Cu cat "studiezi" mai mult, cu atat scad sansele. La plesneala ai mai multe sanse.
Cu cat "studiezi" mai mult, cu atat scad sansele. La plesneala ai mai multe sanse.
Daca facem jumi juma te ajut cu cotele din Anglia ![]()
Daca facem jumi juma te ajut cu cotele din Anglia![]()
Porc esti, ma.
Da'i B.A.N, Bodanelule. ![]()
Daca te iei dupa mine clar castigi... ![]()
![]()
Am 1 bucata bilet bagat la stanley:
Werder - Twente - 1
Valencia - Brugge - 1
Fenerbachce - Lille - 1
Roma - Panatinaikos - 1
Galatasaray - Atletico Madrid - 1
Urziceni - Liverpool - H2
Si 4 bilete le bwin:

ma.. dupa cine sa ma iau si eu sa pariez? vreau sa-mi alimentez contul la bwin si sa pariez asa light.. cate 10-20 ron pe 1-2-3 meciuri...
Si mi-e lene sa stau sa studiez cote.. sa vad echipe etc...
care sunteti de buna credinta?
Daca vrei sa-ti faci cont la bwin spune-mi ca sa-ti dau invitatie sa primesti bonus ![]()
Eu ma iau dupa clasamente, forma, statistici, jucatori absenti, fani.. sunt mai multe elemente, cateodata dupa inspiratie si noroc. Cel mai bine e sa pui cum crezi tu, sa nu te iei dupa tipsteri si niciodata sa nu pariezi cu inima. Dintre cei care postam pe aici, nu e vreunul care sa se remarce ca a avut castiguri constante..
P.S. In seara asta, Roma(nu am pus pe ei, nu vedeam victoria asa sigura) si Sahtior(mi-am incalcat o regula si prost am facut) au scos pe multi.
Sahtior(mi-am incalcat o regula si prost am facut) au scos pe multi.
Mda. Iar s'au dus ceva bani care erau frumusei pentru un weekend, pentru cateva beri si cateva bilete la pariuri.
@Alex aveam deja cont. Doar l-am alimentat. Si eu am pus pe roma. Si pe bilbao
Din pacate a luat'o Bilbao, la fel si Roma.
Si parca Anderlecht avea o cota frumoasa ..
Bilet de baieti:
Alba Iulia - Gloria x pauza (1-1 la pauza)
Ceahlaul - Otelul x pauza
Tottenham - Everton 1
Ajax - Ultrecht peste 3.5 goluri
Santander - Almeria 1
CFR - Steaua 1
Emmen- Cambur peste 2.5
Slovan- Kosice - castiga 1
SUA- Finlanda - mai departe 1
Tara Galilor- Franta 2
Ceahlaul - Otelu sub 2.5 goluri
Baghdatis- Djokovic 2
miza 10 lei , castig 100 lei .
sa inceapa chefu ![]()
Am jucat si eu 3 bilete la Stanley de cate 5 lei fiecare:
Bilet 1:
Bayer Leverkusen-FC Koln-1
Lyon-Nice-1
Leixoes-Benfica-2
Dinamo Kiev-Kryvbas-1 ![]()
Galatasaray-Kasimpasa-1
Liverpool-Blackburn-1
Milan-Atalanta-1
Tenerife-Real Madrid-2
PSV Eindhoven-RKC Waalwijk-1
International Curtea de Arges-dinamu X2
Castig:50,26
Bilet 2:
Roeselare-Anderlecht-2
Le Mans-Bordeaux-2
Nancy-Grenoble 1X
Montpellier-Rennes-marcheaza Montpellier
Barcelona-Malaga-H1
International Curtea de Arges-dinamu 2
Videoton-Kecsemeti-1 ![]()
Castig:53,65
Bilet 3:
Bayern Munchen-Hamburg-peste 2,5 gouri
Monaco-Boulogne-1
Watford-Newcastle-2(e minutul 80,scor 0-2)
Stoke City-Arsenal-X
Sevilla-Athletic Bilbao-1X
crapid-Unirea Urziceni-1
Astra Ploiesti-FC Brasov-X2
Castig:223,65
Nu sunt cine stie castigurile,dar daca o sa-mi iasa sunt binevenite in portofel ![]()
alaturi de galatasaray , s-a aliniat si leverkusen in grupul echipelor pe care nu le mai iau niciodata si o sa le tin pumnii sa piarda mereu. ![]()
Mai sunt 15 minute din meci...poate cine stie...or da astia un gol...![]()
am nevoie de 3 , nu de 1 . era ultimu meci . e a 3-a oara cand ma scot spartii astia din postura de ultimu meci pe bilet.
Sa pricep ca ai luat meciul la peste 2,5 goluri..nasol pentru tine....Asta e campionatul Germaniei....Extrem de multe bombe tocmai cand nu te astepti
..Sunt patit cu nemtii astia jegosi...
nu stiu daca ai vazut stuttgartu azi . 3 goluri in cateva minute pe final de repriza. oricum astia de la leverkusen nu au fata de campioni. tot bayern e campioana in germania.
Nu prea urmaresc campionatul Germaniei..dar am vazut pe FlashScore ca a batut Stuttgart pe Frankfurt cu 2-1..si chiar ma ofticam ca vreoiam sa-i iau la pariuri...
P.S.: Nancy-Grenoble 0-1...cacatii astia de la Grenoble au facut 10 puncte pana acum tot campionatul si s-au trezit ca vor sa ia puncte tocmai de la Nancy si tocmai cand am luat eu Nancy la 1X...
Am pun un bilet la casa pariurilor, printre care si meciul de la tenis Monaco J.- Ferrero J.C. scor corect 1:2
La scorul de 0-1 (5-7) Monaco s-a retras.
Oare imi da cota 1 sau e pierdut? ![]()
Oare imi da cota 1 sau e pierdut?![]()
O sa ai cota 1... 100%. Daca nu-ti dau banii suna la OPC...![]()
Cat ai luat?
Ba... am la bwin bilet castigat toate meciurile... da imi da ca Benfica inca se joaca, si meciul este terminat de aseara, 4-0 ![]()
Oare ce se intampla?
E clar ca daca ai castigat iti da eroare, e obisnuit sa pierzi tot
Cum am inceput sa pun la stanley , primul bilet a fost pierdut la mustata si al doilea este castigat , ce mama naibii la bwin cand puneam meciuri si cu cota de 1.15 nu ieseau si aici cand pun meciuri riscante toate ies
Sunt perioade, Xeel.