mama mama, 'tui in gura de elvetieni.
mama mama, 'tui in gura de elvetieni.
Mi-am bagat si eu niste bani pe bwin acum 2 saptamani , si am ruinat jumatate numai weekendul asta , urate meciuri . Pentru azi incerc si eu ceva din Anglia , nu ma caracterizeaza dar incerc :
05.04.2010
Newcastle -Sheffiel Utd 1@1.41
Nottm Forest-Cardiff >1.5@1.34
Norwich-Stockport >2.5@1.60
Luton Town-Grays >2.5@1.50
cota totala : 4.53
miza : apartamentul
Nu mai bagi la Bwin? ![]()
Mai bine il trimitem pe fisc la dracu´ si ne facem noi casa de pariuri; macar donam intre noi, de la unul la altul. ![]()
Lucrurile serioase se mai spun si in gluma. ![]()
Pai tocmai de aia
.
Daca nu mi s-ar mai parea sigure in fiecare dimineata 90% din meciuri, as avea mai multe sanse sa mai si castig.
Seara am alta parere: daca pun bilet normal, pierd la 1 meci. Daca pun combinat 10/11 sunt pe langa la 2 meciuri, daca pun 8/11 pierd la 4 meciuri si tot asa.. Macar de s-ar premia si biletele ¨aproape castigate¨, si nu cu titlul de popularitate..
buna asta ..
te si streseaza la un moment dat sa pierzi pe un meci sau hai sa zicem si doua , care pareau a fi sigure . Vroiam sa pun pe juventus..mai bine ca n-am facut asta. Pe man utd- Chelsea am pus cu ochii inchisi ..dar m au scos infectii de la bordeaux,anderlecht si schalke ....
Pe mine ma enerveaza ca dimineata am bani si ma gandesc ca seara voi avea suma dublata, iar seara ma gandesc cum sa fac sa ajung macar la suma care o aveam dimineata. Eu jucand mai mult pe live-uri.
nu-i aiurea sa joci live-uri ?
nu-i aiurea sa joci live-uri ?
Sa raspunda cei care stau bine la capitolul stapanire de sine/autocontrol si care nu se vad mama omida in ale rezultatelor ce vor sa vina. ![]()
ma, nu e aiurea daca nu ai ghinion sa se inscrie in minutul 90+. Eu azi am pierdut 50 de ron pe un meci din Danemarca din cauza ca au egalat gazdele in minutul 92 din penalty. De obicei cand mai sunt 10 minute din meci bag foarte multi bani ca se termina scorul care e in acel moment. Uneori ma frig, alteori nu.
Nu mai bagi la Bwin?![]()
Deocamdata fac o pauza acolo. Nu mai am bani in cont si nu am reincarcat pentru ca am pierdut cam multi bani intr-un timp destul de scurt. Iar optiunea asta cu goluri de la Mozzart mi se pare foarte buna.
Eu azi am pierdut 50 de ron pe un meci din Danemarca din cauza ca au egalat gazdele in minutul 92 din penalty.
Astia au fost Silkeborg. Daca nu se marca acolo, aveam biletul pierdut inca de la al doilea meci ![]()
si acum am pe constiinta turcia-anglia de la europenele din 2004 daca nu ma insel
..am pus 2 , luam 5 milioane !
m-am dat si eu pe bwin ![]()
m-am dat si eu pe bwin![]()
Nu trebuia ![]()
Bine ai facut.
m-am dat si eu pe bwin![]()
Buey, toti v'ati reprofilat. Ma bag si yo pe bwin in curand. Sa vina somaju'. ![]()

Stiu ca la Brasov - Otelul o sa fie sub 2,5 dar asa am simtit sa pun in momentul respectiv ![]()
lasa ca bag eu sub, ca sa te bucuri pentru mine.
ce le ai.. ![]()
cat ai luat?
incet, incet scoti investitia
Ok, ok... recunosc in mod oficial ca sunt mai bun ca Ronnie.

Sub 2,5 ![]()
Hai suge-ma...
Hahahaaaa... ce se oftica moldavian boy ![]()
Pai daca pun contra doar pe meciurile tale care te bazezi pe ele, cred ca o sa ma imbogatesc ![]()