@malasorte13 - nu-ti inchipui ca am ceva cu cineva anume...ceea ce am STERS au fost cuvinte mult mai jignitoare decat ce mi-ai aratat tu.Daca mi-au scapat aseara...le gasesc astazi ...te grabesti cumva,sau ai impresia ca moderatorul nu este tot om sau noi nu avem voie sa facem si alte lucruri personale decat sa stam in fata calculatorului si sa asteptam sa calce cate unul pe bec....
Numai bine.
Nu, nu cred ca ai "ceva cu cineva anume" INSA sunt absolut convins ca printre suporterii Stelei si implicit printre moderatorii acestui site este un curent puternic anti-Ov.Petre si anti-Olaroiu si asta se vede clar in modul in care sunt sau nu sunt cenzurate anumite postari.
Imi spui ca postarile semnalate de mine ti-au scapat... nu este insa cel putin dubios ca la FIECARE articol se gasesc destui care adreseaza jigniri pentru. cei mai sus mentionati si aceste jigniri trec "neobservate" !!!
Departe de mine gandul de a face politie pe acest site si imi displace total faptul ca in acest sens ai interpretat tu spusele mele... tot ce vreau e sa judecati cu aceiasi masura trivialitatile indiferent ca sunt adresate lui Hagi, Banel, Becali, Olaroiu, Ov. Petre sau chiar liderilor de galerie !!!
ps. "Om de rahat, panarama, zdreanta, caracter 0"---> cateva din dulcegariile pentru Ov.Petre, ziceai ca tu ai cenzurat altele MULT mai jignitoare, as fi curios sa vad si eu ce poate fi MULT mai jignitor de atat !?