FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus - noul antrenor

«1345678»
yo_marius_xxx28.10.2007 16:38

@piece

daca tu crezi ca Laca e zero ca antrenor inseamna ca tu urmaresti cu interes Liga 1.......la golf!!!! poate ne mai "luminezi" cu ce blaturi a facut Tiger Woods.....

danimarcu28.10.2007 16:41
Cine mai crede ca Becali si partidul sau de buzunar are vreo sansa la vreo alegere, fie aici, fie pe Luna, fie in *izda ma-sii lui Becali, e chiar mai tampit decat Jiji.

Pentru Becali, inceputul sfarsitului este acum. A venit fiara !

Respect frate!

Ma bucur ca mai sunt oameni care judeca cu creierul,nu cu *******...

Ciobanul are atatea sanse la alegeri cate am eu de a antrena pe viitor la Steaua...

Lumea deja stie cine e Jiji,asa ca rezultatul la alegeri va fi o mare dezamagire pentru cancerul Romaniei!

Ieri spuneam ca nu m-as bucura daca Laca ar veni acum antrenor la Steaua,dar acum,ca a facut-o,sper ca acesta sa fie (vorba ta)inceputul sfarsitului lui Jiji in Ghencea!

Bafta Laca! Da-i peste bot maimutzoiului!

"Uite-acus/Uite-acus,/Va da doua Lacatus!" -Cine isi mai aminteste celebra scandare ?

raducj28.10.2007 16:47

E o gresala sa facem o legatura intre votantii lui Becali si suporterii Stelei.

Nu toti suporterii Stelei sunt simpatizantii lui (sper) , nu cred ca l-a adus pe Marius Lacatus pentru a-si mari numarul de voturi ( sa fim seriosi, nu-si schimba nimeni optiunea in ultima luna) l-a adus pentru a calma suporterii si a face pace cu galeria. Sper , pentru Steaua, sa fie o miscare buna insa asta nu inseamna ca trebuie sa uitam de factorul negativ din cadrul clubului, finantatorul principal, care trebuie obligat sa se retraga.

endorama28.10.2007 16:48
cumva domnul endorama din strainatate Romania se vede o tara plina de prosti?? sa va zic ceva:NU SUNTEM O TARA DE PROSTI SI ASTA SE VA VEDEA IN URMATORUL SONDAJ CAND JIJINHO VA FI TOT ATAT DE JOS IN CIUDA ADUCERII LUI Lacatus!!!!!

sper sa fie asa... desi ma tem ca se vor gasi si cativa fraieri asa cum si aici se gasesc o multime de fraieri care sa-l voteze pe Bush..

dar nu asta era obiectul comentariului meu. nu rezultatele electorale ale lui Becali ma intereseaza dincolo de faptul ca imi doresc sa esueze.

ce ziceam e ca ma enerveaza ca in loc sa aduca un antrenor care sa realizeze performante, il aduce pe Lacatus doar din motive electorale. faptul ca ii va reusi sau nu manevra e partea a doua. dupa cum ziceam mai sus, eu ma indoiesc ca ii va reusi pur si simplu fiindca suporterii desi il vor sustine pe Lacatus, vor continua sa puna vina la toate esecurile pe Becali. iar cum Lacatus nu e deloc genul de antrenor care sa imi inspire incredere, am senzatia ca esecuri vor fi din plin. toata lumea iese prost

bobzaner28.10.2007 17:02

Bafta Marius!

Pentru oier mutarea asta e o sinucidere curata.El a declarat ca nu se baga peste Laca,dar nenorocitu asta nu are rabdare si o sa iasa rau de tot.Asta ca sigur.Presimt ceva rau de tot,nu stiu...

clausblaus28.10.2007 17:02

Sper din toata inima sa nu fie o alta gluma de super prost gust.Becali se pricepe la asa ceva,dar sant absolut sigur ca va fi ultima si cea mai mare greseala din viata lui de idiot.Vreau sa cred ca stie ce a insemnat,ce inseamna si ce va insemna Lacatus pentru Steaua!!!! Oricum ar fi nu pot decat sa-i urez multa bafta FIAREI si liniste in cadrul echipei,fara interventii din partea LUMINATULUI SI ATOATESTIUTORULUI!

crazyidane28.10.2007 17:04
ce naiv....

Becali nu a dorit sa faca o bucurie nimanui altcuiva decat sie insusi - la alegerile din 25 noiembrie.

aducerea lui Lacatus e dovada clara a faptului ca pe Becali il doare in cot de Steaua si de performantele ei si ca tot ce-si doreste este sa o foloseasca pentru a-si face o imagine publica si o cariera in politica.

mare dreptate ai. iar eu daca eram in locul lui Lacatus nu veneam sa antrenez echipa acum, ca sa-l legitimez pe acest cioban mercenar, ci il lasam pe el sa o antreneze in continuare si urmaream ce rezultate scotea. era clar ca ducea echipa de rapa si e clar ca ar fi iesit revolutie. oricum, consider ca aceasta doar s-a amanat. odata si odata dictatorul tot va pleca, pe picioarele lui sau nu. cat de repede se va intampla asta va depinde mult de cum o sa se poarte cu Laca.

alexblaja28.10.2007 17:06
Nu uitati, se apropie 25 noiembrie ...

Si se apropie si 5 noiembrie....ca in "V from Vendetta"!

laurst28.10.2007 17:13

Bine ai revenit ACASA ! IDOLUL meu si, as vrea sa cred, al tuturor stelistilor merita din plin aceasta sansa.

Unii vor spune ca nu trebuie sa incurcam jucatorul Lacatus cu antrenorul Lacatus...

de acord pana la un punct; el insa merita sa fie la Steaua oricand si pe orice post, de ce nu ca antrenor...

oricum, sezonul e compromis...mai sperati la ceva?

durerea este ca el a venit cand nu trebuia, a fost adus pentru calmarea spiritelor, ceea ce, din punctul meu de vedere, nu se va intampla prea curand...

eu il voi boicota pe acel ''personaj'' pana cand va pleca sau, in ultima instanta, pana va termina cu interventiile la echipa( desi nu vad cum ar fi posibil...)

dintotdeauna mi-am zis ca , in cazul in care va veni Laca la noi ca antrenor, voi fi prezent daca nu la toate meciurile, macar la unele si, oligatoriu, la primul...

insa nu pot trece asa usor peste durerea pricinuita de acest cioban in toamna asta ...nici macar pentru cel ce a fost, este si va ramane IDOLUL meu ca sportiv...asa ca nu voi fi prezent cu Otelul...

insa, Marius, nu uita, toata suflarea stelista este alaturi de tine...si la bine si la greu!!!

te vom sustine NECONDITIONAT !

androsteaua28.10.2007 17:13
Lacatus din nou la Steaua:X ... singurul lucru care ma face sa ma duc din nou la meciurile Stelei pe Ghencea cu placere

ai mare dreptate

Flysoul28.10.2007 17:15

Lacatus e baza.....acum nu o sa isi mai faca de cap Becali la echipa il si bate Lacatus el iubeste Steaua nu banii ;) forta fiaraaaaaaaaaa

Dragos_stelistu_200728.10.2007 17:15

o alegere foarte buna....acum totul depinde sa nu fie prea multe greseli ca sa nu se implice oaia...macar sa-l lasa pana la finalul turului in pace....in orice caz...suporteri nu il vor huidui!!!un lucreu foarte bun!

adi_steaua28.10.2007 17:18

Observ atatia care se bucura de venirea lui Lacatus la Steaua. Imi plange sufletul. Ne-a tras-o iar Becali, iar noi stam capra. Ne-a cumparat iar cu aceasta miscare. Va bucurati toti de venirea lui Lacatus, nu ganditi ca este doar o miscare electorala, este doar o miscare de imagine, de a linisti spiritele in relatia cu suporterii. Traim toti ca niste drogati, suferim pentru Steaua, si din cand in cand ne face Becali o injectie cu Hagi sau Lacatus sa ne linistim un pic.

Lacatus, te dispretuiesc si pe tine. Ti-ai vazut visul cu ochii, antrenor secund la Steaua. Daca te face si pe tine Becali cum l-a facut pe Hagi, sa nu te aud plangand sau ca faci pe victima. Nu trebuia sa mergi acum la Steaua. Acum trebuie inlaturata satana de acolo: Becali.

Si la urma urmei, Lacatus chiar este simbolul Stelei, dar dati-mi voie sa nu cred in calitatile lui de antrenor.

Ma semnez: fost Stelist, actual aniti-becalist.

stelistu din sm28.10.2007 17:23

am aflat si eu din greseala cand mi-am dat drumu la telefon si am pus pe radio.

amavut un sentiment ff placut cand am auzit ca noul antrenor al Stelei nu e nimeni altil decat "the only nr 7" al Stelei

bafta

si hai Steauaaaaaaaaaa

IONUTZ-CIPRIAN28.10.2007 17:24

Ne bucuram ca Lacatus a revenit acolo unde ii este locul,chit ca a facut mutarea asta Jiji CIOBENUL tot un mare jeg,rahat,gandac,flegma pe asfalt ramane!!

laurst28.10.2007 17:24

foarte important!!! acel spirit de invingator(i) a aparut la Steaua la mijlocul anilor '80, unul din cei care au avut o contibutie importanta fiind Laca!( daca nu cea mai mare)...prin felul lui de a fi, mentalitatea lui de invingator, prin tupeul lui(desi ca antrenor nu l-a prea avut)...toate acestea ma fac sa cred ca va imprima alta gandire echipei...

Sa fie intr-un ceas bun!

raducj28.10.2007 17:26

E clar ca e doar o miscare de imagine, pentru PACEA cu suporterii, ati si uitat ce a declarat Becali despre Lacatus, nu cu mult timp in urma???

"... daca Lacatus vrea o sansa la Steaua, va trebui sa mai astepte. Lacatus va fi antrenor la Steaua doar la un inceput de campionat. Daca va face dezastru, atunci as putea sa ma bag si eu sa mai salvez echipa. Sa nu se intample cum s-a intamplat cu Hagi, cand a dus Steaua la dezastru" (9.10.2007)

si acum bomba,dupa 20 de zile Lacatus adus ca antrenor. E clar, n-are nici o sansa, nici macar Becali nu crede in el si sigur va incerca sa-l influenteze!

steaua_gloria28.10.2007 17:34

Lacatus trebuia sa stea cuminte si sa nu vina la Steaua. O sa-i strice viata aceasta eperienta cu berbecu. Ati vazut ce a patit Hagi.

radutheodor28.10.2007 17:39

DA, cel mai bun si cel mai potrivit antrenor pentru Steaua in acest moment: Marius Lacatus!

Bine ai venit Laca, succes si as vrea ca macar acum toata lumea sa-i fie alaturi. As vrea ca Marius sa fie antrenor la Steaua cel putin 3-5 ani ...

Bafta Marius.

endorama28.10.2007 18:07
Lacatus, te dispretuiesc si pe tine. Ti-ai vazut visul cu ochii, antrenor secund la Steaua. Daca te face si pe tine Becali cum l-a facut pe Hagi, sa nu te aud plangand sau ca faci pe victima. Nu trebuia sa mergi acum la Steaua. Acum trebuie inlaturata satana de acolo: Becali.

Si la urma urmei, Lacatus chiar este simbolul Stelei, dar dati-mi voie sa nu cred in calitatile lui de antrenor.

mda, nu pot sa zic ca-l dispretuiesc pe Lacatus fiindca intr-un fel il inteleg. e si el constient ca intr-o lume normala nu ar avea sansa de a antrena Steaua si accepta sansa care i se ofera acum.

pe de alta parte insa, sunt de acord cu tine: daca Lacatus va ajunge sa fie umilit si el fiindca Becali nu va avea curajul sa-l demita, ci va incerca sa-l determine sa-si dea demisia singur asa cum a facut-o si cu Hagi, atunci sper sa nu-l aud pe Lacatus ca se va lamenta pe la televiziuni cum o face nesimtitul de Hagi.

a fost alegerea lui Lacatus sa accepte postul de antrenor la Steaua, asa cum a fost si alegerea lui Hagi. amandoi stiau in ce s-au bagat - atat cu lucrurile bune cat si cu cele rele. amandoura li s-a oferit sansa de a antrena Steaua desi nu o meritau prin ceea ce au dovedit ca antrenori. dar sansa asta vine si cu riscul de a se penibiliza fiindca fac ceva la care probabil ca nu se pricep.

sper totusi ca Lacatus sa fie un antrenor bun la Steaua. nu prea am incredere in asta, dar sper. mai ales cand ma gandesc ca ZerOli asteapta la colt...

hepure28.10.2007 18:09
DA, cel mai bun si cel mai potrivit antrenor pentru Steaua in acest moment: Marius Lacatus!

Bine ai venit Laca, succes si as vrea ca macar acum toata lumea sa-i fie alaturi. As vrea ca Marius sa fie antrenor la Steaua cel putin 3-5 ani ...

Bafta Marius.

idiotul de Becali a facut-o iar, crede ca daca l-a adus pe Laca in mom asta, fanii il vor ierta, sau cel putin vor lasa la o parte ura si scarba, dispretul... dar n-o sa fie asa. nu stiu daca sa ma bucur sau sa ma ingrijorez.... imi este totusi teama ca va face la fel si cu Lacatus, cum a fac cu Hagi, iar daca asta se va intampla, atunci de vina va fi Fiara. oricum multa bafta, Marius, iti tinem pumnii si vom merge in continuare la meciuri si vom striga "m@#e Becali"

Piece of Mind28.10.2007 18:09

Bafta Marius.

Omule, esti pur si simplu penibil, m-am saturat pana in gat de mesajele tale duplicitare!

Dupa ce l-ai facut cu ou si cu otet pe Hagi, pe motiv ca nu e antrenor, il ridici acum in slavi pe Lacatus, care nu numai ca e realmente praf in aceasta meserie, neavand nici macar o semi-performanta (Hagi castigase totusi Cupa Turciei, 5-1 cu Fener), dar a mai fost si adus in aceeasi postura ca si ilustrul sau predecesor, PENTRU A-I FARDA IMAGINEA LUI Becali! Pe asta mizeaza si Gigi, ca NUMELE de Lacatus va atrage iar lumea la stadion, in timp ce problemele reale vor ramane mereu aceleasi.

Steaua a ajuns sa fie la cheremul unui mafiot ca Hrebenciuc, dar suporterii ca tine se entuziasmeaza la aceasta numire! IMI E SILA!

camiloiusagy28.10.2007 18:12

BINE AI REVENIT ACASA ........MULTUMIM CA AI ACCEPTAT ........TE IUBIM NECONDITIONAT Lacatus.....

elias_custura28.10.2007 18:13
Observ atatia care se bucura de venirea lui Lacatus la Steaua. Imi plange sufletul. Ne-a tras-o iar Becali, iar noi stam capra. Ne-a cumparat iar cu aceasta miscare. Va bucurati toti de venirea lui Lacatus, nu ganditi ca este doar o miscare electorala, este doar o miscare de imagine, de a linisti spiritele in relatia cu suporterii. Traim toti ca niste drogati, suferim pentru Steaua, si din cand in cand ne face Becali o injectie cu Hagi sau Lacatus sa ne linistim un pic.

Ma semnez: fost Stelist, actual aniti-becalist.

nu opri spiritul de fotbalist pe care il are Lacatus , cu totii stim ce calitati are poate nu ca antrenor dar cel putin ca jucator si asta va fi un exemplu bun pentru jucatori asa ca mai taci!

endorama28.10.2007 18:20
Omule, esti pur si simplu penibil, m-am saturat pana in gat de mesajele tale duplicitare!

Dupa ce l-ai facut cu ou si cu otet pe Hagi, pe motiv ca nu e antrenor, il ridici acum in slavi pe Lacatus, care nu numai ca e realmente praf in aceasta meserie, neavand nici macar o semi-performanta (Hagi castigase totusi Cupa Turciei, 5-1 cu Fener), dar a mai fost si adus in aceeasi postura ca si ilustrul sau predecesor, PENTRU A-I FARDA IMAGINEA LUI Becali! Pe asta mizeaza si Gigi, ca NUMELE de Lacatus va atrage iar lumea la stadion, in timp ce problemele reale vor ramane mereu aceleasi.

Steaua a ajuns sa fie la cheremul unui mafiot ca Hrebenciuc, dar suporterii ca tine se entuziasmeaza la aceasta numire! IMI E SILA!

nu e 'entuziasm' ce vezi tu la radutheodor

radutheodor e fostul duffyduck, adica angajatul lui Olaroiu.

dupa cum zicea Becali, l-a pus pe Lacatus si la sugestia lui Olarioiu.

de ce l-a sprijinit Olaroiu pe Lacatus?

fiindca stie ca Lacatus va esua la Steaua. si deci prefera sa-l stie pe Lacatus antrenor pana in iarna decat sa vina vreun antrenor serios. in felul asta, la iarna se va putea intoarce linistit pe un loc gol si ne va enerva inca vreo 2 ani cu turca lui tacticizata.

si asa a ajuns radutheodor/duffyduck sa declare sus si tare ca Lacatus e alegerea perfecta - asta asa cum sugerezi si tu, in clar contrast cu declaratiile care le facea la adresa lui Hagi de genul 'Hagi nu a demonstrat nicaieri ca merita sa antreneze Steaua'.

«1345678»