FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus - noul antrenor

«12348»
pui de dac 11228.10.2007 12:23

in sfarsit a revenit acasa old no' 7.. FORZA Laca !! de cand astept clipa asta :D

armani3228.10.2007 12:25

nu pot decat sa ma bucur pentru venirea lui Lacatus la Steaua, desi cred ca momentul este cel putin delicat, deoarece cred ca a fost adus doar pentru ca ciobanul simte ca ii fuge pamantul de sub picioare. ii doresc sa duca aceasta echipa acolo unde ne dorim cu totii, si sa ajungem sa ne uitam la meciurile ei din nou cu emotie si bucurie, nu ca si in ultima perioada cu in diferenta, ca la teatru. cred ca ii va fi greu sa reuseasca nu atat din cauza valorii lui ca antrenor, ci pentru ca nu cred ca Becali va reusi pentru mult timp sa nu se implice in treburile interne ale echipei, si dupa cum il cunosc pe Lacatus sper ca nu va accepta asta nici macar o singura data, si sa plece la prima implicare a lui Becali la echipa. Asta va fi lovitura de gratie pentru acel (trebuie sa-i zic om desi cred ca e diavolul pe care tot il pomeneste) om care nu cred ca isi da seama acum ca daca se va purta cu Laca pe jumatate la fel de urat cum s-a purtat cu Hagi nu mai are nici un viitor in nici o politica . pentru binele lui Laca sper ca totul sa fie bine , desi ultimele evenimente ne-au aratat ca sunt sanse destul de mici.

dee28.10.2007 12:26

Sunt de acord cu declaratia lui Gabi Balint:

"Cred cã locul lui Marius Lãcãtuș este acolo, la Steaua. Cred însã și cã e vorba mai mult despre o loviturã de imagine din partea patronului Gigi Becali. Nu-l vãd eu pe patronul Stelei avînd foarte mare încredere în calitãțile de antrenor ale lui Lãcãtuș, cum nu a avut nici în ale lui Hagi. A și spus-o, de altfel. Numirea lui, acum, la Steaua, este mai mult pentru a se împãca cu suporterii, a-i liniști puțin. "

Marius Lacatus nu cred ca are nici o sansa la Steaua, tinand cont de imixtiunile lui Becali in formarea echipei, ba mai mult, cred ca este doar o "unealta" in mana acestuia pentru a-si apropia tribunele si a aduce oamenii din nou pe stadion. Probabil daca as fi in locul lui as gandi la fel "hai sa aduc eu un om sa le inchid gura la astia!".

Becali are 2 atuuri : autoritate si putere. Pacat insa ca-i lipseste o calitate esentiala- respectul, cea care l-ar fi putut mentine si propulsa. Tocmai din cauza lipsei sale de respect, nu prevad un viitor "roz" nici unui antrenor roman care va prelua Steaua.

AdrianUltras2528.10.2007 12:27

nu aveti de ce sa va bucurati fratilor.

e clar ca asta e "sfatul" lui hrebe

cel despre care s-a vorbit in presa

Danntes28.10.2007 12:30

Ce inseamna pentru Lacatus..."suporterii adevarati ai Stelei"??

Domnule Lacatus eu nu sunt suporter adevarat...eu injur majoritatea glumelor de jucatori adusi de cioban, eu il injur pe insusi marele excrement pe forum sau stadion, eu nu mai sunt dispus sa fiu escrocat sentimental cu preturile meciurilor din CL....

Deja a inceput si Lacatus sa il pupe in dorsal pe excrementu sef?

Sper sa nu fie asa dar am impresia ca Lacatus se va compromite.

RedStar28.10.2007 12:35
DACA SUPORTERII VOR OPRI ACUM PROTESTUL ANTI becaliii ATUNCI SUNTEM PIERDUTI!!!

SUSTINETI PE Laca!

SUSTINETI ECHIPA!

DAR CONTRINUATI LUPTA IMPOTRIVA oierului!

NU TREBUIE SA FACEM ACEEASI GRESALA CARE AM FACUT-O ACUM CATEVA LUNI CAND AM OPRIT PROTESTUL DOAR pentru CA A FOST ADUS Hagi.

Forza Steaua!

Lasa mah protestele. Se sterge Becali cu ele la fund. Bine ca i-a venit minte la cap, cu ajutorul cui nu imi pasa, si l-a adus pe Laca la echipa.

Tu ce vrei de fapt? O Stea mai puternica sau balci in continuare?

parkeru28.10.2007 12:38

Ma bucur sincer ca Lacatus s-a intors ACASA ... dar din pacate "ACASA" este condusa de un cioban infect!!! imi este teama sa nu care cumva Laca, sa aiba soarta lu' Gica ... ar fi un dezastru ... dar, daca Fecali o sa faca acelasi lucru cu Laca singura lui "scapare" o sa fie PLECAREA de la echipa noastra iubita! Te iubim Lacatus!!! Mult SUCCES!!

ronrichie28.10.2007 12:39

Bravo George Becali ! Cea mai buna alegere ai facut.

Acesta este antrenorul pe care trebuia sa il aduci inca de la inceputul campionatului.

Ne-am saturat de experimente second hand cu cei 2 antrenori care au fost pana acuma, era cazul pentru un manager care sa fie pedagog si mai ales sa readuca disciplina la echipa. Laca este cel mai mare simbol al Stelei. E sansa vietii lui si el stie acest lucru. Nu o va rata, va avea ambitie precum a avut si ca jucator, de aceea noi cei ce l-am apucat inca de la inceputurile lui la Steaua l-am numit FIARA.

Inca mai putem castiga campionatul.

Forza Steaua!

colaps28.10.2007 12:40

NU, nu cred ca Lacatus e un pupincurist.. dar iti trebuie eva diplomatie sa poti avea o relatie cat de cat normala (daca putem vorbi de asa ceva) cu ciobandantul.

E clar ca Bekali a facut asta sfatuit... el nu e in stare sa ia o decizie de unul singur, a si recunoscut-o intr-un moment de sinceritate cand a zis ca se va consulta cu apropiatii.. Omul asta incepuse binisor la Steaua, a avut tupeul sa fe impotriva curentului si sa sopeze exodul de jucatori, dar i-a luat dreaq mintile la paranoic si a pierdut complet simtul realitatii..

Zilele conducatorului unic sunt pe sfarsite, trebuie niste oameni cu potenta financiara sa preia clubul, mai multi, nici unul sa nu aibe capital majoritar, si sa fie din generatii mai tinere, care sa investeasca si suflet nu numai sa stea sa astepte finalul sezonului cand sa se adune sa-si numere mangotzii...

Sper sa-l vindem pe Dica i Goian, sa-si ia ciobanul lovelele si sa se duca sa se incuie in palatul lui de prost gust...

mirceaor28.10.2007 12:41

@ Redstar

prietene, oierul trebuie sa plece,altfel nu vor fi NICIODATA nici liniste nici performante .

Ce minte? ce cap? tu nu vezi ca dobitocul a crezut ca a descoperit potiunea magica care-l va propulsa in fruntea poporului roman ( Steaua ) ? ce Stea mai puternica cu el ??

Acum il FOLOSESTE pe Laca, pe care dragostea de Steaua si de noi l-a facut sa treaca peste mormanele de mizerii care inconjoara conducerea din momentul asta si sa accepte postul de antrenor!

Noi suntem in pat cu dusmanul !!

Protestele vor continua,mai puternic si mai decis, pana oierul va pleca..

RedStar28.10.2007 12:44
@ Redstar

prietene, oierul trebuie sa plece,altfel nu vor fi NICIODATA nici liniste nici performante .

Ce minte? ce cap? tu nu vezi ca dobitocul a crezut ca a descoperit potiunea magica care-l va propulsa in fruntea poporului roman ( Steaua ) ? ce Stea mai puternica cu el ??

Acum il FOLOSESTE pe Laca, pe care dragostea de Steaua si de noi l-a facut sa treaca peste mormanele de mizerii care inconjoara conducerea din momentul asta si sa accepte postul de antrenor!

Noi suntem in pat cu dusmanul !!

Protestele vor continua,mai puternic si mai decis, pana oierul va pleca..

Pe cat pui pariu ca urmatorele meciuri din CL se vor juca cu casa inchisa?

mirceaor28.10.2007 12:46

Pe cat pariu ca nu? Chiar daca a venit Laca, stadionu nu va fi nici trei sferturi plin .

Ciobanul isi bate joc de milioane de suporteri? Merita lectia vietii lui, si in stadion si in afara lui..

fane_casieru'28.10.2007 12:47

"Deja a inceput si Lacatus sa il pupe in dorsal pe excrementu sef?

Sper sa nu fie asa dar am impresia ca Lacatus se va compromite."

@Danntes - impresiile tale nu ne intereseaza - dar daca mai zici ceva de Lacatus ( care nici macar nu a fost instalat ca antrenor ) voi avea grija ca acestea sa nu mai fie postate pe forum.

Nu ai nici macar bunavointa sa astepti sa vezi ce se intampla,daca se intampla si incepi cu aberatii care nu-si au rostul din start.

AdrianUltras2528.10.2007 12:53

RedStar

vreau oierul cat mai departe de Steaua

Ce conteaza ca Steaua are performanta sau ca e adus antrenor cel mai mare Stelist daca becalii ne face de rusine, ne pateaza onoarea,numele si emblema si isi bate joc de noi?

Nu vreau nici o Steaua mai puternica nici un balci in continuare.

Vreau Steaua!Steaua adevarata.Steaua cu care ne mandream!

DonAndres28.10.2007 12:53

The OLD NUMBER 7 IS BACK!!!!!!!!!!!!!!Bine ai revenit ACASA SAGEATA Carpatilor!

Asa cum il stim pe nea Marius nu cred ca ciobanul va putea sa treaca prin fata Fiarei.........daca va incerca si ii vor reveni obiceiurile?????Sa-l fereasca Dumnezeu!!!!!!!!!!!!

Inca o data ......Bine ai revenit ACASA iubite Marius Lacatus!!!!!

diego_cj28.10.2007 12:55
Lasa mah protestele. Se sterge Becali cu ele la fund. Bine ca i-a venit minte la cap, cu ajutorul cui nu imi pasa, si l-a adus pe Laca la echipa.

Tu ce vrei de fapt? O Stea mai puternica sau balci in continuare?

extraordinar ce veste buna mi-ai dat? deci i-a venit mintea la cap ciobanului? vom avea o stea puternica? ce bucurie.. daca tu chiar crezi asta, imi pare rau de tine.. poate o sa te trezzesti la realitate candva..tu ori esti prea credul din fire, ori nu inveti nimic din greselile trecutului.. DESTEAPTA-TE ROMANE!!!!!!! realitate:ciobanul a scazut in sondaje.. solutie: Lacatus antrenor..

Acuma te intreb pe tine si pe alti creduli ca tine: cat va rezista Jiji fara sa se implice? cum se va schimba jocul? Banel va incepe sa dribleze? Surdu sa joace? Neaga sa marcheze? vom avea mijloc si noi? vom avea o strategie de transferuri sau de marketing? vom investi in juniori? vor inceta scandalurile?

Auzi sa terminam cu balciu si sa-l votam pe cioban.. asta e solutia ta... duceti-va in p....a mea .. si incepeti si cumparati bilete la Liga, ca s-au vandut doar 5o de pachete.. sa-i umplem buzunarele ciobanului

P.S. Oricum bine ai revenit Laca acasa... ooo Marius Lacatus lalala.. oooo Marius Lacatus lalalala

AmuntBoy28.10.2007 12:57

Bafta Marius ;)

ANTIgigi28.10.2007 12:57

Tare sunt curios cat va rezista si Marius la Steaua. Imi aduc aminte de ultima lui perioada in care a fost angajat in cadrul clubului. A vazut ca nu poate lucra si nu avea prea multe atributii si a plecat. Din bun simt. Si sunt convins ca nu va accepta prea multe figuri din partea ATOTSTIUTORULUI. Acum stie si JIGODIA ca daca se pune si cu el rau....nu va mai avea cale de intoarcere...

andreyaslan28.10.2007 13:02

Of,Marius Lacatus,mi se zburleste parul numai cand aud numele lui.daca il "linseaza"Becali si pe el,pe unicul si cel mai mare idol al nostru sper sa luam masuri dastrice.Stiu ca nu va avea nici el liniste la echipa desi stiu ca este un antrenor bun,de perspectiva.nu va fi lasat nici el sa antreneze in liniste iubirea vietii lui Steaua.Dumnezeu sa fie alaturi de noi,de el,de Steaua

aurelultras28.10.2007 13:03

FIARA S-A INTORS ! Lacatus e unic! Suntem alaturi de tine ! Trebuie cu totii sa avem rabdare si sa-l sustinem pe Laca....nu se vor intampla miracole....trebuie sa strangem din dinti...succesul vine din sange, lacrimi, munca si durere....trebuie sa-l sustinem cu totii pe Laca....o sa aiba multe probleme.....o singura rugaminte avem la tine Laca: SA NU TE DAI BATUT !

zloty28.10.2007 13:11

nu cred sincer ca era momentul ca Lacatus sa vina la Steaua , nas vrea sai vad imaginea terfelita ca a lui Hagi , nu vad ce ar putea face in conditiile de acuma ,insa sper.......

ceai de tei28.10.2007 13:11

Am mai spus-o si o mai spun, aducerea lui Lacatus este o eroare si nu este aducatoare de foloase clubului. Trecand peste simbolul Lacatus, acesta este un antrenor mediocru fara rezultate in cariera de antrenorat. Daca se vroia a face ceva se putea construi o statuie cu chipul sau in fata stadionului sau infiinta o functie noua manageriala speciala pentru un nume ca al lui. Din pacate Becali a mutat pe tabla dupa ce a dat sah la rege (Hagi) si a facut mat suporterii.

cornisa5828.10.2007 13:11

Încã un antrenor o fostã glorie a Stelei sper sã nu sfîrșeascã ca predecesorul sãu

the_ace28.10.2007 13:13

doamne.......cat de mult am asteptat momentul asta .......sper numai sa nu il strice spurcatul de oier....bafta Laca

dragos_drlsteaua28.10.2007 13:15

Daca totusi ar fi avut puterea sa mai reziste pana la sfarsitul turului...asa, e posibil sa nici nu il prinda sfarsitul turului, dar nici anul nou pe cioban!!!

«12348»