FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Vaslui 1 - 0

«123456»
DanStan29.09.2007 20:56

Ei, vezi de ce Steaua nu e pe primul loc ? Pentru ca omul meciului e un jucator care a evoluat de 9,5 in cee ce priveste defensiva si de 5,5 in ceea ce priveste ofensiva. Media 7,5. Cand vom avea un om al meciului de minim 9 si inca vreo 5-6 jucatori de minim 8 atunci vom putea avea pretentii la titlu sau la victorii in CL.

p.s : nu inteleg ce naiba se intampla cu Neaga. Are mari probleme atunci cand trebuie sa controleze mingea, el, jucatorul care acum 3 ani prelua perfect o pasa de 40 de metri si suta din alergare fara probleme.

Dragos_stelistu_200729.09.2007 20:57
dragos_stelistu_2007

am zis mai sus de ce sunt oamenii indreptatiti sa il fluiere pe ov Petre.

prin evolutia buna de acum el confirma faptul ca l-a lucrat pe Hagi pentru ca pe vremea aceea juca execrabil!

acum nu se stie daca l-a lucrat sau doar a fost in criza de forma dar, depinde cum privesti!

amandoua punctele de vedere sunt acolo

da....dar totusi...o sa vedem mai incolo daca ai dreptate...sal vedem cu arsenal.. fular-campionii fularsteau2

godfather8629.09.2007 20:59

Rusine sa la fie celor care l-au huiduit astazi pe O. Petre .

Sunt niste oameni ne nimic, nistre [...], niste [...] care nu au ce cauta pe stadion.

Bv lui Petre ca le-a datr o palma prin evolutia lui.

RUSINEEEEEEE. Afara cu [...] de pe STADIONUL Steaua. Acolo au numai ce cauta suporteri care se pricep l;a fotbal nu toti [...]

AdrianUltras2529.09.2007 21:00

Dragos_stelsitu_2007

daca ov Petre l-a lucrat pe Hagi atunci mai are enorm de mult de muncit ca sa isi spele pacatele!

enorm de mult!!!

asa ceva nu se face!

Dragos_stelistu_200729.09.2007 21:02
Rusine sa la fie celor care l-au huiduit astazi pe O. Petre .

Sunt niste oameni ne nimic, nistre nesimtiti, niste porci care nu au ce cauta pe stadion.

Bv lui Petre ca le-a datr o palma prin evolutia lui.

RUSINEEEEEEE. Afara cu prosti de pe STADIONUL Steaua. Acolo au numai ce cauta suporteri care se pricep l;a fotbal nu toti analfabetii.

corect!!!cand era Hagi antrenor evolua slab ca sa nu il invete Hagi ca de fiecare data cand Steaua conduce cu unu zero si are posibilitate de contraatc sa dea mingea inpoi la fundasi sau la portari...asta sa vazut clar in meciul cu slavia...la 1-1...dupa Hagi sau inscris cam multe goluri... cum aveam mingea gata pase la fundasi.....

w3bmaster29.09.2007 21:03

Mai avem mult pan sa juam la adevaratul renume al Stelei

Cu arsenal o sa ne dam seama cum stam aia joaca fotbal macar sa jucam si noi cu ei ca de batut nu avem sanse nici 0.1% sa fim seriosi egal 5% sis optimist

Forza Steaua

AdrianUltras2529.09.2007 21:04

Dragos_stelistu2007, godfather86

amandoi exagerati enorm!!!

voi vorbiti de parca Hagi nu vroia sa castige.

nu o fi Hagi un antrenor mare dar asa de prost tot nu e

godfather8629.09.2007 21:08

Dar nu a zis nimeni ca e prost. Eu l-am sustinut pe Hagi chiar pana in ultimul moment. Ma certam cu toti cunoscutii pentru antrenorul Hagi.

Dar acum asta e . NU trebuie sa-l injuram pe Ov Petre pentgru un PRESUPUS gest.

Inca odata RUSINE.

Pentru mine in seara asta galeria Stelei a cazut mult in ochii mei si probabil a multor oameni care apreciaza cu adevarat fotbalul.

AdrianUltras2529.09.2007 21:10

godfather86

ti-am spus ca acest presupus gest poate fi confirmat daca ov Petre o sa joace bine in continuare!

o sa intrebe lumea de ce nu a jucat asa si atunci, de ce si-a revenit fix acum,etc

ti-am spus

sunt mai multe puncte de vedere

si nu trebuie sa ii acuzi sau sa ii injuri pe cei care nu au acelasi punct de vedere ca si tine

thor_clone29.09.2007 21:14
Dar acum asta e . NU trebuie sa-l injuram pe Ov Petre pentgru un PRESUPUS gest.

Inca odata RUSINE.

Pe langa faptul ca este un jucator de divizia C se dovedeste ca este si un r**** de om. Ce vrei sa primeasca, ode?

dr.adrian929.09.2007 21:16

cum puteti sa ziceti ca Hagi nu e antrenor???

pai cum a jucat galatasaray pe vremea lui??? care a vazut macar un meci. galatasaray- fener 5-1 pe terenu lu fener. a castigat cupa.

la Steaua a fost problema alta adica Becali si unii jucatori. de ex Dica Neaga Petre Marin. astia 4 l-au lucrat de asta sunt sigur 100%

din cauza asta eu nu mai pun picioru in Ghencea atat timp cat astia 4 si Becali sunt acolo. poate sa castige afc Becali si CL ca tot numi schimb parerea.

Dragos_stelistu_200729.09.2007 21:17
godfather86

ti-am spus ca acest presupus gest poate fi confirmat daca ov Petre o sa joace bine in continuare!

o sa intrebe lumea de ce nu a jucat asa si atunci, de ce si-a revenit fix acum,etc

ti-am spus

si nu trebuie sa ii acuzi sau sa ii injuri pe cei care nu au acelasi punct de vedere ca si tine

Mijlocasul Stelei a fost huiduit de fanii ros-albastrilor la fiecare atingere de balon, el fiind considerat principalul vinovat ca Hagi a plecat din Ghencea. Fanii au reactionat la niste declaratii de-ale finantatorului stelist, Gigi Becali, dar si la niste acuze ale fostului arbitru, Ion Craciunescu, care a spus ca jucatorul s-ar fi plâns de "Rege" si pe vremea când erau amândoi la Poli Timisoara.

"Imi pare rau pentru ceea ce se întâmpla, fiecare e liber sa faca ce vrea, daca asta cred e problema lor. Eu sunt curat, nu am facut nimic rau. Nu domnul Becali este vinovat de plecarea lui Hagi, o sa ma obisnuiesc cu aceasta atmosfera si sper sa trec cât mai repede peste ea", a declarat dezamagit de atitudinea suporterilor, Ovidiu Petre.

foarte bine reactioneaza ovidu Petre...este un jucator de valoare si perazzini stie asta...de aceea are incredere in el:D

I.N.Money29.09.2007 21:18

Ok,a fost un meci bunicel cu putin peste media obisnuita de Steaua in acest sezon.Am marcat iar din faza fixa ( :unsure: ) deja suna monoton cand spunem asta,insa oricum este o gura uriasa de oxigen in campionat pentru noi.

Nu cred ca mai este nevoie sa adaug ca marti trebuie sa jucam de "n" ori mai bine ca astazi daca vrem sa emitem vreo pretentie in fata echipei engleze.

Vasluiul este intr-adevar o echipa foarte buna,cu mult peste echipa pe care o bateam lejer la acel deja clasic 4-0 din deplasara in finalul sezonului titlului 23.

Remarcatii meciului ar fi : Rada,Emeghara,Surdu si chiar Banel ( nu credeam ca o sa apuc sa spun asta ).

Ultima remarca din partea mea ar fi inventia GSP-ului cum ca Dica a aruncat banderola de capitan,fiind nemultumit de postura sa de rezerva.

Dica nu a aruncat-o jos ci inapoi lui Rica Neaga,facandu-i semn sa o pastreze el.

AdrianUltras2529.09.2007 21:18

dr.Adrian 9

lui Hagi ii lipseste o trasatura foarte importanta.

nu e un bun psiholog.

cand o sa invete acest lucru, atunci o sa fie un mare antrenor!

ca fotbal nu cred ca nu stie.

doar e Hagi!!!!

Dragos_stelistu_200729.09.2007 21:19
godfather86

ti-am spus

Fundasul stelist, Petre Marin, sare în apararea coechipierului sau, Ovidiu Petre, si vorbeste despre meciul disputat în aceasta seara cu FC Vaslui.

"Important ca avem jucatori cu un joc aerian foarte bun, care si marcheaza. Din pacate suporterii nu înteleg ca Ovidiu Petre nu a pus umarul la plecarea lui Hagi. Sper sa facem un rezultat bun, vrem si noi ca si patronul sa câstigam, la Arsenal sunt jucatori de valoare", a declarat aparatorul ros-albastrilor.

huu....suportei de *****....

godfather8629.09.2007 21:21
cum puteti sa ziceti ca Hagi nu e antrenor???

pai cum a jucat galatasaray pe vremea lui??? care a vazut macar un meci. galatasaray- fener 5-1 pe terenu lu fener. a castigat cupa.

la Steaua a fost problema alta adica Becali si unii jucatori. de ex Dica Neaga Petre Marin. astia 4 l-au lucrat de asta sunt sigur 100%

din cauza asta eu nu mai pun picioru in Ghencea atat timp cat astia 4 si Becali sunt acolo. poate sa castige afc Becali si CL ca tot numi schimb parerea.

Eu am vazut meciu ala si pot sa spun ca Galata jucat super . Dar nu asta e problema .

Io zic sa-i injuram si pe Dica, si pe Neaga si pe ambii Petre...Si tot asa sa luam echiupa la rand.

Nu stim noi ce se intampla in interiorul unei echipe. NU STIM NOI CE ATITUDINE AVEA Hagi CU JUCATORII.

NU STIM!!!!!!!!!!!!!!!!!

Crezi ca presupunand ca tu ai dreptate crezi ca Hagi nu avea nici o vina?????

Asa din senin i s-a pus pata lu Neaga pe Hagi :)))))))))))

AdrianUltras2529.09.2007 21:24

dragos_stelistu_2007

de unde stii ca ov Petre nu e murdar?

stii sigur?

nu cred!

normal ca a fost diplomat

ca nu e nimeni pe lumea asta sa strige : "vino lupe de ma manca!"

ti-am zis

trebuie sa respecti parerile celorlalti suporteri chiar daca nu sunt la fel cu ale tale

50% ov Petre e vinovat de plecarea lui Hagi

50% e curat

noi nu vom stii prea curand care e varianta adevarata

Dragos_stelistu_200729.09.2007 21:27

@AdrianUltras2

Mijlocașul Stelei, Ovidiu Petre, este fluierat de proprii suporteri la fiecare atingere a balonului. Aceștia nu pot uita hențul comis de jucãtor la Arad, în etapa a 8-a a Ligii I, în urma cãruia UTA a reușit egalarea, în minutul 83, și îl suspecteazã de faptul cã a contribuit la îndepãrtarea lui Gicã Hagi de la echipã.

Galeria se manifestã zgomotos la adresa lui Ovidiu Petre încã de la încãlzirea efectuatã de jucãtori înaintea partidei.

ce retardati de suporteri...hai ca in timpul meciului inteleg..da chiar si la incalzira...si ai dreptate ... dar eu cred ca e 30% vinovat si 70% nevinovat..."D

AdrianUltras2529.09.2007 21:30

Dragos

te rog sa nu mai injuri suporterii

doar pentru ca tu crezi ca e nevinovat nu inseamna ca e!

si da, cand nu esti de acord cu ce a facut un jucator si ti se pare ca ceea ce a facut il face nedemn de a purta tricoul Stelei atunci in huiduiesti si la incalzire si in timpul meciului si dupa meci

pana respectivul jucator demonstreaza ca merita sa poarte tricoul Stelei

ori ov Petre nu a demonstrat inca acest lucru!

o seara placuta la toti!

Forza Steaua!

st_194729.09.2007 21:38

Care ati vazut pe la mijlocu` peluzei nord niste milogi cu fulare cu Steaua care tot meciu au injurat pe Dica si pe toata echipa se bucurau radeau cand rata Steaua...si in a2a repriza jos aproape de gard 4-5 vopsiti in cap visiniu (sigur erau cioroi si nu se uitau la meci vb la telefon nu cantau ii durea`n pl)

dr.adrian929.09.2007 21:39

nu inteleg cum va puteti lasa asa usor manipulati de Becali.ganditi si voi un pic ca de asta aveti cap. sa va spun de unde vin neintelegerile dintre Hagi si cei 4 jucatori.

stand in germania m-am gandit sa merg pana la mierlo (ca. 150km) sa vad afc Becali antrenanduse. si la meciu cu polonezi a avut loc ruptura dintre ei. Hagi ia injurat ca nu vor sa asculte. ce e si adevarat. Neaga dribla pana si fiecare fir de iarba si pierdea mingea. pe Dica la injurat ca statea pe teren de fapt ca acuma si nu a vrut sa sustina apararea cand ia zis sa se tireze in aparare a raspuns hai lasama ca e doar un amical. ovidel dadea toate pasele inapoi serios na dat nici o pasa in fata numai inapoi si trebuia sa se ocupe de un mijlocas polonez care la invartit de fiecare data ca la dans. si piticu de Marin a dat vreo 5 pase consecutive de 20 metri la adversar.

pe margina isi manca Hagi unghiile si injura nonstop. ce mai vreti sai roage frumos sa asculte. hai ca suntem chiar penibili.

jigodia29.09.2007 21:53

sunt nedumerit intr o chestie....din 1231231 de lideri de galerie...nu a putut nici unu sa vina azi la meciul cu Vaslui ? sau au venit ? si nu i am observat eu ?

godfather8629.09.2007 21:56

u veniot dar au fost prea preocupati sa-l injure pe Ov Petre.

st_194729.09.2007 22:05
sunt nedumerit intr o chestie....din 1231231 de lideri de galerie...nu a putut nici unu sa vina azi la meciul cu Vaslui ? sau au venit ? si nu i am observat eu ?

daca ai observat majoritatea brigazilor si Peluza Sud au protestat;)

andronescu29.09.2007 22:11
MAH ce se intampla cu galeria Stelei ?:( Nu se aude DELOC nu canta .... ori nu avem un lider de galerie sa ii faca pe fani sa cante ori vin numai cetaceni in PELUZA ?:( Trebuie facut ceva !!Cantam mai tare in deplasare decat acasa!!

De ce nu canti tu, de ce nu vii tu la stadion, de ce nu stai tu in frig, de ce nu incurajezi tu echipa.. mai intai afla despre ce e vorba, nu te mai grabi sa arunci cu pietre.........

«123456»