Iata 2 bilete bune :
1) Real 1
maybach aia din germania 2 ![]()
2) Lyon Nice 1
Espanyol -Levante 1
CE ziceti ? :steag_steaua_ro:
Iata 2 bilete bune :
1) Real 1
maybach aia din germania 2 ![]()
2) Lyon Nice 1
Espanyol -Levante 1
CE ziceti ? :steag_steaua_ro:
realu da mai mult de 2 goluri in prima repriza.
Da, cred ca merg
Cat ai castigu si cat ai bagat ?? ![]()
C.Ronaldo zimi si mie daca mi-a iesit biletu asta :
West Ham - Everton = 2
Fulham - Newcastle = 2
Portsmouth - Tottenham = 2
Valencia - Barcelona = 2
SI rezultatele au fost astea :
West Ham - Everton 0 : 2
Fulham - Newcastle 0 : 1
Portsmouth - Tottenham 0 : 1
Valencia - Barcelona 0 : 3
85 ron !!! MA rog , da cine sa dea 3 goluri ??:-/ Da la Valcencia - Barcelona nu trebuie 2X ??:-/
Pai a batut la scor dublu ![]()
Daca ma duc luni dupa ore .... sa scot io bani are ceva ?? Sau pun pe cineva care nu e minor sa mi scoata ??![]()
Ronaldo vezi ca Ajax - PSV nu se mai joaca
Derby-uri amanate din cauza politiei...fac baietii greva
Sursa: prosport
Cat ai castigu si cat ai bagat ??![]()
Daca pui 30 pe fiecare bilet socoteste si tu
M-am dus sa scot bani , si dragutza de fata de la calc nu a zis nimic ca sunt prea mic ... decat m-a intrebat daca am buletinu la mine
. Si din 85 ron , si din astia baui un vin fiert , si dadui la fratimio 30 ron , si mai ramasai cu exact 50 ron ![]()
Dute la aia de la pariloto (sau oriunde ) si spunele sa iti dea bani , si sa iti scoata din socoteli meci cu Ajax , adica din 3 mil , vei castifa 2.8 milioane ... parerea mea .
Io mai bagai un bilet assa numai ca sa bag pe Steaua , bagasem 4 echipe , da imi scoasa ala Ajaxu ca zisa ca s-a amanat ![]()
Danny
Nu cred ca se poate asa ceva. Poate meciul ala e cel care nu ii iese si nu mai ia nici un ban.
Din cate stiu eu, daca s-a amanat meciul ii dau banii. Ronaldo dute si incearca, vezi poate iti dau banii si nici nu iti iese biletu'
@Ronaldo
Iti da cota 1 la meci...calculeaza si tu si vezi cat iese fara meciul asta...
Ii iese mult , pai din 3 milioane doar n-o ajunge la 1 ![]()
Bagai ... adica nu bagai io ca nu avusai bani , baga unu echipele facute de mine (baga 2 ron ) , si dupa ca ii dete aia biletu si bazui ca pe 6 echipe avea castiga de 4 milioane si ceva + bonus 2 milioane , in total 6 !!! Ii zisai aluia ca daca casatiga imi da jumate . Da oricum , imi e frica , ca bagai pe Steaua Rosie ... si nu prea are sanse ![]()
Nu cred ca iti va iesi City-Tottenham, poate pe biletul 2
.
Bafta, eu bag maine oricum.
Nu cred ca iti iese al treilea meci de pe ambele bilete
. SI io bagai azi un bilet cu castig de fix 2 mil da bagai 8 echipe cu cote mici ![]()
Ceahlaul - Rapid X -pauza | 2.1
Chelsea - Liverpool 2 | 3.6
Alicante - Real M. 2 | 1.35
Toulouse - Spartak M. 1 | 2.45
Panonios - Bordeaux 2 | 5.0
Panonios - Bordeaux 2 | 5.0
5?
Eu am bagat Chelsea - Liverpool 1 ![]()
Bagai un bilet ... toate echipele de azi pana samnbata .... castig 100 milioane !!!
Deni, iti iese sigur biletul...
Bagai un bilet ... toate echipele de azi pana samnbata .... castig 100 milioane !!!
Mult noroc ![]()
Am perdut alt bilet de 2 mil din cauza la Real Madrid ca a facut egal ... ce oameni ....