care simte ca poate reusi, omul care lupta pana la sfarsit… pentru ei totul se cumpara, orice are un pret si se poate vinde. Ei nu pot intelege de ce s-a intors Lacatus la echipa, nu pot crede ca dragostea lui pentru Steaua este mai mare decat orgoliul si pericolul unei recidive laolalta. Desi a avut oferte pe bani mai multi de la o alta echipa, el a ales sa vina la Steaua cu gandul la cei care isi puneau in el toate sperantele pentru un retur precum cel din sezonul trecut. Oamenii fac lucruri marete din dragoste iar ceilalti, care nu au sensibilitatea necesara pentru a aprecia asta,ii critica. Asadar, dragii mei, nu traiti in lumea celorlalti … fiti buni si haideti sa nu lasam televizorul sa ne stearga memoria si mai ales istoria.

Aici

razvan2806.05.2009 19:46

Aveti vreo informatie despre "Scoala de fotbal Marius Lacatus" ?

Am cautat pe Google si n-am gasit nimic :(

Melku09.05.2009 10:08
NU TE MAI SUPORT !
Bombonel9409.05.2009 11:02

PLEACA!!!NOI STRIGAM "Marius Lacatus" JUCATORUL NU ANTRENORUL;)

Joga Bonito09.05.2009 11:17

bombonele,

Treci pe la scoala tinere. Lasa deoparte mesajele razboinice.

Bodanel09.05.2009 13:28

Din pacate Lacatus e o nulitate ca antrenor.

_yang09.05.2009 16:48
Aveti vreo informatie despre "Scoala de fotbal Marius Lacatus" ?

Am cautat pe Google si n-am gasit nimic :(

http://www.???.ro/sport-life/special/in-nu...-fiarei-2658370

In loc de "???" e prosport

john_8609.05.2009 16:50

l-am aplaudat cand le-a aratat curu spurcatilor

redondo09.05.2009 17:51
Din pacate Lacatus e o nulitate ca antrenor.

Da frate,corect.Dar punem pariu ca daca va fi dat afara la final se vor gasi o gramada care sa spuna...Cum poate domne ciobanu sa-si bata joc de simbolul Stelei?!

Cu alte cuvinte,Becali,ori ce ar face in legatura cu aceasta problema va fi injurat.

danimarcu09.05.2009 18:34
Da frate,corect.Dar punem pariu ca daca va fi dat afara la final se vor gasi o gramada care sa spuna...Cum poate domne ciobanu sa-si bata joc de simbolul Stelei?!

Cu alte cuvinte,Becali,ori ce ar face in legatura cu aceasta problema va fi injurat.

Iar tu i-ai mai dat creditorului o pupa in dos,cum o faci mereu.Indiferent de topic...

On: Eu stiu ca nu Laca e principalul vinovat pt ce se intampla la Steaua,dar ne arata la fiecare meci ca e departe de a fi macar un antrenor mediu.Da-ti demisia Laca,nu ne mai chinui!Stiu ca vrei si speri mereu sa mai poti aduna ceva puncte pt ca atunci cand pleci Steaua sa fie mai sus,dar e mai bine pt toti sa o faci acum...

redondo09.05.2009 22:15

Ideea este ca peste ceva vreme se va spune ca Lacatus e de fapt un antrenor bun dar nu a putut sa-si faca activitatea cum trebuie datorita lui Becali.

@Marcule

Tu in primul rand citeste o carte de economie ca sa intelegi ce inseamna sa-ti creditezi propria societate,iar apoi sa vorbesti de altii.Nu-l apar deloc pe Becali ci doar spun ca daca il da afara pe Lacatus ceea ce e normal,nu trebuie acuzat.

danimarcu09.05.2009 22:51
@Marcule

Tu in primul rand citeste o carte de economie ca sa intelegi ce inseamna sa-ti creditezi propria societate,iar apoi sa vorbesti de altii.Nu-l apar deloc pe Becali ci doar spun ca daca il da afara pe Lacatus ceea ce e normal,nu trebuie acuzat.

Ce are p*la cu prefectura?Nu ma intereseaza economia,ci Steaua.

Ideal ar fi sa plece Jiji impreuna cu Laca.

Cineva spunea ca Jiji ii tot lauda pe Petrescu si MM,si ca probabil pregateste aducerea lor in Ghencea.Eu o sa visez frumos si spun ca ,la cat de disperat este Jiji dupa mediatizare si Liga Campionilor ,ar fi in stare sa cumpere echipa Urziceni in cazul in care va castiga campionatul...

redondo10.05.2009 08:19

Lacatus a mai plecat odata.Si imi aduc aminte ca au sarit unii ca arsi si l-au injurat tot pe Becali,desi nici nu-l daduse el afara ci renuntate singur.De fapt asemanator a fost si in cazul lui Hagi cand datorita conflictului mai vechi nas-fin s-a uitat ca echipa nu juca nimic desi venisera vreo 10 jucatori noi.

Aici merg pe ideea lui Panduru....daca-ti tremura chilotii nu te duci sa bati 11 metri...La fel si aici,daca-ti tremura chilotii nu te bagi antrenor la Steaua.Becali va face mereu critici in public,iar daca sti ca plangi ca o muiere stai acasa.Ai valoare ca antrenor si sange-n ****,ignori ce zice Becali si pregatesti cum trebuie echipa,chiar daca uneori ii mai faci pe plac patronului....ca doar nu vine Becali zi de zi la antrenamente ca sa zici ca nu poti sa-ti faci treaba din cauza lui.

In urma cu 2-3 saptamani presa germana spunea...Nu-l mai chinuiti pe Klinsmann,spuneti-i ca s-a terminat....Acelasi caz si aici....Nu-l mai chinuiti pe Lacatus,explicati-i ca s-a terminat!

Fan FC Steaua17.05.2009 19:17

In sfarsit am scapat de tine! Sper sa nu te mai intorci ca antrenor niciodata!

Ronnie18.05.2009 12:31

Topic mutat in sectiunea "Fosti antrenori".

gio_stgloria18.05.2009 12:38

Ba mai bine v-ati fi rugat sa scapam de Dayro, de toja, nu de Lacatus.

D4v1dstelist21.05.2009 15:32

Lacatus este personificarea Stelei.De data aceasta inseamna dezorganizare si aiureala,treburi prozaice!Asa staff,asa fost antrenor.Da' sa vedem noi acum,cand poate ne trezim ci Jiji pe banca la meciurile de acasa!

mountytoma07.08.2009 07:30

cu atatia tineri in echipa, avem mare noroc ca nu mai e Lacatus antrenor! ne bateam la retrogradare cu siguranta... azi declara ca Steaua are variante putine pentru inlocuirea lui Goian. e adevarat ca Goian e unic si altul ca el nu mai pupam vreo 20 de ani oricat ne-am stradui, dar sa spui ca sunt variante putine inseamna ca habar nu ai ce jucatori sunt in lotul pe care nu cu mult timp in urma il antrenai: rada, Baciu, ninu, Tudose, Iacob si evident Ghionea, nu sunt decat 6 fundasi centrali, putini pentru Marius!?

«15678912»