Miercuri la meciul cu Otelul trebuie sa venim in nr cat mai mare la stadion pentru al sustine pe Laca si pentru ai arata acestuia ca suntem 100% cu el FORTA Lacatus. Si mult noroc!!!!!!!!!
![]()
Miercuri la meciul cu Otelul trebuie sa venim in nr cat mai mare la stadion pentru al sustine pe Laca si pentru ai arata acestuia ca suntem 100% cu el FORTA Lacatus. Si mult noroc!!!!!!!!!
![]()
Fratilor sper sa nu mi-o retezati si sa nu ma injurati prea tare. Lacatus este un mare stelist, mai mare chiar ca si Hagi, este o lagenda ros-albastra. Practic Laca inseamna Steaua (de atunci nu cea becaliana) si Steaua inseamana Laca.
Dar haideti sa fim putini rationali: care este palmaresul lui Laca ca si antrenor? De ce nu putem avea si noi un antrenor cu adevarat mare, adik un tehnician, un profesionist, unul care stie cu adevarat meserie? Uitati-va la echipe cu adevarat profesioniste care sunt in grupe acum in CL ce antrenori au (chiar si Slavia).
Parerea mea este ca e o chestiune de imagine din partea ciobanului, un motiv prin care noi suporterii sa revenim in Ghencea. Se face mare valva cu meciu cu Otelul sa revenim pe stadion, asta vrea si ciobanul, ca apoi sa-si mai ia un ban de pa cele 2 meciuri cu Sevila si Slavia.
Uitati-va la jucatorii Slaviei care au ingenuchiat pe stadion dupa infrangerea de la Londra in fata unui stadion plin, ai nostri insa primesc ceasuri si li se maresc salariile.....
eu zic sa fim temperati cu aceste schimbari. Putem sa-l salutam pe Laca si printr-un benar imens si sa fim cu sufletul alaturi de el si de Steaua!
Forza Steaua! Intotdeauna superiori!
Omule, esti pur si simplu penibil, m-am saturat pana in gat de mesajele tale duplicitare!
Dupa ce l-ai facut cu ou si cu otet pe Hagi, pe motiv ca nu e antrenor, il ridici acum in slavi pe Lacatus, care nu numai ca e realmente praf in aceasta meserie, neavand nici macar o semi-performanta (Hagi castigase totusi Cupa Turciei, 5-1 cu Fener), dar a mai fost si adus in aceeasi postura ca si ilustrul sau predecesor, PENTRU A-I FARDA IMAGINEA LUI Becali! Pe asta mizeaza si Gigi, ca NUMELE de Lacatus va atrage iar lumea la stadion, in timp ce problemele reale vor ramane mereu aceleasi.
Steaua a ajuns sa fie la cheremul unui mafiot ca Hrebenciuc, dar suporterii ca tine se entuziasmeaza la aceasta numire! IMI E SILA!
Piece of Mind singurul penibil de aici se pare ca tu esti. ce performante ai fi vrut sa aibe Laca la echipele de 2 lei pe la care a fost?? poate ai fi vrut sa intre in Liga Campionilor cu Ceahlaul, sau sa ia Cupa Romaniei cu Intergaz. Chiar si asa, cu echipele astea mici, si cu jucatori refuzati de prin alte parti, si-a indeplinit in mare parte obiectivele. eu nu vreau sa ramana Lacatus la Steaua 3-5 ani cum a zis radutheodor, vreau sa ramana toata viata, pentru ca Lacatus = Steaua ![]()
@pui de dac: Va hazardatiin declaratii emfatice crezand ca ciobanul se va schimba, crezand ca aducerea lui Lacatus va produce o schimbare in bine nu numai la nivelul rezultatelor!
Nimic mai fals, Piece are dreptate, suntem la cheremul unor mafioti ca Hrebe si gandacul iar voi va bucurati ca fata mare la maritis ca vine Lacatus.
Lacatus merita la Steaua la fel cum merita Hagi dar acum nu trebuia sa vina, este o greseala mare din partea lui, pentru ca aura magica ii va fi stirbita, sper sa nu fie asa, dar din pacate sunt sanse extrem de mari sa se intample...de ce?... pentru ca e aproape imposibil sa te asociezi cu gandacul si sa nu ramai nepatat.
Un refuz al sau, e doar parerea mea umila, l-ar fi ridicat si mai mult in ochii suporterilor Stelei, a celor adevarati care pun spiritul,traditia si valorile perene ale Stelei mai presus de gloria efemera adusa de gandac prin mijloace mai mult ilicite decat transparente.
Sunteti orbiti de performante temporare, nu vedeti dincolo de demagogia nesimtita a lui Gigi si ii faceti jocurile. Doar scandand numele Stelei, a lui Laca a lui Hagi si huiduindu-l permanent pe cioban putem spera!
mama frate am inbunit cu ineptiile debitate aici!!!!
care frate PACE CU SUPORTERII??? noi aici nu suntem suporterii Stelei?? si nu toti declaram si postam ca nu ne-a prostit "miscarea de imagine" a becaliotului?? pai si atunci pe cine prosteste aceasta miscare??? pe nimeni nu?? asa ca cer prea mult a incetati cu "miscarea de imagine"???
e deja mult prea mult!!! la TV inteleg ca aia n-au subiecte,dar aici? si mai avem pretentii unii ca suntem inteligenti......
armanovici ai perfecta dreptate in privinta asta, asa m-am saturat de idiotu de Jiji dar pe de alta parte m-am saturat si de: privatizarile ilegale de la noi, lipsa de locuri de parcare, scumpirea in fiecare luna a cate ceva, dar mai ales de nesimtirea parlamentarilor care nu fac nimik. DAR CE PUTEM FACE? Putem sa ne punem cu mafiotii astia care ne conduc spre haos?? il putem noi suporterii da jos pe oier? SIGUR CA NU. Asa ca da-mi voie sa ma bucur ca vine inapoi in templu omul care m-a facut sa o iubesc pe Steaua, poate asa Steaua de azi va semana cu Steaua aia pe care am iubit-o in anii 90.
Si o mare greseala fac cei care-l compara pe Lacatus cu Hagi. Hagi inainte sa vina la Steaua a pus conditii peste conditii..Adica omul o iubea pe Steaua dar vroia in acelasi timp sa aiba si cel mai banos contract din divizia A
trebuie sa-l sprijinim pe Marius Lacatus .Steaua te iubesc!!!
Sincer imi pare rau ca Laca vine la Steaua cand e asa o ciobanie impusa de marlanul(si in aceeasi masura oligofrenul) Gigi. Sper din tot sufletul sa nu se compromita... Pana nu pleaca oieru' va fi jale....
Bafta multa Lacatus ca o sa ai multa nevoie deasta atata timp cat CIOBANUL o sa fie prin preajma....... sa dea domnu' sa poti sa-i inchizi gura 'oierului'Forza Steaua :steag_steaua_ro: :steag_steaua_ro: ![]()
![]()
Omule, esti pur si simplu penibil, m-am saturat pana in gat de mesajele tale duplicitare!
Dupa ce l-ai facut cu ou si cu otet pe Hagi, pe motiv ca nu e antrenor, il ridici acum in slavi pe Lacatus, care nu numai ca e realmente praf in aceasta meserie, neavand nici macar o semi-performanta (Hagi castigase totusi Cupa Turciei, 5-1 cu Fener), dar a mai fost si adus in aceeasi postura ca si ilustrul sau predecesor, PENTRU A-I FARDA IMAGINEA LUI Becali! Pe asta mizeaza si Gigi, ca NUMELE de Lacatus va atrage iar lumea la stadion, in timp ce problemele reale vor ramane mereu aceleasi.
Steaua a ajuns sa fie la cheremul unui mafiot ca Hrebenciuc, dar suporterii ca tine se entuziasmeaza la aceasta numire! IMI E SILA!
Performantele lui Laca sunt ca a avut mintea necesara sa inceapa meseria de jos si a stiut sa asculte. Nu are aerele lui Hagi. Nu a avut performante extraordinare pentru ca nu a avut jucatori extraordinari. A stiut cu cine sa lucreze ca sa invete, a invatat meserie de la antrenori romani de unde a putut intelege ceva.
Umilinta lui Lacatus este pe masura arogantei lui Hagi, asta imi place mie la Laca. E o diferenta enorma intre el si Hagi.
Problemele reale trebuie solutionate in alta parte, nu pe stadion, nu pe emblema Stelei.
Vrei sa plece Becali de la Steaua? Foarte bine, fa-i o oferta pe care nu o poate refuza. Nu ai bani, cauta oameni cu bani si roaga-i sa cumpere Steaua.
Si eu sunt entuziasmat de numirea lui Laca. Si stii de ce? Pentru ca Lacatus E Steaua!
Lacatus a gresit dupa parerea mea cand a acceptat postul de antrenor la Steaua si asta mai ales acum dupa ce a vazut cum a fost umilit Hagi !
Daca Ciobanul l-a dat afara pe Hagi dupa cateva etape nu vad de ce n-ar face-o si cu Laca ! Oricum sunt foarte multi stelisti care nu mai calca in Ghencea din cauza Ciobanului : Ienei , Balint , Puscas , Bumbescu , Hagi , ar fi doar cativa dintre ei ...
In alta ordine de idei , Ciobanul le-a marit salariile jucatorilor , lui Banel chiar i l-a dublat ( pentru. merite deosebite :laugh: ) , au primit cate un ceas Cartier cadou si asta dupa trei infrangeri consecutive . Halal management al performantei ...
Stiti ca au iesit si bancuri pe seama stelistilor : ,, sunt cei mai prosti soferi ca asa aduna si ei puncte ...'' ! Apropo , cine are nevoie de puncte ... joaca cu Steaua .
Becali du-te , du-te , du-te ....
Un refuz al sau, e doar parerea mea umila, l-ar fi ridicat si mai mult in ochii suporterilor Stelei, a celor adevarati care pun spiritul,traditia si valorile perene ale Stelei mai presus de gloria efemera adusa de gandac prin mijloace mai mult ilicite decat transparente.
Sunteti orbiti de performante temporare, nu vedeti dincolo de demagogia nesimtita a lui Gigi si ii faceti jocurile. Doar scandand numele Stelei, a lui Laca a lui Hagi si huiduindu-l permanent pe cioban putem spera!
Un refuz al sau l-ar fi ridicat mai mult in ochii suporterilor? Laca vine de dragul Stelei, sacrificandu-se pe el insusi si spui ca a procedat rau?
Asta e situatia la momentul asta - nu avem o conducere prea buna, dar cu ce ne-ar ajuta daca venea un alt antrenor.
Eu sper doar ca Lacatus sa poata face lucruri bune la Steaua pentru ca merita. Parerea mea este ca Lacatus e mai antrenor decat Hagi (cu tot respectul pentru Hagi).
Concluzia e destul de clara zic eu: De conducere nu scapam prea curand, asa ca ne ramane sa ne bucuram de Lacatus, sa incurajam Steaua si sa il sustinem necoditionat pe Lacatus - pentru ca a venit doar pentru ca este stelist.
Lacatus a gresit dupa parerea mea cand a acceptat postul de antrenor la Steaua si asta mai ales acum dupa ce a vazut cum a fost umilit Hagi !Daca Ciobanul l-a dat afara pe Hagi dupa cateva etape nu vad de ce n-ar face-o si cu Laca ! Oricum sunt foarte multi stelisti care nu mai calca in Ghencea din cauza Ciobanului : Ienei , Balint , Puscas , Bumbescu , Hagi , ar fi doar cativa dintre ei ...
Parca Del Piero zicea de Juventus cand a retrogradat si s-a pus problema ca el sa se transfere: "O doamna nu se paraseste la greu"
Laca merita tot respectul pentru ca a acceptat sa antreneze Steaua cand toti au lasat-o pe mana lui Becali.
Nu cred ca o sa il dea afara si pe Laca, pentru ca este constient ca o sa se duca si mai mult la fund. Iar daca o sa faca asa poate o sa provoace un cutremur (mic sau mare) in care se vor implica/alia persoane grele pentru a prelua Steaua - pentru ca ar fi mult prea mult sa il calce si pe Laca in picioare.
Mi-e sila de ce citesc aici, mai ales de la useri ca Piece si endorama.
In alta ordine de idei:
@endorama: mai ramane sa analizezi de ce imi doresc totusi ca Lacatus sa fie antrenor la Steaua minim 3-5 ani, si nu-l doresc pe Olaroiu inca de acum. Doamne fereste, daca nu iau ca pe o gluma analiza ta, incep sa imi fac serioase griji ca stau pe acelasi site cu asemenea minti bolnave ...
@Piece: Lacatus nu a incercat NICIODATA sa Para mai mult decat ce este. NU a iesit pe nicaieri cu declaratii in fata, s-a dus fara jena la munca de jos, a dus Otelu in cupele europene, a tinut UTA in Liga 1 (care UTA va retrograda destul de lejer anul asta). Nu numai ca a tinut UTA in Liga 1, ci a incurcat si Dinamo si Steaua ca antrenor la ei ...
Atitudine duplicitara? Mi-e sila de balanta voastra legata fedeles la ochi ... cand cineva a indraznit sa zica despre Hagi ca este un antrenor praf si un caracter nul, ati bagat placa aia cu "regele" si cu "stelismul", ca Hagi este un simbol stelist. Atunci Lacatus ce este? Daca nu un simbol stelist, ce este?
N-are rost sa ma mai obosesc sa va raspund, incet incet ajung la concluzia definitiv de trista ca unii il merita pe Gigi Becali patron la Steaua si conducatorii pe care ii are acum Romania ...
Va urez vise placute la investitori miliardari americani, antrenori precum Rafa Benitez, Ancelotti, Wenger, jucatori precum Robinho, Fabregas, Messi ... pana una alta, jucam in mlastinile Ligii I cu jucatorii care se numesc, pe cat se poate de bune, "INTUNERIC" ...
P.S.: si inca ceva, va rog si pe voi ce am mai rugat si pe altii. Daca vreti sa ma atacati, injurati, jigniti, insultati, amenintati si orice alte nebunii erotice va trec prin cap, exista mesaje private. Nu mai epatati pe aici ... mi-am expus opinia fara sa jignesc pe cineva, luati-o ca atare si daca nu va convine ... puncte puncte
Eu nu mai sper nimik! Criza asta ma tem ca nu o solutioneaza nici Mourinho! Sunt fericit pentru Lacatus si as vrea sa fie antrenor pe viata la Steaua dar lati auzit pe Cioban ca daca face 4 rezultate proaste il demite, deci eu nu mai sper!
Si eu sunt entuziasmat de numirea lui Laca. Si stii de ce? Pentru ca Lacatus E Steaua!
Da, ai dreptate, Lacatus e Steaua...probabil ca a fost si atunci cand a facut blatul ala ordinar cu Dinamo, 3-4 la Brasov.
In fine, sa vedem ce se va intampla, noi trebuie sa sustinem Steaua, in orice circumstante, nu un antrenor sau altul.
un comentariu elocvent pe alt site de sport:
alt ex-stelist, alt sclav, alt pion, alt concediat
din pacate cuvintele astea sunt dure, dar atat de adevarate... Hagi stie de ce...
oare cat va mai profita de noi, de Steaua, de simboluri ???
fane casierito moderator sef sau ce...esti pe aici e problema ta nu a "noastra", daca nu iti convin postarile mele care sunt la nivelul decentei...
ontopic: daca Hagi l-a infruntat pe cioban, eu nu cred ca Lacatus o sa o faca...
pe de alta parte Lacatus e un antrenor slab...parerea mea
Da, ai dreptate, Lacatus e Steaua...probabil ca a fost si atunci cand a facut blatul ala ordinar cu Dinamo, 3-4 la Brasov.
In fine, sa vedem ce se va intampla, noi trebuie sa sustinem Steaua, in orice circumstante, nu un antrenor sau altul.
Piece, de ce nu ai fost atat de vehement sa sustinem "Steaua, nu un antrenor sau altul" si cand erau alti antrenori? Si ce nu faci nimic concret sa il indepartezi pe cel care ii umileste pe toti antrenorii Stelei? Normal ar fi fost ca un intreg stadion, 25.000 de oameni, sa va duceti peste Gigi la palat, in momentul in care l-a umilit pe Hagi, si sa va aratati ostilitatea fata de el. Normal ar fi fost 25.000 de oameni sa va duceti peste Hagi si sa-l rugati sa ramana antrenorul Stelei. Normal ar fi fost ca lotul Stelei, toti jucatorii, sa-si puna tricourile pe gard in semn de protest si sa refuze sa se antreneze fara Hagi antrenor. Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce nu se intampla nimic din toate astea de mai sus? Cred ca e o analiza mai importanta de facut decat sa-ti faci scarba voluntara citind ce postez eu ... ;-)
Piece of Mind - Esti un *****
Poti sa-mi spui si mie cati ani ai, amice?
Piece, de ce nu ai fost atat de vehement sa sustinem "Steaua, nu un antrenor sau altul" si cand erau alti antrenori? Si ce nu faci nimic concret sa il indepartezi pe cel care ii umileste pe toti antrenorii Stelei? Normal ar fi fost ca un intreg stadion, 25.000 de oameni, sa va duceti peste Gigi la palat, in momentul in care l-a umilit pe Hagi, si sa va aratati ostilitatea fata de el. Normal ar fi fost 25.000 de oameni sa va duceti peste Hagi si sa-l rugati sa ramana antrenorul Stelei. Normal ar fi fost ca lotul Stelei, toti jucatorii, sa-si puna tricourile pe gard in semn de protest si sa refuze sa se antreneze fara Hagi antrenor. Ti-ai pus vreodata intrebarea de ce nu se intampla nimic din toate astea de mai sus? Cred ca e o analiza mai importanta de facut decat sa-ti faci scarba voluntara citind ce postez eu ... ;-)
Admit ca m-am ambalat prea tare, recurgand la invective, motiv pentru care imi cer scuze. Toti suntem aici pentru o dezbatere, nu pentru o polemica in afara rezonabilului.
Din pacate, situatia asta tensionata se pare ca ne afecteaza mai mult decat ar fi trebuit, este de altfel exact ceea ce isi doreste Gigi, ca lumea sa fie dezbinata, iar ecoul contestarii sale sa fie innabusit rapid.
Sa vedem ce va fi, doresc ca Lacatus sa nu aiba soarta lui Hagi si sa performeze cu aceasta echipa, in ai carei jucatori insa nu mai cred...
Sa vedem ce va fi, doresc ca Lacatus sa nu aiba soarta lui Hagi si sa performeze cu aceasta echipa, in ai carei jucatori insa nu mai cred...
Fiecare de aici cred ca isi doreste lucruri diferite, desi Steaua este punctul comun, si "iubirea" fata de club, asa cum stie fiecare sa si-o manifeste.
E un tip de paranoie (in care de multe ori am intrat si eu) care se invarte la ora actuala in aer ... bine, la ora actuala insemnand inca de cand era Zenga si site-ul fcsteaua.ro era cat de cat la inceput ... cum s-a manifestat aceasta mica "boala"? Pai simplu: cand era Zenga, unii il injurau ca joaca italieneste, urat, altii ii luau apararea si il apreciau. Cand a fost numit, multi au spus ca e luat de pe plaja si e varza de antrenor. A plecat lovit de piatra si parasit de Gigi. A urmat un scurt moment al lui Titi, Dorinel M a fost indepartat. A urmat Protasov, acelasi scenariu: unii s-au indoit de el, ca a antrenat in Grecia (care echipe grecesti la ora aia erau peste noi din toate punctele de vedere), apoi a fost adulat de unii pentru spectacol, blamat de altii pentru rezultate. A urmat asa zisul zerolaroi, iarasi apreciat de unii pentru rezultate (rezultate pe care altii le atribuie lui Zenga si Protasov), blamat de altii ca a fost sclavul lui Gigi si pentru jocul urat. A urmat Hagi, acuzat de unii ca nu a avut rezultate cam pe nicaieri pe unde a fost, adulat de altii ca fosta mare glorie stelista si ca o inima care bate ros-albastru (lucru care in opinia unora nu e de ajuns sa fii si antrenor). Urmeaza Laca, acelasi scenariu. A fost MM, acelasi scenariu: oameni care il adulau, altii care il injurau si abia asteptau sa scape de el. La fel chiar si cu Jiji: imi suna clar in timpane multimea de mase care il adula pe Jiji, descalecatul, care "macar baga bani la Steaua", "ne-a facut gazonu", ""tine jucatorii si nu ii vinde", etc etc etc ... daca punem cap la cap toate astea, stau si eu stramb si intreb drept: sunt suporterii stelisti capabili sa sustina si sa merite un antrenor timp de 11 ani, precum Wenger? Ma tem ca nu suntem facuti pentru asta, nu suntem nici englezi si nici nemti, nici italieni si nici spanioli, iar roata se va invarti mereu si mereu in acelasi sens si noi vom vi in acelasi stadiu de doi lei ... nu va fi V Ceausescu, va fi V Paunescu, nu va fi Paunescu, va fi Becali, Liga I va insemna tot Mitica, FRF tot Sandu, arbitrii tot manjiti pana in gat, vor trece minim 30 de ani ca Pandurii si U Cluj sa aba gazoane precum o echipa de Liga a doua din Anglia, si inca pe atat pana cand vom transfera pe Armenteros in dauna lui Sevilla 2. Problema noastra este ca nu stim sa ne recunoastem pozitia, conditia si sa ne bucuram si sa ne chefuim de ce avem, atunci cand avem ... este totusi o sarbatoare ca in conditiile descrise de mai sus, sa ne numaram printre alte 31 de echipe "stele" ale europei, fie ca adunam 0 puncte dupa 3 meciuri ... tin sa reamintesc ca Liverpool (nu mai e nevoie sa adaug nici un alt comentariu) are 1p dupa 3 meciuri in Champions League ...
Si cam asta e cu paranoia asta care ne ia pe fiecare din cand in cand ... nu e nevoie sa-ti ceri scuze, nu m-am suparat ;-). Asta e. Om trai si om vedea.
Ma bucur nespus ca-l voi vedea din nou pe Laca in Ghencea. Este casa lui. Imi pare rau ca a acceptat totusi acest post, pentru ca ii prevad un sfarsit similar cu al lui Hagi. Iar Lacatus nu va avea scuza ca nu stia ce-l paste.
Oricum, personal, il voi sustine neconditionat, ca si pe Hagi. Pentru ca stiu sigur ca Lacatus, ca si Hagi, nu ar sta la Steaua daca ar simti ca Stelei nu-i e bine cu el antrenor.
In sfarsit!!Acuma avem nevoie doar de un patron nou!!!Acasa cu oierul!!!!!!
@piece
vad ca tu esti obsedat de meciul Brasovului cu Dinamo......