Chievo - Inter 2
parma - juve 2
huelva - atl madrid 2
Chievo - Inter 2
parma - juve 2
huelva - atl madrid 2
Sa vezi ce ma scoate Laziooo... ![]()
Era prea de tot sa castigi si tu odata
Era prea de tot sa castigi si tu odata
Moooooor... ba gluma ca gluma... hai... 1 saptamana, 2... da cred ca s'a strans cu lunile de cand n'am mai castigat... am pierdut o galagie de bani! ![]()
eee... 650.000, 5 meciuri, 3 lei pariatiInter - Otelul 2
Unirea - Brasov 2
Fimisoara - Bistrita 1
Ceahlaul - Steaua 2
Astra - Pandurii X,2
Baaaaaaaaaaaaaaaaa e dubios... asta e ultimul meu castig?????
in 3 august anu trecut???? ![]()
![]()
sunt praf! (echipele)
Arsenal - Bolton amanat... sper sa nu se joace prin mai.
Pai ce conteaza daca se joaca in mai ? Daca in 24 de ore nu se rejoaca se ramburseaza cota 1
, asta la stanley din cate stiu
Pai ce conteaza daca se joaca in mai ? Daca in 24 de ore nu se rejoaca se ramburseaza cota 1, asta la stanley din cate stiu
asa e la toate agentiile ...
din cate stiu eu ![]()
Depinde. Pe bwin se asteapta 72 de ore in caz ca un meci e amanat sau intrerupt.
Alecs , eu am avut pe bilet pe langa alte meciuri care mi-au iesit , Arsenal-Bolton . Imediat ce s-a terminat ultimul meci mi s-a virat in cont banii de pe bilet , bineinteles mai putini deoarece arsenal nu a jucat . Deci in cazul meu la bwin nu a fost asa ![]()
PS mersi pentru raspunsul cu postarea biletului
N-ai pentru ce.
Nu stiu ce sa zic, probabil s-a stabilit deja de ieri cand se va juca, iar data stabilita depasea termenul de 72 de ore. Eu stiu ca am citit treaba asta in regulament acum cateva luni cand am avut un meci la U21 care s-a amanat si s-a jucat a doua zi. Imi iesisera toate celelalte meciuri si nu mi s-a dat imediat cota 1. Iar a doua zi, meciul s-a jucat si nu a castigat echipa care trebuia si am pierdut ![]()
Atentie maine la Manchester
Cum sa nu mori cand pui toti banii din cont (400lei) la hochei ca se marcheaza in ultima repriza cel putin 1 gol , cand in a2a repriza s-au marcat 4 , iar in prima 1 ? CUM ? Si sa nu se marcheze deloc in repriza a3a . Mi-as p...
urat
haha..s-au amanat la meciuri cu gramada in anglia, si cu toate astea din 8 meciuri pe care le-am pus, doar 2 nu se joaca:D
Atentie maine la Manchester
of of Sevilla, si am zis sa pun 1x ca sa nu risc si tot degeaba.
mda...ala l-am pierdut si eu...si am jucat fara handicap...
2 bilete jucate astazi..
Primul la Casa pariurilor, iar al doilea la GSbet.
Salamanca-Castellon Amanat
AEK Atena-Atromitos 1 ![]()
Tenerife-Barcelona 2
Real Madrid-Mallorca 1
Xerez-Valenxia 2
Palermo-Atalanta 1
Napoli-Sampdoria 1
Fiorentina-Bari 1
Miza: 3
Castig: 108
Napoli-Sampdoria 1
Fiorentina-Bari 1
Espanyol-Zaragoza 1
Hercules-Cartagena FC 1
PSG-Aubervillies 1
Trelissac-Marseille
Porto-Leiria 1 (Ce emotii am avut la meciu asta.. In min 90 penalty Leiria. Aparat.
)
Genoa-Catania 1
Miza:3
Castig: 120 ![]()
Ieri am mai pierdut un bilet pe Villarreal
Azi e zi de saarbatoareee! ![]()
Porto - Leiria - 1
Eskisehirispor - Fenerbachce - X2
Xerez - Valencia 2
Real Madrid - Mallorca - 1
Tenerife - Barcelona - 2
Genoa - Catania - 1
Fiorentina - Bari - 1
Napoli - Sampdoria - 1X
Miza 3,5 lei
Castig 60 lei
Sper sa nu mai stau iar 4 luni pana la urmatorul castig ![]()
A castigat Daniel, vine sfarsitul lumii
ma voi puneti careva pe meciurile din cupa africii? as pune si eu da astia nici nu sti daca ajung sau nu la stadion:D
Sincer, eu ieri am vrut sa iau X2 la Angola-Mali, dar nu pe baza valorii, ci asa ca razbunare pentru ce s-a intamplat cu Togo. Imi iesea, dar cu ce emotii.. ![]()
Cu toata nebunia de aseara, am mers azi pe Algeria si Coasta de Fildes + Man City.
city nu bate azi.
de facut bani pe algeria.
Eu am mers pe City din doua motive:
1.Desi le lipsesc cativa oameni importanti din aparare, au forta mare in atac si cred ca e echipa din Anglia cu cele mai multe optiuni in ofensiva.
Si 2. Blackburn are semifinala de Cupa Ligii joi cu Aston Villa si cred ca se gandesc mai mult la acel meci si il considera mult mai important.