Mi se pare mie, sau la ora actuala avem o echipa cu jucatori FOARTE VALOROSI, dar nu avem antrenor?
Voi il vreti pe Lacatus ca antrenor doar pentru ca a fost jucatorul Stelei? Oamenilor, echipa Steaua nu are nevoie de STATUI CU VALOARE, ci de un antrenor adevarat... Lacatus in momentul de fatza, e doar o STATUIE CU VALOARE....mai baga si el 2 tipete sa faca pe antrenorul..iar prin tipetele alea demoralizeaza jucatorii... avem nevoie de un antrenor cu multa experienta, care stie sa puna in valoare maxima orice jucator... iar atunci, Steaua va straluci cu adevarat, iar rezultatele vor fi pe masura... in afara de Protasov, nici macar un antrenor din cati au fost, n-au reusit sa scoata mai mult de 50% ce pot jucatorii.... CHIAR AVEM NEVOIE DE UN ANTRENOR BUN!!!! PE MINE NU MA INTERESEAZA DACA A FOST SAU NU JUCATORUL Stelei, NU MA INTERESEAZA DACA E STELIST SAU NU, SAU CE INSEAMNA PENTRU Steaua ACEL OM.... PE MINE MA INTERESEAZA CA IN PREZENT SI IN VIITOR, ECHIPA Steaua SA FACA PERFORMANTA, SI SA FIM DIN NOU UNDEVA SUS!!!! IAR ACEL OM, INDIFERENT CUM VA FI EL...STELIST..NESTELIST..CA A PUPAT NU STIU CE STEAG...CA A ZIS NU STIU CE.....ACEL OM SA O FACA CU ADEVARAT O STEA...
Cum am mai scris.. Iubirea doare...iar in acest moment simtiti "iubirea" fata de Lacatus...chiar daca nu avem performante...pariu ca mai "umbla si Gigi pe la butoane"....ajungem sa ne bucuram ca am castigal la 1 gol diferenta din faze fixe, am ajuns sa ne bucuram ca am castigat la masa verde, sau ca am castigat la diferenta foarte mica cu o echipa pe care scrie mare "RETROGRADATA"....
Trebuie neaparat sa ajungem in B, sa vedeti ca iubirea nu conteaza? Sa va dati seama ca intr-adevar ne trebuie un antrenor bun, si nu o statuie valoroasa, o relicva?
Nu mi-a placut niciodata Lacatus, si nici nu imi place...a jucat fotbal bun la vremea lui, dar acum fotbalul e total diferit de ce se juca atunci...