FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Vaslui 1 - 0

«1456»
malasorte1330.09.2007 08:37
@malasorte13 - nu-ti inchipui ca am ceva cu cineva anume...ceea ce am STERS au fost cuvinte mult mai jignitoare decat ce mi-ai aratat tu.Daca mi-au scapat aseara...le gasesc astazi ...te grabesti cumva,sau ai impresia ca moderatorul nu este tot om sau noi nu avem voie sa facem si alte lucruri personale decat sa stam in fata calculatorului si sa asteptam sa calce cate unul pe bec....

Numai bine.

Nu, nu cred ca ai "ceva cu cineva anume" INSA sunt absolut convins ca printre suporterii Stelei si implicit printre moderatorii acestui site este un curent puternic anti-Ov.Petre si anti-Olaroiu si asta se vede clar in modul in care sunt sau nu sunt cenzurate anumite postari.

Imi spui ca postarile semnalate de mine ti-au scapat... nu este insa cel putin dubios ca la FIECARE articol se gasesc destui care adreseaza jigniri pentru. cei mai sus mentionati si aceste jigniri trec "neobservate" !!!

Departe de mine gandul de a face politie pe acest site si imi displace total faptul ca in acest sens ai interpretat tu spusele mele... tot ce vreau e sa judecati cu aceiasi masura trivialitatile indiferent ca sunt adresate lui Hagi, Banel, Becali, Olaroiu, Ov. Petre sau chiar liderilor de galerie !!!

ps. "Om de rahat, panarama, zdreanta, caracter 0"---> cateva din dulcegariile pentru Ov.Petre, ziceai ca tu ai cenzurat altele MULT mai jignitoare, as fi curios sa vad si eu ce poate fi MULT mai jignitor de atat !?

andronescu30.09.2007 08:53
frate da te pune cineva cu forta??? sa vi sa stai in frig .. vi de placere da?? nu mai judecati voi jucatorii .. voi daca vrei veniti si sustineti . daca nu stati dreaq acasa

Cred ca putem avea un dialog civilizat... crezi ca poti face acest lucru sau nu stii despre ce vorbesc?! In alta ordine de idei este optiunea mea la stadion si sa inghet pentru aceasta echipa... in acelasi timp faptul ca mi-am cumparat un abonament, bilet imi rezerva dreptul sa fluier si sa contest aceste parodii de jucatori... tu ai fost pe stadion odata in viata ta? Imi poti spune unde este stadionul??? Ma opresc aici pentru ca daca as scrie mai mult ti-ar trebui o saptamana sa intelegi ce am vrut sa spun..

Cine esti tu de fapt??? Ca nu vad nici un nume.. cine ma contesta?? Un anonim...sau fugi de responsabilitatea propriilor tale idei?!

axl2330.09.2007 08:54

@Malasorte

Pentru acest gen de discutii exista topicul "Propuneri/ sugestii/ reclamatii" sau mesajul privat.

SzabiStelistu30.09.2007 09:26
Deja mi-e scarba de formula echipei. Iar 2 inchizatori, printre care vanzatorul si anti-talentul Ovidiu Petre, si Nicolita iar titular, desi badoi este cu 5 clase peste Nicolita. Pacat, astept de 2 ani sa isi dea lumea seama de valoarea lui Nicolita si cat de mult sufera atacul Stelei cand joaca Nicolita.

Nu pot sa inteleg ce aveti cu Nicolita.....mie imi place....el recupereaza mingile,alearga foarte mult dupa balon....si centrarile sale sunt foarte bune...... fularsteau2

senzzualla30.09.2007 09:27

nu inteleg ce aveti toti cu Ovidiu Petre...sincer joaca mult mai bine decat multi....ce a facut Croitoru si surdu decand au venit la Steaua...nimic....toti criticati jucatorii.....in legatura cu Becali...are dreptate...el baga bani in echipa si normal ca vrea ca echipa sa joace bine....Hagi nu a facut nimic nici la Poli...deci....railor

il_scorpio30.09.2007 10:17

Ovidiu Petre nu a jucat catastrofal aseara, dar prin evolutiile sale trecute a ajuns sa ni se umple si noua paharul nu crezi?

Si totul a culminat cu discutia asta cu Hagi( care eu personal cred ca nu este adevarata-dar i-a facut mult rau,totusi) si cu hentul de la Arad, care mi-a dat impresia ca omul nu prea e sanatos la cap!

Tre' sa fii absolut idiot sa faci asa ceva!!

adriano30.09.2007 10:25
Deja mi-e scarba de formula echipei. Iar 2 inchizatori, printre care vanzatorul si anti-talentul Ovidiu Petre, si Nicolita iar titular, desi badoi este cu 5 clase peste Nicolita. Pacat, astept de 2 ani sa isi dea lumea seama de valoarea lui Nicolita si cat de mult sufera atacul Stelei cand joaca Nicolita.

Bah Nicolita chiar joaca bn.Nu poti sa zici ca badoi nu e bun,dar la Praga ai vazut ce greseli a facut in a doua repriza si din una am luat si golul de 1-2.Iar Nicolita a jucat bn aseara,a aratat ca stie cu mingea,mai ales faza din finalul meciului.Si Ov Petre intradevar nu e chiar asa bun,dar totusi in a doua repriza a jucat mai bn.Si inca cv Nicolita a centrat la golul lui Rada si are o viteza si o precizie mai buna decat Badoi chir si tehnik(ma refer la meciul de aseara la tehnica).

dax4730.09.2007 10:32

Ov Petre ar trebui sa stea pe banca, acolo ii sade cel mai bine. Cel putin vreo 2-3 ani pana se linistesc apele. Prea multe gafe, prea putin fotbal.

E trist ca noi castigam cu fundasii. Avem atacanti si ii avem degeaba, parca doar de design. Chiar imi facusem griji ca nu joaca Goian, marcatorul nostru de baza. Noroc ca stie si Rada asta cu capul. A dat cateva peste dar a si bagat una in ate. Multumim Rada si la cat mai multe !

Forza Steaua !

cypryus7930.09.2007 12:19
fular-campionii ma bucur ca in sfarsit a reusit si Steaua sa castige 2 meciuri la rand. parerea mea este ca nea Gigi ar trebui sa-si vada de treaba lui si sa nu-si mai bage el mana in echipa sa faca formatiea pentru un meci anume, sa-l lase pe antrenorul care il are sa faca echipa indiferent cine e. nea Gigi am tot respectul pentru dumneavoastra ca bagati bani in echipa dar lasatii mai liber si nu mai face-ti declaratii la adresa jucatorilor, nu va place unul cum joaca spune-i intre patru ochii incurajeazal, ajutal sa-si castige increderea in el si o sa vedeti rezultatele pe parcurs. fularsteau2
cull30.09.2007 15:07

io cred ca nu e timpu sa ne sugem **** reciproc , sunt in continuare jucatori care n`au ce cauta in primu 11 ,Forzza Steaua

godfather8630.09.2007 15:31

Toti expertii in fotbal care il injurati pe Ov. Petre nu faceti nici o paralela cu ce s-a intamplat la nationala in 2000?

Cand Hagi l-a dat afara pe Piturca. Credeti ca lui Piturca nu i-a venit sa planga????????????

Ziceti ma expertilor ce sunteti. Niste ****** cu ochi sunteti asta sunteti . Va ascundeti in spatele multimii pentru a injura un jucator care credeti voi ca a facut ceva. Pe NIMENI nu l-a dus capu sa faca comparatia asta. Dar probabil ca in 2000 aveati vreo 10 ani si e de intales.

Nu-ti mai jigni partenerii de forum.

cull30.09.2007 16:22

Pe Piturca l-a dat afara Mircea Sandu nu Hagi.

El Nino_930.09.2007 16:31

Piturca a fost dat afara de Hagi, Popescu si Petrescu

CaTaLiNsm StElIsTu30.09.2007 16:48
Pe Piturca l-a dat afara Mircea Sandu nu Hagi.

El singur sa dat prin atitudine si rezultate....E o aberatie sa spui ca Hagi la dat afara pe Piturca...Dar in fine..fiecare cu parerea lui!

godfather8630.09.2007 19:02

Chiar asa?????

Rezultatele l-au dat afar pe Piturca de la nationala ?????

Dupa ce calificase echipa fara infrangere?????????

De pe locul 1?????

Rezultatele?????

Mircea Sandu. Pfffff

E clar

joni30.09.2007 19:07

bai, toti comenteaza ca si cum toti s-ar pricepe la fotbal. Fotbalul ar trebui sa fie un spectacol si un mod de relaxare nu un motiv de lupte fizice si verbale.

Intr-adevar, Becali n-ar trebui sa-si bage nasul atata dar nu ai ce sa faci daca el e patronul.

In cel priveste pe Ovidiu Petre, a aratat ca e stapan pe sine cand, in ciuda fluieraturilor a facut un meci bun si s-a putut concentra la meci.

Am citit un comentariu despre Nicolita. Daca ar exista inca 2 ca el, Steaua ar avea rezultate extraordinare. Daruirea lui si ardoarea cu care lupta in teren ar trebui sa fie o lectie pentru toti. El demonstreaza ca iubeste ceea ce face.

CaTaLiNsm StElIsTu30.09.2007 19:53

Asa e<GODFATHER86>...ai dreptate ,am gresit vis-a-vis de a-l doilea aspect si anume acela ca rezultatele l-ar fi demis....defapt numai primul aspect prezentat de mine mai sus la demis...si anume caracterul lui de<fiinta superioara>....stim cu totii ce a afirmat despre Gica...iar o declaratie mai umilitoare nu putea face....era totusi omul care calificase aproape de unul singur echipa la campionatul mondial precedent la care am participat.

androsteaua30.09.2007 21:01

pacat--sunt stelist si intotdeauna voi fi indiferent ce se va intampla dar Steaua nu joaca nimic

de aprosimativ 1 sezon(in special dupa succesul cu Dinamo Kiev),Steaua arata ca o echipa obosita si oarecum plictisita de acest sport!! cred ca dupa aceea victorie colosala de la Kiev,adevarata stea nu s-a intors inca.

Evita postarile consecutive. Foloseste cu incredere comanda "edit".

armanovici30.09.2007 22:51
Ziceti ma expertilor ce sunteti. Niste ****** cu ochi sunteti asta sunteti . Va ascundeti in spatele multimii pentru a injura un jucator care credeti voi ca a facut ceva. Pe NIMENI nu l-a dus capu sa faca comparatia asta. Dar probabil ca in 2000 aveati vreo 10 ani si e de intales.

Nu ma ascund in spatele multimii sa il huidui pe OV Petre

El merita sa fie huiduit inca de la inceputul sezonului si asta nu pentru prezumtiva "sapare" a lui Hagi ci pentru ca este un fotbalist de duzina, pentru ca joaca execrabil meci de meci si nu merita sa fie titular...Plus hentul de la Arad si alte gafe care au costat Steaua.

Sa plece de la Steaua impreuna cu cei care nu merita sa imbrace acest tricou si in frunte cu cel care il vede cel mai bun jucator de pe teren, ceas elvetian nu alta!

Oierule, sa ne ajute domnul sa te vedem acolo unde iti este locul,alaturi de luceafarul huilei!

DanStan30.09.2007 23:34

Ovidiu Petre e un foarte bun jucator pentru o echipa romaneasca ce-si propune o calificare in cupele europene. Dar din pacate o echipa ce doreste sa-si masoare fortele cu granzii continentului nu-si poate permite ca printre titulari sa aiba astfel de jucatori. Dealtfel lucrul asta l-au remarcat si olandezii de la Ajax atunci cand n-au insistat pentru perfectarea transferului in 2003.

p.s : treaba aia cu 'lucrarea' lui Hagi e o tampenie. Nu exista echipa de fotbal in lumea asta in care sa nu se gaseasca macar doi-trei insi care sa-si dea cu parerea daca nu le convine ceva. Dar asta nu inseamna ca toti patronii schimba antrenorii fiindca aia si-au dat cu parerea. Par egzample s-auzea anul trecut ca si Bostina isi dadea cu parerea in ceea ce priveste calitatile de antrenor ale lui Olaroiu. Siii ... ce s-a intamplat ? L-a obligat cumva oieru' pe Olaroiu sa plece ?

olostun01.10.2007 05:41

S-au scris destule despre meci. Eu vreau sa remarc doar atit: Imi place antrenorul pentru ca a ordonat ca toata banca de rezerve sa-si inchida telefoanele pentru nu fi deranjat, pentru ca Badoi a fost rezerva, pentru ca Zaharia a fost titular. Doar ca va fi dat afara ca nu va cistiga meciul cu Arsenal (motivul principal e ca nu-l asculta pe finantator).

agu01.10.2007 13:02

Am vazut aseara CFR - Dinamo si cat de stelist as fi trebuie sa recunosc ca suntem foarte departe de ce joaca astia ...

Am vazut un meci frumos , in pofida faulturilor nenumarate . Si cand spun asta vreau sa zic ca am vazut actiuni frumoase cu mingea pe jos , combinatii de pase intre jucatori facute la firul ierbei , actiuni directe pe poarta , jucatori care dribleaza ... Cam asta imi doresc si eu de la Steaua , un joc combinativ , pe poarta . Numai ca se pare ca in ciuda ,, milioanelor '' lui Gigi , transferurile n-au fost cele mai potrivite .

Sa speram ca din retur se va intampla totusi ceva si la echipa ... nu numai demiteri ale antrenorilor si fasoane de ciobani...

«1456»