FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus - noul antrenor

«1678»
il_scorpio29.10.2007 13:39

Cel mai important ar fi sa vina la Steaua si Emerich Ienei chit ca ciobanul o va face doar asa de ochii lumii, dar ar fi foarte important. Becali poate isi va vedea lungul nasului si nu se va mai baga la echipa cu atatia oameni care se pricep la fotbal.

In alta ordine de idei, sper ca Lacatus a clarificat niste lucururi cu ciobanul. De exemplu sa nu mai impuna jucatori, sa scape de jucatorii slabi si foarte slabi sa aduca unii de mare valoare asa cum ne aburea Adrian Ilie prin vara!

Si inca ceva..sa reiau faptul ca Becali l-a adus pe Lacartus pentru ca scasuse dramtatic in sondaje si ca urmeaza alegeri ar fi inutil. Totusi le-as spune pesismistilor care cred ca Jiji se va baga si peste Lacatus ca se inseala. Ciobanul nu isi mai permite sa mai piarda nimic din cele 5 procente care le are, si orice cearta cu Laca i-ar fi fatala. Cred ca din contra il va ridica in slavi ca sa incerce sa mai urce in sondaje.

agu29.10.2007 14:20
Bun venit Laca. Dupa parerea mea pe care am spus-o de atatea ori, nu antrenorul este vinovat de ce se intampla la Steaua si tare imi este teama ca va fi si el sacrificat asa cum a fost si Hagi. Trebuie inteles odata pentru totdeauna, puteti sa ma criticati si eventual sa ma injurati cat doriti, Steaua nu are lot competitiv. Orice antrenor ar veni nu poate face nimic, cu atat mai mult daca intervine si ciobanul. In afara de Zapata (excelent transfer), Goian, Rada (care chiar daca a jucat la rapid, se vede ca este profesionist), Emegara, Golanski si Dica (cand prinde zile bune), restul sunt ZERO. Ma repet si poate ma voi mai repeta, Steaua nu are jucatori. Avem nevoie de jucatori care sa aiba viteza, sa stie sa dribleze macar pe adversarul direct, jucatori care sa poata face un stop la balon (nu sa sara din ei mingea ca din coltul mesei), jucatori care dau pase rapide si care se pot infiltra in apararea adversa. Sunt multe de comentat la capitolul jucatori, dar un lucru imi este clar, Laca daca nu va avea jucatori noi si buni, nu va putea scoate Steaua la liman. Sa dea domnu' ca ciobanul sa se trezeasca si sa cumpere in iarna cativa jucatori adevarati si sa scape de gloabele de vedete existente acum.

Bine ai venit Laca, nu-l lasa pe cioban sa-ti strice renumele.

In mare parte sunt de acord cu tine . Si eu trambitez pe forumuri de mult timp ca Steaua nu are lot de valoare , nu are jucatori ! Asta e subiectul pe care ar trebui sa se mizeze cel mai tare .

L-am avut pe Elton , poate cel mai mare talent care a trecut pe la Steaua de la Hagi incoace ... L-a aruncat ciobanul cat colo ... ca nu facea faza defensiva si avea 1.54 m . Pai cand a mai scandat un intreg stadion numele unui jucator de la Steaua in ultimii ani , in afara de Elton ? Baiatul asta chiar stia fotbal ! Juca de placere si asta se vedea ! Ciobanul ,, antrenor priceput '' l-a dat cu 500 de mii ca sa-l ia pe Surdu cu un milion ...

Thereau a fost poate cel mai bun atacant de careu din ultimii 10 ani . Se acomodase si ii placea la Steaua . L-a vandut ciobanul cu 2.5 mil ca sa il ia pe Plesan cu 1.3 mil si pe Zaharia . Afaceri , nu gluma ...

Ma uit la ce transferuri reusite a facut CFR-ul ( apropo stelistul Trica nu ne-o fi fost bun ? ) , ma uit la cativa jucatori de la Dinamo care pun suflet , ma uit ... ma uit si la noi : Zapata , Emeghara , Goian , Dica , Ov. Petre ( ?!? ) si cateodata Iacob . In rest ... buni de mijlocul campionatului .

Hai mai Steaua !

fast29.10.2007 15:10

Lacatus!

Un romantic in piele de fiara...

Un stelist pur-sange...

El este chiar Steaua.

El este Steaua!

Te iubim, Laca, la fel ca pe Steaua...

Nu cred ca ai fost foarte rational cand ai acceptat...

Sunt convins ca ai judecat doar cu inima...

Sunt la fel de convins ca tu nu poti judeca altfel atunci cand e vorba de Steaua...

Te-ai "aruncat" cu capul inainte, la fel ca in celebrele tale sarje de pe extreme...

Numai ca pe vremuri , pentru ca directia de lansare era pe orizontala, cazaturile nu erau, probabil, foarte dureroase, desi...

De data aceasta insa, directia pe care "te-ai aruncat" este pe verticala, iar sensul - in jos...

Suntem alaturi de tine, cu toate ca nu vad cum poti invinge josnicia si imbecilitatea...

Dumnezeu sa te ajute...

PS. Dupa cate a facut "inscenarea asta de om" care raspunde la numele de Gigi si care, culmea, se plimba inca liber printre noi, numai tu puteai sa te angajezi pe un drum fara iesire ca asta...

manu7129.10.2007 15:25

o echipa te ridica,o echipa te coboara......niciun antrenor din lume nu poate face mare lucru cu o echipa preluata de la 3 antrenori,cu jucatori luati de patron,treaba poate merge maxim 6-8 luni si pot sa fie pusi pe picioare,dar fara o infuzie de jucatori care sa corespunda planului tactic al antrenorului nu se face treaba,la Steaua d.p.d.v tehnic este doar Cristocea,Dica(care nu vrea sa mai stea la Steaua nici macar un minut,nu o sa puna osul pentru ca vrea sa-l vinda Gigi ieftin si sa scape de calvar,asta din surse sigure v-o spun, e sictirit ca pe Nicolita si inca vreo 2 Gigi ii vede ca cei mai marfa,pe cind el care este o valoare,e zero in fata lui Gigi)si emeghara...in rest,varza jucatori de duzina,fara fente,fara sut,fara talent,fara daruire.....Lacatus le poate imprima rautate,talent nu are de unde sa le dea.....gindacul a mers pe ideea lui Olaroiu mari si mari,care sa alerge si sa dea cu capul,tehnica zero........Steaua fara tehnica e zero,Steaua a facut performanta in UEFA,pentru ca avea jucat care stiau cu mingea,Bostina,Ogararu,Dica,un metronom in Paraschiv,un Iacob in forma,si restul din inertie...........poate,Lacatus are putere de munca si o sa fie respectat de zdrentele care se cred valori fotbalistice...poate Lacatus are curaj sa-l tina pe Nicolita pe banca,poate are curaj sa ceara gindacului alt profil de jucator ce trebuie cumparat pe viitor.......eu zic ca nu trebuia sa vina la Steaua.....dar,daca a ales sa lupte pentru Steaua lui,pentru visele lui cu zdreanta mioritica.....daca nu sa-si dea demisia ,pentru ca nu merita sa faci sacrificiu suprem pentru un nimic.......gindacul fara Lacatus nu poate,Lacatus fara gindac poate.......Lacatus,esti o arma de aparare pentru gindac,poate reusesti si...bumerang pentru gindac sa fii..............Steaua te iubim......intotdeauna Steaua,si Steaua e Steaua

greenyes29.10.2007 15:39

Mutarea asta impusa de guzganul rozaliu care l are in ate pe gandac este CEA MAI MARE INCERCARE la care au fost pusi suporterii ros albastrii.

Dam otrava la gandaci sau ii mai lasam ca a venit iarna si nu mai sunt asa multi?????

Din pacate unii dintre noi au fost orbiti de mutarea asta si prefra sa lase gandacul sa traiasca, sa se inmulteasca.

Si Hagi, si Lacatus, si Ilie Dumitrescu, Balint, Ienei sunt mereu bine veniti in Ghencea dar ar trebuie sa vedem mult mai departe de mutarea facuta de papusarul din spatele gandacului.

Toti care pretind ca tin la Steaua ar trebuie sa puna umarul intr un fel sau altul la otravirea gandacului daca nu vai de bucataria (Ghencea) noastra, o sa fie plina de spurcati!!!!

Forza Laca!!!!

andronescu29.10.2007 17:08

In primul rand sunt neplacut surprins pentru ca pana in acest moment continua sa nu se spuna nimic despre un alt eveniment care are legatura cu familia Steaua. Razvan Ochirosii, un jucator al familiei noastre a fost accidentat grav si este posibil sa lipseasca mai mult de 6 luni de pe gazon... Un jucator exceptional, de viitor care a fost exilat in mocirla de la Buzau si care acum se vede in fata unei accidentari grave care ii va schimba viitorul...

Bun venim Marius dar trebuie sa ne indreptam ochii si spre alte valori, sa avem grija de toata familia Stelei...

Se pare ca multa lume a uitat de acest copil si este pacat... multi s-au bucurat dupa golul victoriei din giulesti.. unde sunt acum acei oameni..

Multa bafta Razvan si te asteptam cat mai curand pe teren, pe Ghencea...

Harald29.10.2007 18:28

As avea 2 intrebari pentru Lacatus:

Te-ai uitat la "Nasul" la 'replica' data de patron lui Hagi ?

Ai curaj sa te uiti in ochii lui Gica, ai lui Zenga, ai lui MM, ai lui Bostina, ai lui Saban, ai lui Andrey, ai lui Golanski , ai NOSTRI, care il contestam ? Spune, FIARO !

max1629.10.2007 18:40

Bah nene bah cand o sa vina si la Steaua un antrenor adevarat?

Toata lumea incantata vai Hagi vai Lacatus vai nu stiu cine

Acestia au fost valori intradevar au facut ceva dar ca jucatori nu ca ANTRENORI

Frateeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Nu o sa faca nimik echipa din pacate nu o sa se observe nici o schimbare, iar imbunatatire poate poate la moral!

ceai de tei29.10.2007 18:58

Distractie la maxim pe forumul acesta. Daca un neavenit, necunoscator apuca sa citeasca din postari are impresia ca a aterizat in mijlocul fanilor unei vedete pop de talia lui Michael Jackson.

O mostra:

"El este chiar Steaua.

El este Steaua!

Te iubim, Laca".

Fenomenal, cata iubire radiaza din unii suporteri care mai ieri doreau moartea dusmanului lor gandac. In scurt timp mitropolitul munteniei va scoate la inaintare primele icoane sfiintite ale lui Laca, le va pune frumos in vecinatatea celor ale cavalerului luminii, Becali. Deja devine penibil, a mai ramas numai sa se inunde forumul si cu hainele rupte de pe isterici ca circul sa fie complet. Si ne mai miram ca Becali face pe bufonul, macar el este bufonul sef, altii nu stiu ce scuza au.

Azazello29.10.2007 19:08

Fiara s-a intors acasa si asta nu poate insemna decat ca de acum incolo vom merge spre bine. Lacatus va scrie din nou istorie in Templu...!!!!

Ca antrenor, Lacatus este zero barat, a demonstrat-o cu varf si indesat pana acum. Asta ca sa nu mai aduc aminte de un celebru blat cu Dinamo, din toamna lui 2003 (3-4 la Brasov), pe care l-a acceptat fara sa cracneasca.

Piece, pe zi ce trece imi dau seama mai mult ca zeroul barat esti tu. Iti place sa ti se vorbeasca asa? Pun pariu ca ma vei intreba de ce te jignesc (oricum e prima data, intrucat in toate discutiile am avut mereu o limita a bunului simt). Dar nu poti vorbi asa de Lacatus !!!! Sa iti fie rusine!

cosminho29.10.2007 19:22

Daca-si bate ciobanu joc si de Lacatus... atunci trebuie decapitat in piata constitutiei!

puky29.10.2007 19:22

este ora 21 luni oct 20 2007 si nu pot sa-mi revin din emotiile produse de venirea celui mai puternic stelist Marius Lacatus.

ma bucur foarte mult ca inca de la inceput la sfidat pe OIER cand ia spus ca nu il intereseaza nici un ban si intr-un fel ia cam scos harfele din cap OIERULUI.acum consider ca noi suporteri suntem mai puternici cu inca un COMANDANT SUPREM si va rog pe aceasta cale sa nu mai acceptam nici o mizerie din partea OIERULUI.Hai sa nu mai dam inapoi si dam pipt cu cu toti jegosi astia ca numai inpreuna putem reusi.Steaua NU ESTE A LUI Becali SI A PUPINCURISTILOR DE LANGA EL.

Steaua ESTE A SUPORTERILOR SI A LUI Lacatus. TE IUBIM Marius Lacatus.

Harald29.10.2007 19:54

da mai puky, dar vezi tu ca asta s-a intamplat si cu Hagi, care a avut personalitate si nu i-a acceptat comportamentul patronului. Urmarea: A PLECAT! Ceea ce se va intampla si cu Lacatus in cazul in care vor fi divergente de opinie(fiti atenti la Surdu).

Unui antrenor ii trebuie timp sa isi implementeze strategia, sa isi croiasca lotul. Insa la noi nu exista stabilitate si rabdare. Spiritul nostru latin ne impinge spre rezultate imediate si astfel e greu sa faci performanta.

Singura solutie este sa plece patronul si, din pacate cand citesc prin presa ca a ademenit si alte nume mari care au fost la Steaua, gen Duckadam sau Ienei, aceasta clipa mi se pare prea departe... Cred ca singura solutie este sa nu mai mergem la stadion, pentru ca, nu-i asa puky, Steaua e a noastra, Steaua SUNTEM NOI ! Eu imi amintesc cu placere ce s-a intamplat la Craiova, unde, dupa ce fanii nu au mai mers la stadion, pana la urma Netoiu a plecat. Acest model mi se pare potrivit pentru noi in acest moment, insa in acelasi timp mi se pare greu pentru ca tot se gasesc oameni care sa mearga la meci.

milovan djilas29.10.2007 19:57

@'Piece of Mind' "Da, ai dreptate, Lacatus e Steaua...probabil ca a fost si atunci cand a facut blatul ala ordinar cu Dinamo, 3-4 la Brasov."

Salutare, Piece! Depinde la ce blat ne referim. Daca e vorba de cel din editia 1999-2000, cand Brasovul s-a salvat de la retrogradare cu punctele manarite in retur de la Dinamo (intr-adevar un meci de 4-3) si Rapidul lui Il Muce (2-0), Lacatus e la fel de vinovat precum suntem noi doi de plecarea initiala a lui Joey Belladona din Anthrax.

Motivul e simplu: cand s-au facut acele blaturi, antrenor era Halagian. Sunt brasovean si stiu ce vorbesc.

In rest, numai bine si salut!

fast31.10.2007 07:51
Distractie la maxim pe forumul acesta. Daca un neavenit, necunoscator apuca sa citeasca din postari are impresia ca a aterizat in mijlocul fanilor unei vedete pop de talia lui Michael Jackson.

O mostra:

"El este chiar Steaua.

El este Steaua!

Te iubim, Laca".

Fenomenal, cata iubire radiaza din unii suporteri care mai ieri doreau moartea dusmanului lor gandac. In scurt timp mitropolitul munteniei va scoate la inaintare primele icoane sfiintite ale lui Laca, le va pune frumos in vecinatatea celor ale cavalerului luminii, Becali. Deja devine penibil, a mai ramas numai sa se inunde forumul si cu hainele rupte de pe isterici ca circul sa fie complet. Si ne mai miram ca Becali face pe bufonul, macar el este bufonul sef, altii nu stiu ce scuza au.

Ceea ce nu se intelege este ca a fi stelist adevarat nu e la indemana oricui, pentru ca nu este foarte simplu. Iti trebuie ceva vechime in domeniu, adica vreo 20 de ani, iti trebuie niste meciuri istorice ale Stelei, pe care sa le fi urmarit pe viu, trebuie sa-ti fi curs niste lacrimi, vreodata, pentru Steaua, la bucurie sau la necaz... Steaua nu este un tren pe care il poti "lua" din mers, Steaua nu este o coada la care te poti aseza fara sa stii ce se vinde in fata, in sfasit, Steaua nu este o haina "la moda" sau un hobby... Steaua este o stare de spirit, pe care nu o capeti dupa o noapte in care l-ai visat pe Hagi...

Poate am fost prea patetic in textul precedent, dar asa simt si asta nu vine decat din dragoste fata de culorile Stelei.

Indiferent cum am reactiona, toti suntem de acord, cred, ca acceptul lui Lacatus este o actiune "sinucigasa", pe care nu o putea intreprinde decat un stelist adevarat ca Lacatus.

Eu zic sa fim alaturi de el si sa ne dorim cu totii schimbarea cea mare...

steaua_campioana01.11.2007 08:35

:steag_steaua_ro: Sper la rezultate bune de acum in colo!

«1678»