FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus

«14567812»
cristian01405.03.2009 23:22

Mai devreme sau mai tarziu (cel mai probabil in vara, dupa ratarea mult doritului obiectiv), Lacatus va ceda (SPER) si va parasi Ghencea. In mod normal, vom asista la revenirea lui Olaroiu..asta daca nu-si gaseste echipa intre timp.

Lari06.03.2009 12:32

Becali: Daca ar veni Olaroiu in locul lui Lacatus, e ca si cum l-as inlocui pe Kapetanos cu Ronaldinho

Ce a inteles Lacatus: I-ar fi imposibil sã plãteascã salariul pe care îl primește Olãroiu la arabi

Adrian06.03.2009 15:40
Becali: Daca ar veni Olaroiu in locul lui Lacatus, e ca si cum l-as inlocui pe Kapetanos cu Ronaldinho

Ce a inteles Lacatus: I-ar fi imposibil sã plãteascã salariul pe care îl primește Olãroiu la arabi

Lacatus e genial.

E un optimist incurabil. Vede tot timpul partea buna.

In ritmul asta, nu cred ca il prinde luna mai fara injuraturi din partea galeriei.

Robinson Rufay Zapata07.03.2009 08:36

Inteleg ca Lacatus iubeste Steaua , dar pe el insusi nu se respecta , si inevitabil si pe noi suporterii!

cRiss4Steaua07.03.2009 11:26

pe Lacatus nu ai voie sa il injuri si daca retrogradeaza :no: ezi sau pierzi cu dinam0 acasa

Lari09.03.2009 02:20

Declaratie a lui Laca dupa meciul de la Brasov, pierdut cu 1-0:

Locul 6 este jenant. Nu mã simt deloc responsabil pentru rezultat, eu am încercat tot ce am putut. Jucãtorii sã realizeze pe ce loc sunt, ar fi o rușine sã nu prindem o cupã europeanã! Sunt singurul responsabil de ceea ce se întâmplã la echipã, domnul Becali mi-a confirmat-o, a spus Lãcãtuș la fanatik show.

Pai hotaraste-te, nenicule odata!!!

Urli09.03.2009 02:59

genialul loveste din nou :D

Melku09.03.2009 13:19

Si probabil daca inscriam mai multe goluri decat ei, aveam sanse sa castigam (vezi alt clasic, Tamas) :D

Antrenorii romani nu sunt constienti de valoarea lor, mai degraba de lipsa lor de valoare. Intotdeauna e vinovat arbitrul, intotdeauna jucatorii nu au respectat indicatiile, intotdeauna planetele nu se alinieaza, intotdeauna sunt loviti de ghinion, intotdeauna sunt vinovati fanii pentru ca nu sunt alaturi de echipa si injura creditorul.

Nu ba baiatule, esti tu praf. Nu poti sa nu ai nici o idee de joc si sa te duci la Brasov sa te aperi, si dupa pauza sa nu schimbi fata jocului cand vezi clar ca nu merge, sa nu se intample nimic dupa gol primit. Nu poti sa ramai asa pasiv, daca nu poti sa faci ceva inseamna ca nu meriti sa fii antrenor.

Lari12.03.2009 23:53
"Eu i-am zis lui Lãcãtuș cã vreau mai multã forțã în atac, iar el a vrut sã îmi facã pe plac. A vrut sã își mulțumeascã patronul și a jucat 4-1-4-1 , dar la noi nu a mers. A fost o tacticã care ne-a costat. Cred cã el va renunța la acest sistem pentru cã nu avem calitate. Trebuie sã punem accent pe punctele noastre bune. Am slãbit pe axul central și așa și în apãrare au fost probleme și am pierdut puncte. Ne trebuie un sistem 4-2-3-1, pentru cã am avea mai mult mingea. Chiar dacã ajungem mai greu la poartã, am da un gol și am câștiga puncte. Trebuie sã jucãm cu "garda veche", fotbaliști care au câștigat anul trecut 10 meciuri consecutive, nu cu Szekely, Tiago sau Semedo", a spus Gigi Becali la Sport.ro.
cristian01413.03.2009 00:02

I-as mai gasi o scuza..a luat-o razna de la revenire. Altfel, nu-mi explic. Pacat !

fedora13.03.2009 08:59
"Trebuie sã jucãm cu "garda veche", fotbaliști care au câștigat anul trecut 10 meciuri consecutive, nu cu Szekely, Tiago sau Semedo", a spus Gigi Becali la Sport.ro.

Cioban cretin, anul trecut ai castigat zece meciuri in mare parte datorita lui Mendoza si Pepe.

Bogdan4Steaua14.03.2009 17:25

Ei as... le-a castigat datorita lui Lovin si Banel. Si ce daca Mendoza le punea alora mingea pe tava? Si ce daca Pepe reusea sa fructifice putinele pase de calitate venite de la linia noastra de mijloc?

Lovin a tinut in spate toata echipa, iar Banel a fost genial in fiecare meci...

mountytoma15.03.2009 06:33

eu ma intreb daca nu cumva valizele au reusit seria aia de victorii! ca de geniul antrenoricesc al lui Marius Lacatus nu poate fi vorba!

parca il vadca isi da demisia inainte de meciurile alea grele cu Timisoara, rapid, Dinamo, Urziceni, si revine in ultima etapa cand Gigi va fi satul iar sa fie cu gura plina!

janos szekely trebuia sa stea in tribuna acum, cand e cu moralul la pamant? Lacatus, sa ai parte de acelasi tratament toata viata ta!

din ce in ce mai mult cred ca Lacatus este un mare oportunist, si nu degeaba a fost dinamovist in copilarie. caracterul il da de gol si acum...

redondo15.03.2009 09:39

@mountytoma

Cum adica au inceput valizele? Adica Steaua a aranjat meciul cu Iasi? Deci Steaua,pe teren, nu poate bate pe nimeni...Ura impotriva lui Becali va face sa va pripiti de multe ori.

SteauaB15.03.2009 09:46
@mountytoma

Cum adica au inceput valizele? Adica Steaua a aranjat meciul cu Iasi? Deci Steaua,pe teren, nu poate bate pe nimeni...Ura impotriva lui Becali va face sa va pripiti de multe ori.

Nu, dar Iasi chiar a jucat extrem de slab. Daca era Brasov(din nou), ne bateau cu cel putin 2-0.

redondo15.03.2009 09:52

Ma omule,eu nu zic ca noi jucam cine stie ce.Din contra,am jucat slab la Brasov.Dar ce a jucat Brasov? S-a bagat cu fundu-n poarta si a mers pe noroc.De data asta i-a iesit.La Timisoara mult laudatului Balint...s-a cam terminat norocu'.

mountytoma15.03.2009 13:41
Cum adica au inceput valizele? Adica Steaua a aranjat meciul cu Iasi? Deci Steaua,pe teren, nu poate bate pe nimeni...

am vazut multe, foarte multe meciuri la viata mea. si cred ca stiu sa recunosc un teatru de meci. ieri cred ca s-a convenit sa castigam la un singur gol diferenta. parerea mea, doar. si ma intreb daca nu cumva stia si arbitrul. ca la un moment dat cand urla si protesta Lacatus ca disperatul centralul aproape l-a luat de gat sa-l pupe, dar i-a zis ceva la ureche. probabil "stai linistit ca se termina cum trebuie!"

Steaua lui Becali nu prea poate sa bata multe echipe pe teren...

Ronnie15.03.2009 13:56

E o prostie. Aseara s-a jucat corect.

Gica Chioru15.03.2009 16:23

Oare nu este acelasi lucru? Daca Argaseala, un slujbas oarecare, poate fi acuzat de ceea ce scria pe bannerul de aseara, Lacatus nu ar trebui cu atat mai mult acuzat de faptul ca-i face jocul lui Gigi, in detrimentul istoriei clubului nostru? Oare un om care inseamna ceva, unii dintre voi spun ca el este un simbol al nostru, in istoria clubului Steaua nu ar trebui acuzat pentru dispretul aratat suporterilor stelisti? De ce suntem ipocriti? Care este vina lui Argaseala? Ce obligatie are acesta fata de noi? Niciuna! Este un angajat oarecare. Dar acest Lacatus... cu el este altceva. Daca lui Argaseala ii aducem aceste injurii publice ce ar trebui sa-i facem lui Lacatus? "Simbolului"? Io zic sa-l prindem si sa-l linsam, il dezbracam, dam cu smoala pe el si-l spanzuram in fata castelului lu Gigi. Ei? Ce parere aveti?

weeezer15.03.2009 16:26

E la misto threadul?

Adica cel putin dupa ce am citit prima parte, iti dau dreptate. Dar ultima fraza ma face sa ma gandesc din nou, daca nu cumva e doar o ironie la adresa celor care il contesta pe Lacatus.

Gica Chioru15.03.2009 16:55
E la misto threadul?

Adica cel putin dupa ce am citit prima parte, iti dau dreptate. Dar ultima fraza ma face sa ma gandesc din nou, daca nu cumva e doar o ironie la adresa celor care il contesta pe Lacatus.

Fraza aia inseamna maximum, as putea fi de acord si cu mai putin.

redondo15.03.2009 17:37

E clar ca ai ce ai cu Lacatus.Se angajeaza unde vrea si cand vrea,nu trebuie sa dea socoteala nimanui pentru asta.Ca este un antrenor slab,e alta poveste.

Bodanel16.03.2009 09:06

E un antrenor de divizia D. Placa cu "eu iubesc Steaua, am avut o treaba de terminat si de aia m-am intors, bla, bla" e un mare kkt. A fost un mare jucator pentru noi, e un om de nimic acum. Daca iubea Steaua atunci lasa un antrenor mai priceput sa vina pentru ca e clar pentru toata lumea ca nu are stofa de antrenor. Fiecare in meseria lui se poate compara cu altcineva si poate sa isi dea seama daca cineva e mai priceput decat el sau nu in meseria respectiva. Lacatus nu poate sau nu vrea sa faca asta.

maye04.04.2009 21:04

La Multi Ani Laca!!!

Bogdan4Steaua05.04.2009 00:27

La multi ani!

Respect pentru tot ce ai facut pentru Steaua ca jucator!

«14567812»