Fenerbahce 1 1.55
Nottimgam 1 1.40
cota 2.17
Ce ziceti? :steag_steaua_ro:
Fenerbahce 1 1.55
Nottimgam 1 1.40
cota 2.17
Ce ziceti? :steag_steaua_ro:
Deci, fara vrajeala..
Am fost luni cu niste prieteni prin oras, iar cand sa venim acasa 2 dintre ei au zis sa intram la o casa de pariuri sa bage niste bilete. Eu nu mai aveam bani la mine decat 3,4 lei si am zis sa nu bag. Din plictiseala pana scriau ei am zis sa bag si eu un bilet si sa pun doar 1 leu pe el (minim din cat poti baga). Am zis "hai sa bag un bilet la caterinca, sa fie acolo". Si cu 1 leu castigul total e de 40 de milioane, bagand vreo 10 meciuri pe bilet toate cu cote de 2,3 si unul de 6.
Luni s-a jucat 1 meci de pe bilet (mi`a iesit), ieri s-au jucat 4 meciuri care iar mi`au iesit, si azi s-a mai jucat un meci care mi`a iesit. Deci in total mi`au iesit 6 meciuri din 10. Am bagat fara sistem, fara nimic.
Acum, astept pana se joaca si ultimele meciuri (ultimul fiind maine seara) si sa intru in guiness book. ![]()
Care le are mah pe-aici sa ma-nvete si pe mine sa pun un bilet sa ma-mbogatesc? ![]()
Ronaldo, da ala de 6 ti-a iesit?
Bafta, Ronnie! Sper sa-ti iasa biletul!
@Weeezer
Care ala de 6? Am bagat doar un bilet sapt. asta de 10 meciuri.
@Wally
Gata, povestea s-a terminat. Finish! A dat gol Xhanti si mi`a scos castigul vietii.
Culmea e ca imi iesise Arsenal-Tottenham 2 la pauza. Si mi`a mai picat la Beira cu Peniafil. Oricum, mai aveam si Mallorca sa conduca la pauza pe Real, si acolo cota.. ![]()
@Ronaldo
Ma refeream la meciul cu cota de 6, de pe biletul tau.
Pacat...
aaa.
Ala de cota 6 e sa conduca diseara Mallorca pe Real la pauza. Meciul se joaca diseara.
Ronnie, imi pare rau ca nu ti-a iesit. Poate data viitoare...
Nu mi-a iesit Tottenham - Arsenal. ![]()
Nici meciul n-am vazut, dar la noapte am visat ceva cu scor mare (ceva meci, numai stiu care), iar Spurs-Arsenal 5-1! .... deja vu oare? :-?
Oficial imi merge prost.. Nu mi`a iesit mai nimic in ultimele saptamani. Cred ca e timpul de o pauza, cel putin pana mai fac rost de niste bani si inspiratie.
Cum o mai duceti cu pariurile?
:steag_steaua_ro:
Revenim ![]()
B1
Bolton - A.Madrid : x la pauza
Benfica - Nurnberg : 1 la pauza
Rosenborg - Fiorentina : 1x
Zurich - Hamburg : 1x
Aberdeen - Bayarn : 2
B2
Rosenborg - Fiorentina : 1
Bolton - A.Madrid : mai multe goluri in repriza a doua decat in prima
Benfica - Nurnberg : 1
Slavia - Tottenham : Se dau peste 2 goluri
Aberdeen - Bayarn : Se dau peste 3 goluri
Aberdeen - Bayern : H1-2
Bolton - A.Madrid : X
Slavia - Tottenham : H1-2
Benfica - Nurnberg : H1-1
La Bayern lipseste jumate de echipa, nu sunt in forma deloc si voi va grabiti sa bagati la handicap... La fel si cu Tottenham. Amatorilor...
Am bagat un pe un bilet 1 ron si l-am pierdut doar pe rangers , care a facut egal in loc sa castige ..... bine ca era castigu mic ... 23 ron , da acum am inceput sa mai bag si din baschet , ca sunt mai sigure ![]()
Juve - Roma 1
Parma - Milan 2
Man.Utd - Arsenal 1
Si`ar mai fi un Zaragoza - Barca 1.
Riscuri mari astea 3, dar cote bune, de la 2.1 pana la 3.4 (Zaragoza).
1 Genoa - Doria 2 ( cota 2.76 )
2 Juve - Roma >2 ( cota 2.04 )
3 Nujmegen- Ecelsior 1 ( cota 1.70 )
4 Marseille - PSG 1 ( cota 2.15 )
5 Napoli - Empoli 1 ( cota 1.73 )
6 Fiorentina - Catania 1 ( cota 1.40 )
Sistem 4,5,6 / 25 Ron / castig maxim posibil 590 Ron
biletul 2 a iesit deja , nu mai castigasem de 2 luni
1 Northampton - Gillingham 1 ( cota 1,85 ) scor 4-0
2 Tranmere - Millwall 1 ( cota 1,70 ) scor 2-0
3 Ipswich - Blackpol 1 ( cota 1,65 ) scor 2-1
4 Rimini - Grosseto 1 ( cota 1,70 ) scor 2-0
5 Bologna - Triestina 1 H (cota 2,16 ) scor 2-0
6 Lecce - Avellino 1 H (cota 2,16 ) scor 2-0
Daca ar fi 99 de femei bune bune bune, si una d`aia nasoala rau de tot, iar eu as trage la sort cu care sa fiu, 99,9% as trage`o pe tigancusha(da, sunt SI rasist noapte asta).
Din 5 bilete cate am pus azi, pe fiecare mi`a picat cate un meci. smf.. ma las, m`apuc de poker.
Io m-am lasat de pariuri de demult. Bag bani si castig canci. Cel mai mult am castigat 300 000 :laugh:.
In ultimu timp pierd decat la 1-2 echipe .... si parca imi vine sa imi bag ceva in ele de pariuri !!!! Ca vorba lu roney cu femeile bune , si doar una nasoala ![]()
Lasa ca nu esti singurul care pierde pe un meci,asa patesc si eu,ieri am pierdut un bilet pe Liverpool ,si am mai pierdut unul cu Milan!
S-a dus primu' bilet .....Juve si Nijmegen pardaf !
Pariati azi pe OM ! :biggrin:
De 2 saptamani m-am apucat sa pariez din italia B si acolo vad ca nu sunt surprize la echipele de pe primele locuri ! Si saptamana trecuta si asta am bagat aceleasi echipe Lecce ,Bologna,Chievo si in ambele saptamani au batut! Sper ca si saptamana viitoare sa bata toate 3 steagro
Azi e zi pentru. cei ce au sange.. ![]()
Roma-Real : peste 3 boabe
Olimpiakos-Chelsea : 2
Liverpool-Inter : 1
Schalke-Porto : ambele echipe dau gol