Tare asta. ![]()
m-am dat si eu pe bwin.
Degeaba ![]()
Cum pot sa ma las de acest drog ??? ![]()
Cum pot sa ma las de acest drog ???![]()
dai la laba
eu n-am mai pus de sambata si e foarte bine asa, chiar am reusit sa ma abtin. daca e sa mai pun , bag unu duminica.
Pai mai multi bani economisesti daca nu pui...
exact asta gandesc atunci cand nu pun.
Eu m-am abtinut si jumatate de an fara nici macar un bilet. Si nici n-am dat la laba sau alte droguri... droguri, vorba vine...
Eu m-am abtinut si jumatate de an fara nici macar un bilet. Si nici n-am dat la laba sau alte droguri... droguri, vorba vine...
Ce minte asta ![]()
Labar trist.
Pai mai multi bani economisesti daca nu pui...
Sa inteleg ca ai mancat toti banii de pe bwin ? ![]()
Sa inteleg ca ai mancat toti banii de pe bwin ?![]()
aproape
aproape
Eu te-am averizat , totusi dupa ce am facut contul aveam cam dublul depunerii, stateam bine . Cu timpul mi-am pierdut entuziasmul si am pus bilete doar din obisnuinta. Momentan mai am bani doar de 3 live-uri si presimt ca saptamana asta se duc si astia .
Uite un live aici putin riscant :
SCR Altach-WSG Wattens peste 0.5 cota 2.10
Ma gandeam la o idee de bilet sa imi spuneti si mie cum vi se pare....sa pun numai meciuri cu cota mare dar numai pe echipa nefavorita (de exemplu Germania - San Marino 2 si sa aiba cam 24 cota).Sa pun vreo 12 meciuri dastea , 3 normale si sa bag sistem 13/15 sau 12/15.As fi curios cat o sa iasa avand in vedere ca e pus sistem deci nu risc nimic iar meciurile respective ar avea cote foarte mari de peste 6 sau 7
Sa fim seriosi... nici chiar germania - san marino 2.. mai merge sa iei un italia - slovenia 2,, un moldova - suedia 1...
M'am abtinut si azi nu am bagat nici un bilet, dar ma tenteaza cateva meciuri de maine. ![]()
si eu m-am abtinut azi sa bag si culmea..imi iesea biletul..era vorba pe fulham, totenham si Lyon...aveau cote peste 2 toate 3 ![]()
Si nu'ti vine sa te intepi in coa!e cu lingurita ?
nu...ca ma gandesc ca doare
:D
1 bilet
Valencia - Getafe 1
Fenerbahce - Bursaspor 1
Crotone - Lecce 2
Scahffhausen - Locarno 1
2 bilet
Rotherham - Shrewsbury 1
Crotone - Lecce X,2
Valencia - Getafe 1,2
Belenenses - Academica 2