FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus

«12345612»
DelPiero1030.07.2008 19:44

Marius...esti pt mn cel mai mare jucator care a jucat la Steaua!Dar ca antrenor...e greu!Ce-i atat de greu de vazut ca Banel e doar un atlet?Sau ce-i atat e greu de vazut ca Dayro Moreno n-are ce cauta la constructie?Laca,daca tu nu vezi aceste lucruri...atunci ce are rost sa ne mai amagim Laca?Ce rost mai are sa speram?Daca si tu ne dezamgesti...noi in cine sa mai speram?

P.S.Iar Laca...de ce a jucat Ghionea si nu Goian azi?

Eu stiu ca Marius Lacatus n-are cum sa-mi raspunda...intrebarile astea trebuie sa si le puna el...

bebeto30.07.2008 20:27
Sau ce-i atat e greu de vazut ca Dayro Moreno n-are ce cauta la constructie?

si cu cine sa joace la constructie?dupa parerea mea Dayro se descurca destul de bine pe acest post.ce ma deranjeaza in primul rind la Steaua este faptul ca nu facem presing in jumatatea adversa,de fapt nu facem presing cum trebuie nici in jumatatea noastra si aici este clar mina antrenorului.ar mai fi si alte lucruri dar totusi este prea devreme ca sa tragem concluzii,doar dupa un meci.

ps:pt cei care au vazut la meciul cu roma o super Steaua si un super Lacatus:Steaua a jucat spectaculos fiinca romanii au jucat ca-n vacanta si ne-au lasat spatii de manevra in atac.in meciurile oficiale insa nici o echipa nu ne va mai lasa sa zburdam asa in voia noastra in jumatatea lor.spatile in fotbalul modern tí le creezi singur prin tehnica si forta jucatorilor de care dispui plus(poate in primul rind) inteligenta si priceperea antrenorului.

astept ca si in meciurile oficiale Steaua sa joace la fel de spectaculos cum a facut-o cu roma,si atunci....jos palaria.

FORZA Steaua!!!!

COSMIN thz31.07.2008 19:17

Am si eu o parere, iar oamenii care sunt destepti stiu ce zic :wink:

Lacatus este un antrenor slab.

Cei care au fost mari fotbalisti sunt slabi ca antrenori : exemple : Hagi, Lacatus..

Cei mai buni antrenori din lume sunt aceia care nu au jucat fotbal profesionist.

Vreti exemple? Razvan Lucescu, cel mai bun tactician din Romania.

Rafa Benitez care este, INGINER ~! nu jucat fotbal in viata lui si uitati-va ce a facut cu Liverpool :|

Tot ceea ce consta in antrenorat, pot face si eu si voi.

Exemple : toti l-am da afara pe Banel CA E CEL MAI PRAF jucator actual de la Steaua

/ l-am baga pe Ochirosii, o varianta mai buna nu? (chiar daca nu e acelashi post~)

toti l-am tine rezerva pe Arthuro

/ l-am baga pe Bogdan Stancu nu? varianta mai buna.

Daca nu zic bine, eu ma impusc.

In momentul de fata nu stam bine in campionat cat si la joc si imagine(datorita oierului).

bafta. :steag_cruce_invers:

alexandrustamatin31.07.2008 20:23
eu pot sa il inteleg pe Lacatus de ce nu demisioneaza

postul de antrenor la Steaua ii pentru fiecare fost stelist cel mai mare vis

in al doilea rand el nu poate sa se opreasca pe jumatate de drum, pentru el, orgoliul e mai mare decat onoarea si de acea eu il pot intelege

mie nu imi pare corect sa il judecam pe Lacatus ca un fost mare stelist

daca il judecam atuncea trebuie sa il judecam ca antrenor si nu ca fostul mare stelist

noi trebuie sa facem diferenta dintre Lacatus ca jucator si Lacatus ca antrenor

el a venit sa ajute echipa si nu sa o abandoneze la inceputul campionatului

daca el va demisiona atuncea o va face la iarna fular-campionii

alexandrustamatin31.07.2008 20:28

Steaua nu a aratat nimic cu vasluiul fiindca moreno, e clar nu are valoarea si experienta lui Dica,plesan trebuie tinut in primul unsperezece,Goian la fel,Ochirosii in locul lui Banel,dat afara acel inchizator pe langa Ovidiu Petre ,sa jucam ofensiv 4-4-2 cu Bogdan Stancu si Badea in atac,Ochirosii,moreno,plesan,szekeli la mijloc si Marin,Radoi,Goian,golanski in aparare si in poarta ar fi fost mai bun tatarusanu dar merge si rufay

hgh

Fc Alin07.08.2008 08:00
:steag_cruce_invers: Cel mai bun antrenor,Lacatus! Si cel mai bun jucator al Stelei ! Laca Laca Laca Lacatus!
Matteo13.08.2008 20:46

cu tot respectul pt Laca ca jucator dar e slab rau ca antrenor... galata s-a taiat in minutu 60 si el tot pe aparare o dadea... Laca da-ti demisia cat inca o mai faci onorant

_yang14.08.2008 12:19

Incredibil...!!! Daca nici aseara Lacatus nu a demonstrat ca are valoare ca antrenor, atunci cine mai are... ???

Ce rost avea sa riste cand stia ce-i asteapta pe turci in Ghencea...??? Si nu stiu ce meci ai vazut tu da' eu am vazut 3 ocazii ale Stelei in ultimele 30 de minute...!

MoWeed15.08.2008 07:57
"Familia Lucescu are ceva cu Steaua. De 30 de ani avem noroc, asa ne-am nascut noi. Razvan Lucescu da doua reci si una calda despre Steaua. Credeti ca daca i s-ar propune sa antreneze Steaua nu ar veni? Va spun eu ca ar veni imediat. Eu nu m-as duce niciodata la Dinamo, n-as pute sa tradez milioanele de suporteri", a mai atacat 'Fiara'.

Asta pentru cei care ziceau ca e dinam0-vist...

TheSithLord17.08.2008 09:19

Lacatus doar Prin Cine Este El este omul potrivit pentru banca Stelei.Deocamdata.Rezultatele nu stau chiar asa rau pentru el si cu totii stim ca-si doreste mai mult - isi doreste ca Steaua sa dea cel putin 3 goluri pe meci ca pe vremea lui.Dar e nevoie de timp,de meciuri,de experienta,de jucatori si de INTELEGERE.

ady9122.08.2008 21:59

Deocamdata un antrenor fara experienta, dupa parerea mea. Insa, consider ca odata cu meciurile tari va capata experienta necesara, iar dupa un timp antrenorul Lacatus va egala, sau chiar depasi, performantele jucatorului Lacatus. Oricum, sunt un mare fan al persoanei Marius Lacatus, pe care il consider un idol pentru orice stelist adevarat.

DelPiero1023.08.2008 11:24
Laca,ce rost ar avea sa bagi primul unsprezece cu Bistrita?Pai,da-l naibii de campionat,ca putem iesi si pe locul 2...Laca,azi bagi rapandulele,caci banii imi vin din Liga...
stelistul stelist22.09.2008 17:43

acum se va vedea valoarea lui de antrenor, meciuri din 3 in 3 zile , incepand cu CFR si bayern , sper ca Laca sa isi faca bine meseria si poate vom trece de grupe si primul loc la sfarsitul turului sa fie al nostru

Robinson Rufay Zapata22.10.2008 11:11

Marius Lacatus si-a dat demisia din postura de antrenor al echipei Steaua Bucuresti. Motivele demisiei sunt dupa spusele fostei mari glorii a Stelei rezultatele negative din ultimul timp si declaratiile lui Gigi Becali dupa meciul pierdut aseara din Ghencea , cu Lyon.

"În urma declarațiilor lui Gigi se lãsa loc de interpretãri și de aceea am decis sã renunț. A fost un an destul de bun, se putea și mai mult, dar din pãcate nu am reușit sã obțin mai multe performanțe. E o experiențã și poate voi învãța din greșeli. Plec pentru cã nu vãd perspective bune din partea reacțiilor suporterilor și ale presei. Asta e, la supãrare fiecare spune anumite declarații. Nu-mi place ca astfel de lucruri sã fie fãcute publice, dar acum a fost altceva, am ales sã vin alãturi de Gigi tocmai ca sã nu lãcãm loc de interpretãri". , a declarat Lacatus.

MMLMMN22.10.2008 11:24

Eu cred ca si prin aceasta declaratie Laca a aratat ca este un caracter mare!Si a cautat inca o data sa nu provoace greutati echipei.Eu ii doresc sa-si gaseasca linistea,sa fie sanatos si sa IUBEASCA mai departe Steaua!

MMLMMN22.10.2008 12:03

A vazut cineva conferinta de presa?A avut cineva puterea sa-l analizeze pe Laca?Era un om nedormit,cu cearcane si pt a doua oara in cateva luni( prima data a fost in emisiunea lui Horia Ivanovici cand s-a vorbit despre articolul lui Andrei Vochin) mi s-a parut ca avea lacrimi in ochi.Stiti ceva?Poate vom avea antrnori mai buni decat Jenei,Protasov sau Zenga,dar NIMENI nu va pune sufletul lui Laca.

Si ce m-a surprins foarte mult: cat de contestat a fost pana sa-si anunte demisia si cate pareri de rau dupa(asta pe blog-urile celor de la gsp).

Bafata Laca,sa fi sanatos si sa stai in continuare printre noi!Sa sti ca suntem oameni care te vom iubi mereu pt tot ce ai facut la Steaua.Atat ca jucator cat si ca antrenor ( ce multi eram dupa meciul cu Galata-dar la placinte inainte,la razboi inapoi)!Iti doresc tot binele din lume!

korynna22.10.2008 12:31

Lacatus va ramane mereu in sufletele noastre!Eu mi-as fi dorit sa ramana pe viata la Steaua dar,poate ca si spre binele lui,demisia mi se pare ca a venit intr-o perioada foarte grea...macar daca mai statea alaturi de noi pana in iarna.

Te vom iubi mereu!

Ce dor o sa-mi fie sa aud La-ca-tus La-ca-tus...

Blackzie22.10.2008 17:09

Pai mie-mi pare rau de Laca. Sa speram ca v-a veni cineva cu mai multa experienta la Steaua pentru functia de antrenor.

Respect pentru Lacatus!

mikutu22.10.2008 17:13
Pai mie-mi pare rau de Laca. Sa speram ca v-a veni cineva cu mai multa experienta la Steaua pentru functia de antrenor.

Respect pentru Lacatus!

"Am vrut sã discut și cu Oli, dar n-am putut sã dau de el. E mai greu de gãsit de acolo. Atunci, am zis: <<asta e norocul lui Dorinel>>", a spus Gigi Becali la postul de televiziune sportro.

:)))))

cristian01422.10.2008 17:26

Nu-l mai plangeti pe Lacatus. Desi a demonstrat ca deocamdata capacitatile sale intre ale antrenoratului sunt limitate, nu are nevoie de mila nimanui. Pentru noi tot o "fiara" va ramane. Nimeni si nimic nu poate sa umbreasca partidele memorabile pe care le-a facut in tricoul Stelei sau rezultatele excelente obtinute la echipa asta. Nici becali, nici Lyon si nimic altceva.

E tanar, are tot timpul in fata. A avut putine reusite in Ghencea atat cat a stat, dar nu inseamna ca nu poate deveni un antrenor capabil. E mai greu sa-ti practici meseria cand tot timpul cineva sta cu ochii pe tine si-ti dicteaza ce sa faci. Sper sa-i dea Dumnezeu noroc unde se va duce si intr-o zi sa se intoarca in Templul fotbalului romanesc.

Blackzie22.10.2008 17:37

Respect pentru Lacatus!

"Am vrut sã discut și cu Oli, dar n-am putut sã dau de el. E mai greu de gãsit de acolo. Atunci, am zis: <<asta e norocul lui Dorinel>>", a spus Gigi Becali la postul de televiziune sportro.

:)))))

Hahahaha.. Idiot ca totdeauna :laugh:

steaua_gloria22.10.2008 17:42

Deci vine Dorinel ? Doamne m-am saturat de declaratii cliseatice si Dorinel exact asta face. nuuuuuuuu

Lari23.10.2008 10:27

Damian Militaru despre plecarea lui Laca.

"M-a sunat miercuri seara Era foarte afectat de ceea ce i s-a întâmplat la Steaua. Sincer mi-a rupt sufletul și nu pot sã fiu decât alãturi de el. Mi-a spus "mãi cãrbune", cã el așa îmi zice, asta e viața. L-am încurajat, altceva nu am știut ce sã-i spun. Steaua e sufletul lui și o știe toatã lumea. Important este cã și-a atins un vis acela de a antrena la Steaua, dar este dureros modul în care a plecat de la Steaua. Toatã lumea spune cã nu Gigi Becali l-a dat afarã, dar prin presiunea creatã l-a forțat. Au și jucãtorii partea lor de vinã sã dai trei goluri în meciul cu Lyon și sã iei 5 este totuși mult",a spus Militaru.

fansteaua4624.10.2008 17:06

Becali a vrut sa il trimita pe Lacatus la Buzau :ce_oameni:

Lari11.12.2008 16:16

"Le spun suporterilor cu pãrere de rãu cã este foarte greu sã mã întorc acum. Nu se poate pune problema unei reveniri. Ei întotdeauna au fost alãturi de mine, dar acum nu se poate. Indiferent ce mi-ar spune, eu n-aș putea sã mã supãr pe ei. Le-am mulțumit, le mulțumesc și le voi mulțumi mereu și îmi pare rãu cã nu pot sã le rãspund la același nivel. Faptul cã eu am fãcut ce am fãcut ca jucãtor și cum am jucat au fãcut ca eu sã le intru la inimã. Nu luați toate declarațiile date la cald de bunã de la Gigi. Este normal ca la Steaua sã fie presiune pentru cã echipa este obișnuitã cu performanțe și în țarã și afarã", a spus Marius Lãcãtuș la sport.ro.

«12345612»