Joc din an in Paste la pariuri si cand joc ma scoate doar un meci, si ce meci... Dudelange vs RB Salzburg 1-0. ![]()
Joc din an in Paste la pariuri si cand joc ma scoate doar un meci, si ce meci... Dudelange vs RB Salzburg 1-0. ![]()
roaga-te sa n-ajungi sa te scoata cota 1.20 sau in minutul 90
Aaaaaaa, mi s-a intamplat si asta, dar cand nu jucam din an in Paste. ![]()
Sa fim noi sanatosi de cate ori nu m-au scos pe mine cate un meci cu miza mica!...Sau goluri date in ultimele secunde...
Eu ,ca jucator cu oaresce vechime am ajuns la concluzia (si stiu ca nu spun ceva nou) ca cel mai bine e sa joci o suma mare pe un singur meci!Cu cat mai adaugi cate un meci, cu atat cresc sansele sa ratezi unul...
Si inca ceva,e bine sa mai pui cate un pariu din cand in cand,dar daca dai semne de dependenta lasa-te pana nu e prea tarziu!... ![]()
Perioada asta sunt multe meciuri amicale,nu e bine sa va hazardati tinand cont ca lipseste miza...
Asteptati si voi sa inceapa Reghe campionatul daca vreti sa dati tunuri!... ![]()
Azi :
Zwolle - Paok - 2 ( 0-3 pauza)
Erfurt- Dortmund - 2 (0-1 pauza)
Santos - Botafogo x2
Buducnost - Slask - marcehaza 2
Haas- Simon - 2 a batut haas dupa ce simon a avut 1-0 la seturi si sansa sa inchida meciul in setul 2 .
Nu jucati tenis ! E cel mai urat sport in materie de pariuri si sunt muuulte blaturi. Plus ca daca jucatorul tau cade psihic ai pus-o , asta in cazul in care nu este djokovic , recunoscut pentru revenirile lui in asemenea situatii.
@blindica
Pe mine m-au scos de multe ori cote de 1.20 puse la final doar ca sa-mi mai maresc putin castigul. Si unde mai pui ca de multe ori era si ultimul meci pe bilet ![]()
nu stiti ce a facut Chelsea cu seattle...?
are turneul acela in US, si am pun pe Chelsea:D
nu stiti ce a facut Chelsea cu seattle...?are turneul acela in US, si am pun pe Chelsea:D
A batut Chelsea 4-2 . Au marcat Marin , Hazard si Lukaku X2
de 1 sapt numai cate un meci ma scoate si cote pana in 1.50 o fi vreun semn?
)
M-a mancat sa pun pe elfsborg azi.
meciurile astea vreau sa le joc vineri-sambata. pt duminica nu m-am uitat
Severin-Dinamo 2
Mervue united - Athlone 2 ( Irlanda 2 )
Rnk split - Rijeka 1 ( Croatia 1)
Petrolu - Ceahlaul 1
Wac - Austria Viena 2 (Austria 1)
Degerfors - Osters 2 ( Suedia 2)
cota 60
Ati vazut altceva interesant ?
M. Saransk - Lok. Moscova 2
Severin - Dinamo 2
Pandurii - U Cluj psf1 (pauza sau final 1)
Dimitrov G - Kubot L. 1
merge si supercupa cehiei
Slovan Liberec : Sigma Olomouc 1 cota 2,00
M-as baga pe un bilet cu:
Severin - Dinamo 2
Petrolul - Ceahlaul 1
CFR - Medias 1
Steaua - Concordia 1
Astea daca nu ies asa, sigur sunt combinatii.
1 mare era si la Pandurii pacat ca am pus doar un milion.
azi ce mizati??
M-as baga pe un bilet cu:
Severin - Dinamo 2
Petrolul - Ceahlaul 1
CFR - Medias 1
Steaua - Concordia 1
Astea daca nu ies asa, sigur sunt combinatii.
Jucat de moi ,si pierdut,evident,dupa cum m-am obisnuit in ultima vreme:
Petrolul-Ceahlaul 1 si se dau in total +de 3,5 goluri
CFR-Medias 1 si se dau in total - de 3,5 goluri
Cred ca se poate juca linistit pe o victorie a Stelei si se dau in total + de 2,5 goluri.
Eu nu mai joc zilele astea, datorita CFR-ului care mi-au tufut ultimii bani...
@danimarcu: eu nu l-am mai jucat, n-am mai apucat sa ajung la casa de pariuri. Stiam de Medias ca nu mai pierdusera de 5-6 meciuri impotriva CFR-ului, dar chiar nu ma asteptam la egal.
Acum pe seara am jucat si eu un bilet .
Roma - Zaglebie 1
Sporting - Sheffield W. 1
Istra - Hajduk x2
San F - Sevilla 2
Rapid - Vaslui 2
Chelsea - PSG 1
Am impresia ca Rapidul scoate un egal.
Am impresia ca Rapidul scoate un egal.
Pai ia scoate-ti tu toate impresiile astea din cap
. Sincer as fi jucat handicap pentru Vaslui , dar la pariuri aveau doar optiunea de -1 Rapid.
LE : ai avut gura aurita, m-ai nenorocit. ![]()
E 1-0 la pauza pentru San Fernando cu Sevilla. Nici nu stiu prin ce divizie din Spania joaca amaratii aia. Sunt curios daca e blat , sa vedem cum se termina.
Sunt as cand nu joc. ![]()
Nu stiu daca te-ai uitat la meci , dar cand ai cocalari bananieri(N'Doye) care trateaza cu superficialitate fazele fixe ale echipei adverse (lovituri libere, cornere) se intampla sa iei gol.
E 1-0 la pauza pentru San Fernando cu Sevilla. Nici nu stiu prin ce divizie din Spania joaca amaratii aia. Sunt curios daca e blat , sa vedem cum se termina.
Nu am gasit nimic depre acest meci,era interesant de vazut rezultatul final...
san fernando - sevilla 2-1
Sunt as cand nu joc.
Si eu le nimeresc cand nu bag la pariuri. Si cu scor corect, nu cu 1X2.