Bine ai revenit, 7!
Bine ai revenit, 7!
Cred ca a facut o mare greseala ca a venit la Steaua sub comanda ciobanului suprem.dar poate totusi va avea puterea de schimbare si se va impune in fata incultului.Daca nu o va face va fi gonit in acelasi fel ca Hagi si va ajunge Becali la 0.5% in sondaje.Totusi sper sa nu sa se iontample asta pentru el si pentru noi desi imi doresc cu tot sufletu - si sunt sigur ca si voi - tot raul din lume ciobanului.
Asadar ce pot spune este ca trebuie sa-l sustinem 100% pe Laca la meciuri indiferent de rezultate si speram la schimbare caci chiar o sa ajungem in situatie critica daca aceasta nu survine.
FORZA Laca!!!!..............FORZA Steaua!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:steag_steaua_ro:
Bine Ai Venit ACASA
Eu am Speranta ca Laca (stiindul cum e) nui va tolera lu cioban obiceiurile oricum daca si lu Laca ii face ca lu Hagi il vad linsat ....
Forza Steaua
Daca ciobanul repeta episodul"Hagi"si cu Laca'...e clar...va fi doar el si cu nepotii lui pe stadion si vreo cativa pupincuristi.Astfel Ghencea va arata in zi de meci ca si ex-Sportul Studentesc.
p.s. sa nu credeti ca am uitat ca suntem in Romania,tara tuturor posibilitatilor si a oamenilor resemnati,dar asta vreau sa cred;insa sper sa nu fie nevoie.....
Salutare,stelisti ! Un ochi rade,altul plange.......Marius Lacatus este un spirit pur,nu i-a fost teama sa vina acum la Steaua,tocmai pentru ca Fiara nu stie ce inseamna sa stea in defensiva. A venit acasa cel mai mare stelist,simbolul nostru,jucatorul emblematic al Stelei noastre iubite.
In alta circumstantza,satisfactia ar fi fost deplina. Dar nu pot sa nu imi imaginez ciobanul cum sta in umbra si ranjeste,gandind ca ne-a linistit si de data asta. Si sunt sigur ca acest caracter infect numit Gigi Becali va improsca cu noroi in acest mare nume Lacatus.
Daca Laca va reusi,isi va asuma succesul stiti voi in ce mod. Daca nu va reusi,prin mijloacele lui specifice de a-si baga coada spurcata,vom mai vedea un simbol stelist impachetat de oier in noroi si putreziciune. Iar va baga placa aia ( of Doamne ! ) ...ca a intervenit ca un erou, ca un viteaz ( arza-l-ar focul ) si a salvat corabia ma-sii. Nu cred in asa-zisa bunavointa a ciobanului ! De la el nu poate veni nimic bun ! TOt ce atinge se transforma in praf si scrum, se murdareste !
Ciobane Gigi Becali , noi stelistii vrem sa pleci din Ghencea, nu iti mai prelungi agonia !! Noi nu te vom iubi niciodata ! Esti o pata pe blazonul echipei noastre, o murdarie grea , fie-ti numele blestemat !
Forza Lacatus
Eternul nostru numar 7..... te vom iubi si sustine neconditionat... pe tine
DAR.... sa nu faci compromisuri.
TE VOM IUBI MEREU!!! BINE AI REVENIT IN Ghencea, AICI E CASA TA!!! :steag_steaua_ro:
Numirea lui Lacatus este probabil ultima dovada, pentru cei mai slabi de inger, ca Gigi nu este interesat decat in a se impaca cu suporterii Stelei, exclusiv in scopuri electorale.
Ca antrenor, Lacatus este zero barat, a demonstrat-o cu varf si indesat pana acum. Asta ca sa nu mai aduc aminte de un celebru blat cu Dinamo, din toamna lui 2003 (3-4 la Brasov), pe care l-a acceptat fara sa cracneasca.
Asta e, mergem inainte, orice ar inseamna asta...
Nu am citit si nici nu o sa citesc comentariile precedente sau urmatoarele.Vreau doar sa spun ca Steaua inseamna Lacatus iar Lacatus inseamna Steaua.Ma bucur enorm ca a venit.Cu el la Steaua nici numai conteaza unde este si ce rezultate avem.El este sufletul Stelei.Si in divizia C daca jucam dar cu Laca antrenor si tot as fii fericit.
Sper din tot sufletul sa il lase oierul in pace sa-si faca treaba (desi e greu ca un om ca Jiji sa se abtina din obiceiuri proaste) si ii doresc sa fie antrenor pe viata la Steaua.
Multumim Lacatus ca existi!
Bine ai venit acasa!
:steag_steaua_ro:
P.S: daca se repeta episodul Hagi il dam afara cu forta pe Gigi din Ghencea cu orice pret si consecinte!
Ai grija parvenitule!
Bine ai revenit acasa Laca! Cu tine incepe sfarsitul ciobanului!
Dragomir: "Lãcãtuș trebuie sã înțeleagã cã este angajat la Gigi"
Mori Dragomir impreuna cu Gigi Becali !
Daca oierul nu se abrine si ii va face acelasi lucru pe care l-a facut si cu Hagi..... nu il va mai scapa nimeni si nimic.
Lacatus este Steaua
Steaua suntem noi
Lacatus suntem NOI.... pasiunea si dragostea ros-albastra
Bine ai venit ACASA,
Bine ai venit acasa Laca,intr-un fel ma bucur dar imi pare si rau ca Lacatus a venit la Steaua(wow am ajuns sa imi Para rau ca a ajuns Laca la Steaua?!?!?!) ma bucur ca tu esti singurul om care poti schimba ceva la echipa asta si vei aduce inapoi Steaua care o iubesc eu,totusi ma tem ca se va repeta episodul Hagi si daca se va intampla asta trebuie sa punem piciorul in prag si sa incepem cu adevarat razboiul contra ciobanului!Respect Lacatus poate daca veneai u in vara in locul lui Hagi alta era astazi situatia de la Steaua!
CE AIUREAAAAAA......
ma intreb si eu ceva: daca Becali ar motiva alegerea lui, care ar fi argumentele? la urma urmei, Lacatus nu doar ca nu a antrenat nici o echipa mare pana acum, dar cu exceptia faptului ca facuse un retur bun acum vreo 5 ani cu Galatiul, in rest a esuat lamentabil la absolut toate echipele pe la care a fost. si a fost la destul de multe....
Becali asta e atat de prost de nu-mi vine sa cred. in loc sa aduca un antrenor serios pe care eventual sa-l plateasca si cu bani buni si sa scoata ce mai poate scoate din Steaua anul asta, il aduce pe Lacatus sperand ca lumea dintr-o data ii va ierta toata nebuniile... incredibil de prost e omul asta. de ce naiba nu l-a pus atunci antrenor pe Dobrin? post-mortem..... ca sa-l voteze toata tara, nu doar stelistii
de ce naiba nu intelege o data ca singurul mod de a-si mai repara imaginea in fata suporterilor/alegatorilor e acela de a realiza performante in Europa cu Steaua. aducerea unor simboluri care nu se pricep la ce trebuie sa faca n-are nici o valoare pe termen mai lung decat o saptamana pana la urmatorul meci.
eu ma intreb acuma: trecand peste faptul ca mai toata lumea il vrea pe Becali plecat de la Steaua, cati dintre voi l-ati fi apreciat mai mult pe Becali daca ar fi adus un antrenor gen Trapatoni (stiu ca nu e available, dar dau doar un exemplu) si cati l-ati fi apreciat mai mult asa ca l-a adus pe Lacatus.
spre deosebire de Hagi, eu am tot respectul pentru caracterul lui Lacatus, dar inca o data o spun ca nu a demonstrat prin NIMIC ca merita sa fie antrenorul Stelei... in fine no, poate doar prin devotamentul pentru club de-a lungul anilor, dar atunci poate unii suporteri care merg in toate deplasarile si canta cate 2 ore la meci merita chiar mai mult.
e foarte bine ca a venit--sa vedem cum se va purta Gigi Becali cu el
Gigi daca asta e o miscare de a ta sa atragi publicul si apoi sa iti bati joc de Marius LACA7US ai pus o ! LACA7US INSEAMNA Steaua / Steaua PENTRU NOI INSEAMNA LACA7US ! CU EL N AI SANSE SA TE BAGI IN ALCATUIREA ECHIPEI ....... DACA MAI INCERCI CEVA SARIM DIN PELUZA SI TE LESINAM ! pana una alta... iti multumim .. mai mult sau mai putin ca te ai decis sa ne faci si o bucurie ..... dar daca e un joc murdar ....... o sa iti Para rau !
si eu si tu poti conduce o echipa daca echipa te vrea ! depinde doar de mercenarii din teren sa si revina cu picioarele pe pamant sunt niste 0 uri !!!!!!! nu joaca nimic nu leaga 2 pase ! daca il sabotati precum pe Hagi va rupem picioarele !CE AIUREAAAAAA......ma intreb si eu ceva: daca Becali ar motiva alegerea lui, care ar fi argumentele? la urma urmei, Lacatus nu doar ca nu a antrenat nici o echipa mare pana acum, dar cu exceptia faptului ca facuse un retur bun acum vreo 5 ani cu Galatiul, in rest a esuat lamentabil la absolut toate echipele pe la care a fost. si a fost la destul de multe....Becali asta e atat de prost de nu-mi vine sa cred. in loc sa aduca un antrenor serios pe care eventual sa-l plateasca si cu bani buni si sa scoata ce mai poate scoate din Steaua anul asta, il aduce pe Lacatus sperand ca lumea dintr-o data ii va ierta toata nebuniile... incredibil de prost e omul asta. de ce naiba nu l-a pus atunci antrenor pe Dobrin? post-mortem..... ca sa-l voteze toata tara, nu doar stelistiide ce naiba nu intelege o data ca singurul mod de a-si mai repara imaginea in fata suporterilor/alegatorilor e acela de a realiza performante in Europa cu Steaua. aducerea unor simboluri care nu se pricep la ce trebuie sa faca n-are nici o valoare pe termen mai lung decat o saptamana pana la urmatorul meci.eu ma intreb acuma: trecand peste faptul ca mai toata lumea il vrea pe Becali plecat de la Steaua, cati dintre voi l-ati fi apreciat mai mult pe Becali daca ar fi adus un antrenor gen Trapatoni (stiu ca nu e available, dar dau doar un exemplu) si cati l-ati fi apreciat mai mult asa ca l-a adus pe Lacatus.spre deosebire de Hagi, eu am tot respectul pentru caracterul lui Lacatus, dar inca o data o spun ca nu a demonstrat prin NIMIC ca merita sa fie antrenorul Stelei... in fine no, poate doar prin devotamentul pentru club de-a lungul anilor, dar atunci poate unii suporteri care merg in toate deplasarile si canta cate 2 ore la meci merita chiar mai mult.
bine ai revenit acasa Marius Lacatus! te iubesc si imi doresc sa ramai pe viata la Steaua. numarul 7 s-a intors!
Gigi daca asta e o miscare de a ta sa atragi publicul si apoi sa iti bati joc de Marius LACA7US ai pus o ! LACA7US INSEAMNA Steaua / Steaua PENTRU NOI INSEAMNA LACA7US ! CU EL N AI SANSE SA TE BAGI IN ALCATUIREA ECHIPEI ....... DACA MAI INCERCI CEVA SARIM DIN PELUZA SI TE LESINAM ! pana una alta... iti multumim .. mai mult sau mai putin ca te ai decis sa ne faci si o bucurie ..... dar daca e un joc murdar ....... o sa iti Para rau !si eu si tu poti conduce o echipa daca echipa te vrea ! depinde doar de mercenarii din teren sa si revina cu picioarele pe pamant sunt niste 0 uri !!!!!!! nu joaca nimic nu leaga 2 pase ! daca il sabotati precum pe Hagi va rupem picioarele !
ce naiv....
Becali nu a dorit sa faca o bucurie nimanui altcuiva decat sie insusi - la alegerile din 25 noiembrie.
aducerea lui Lacatus e dovada clara a faptului ca pe Becali il doare in cot de Steaua si de performantele ei si ca tot ce-si doreste este sa o foloseasca pentru a-si face o imagine publica si o cariera in politica.
vechiul si iubitul nr. 7 s-a intors !
sa-i uram succes...poate ne scoate din mizerie.....desi aici e o lucratura de imagine
Bine ai revenit acasa, Laca!
Chiar daca eu cred ca nu este un moment bun sa revii in Ghencea. Sper totusi sa treci peste toata mizeria in care s-a afundat in zilele astea clubul nostru drag.
Ieri nu vroiam sa mai aud nimic de Steaua. Azi sper ca Laca sa ne faca din nou sa visam.
Sa dea Dumnezeu ca Lacatus sa arate ca este un antrenor potrivit pentru Steaua. Au fost mai multi astfel de antrenori: Ienei, Dumitriu, Iordanescu.. toti au avut succes cu Steaua, fara a demonstra asta cu alte echipe.
Laca, sper din tot sufletul sa poti sa lucrezi in liniste, sa nu fii umilit de cel caruia imi e rusine sa ii zic numele. Ar fi mizeria suprema la care putem fi supusi.
Multumim Laca pentru tot ce ai facut, pentru tot ce o sa faci, chiar daca nu o sa-ti iasa totul, nu te lasa calcat in picioare, nu poti sa faci asta, nu este stilul tau.
Laca, bine ai revenit unde iti e locul!
Cine mai crede ca Becali si partidul sau de buzunar are vreo sansa la vreo alegere, fie aici, fie pe Luna, fie in *izda ma-sii lui Becali, e chiar mai tampit decat Jiji.
Pentru Becali, inceputul sfarsitului este acum. A venit fiara !
Lacatus din nou la Steaua:X ... singurul lucru care ma face sa ma duc din nou la meciurile Stelei pe Ghencea cu placere
Piece of Mind - Esti un *****
aoleu cate pareri pertinente!!!! e miscare "electorala" deci?? wooooooow
va rog inteligentilor(cei care tot turuie de 2 zile cu miscarea asta pur politica) sa-mi spuneti daca acum il veti vota pe jijinho??? eu nu-l votez,nici un om cat de cat inteligent nu-l va vota....deci?.......care miscare??? nu cumva tot voi care va lamentati atat o sa-l votati?
p.s. cumva domnul endorama din strainatate Romania se vede o tara plina de prosti?? sa va zic ceva:NU SUNTEM O TARA DE PROSTI SI ASTA SE VA VEDEA IN URMATORUL SONDAJ CAND JIJINHO VA FI TOT ATAT DE JOS IN CIUDA ADUCERII LUI Lacatus!!!!!
Laca NU SEMNA !!!
Ești unul dintre cele mai pãtimașe suflete steliste.Eu nu.Însã te-am admirat ca fotbalist,am fost mulțumit de munca ta de antrenor la Brașov.De ce sã te duci sã intri in aceastã spiralã a decadenței verbale instalate în Ghencea.ªtiu,visul tãu este sã antrenezi Steaua,însã la fel ca lui Gicã Hagi ți se întinde o capcanã.Au ajuns fostele glorii steliste mai folositoare decãt cele mai ieftine cîrpe de șters mese prin restaurante.Ai o imagine,probabil nu îți va fi șifonatã,probabil Becali,se va folosi de tine și chiar daca o va face,el din Ghencea nu se va clinti.
ªtiu cã mulți suporteri steliști își pun speranțele în tine.Nu numele celui care stã pe bancã este remediul,nu numele jucãtorilor intrați pe teren va îmbunãtãți jocul.Boala e cronicã și fãrã antidot deocamdatã,sunt prea multe hãțișuri financiare pentru ca virusul numit Gigi Becali sã își ia calabalâcul și sã plece chiar așa repede.Probabil vei semna iar cei din ªtefan cel Mare sau Giulești își vor râde încã o datã în barbã.Panta este tot mai abrubtã și în aceastã coborâre te-ai lãsat angrenat și tu din pãcate.Dacã aveai ceva de dovedit,nu acum era momentul.Doar prelungești agonia Stelei.(un articol copiat din www.gsp.ro) si acuma eu ce zic eu?
pai..sper din tot sufletul...sa fie lasat in pace sa antreneze! sa nu se bage handicapatul asta in echipa facuta de Laca!daca doamne fereste ajunge Lacatus ..sa fie umilit la fel ca Hagi?eu unu nu am sa il vad bine pe Becali..probabil se va face protest in masa!porbabil vom decide sa il luam in camasa de Forza si dus la spitalul 9 pentru ca unu om ca asta doar acolo poate sa isi indeplineasca visele!