FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Marius Lacatus - noul antrenor

«123458»
shadow_steaua28.10.2007 13:18

A venit Laca , mult noroc , dar cu Berbecali asta cap patrat nu cred ca are sanse sa faca ceea ce isi doreste . Sa speram macar ca oierul sa il lase pe Laca sa-si faca treaba . Dak nu sa plece naibii ca Steaua nui de el si nici fotbalul . Sa-si vada naibii de oile lui ca e total pe langa . Hai Steauuuuuuaaaaaaaa!!!!!!!

costy_k1_G.28.10.2007 13:20

N-am vrut sa vina la Steaua cat timp e Jiji patron dar daca a ales sa vina sper sa-l puna la punct cat de putin pe Becali. Chiar daca nu va avea rezultate bune pana la sfarsitul turului voi fi alaturi de el si altceva decat Succes nam ce sa-i fac.

Daca va fi lasat sa antreneze sigur va avea rezultate, si sper ca din retur sa aduca 5-6 jucatori tineri.

parkeru28.10.2007 13:20

Un lucru este clar, Fecali incearca sa se impace cu suporterii, cum a facut-o prin aducerea regelui, din pacate acea lipsa de respect a ciobanului a facut dintr-o tentativa (si, de ce sa nu recunoastem, o reusita) de a se impaca cu noi, un esec de zile mari! Imi doresc din tot sufletu' sa nu se intample la fel si cu Fiara!!!! Daca, Doamne fereste, acesta o sa fie pus in aceiasi situatie, ca si Hagi, singurii care pot lua masuri suntem NOI, suporterii echipei din Ghencea!

Cipper28.10.2007 13:23

E o veste buna faptul ca se incearca o schimbare. Sper sa nu dam din rau in mai rau. Oare s-o putea? Oricum ii urez bafta lui Marius si sper ca Gigi sa-l lase sa-si faca treaba.

Insa eu sunt convins ca aceasta mutare e una gandita sa-i aduca foloase lui Gigi si nu echipei in primul rand. Si de ce zic asta. pentru ca macar o parte din suporteri vor uita pentru o perioada de proteste, o alta parte se vor intoarce la stadion odata cu revenirea in Ghencea a Fiarei (profit financiar) si de ce nu si un profit procentual in sondaje. Mie unu mi se rupe de ce are de castigat Gigi atat timp cat echipa isi revine. Oare isi revine? Eu sunt pesimist...Ramane de vazut.

Multa bafta Marius!

andutu28.10.2007 13:25

In sfarsit!!!Sa speram ca s-a trezit Jiji si ca o sa-l lase pe Laca sa isi faca treaba, si daca se va intampla asa va spune eu ca Steaua va iesi cel putzin pe ocul 2 la final,daca nu chiar pe primul,fiindca Laca e un antrenor foarte bun!!!

laurentiu196928.10.2007 13:25

Mi-e teama sa nu pateasca ca Hagi. Lacatus are un temperament vulcanic, iar Gigi sa nu-si bage nasul? Ma indoiesc. Doua sabii in aceeasi teaca nu intra.

Mi-e teama pentru Marius din cateva motive:

1 Nu va fi lasat sa faca ce doreste.

2 "Staff-ul tehnic" este cam neprofesionist.

3 Cu actualii jucatori nici Mourinho cu Drogba in spate nu pot face mare lucru. Ne trebuie cel putin 3 mijlocasi de constructie!

Oricum, la fel ca prin '80-'82 cand eram locurile 5-7, trebuie sa sprijinim Steaua si pe Laca, in speranta ca vom iesi din criza. Becali chiar daca se inchide intr-o chilie pe muntele Athos, tot va influenta negativ Steaua, cel putin un an de acum inainte.

Sylvyx28.10.2007 13:31

Sper ca odata cu venirea lui Lacatus sa vina nu numai rezultatele ci si jocul specatculos si frumos ,plin de idei cu care ne-a obisnuit Steaua pe vremea lui Olaroiu si Protasov.Si speram sa fie rezulatate si in LC ca altfel... nu mai e nici un farmec.Tot ce stiu e ca in acest an 2007 Steaua a practicat un fotbal PENIBIL cu P mare in afara de prima repriza din meciul cu Slavia in prima etapa LC si a doua repriza de la Borisov !

FORZA Steaua ! !

horse3728.10.2007 13:34

toata lumea-i lumea entuziasmata de venirea lui Lacatus. de ce? joaca el? sant la fel de circumspesct asa cum am fost si cu Hagi. in schimb trebuie sa recunosc ca, Lacatus este mult superior lui Hagi in ceea ce priveste comunicarea. si cum Marius este pentru noi asa cum a fost dobrin pentru pitesti ii vom incuraja din nou pe baieti. dar pe cel ce face numai mizerii in viata fostelor glorii ce au ridicat Steaua ani dea randul, sa-l injuram in continu, sa-l huiduim, sa-l dam dracului cu neamul lui cu tot. ne cacam pe banii lui. noi cantam pentru culori nu pentru conducatori.

ma intorc la prima fraza si spun, atentie nu joaca Lacatus!

the_ace28.10.2007 13:34

frate da nu face o prezentare oficiala si pentru suporteri ceva cu portile deschise ca totusi e Laca

Champion's Heart28.10.2007 13:35

Multumim Laca!! fular-campionii

Niciodata nu voi uita ca ai avut curaj sa iei o asemenea decizie!! Te vom iubi mereu

:steag_steaua_ro:

whizah28.10.2007 13:39

Spre bucuria mea Jiji si-a asumat un mare risc.Daca echipa o sa mearga la fel de prost si cu Lacatus(Doamne fereste!) si va fi demis,cred ca nu mai exista cale de intors pentru Becali.Daca in urma lui Hagi singurul care putea insemna mai mult pentru suporterii stelisti era Lacatus,in urma lui nu mai exista nimeni.Lacatus este ultima carte a lui Becali.Sper din toata inima sa faca treaba buna si sa aibe suficienta tarie de caracter sa il suporte pe cioban.Daca Lacatus pleaca...Steaua e cu adevarat moarta.

eddie the 'ead28.10.2007 13:40

realitate:ciobanul a scazut in sondaje.. solutie: Lacatus antrenor..

Exact.

Ma bucur ca Lacatus se intoarce unde ii e locul, desi nici el nu a demonstrat mare lucru ca antrenor (asta nu inseamna ca nu poate...), insa e clar ca aducerea lui e in primul rind pentru a stopa prabusirea gindacului in sondaje. Va urma probabil un mic recul in mesajele anti-Becali, nu ca protestele pe net sau pe stadion l-ar influenta vreodata, dar eu ma intreb cit de disperata e maimuta daca, dupa episodul Hagi, risca acum cu Lacatus...

Oricum, ii urez tot succesul din lume lui Laca, sa dea Dumnezeu sa aduca o schimbare in primul rind in ATITUDINEA jucatorilor, apoi si in joc.

Bafta, Laca!

Astristul28.10.2007 13:41

Bine ai revenit in Ghencea Marius, si sper sa ne scoti din criza.

Fii tare si fa posibila revenirea spiritului STELIST!

E a 2-a oara cand ciobanul ia o astfel de decizie sa ne inchida gura! :dry:

forzateaua

Dulah28.10.2007 13:42

Parca nici nu pot sa mai sper intr-o revenire a Stelei alaturi de Laca. Mai mult sunt curios cat va rezista si el sub conducerea becaliana .

Vom sari si vom canta cand Becali va pleca.

Bafta Lacatus . Forza Steaua !!!

White_R28.10.2007 13:43

Lacatus urmatoarea victima .... Cine crede ca va rezista la Steaua tot sezonul ?

cristian8628.10.2007 13:52
Bine ai revenit in Ghencea Marius, si sper sa ne scoti din criza.

Fii tare si fa posibila revenirea spiritului STELIST!

E a 2-a oara cand ciobanul ia o astfel de decizie sa ne inchida gura! :dry:

forzateaua

Si v-a inchis-o ?

Daca Laca v-a esua , oierul va castiga .

Daca Laca v-a reusi, oierul va castiga.

Se pare ca ordinele lui hrebenmafiuc se respecta fara comentarii.

Cine castiga?

LARI28.10.2007 13:57

Bine-ai revenit Acasa, Fiara noastra draga!

Te asteptam cu lacrimi de bucurie, cu pumnii cat mai stransi si cu bratele larg deschise!

Spuneai ca "vei taia macaroana la multi" daca vei veni! Noi speram sa tai in carne vie, ca "materie prima" ai destula!

Incepe cu Becali, te rugam!:)

Pe vecie alaturi de tine, Laca! Fa din gloabele astea macar jumatati din Fiara care ai fost tu!

SUCCES!!!

cristi_mold28.10.2007 13:58

NU SE POATE!!! CHiar speram ca aceasta mutare pe banca tehnica sa nu fie facuta. Pacat, Laca va fi mazilit, terfelit prin noroi si batjocorit de acest element numit Becali. Pacat! Mare pacat!!!

Oricum el trebuie sa stie ca il vom sustine, cum l-am sustinut si pe Hagi si pe multi altii!!!!

yo_marius_xxx28.10.2007 14:06

am citit toate posturile si:

1.cine nu crede ca Lacatus are valoare ori nu are nici o treaba cu fotbalul,ori e rau intentionat.urmariti fratilor ce a facut Marius la echipele unde a lucrat si apoi postati pareri de 2 bani scornite de niste minti mai mult decat incuiate...

2.e o lovitura de imagine?? binenteles(in opinia lui jijinho) ....mie unuia nu mi se va schimba parerea despre cioban si cred ca nici oamenilor care au cat de cat un IQ normal,asa ca "lovitura de imagine"??guess not!!!

3.cine a urmarit azi sport.ro a vazut o declaratie extrem de sincera si realista a lui Mihai Stoichita,un om care il cunoaste ffff bine pe Lacatus si care stie ca nu e asa prost cum cred unii...

4.salut initiativa sport.ro(nu stiu daca e ceva oficial) prin care numele George Becali nu apare pe nicaieri.m-am uitat o ora si ceva si peste tot scria "patron" sau "finantator" iar V.Moraru evita sa-i pronunte numele...

5.ca sa fiu on-topic sper din toata inima ca saptamana viitoare 4-5 jucatori de la Steaua sa o ia pe drumul spre Buzau sau spre Steaua2....

cezar_el_grande28.10.2007 14:06

Ta iubim neincetat si indiferent de ce se va intampla, Marius Lacatus.

raul stelistu28.10.2007 14:08

Sunt foarte bucuros de aceasta stire,sper sa reusesti Laca.

Daca spurcatul il supune la acelasi tratament si pe Laca s-a zis cu el,iese razboi civil.

Nu stiu ce sa spun despre calitatile lui de antrenor dar daca faci ceva din pasiune sigur iese ceva bun.Avand in vedere ce experienta are Laca si daca maestrul Ienei va fi in staff-ul tehnic ca sfatuitor 'de taina' eu spun ca Steaua va depasi situatia asta de criza.

Te iubesc Laca pentru ca tu esti Steaua.

FORZA Steaua FORZA Laca

cezar_el_grande28.10.2007 14:12

IN ZIUA IN CARE VA PLECA OIERUL DE LA Steaua SE VA DECLANSA EUFORIA IN Ghencea .PANA ATUNCI SA-L SUSTINEM PE Marius Lacatus SI SA CONTINUAM PROTESTELE IMPOTRIVA FECALIOTULUI.NUMAI Dumnezeu STIE CE SE VA INTAMPLA CAND NE VA CUPRINDE FURIA,PAHARUL ERA UMPLUT URMA SA IZBUCNIM,DAR CU ACEASTA MUTARE FECALI NU A FACUT ALTCEVA DECAT SA DEA PICATURA LA O PARTE ,PAHARUL ESTE PLIN.Lacatus VEI FI SUSTINUT SI IUBIT NECONDITINAT IN Ghencea.Gigi NU PUTEM DECAT SA-TI DORIM CE ESTE MAI RAU SI NU ITI GARANTAM LINISTE IN Ghencea,FURTUNA E APROAPE.ASA SA NE AJUTE Dumnezeu.

omblad0n28.10.2007 14:12

daca fecali procedeaza la fel cu Laca cum am procedat cu Hagi isi semeaza sigur sentinta...BAFTA LACAA!!!!

dee28.10.2007 14:26

nu vad decat doua solutii pentru rezolvarea crizei in care se afla Steaua:

1. solutia pe termen scurt ar fi aducerea unui antrenor strain, cu autoritate, care sa se impuna prin

respect si valoare. Asa cum am afirmat anterior, aducerea lui Lacatus doar prelungeste agonia

Stelei (el nu va fi lasat sa antreneze) si este o miscare 'inteligenta' pentru calmarea spiritelor intre

jucatori,conducere si suporteri. Din posturile pe care le citesc imi dau seama ca a fost o miscare

buna, vad ca multi s-au animat sa mearga din nou pe stadion. Dar, din pacate si rezultatele

conteaza!

2. solutia pe termen lung- inalaturarea/retragerea lui Becali din cadrul clubului Steaua.

p.s am crezut ca Lacatus are orgoliu,n-am crezut ca va accepta vreodata postul de antrenor dupa afirmatia celebra a lui Gigi Becali " intai sa demonstreze ca are valoare de Steaua si sa termine cu UTA in primele 8". Concluzia: Becali l-a adus (sau il va aduce) nu pentru calitatile sale de antrenor ci pentru a manipula masele. Nu uitati, se apropie 25 noiembrie ...

kramer127028.10.2007 14:29

Sa nu ne imbatam cu apa rece!

Numirea lui Lacatus ca antrenor este doar o incercare a patronului de a mai opri hemoragia propriei popularitati, acum ca se apropie alegerile. Nu va faceti iluzii, situatia nu se va schimba in bine pe termen lung. Nu are cum sa schimbe daca ne uitam la modul cum este administrat clubul. Mai mult, inca un simbol al Stelei va fi terfelit. Cand au loc alegerile alea pentru ****? 25 noiembrie? E clar, in retur va fi altcineva pe banca Stelei.

«123458»