FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - FC Vaslui 1 - 0

«123456»
AdrianUltras2529.09.2007 20:10

Jokerul

sper ca you're joking!

:))

daca jucam asa nu avem nici o sansa cu arsenal!

daca jucam cum am jucat cu bacaul poate avem

dar asa

nici una!

cat despre Ov Petre

mie imi pare rau pentru el

dar cu fiecare meci bun facut de acum inainte la Steaua el va confirma faptul ca l-a lucrat sau ca a fost unul dintre cei care l-au lucrat pe Hagi

endorama

nu are rost sa zici prostii despre Hagi

Hagi nu i-a oprit pe acei jucatori sa dribleze

prin simplul fapt ca joaca mai bine acum decat atunci ei confirma ca l-au lucrat

poate ca ma insel

dar e si asta o varianta

si ar cam trebui sa privim din toate punctele de vedere inainte sa ne pronuntam

strezahuzum29.09.2007 20:11

Ei, si daca putem sa mai discutam si de fotbal ... cateva observatii despre jucatori :

- Zapata, no comment. N-a avut mare branza de aparat.

- Rada, binisor, plus pentru golul marcat, minus pentru mica balbaiala de la final ce se putea termina rau pentru noi. Isi merita insa locul de titular, chiar daca nu ar fi accidentati Ghionea si Goian.

- Baciu n-a stralucit, dar a fost acolo unde a fost nevoie de el.

- Emegara a fost, cel putin pentru mine, omul meciului. Foarte sigur in interventii, suficient de rapid ca sa nu poata fi depasit de nimeni, cred ca n-a pierdut nici un duel direct. 100% titular pe postul de fundas stanga.

- Petre Marin, idem Baciu.

- Ov. Petre merita huiduielile pentru tampenia de la Arad la inceput, dar nu pentru evolutia din seara asta. N-a fost ceva extraordinar, dar merge pentru campionatul nostru.

- Bicfalvi a jucat prea putin, de ce a fost fortat cand nu era cazul ?

- Nicolita a fost putin peste nota lui obisnuita, adica oarecum util. Imi mentin parerea ca ar putea foarte bine sa stea pe banca, rezerva lui Badoi.

- Surdu, crestere vizibila in joc, o ocazie buna, ceva driblinguri. Bunicel.

- Neaga. Sorry, dar tot nu m-a convins.

- Dica a dat vreo 3 centrari bune plus lovitura libera din finalul meciului, in rest cam lipsa din pacate. Sper ca "s-a menajat" pentru Arsenal.

- Badoi a intrat prea tarziu, si nu s-a remarcat decat printr-o gafa. Trezirea mestere !

- Zaharia a jucat din nou binisor, s-a batut cu adversarii si a aratat ca stie sa traga si din afara careului, capitol la care suntem deficitari. OK pentru campionat.

Per total, desi jocul e inca departe de ceea ce ar trebui sa fie, parca nu am mai avut senzatia aia de neputinta. Evident, se poate si mult mai bine.

PS : Ma bucur si eu pentru ca i-am batut pe mitocanii astia *******. Trageri de timp cat cuprinde, doua coate in capul lui Neaga ramase fara rezultat, tavaleli pe jos, control permanent la gleznele jucatorilor nostri si niste fite in cap la final de ziceai ca au jucat mare branza si le-a scos arbitrul mingea din poarta. Acasa printre *******************************.

comore29.09.2007 20:14

O victorie muncita, o victorie meritata a Stelei care a reusit azi sa invinga o echipa extrem de motivata si de bine asezata in teren, o echipa care a batut pe Dinamo chiar pe Stefan cel Mare.

As dori sa evidentiez un jucator, care in ciuda ostilitatii publicului a jucat impecabil: Ov. Petre!

Forza Steaua! Bafta marti seara!

yo_marius_xxx29.09.2007 20:16

doar cateva lucruri am retinut din acest meci:

1.fluieraturile copioase (si binevenite) la adresa lui ov.Petre

2.sutul aproape perfect al lui gheorghiu (doamne cum a tras baiatul ala....daca intra era golul anului!!)

3.ciocnirea de la final dintre haisan,zaharia si bara.......

4.comentariul in nota obisnuita al celor de la antena 1(adica incredibil de prost,plus ca la fiecare 2 min. ni se amintea cati jucatori accidentati are Steaua-ca noi nu stim,si chiar daca nu stiam,n-am retinut de prima data....trebuiau 1500 de repetari ale aceleiasi fraze stupide)

......si parca mai era ceva.......hmmmmmm.....

A DA....A CASTIGAT Steaua (rezultat pentru care ma bucur sincer!!)

JOKERul29.09.2007 20:17

@AdrianUltras25

in Liga e altfel or sa joace mai bine pentru ca le da oaia prime plus daca joaca Goian cu rada avem mai multi atacanti forzateaua

Deliric129.09.2007 20:18

Echipa a jucat ceva chiar daca golul a venit tot din faza fixa am avut destule ocazi de a marca din actiune , o schimbare in bine a jocului se vede de cand a plecat Hagi ....sper doar ca Becali sa nu se mai bage in alcatuirea formatiei si s-al lase pe Pedrazzini sa isi faca treaba . forzateaua

CaTaLiNsm StElIsTu29.09.2007 20:18

Un meci modest...pentru pretentiile Stelei,in care jucatori au dovedit ca se poate mai mult dar in care dupa cateva momente de joc bune iar s-au plafonat si am vazut acelasi joc pe care i-l practicau si in "era"Hagi,doar ca acum au jucat toti jucatorii,nu au mimat efortul.Ma bucur ca am castigat pentru ca asta e defapt scopul pentru care sustin aceasta echipa.Ceea ce ma intristeaza cel mai mult este faptul ca cei de la Arad au strigat intr-un suflet toti<Hagi>iar pe Ghencea n-am auzit nimic...Nu ca ar merita prin rezultate aceste ovatii Gica dar ca semn de solidaritate pentru felul in care a fost tratat

AdrianUltras2529.09.2007 20:20

yo_marius_xxx

ai uitat la faza cu comentariul celor de la antena 1 sa zici cat de mult ii compatimeau pe moldoveni cand acestia se dadeau loviti ca sa traga de timp si cat de mult ii acuzau pe stelisti ca trag de timp cand faceau acelasi lucru

ca si repetarea la nesafarsit a frazei: "mingea e din nou la ov Petre...ne dam seama dupa fluieraturi"

p.s.

esti cam extremist.

echipa a jucat cat de cat bine

mult mai bine ca pe vremea lui Hagi

cu o echipa cat de cat buna

Jokerul

ceva imi spune ca fazele fixe nu ne vor ajuta cu arsenal :D

raduthedick29.09.2007 20:25

Am cicit pe prosport.ro ca in seara asta Steaua s-a chinuit ingrozitor! Uite cine face atmosfera proasta la echipa: presa! Ei l-au debarcat si pe Hagi, dar nu isi da nimeni seama!

predatorpulse729.09.2007 20:27

Ma bucur ca am batut acesti moldoveni cotonogari si mai ales ca a dat rada gol,se vede ca baiatul asta pune suflet nu ca multe alte scarbe de la echipa. E f importanta victoria asta macar pentru moralul nostru in meciul cu Arsenal,desi daca scoatem un egal cu astia sa multumim lui Dumnezeu.

Orice am spune echipa macina in gol de ffffff mult timp si golul a venit mai mult din daruire oarba decat dintr-un plan de joc,si trebuie sa tinem cont ca vasluiul avea un om mai putin pe teren in acel moment.

Foarte mult timp am crezut ca Steaua merge atat de prost din cauza bancii tehnice mai ales si mai putin din cauza jucatorilor,insa azi am vazut valoarea unor jucatori si am vazut adevarata problema a Stelei,sunt prea multi jucatori mediocri in teren. Multa vreme am crezut ca jucatorul x nu joaca bine pentru ca nu-l punea Oli sau Hagi pe postul lui,sau ca nu era in forma insa in timp am vazut ca de fapt atata pot.

Daca joaca Neaga sau Dica la mijloc,cu cine sa combine? Cu Nicolita,Ovidiu Petre,jucatori carora le trebuie 3 miscari ca sa controleze mingea,noi la mijloc avem frana cand de fapt acolo ar trebui sa inceapa accelerarea.

Si o alta mare problema in joc a Stelei este bubuirea mingilor,bubuire ce a inceput in era lui olita. Downloadati de pe tracker meciuri din era Protasov,in care jocul nu era perfect cum incearca unii sa-l faca insa foarte rar era mingea palita in fata,atunci se juca pe jos desi erau si jucatorii de o alta calitate si Protasov stia sa-i aseze in teren. Desi il inteleg oarecum pe Olaroiu pentru ca probabil a vazut ce jucatori "tehnici" are,si a decis ca e mai bine sa bubuie mingile decat sa le piarda la mijloc.

Pana cand nu ne vom rezolva mijlocul si nu vom mai lua un atacant,vom juca aceasta turca oarba.

Jucatorii azi nu au jucat rau,dar jocul e in continuare prea incet,incetinit de stim noi cine si d-aia dam faze doar din faze fixe.

Zapata-nu prea a avut ce apara,dar a jucat bine

Baciu-Rada-au fost siguri astazi,cu un plus la Rada pentru gol. Apararea ramane cel mai tare compartiment al Stelei.

Emeghara-Petre Marin-Emeghara chiar a jucat bine azi plus ca stie cu mingea si are si o viteza buna iar Petre Marin nu s-a descurcat rau insa cred ca ar fi timpul ca altcineva sa-i ia locul.

Ov Petre-Bicfalvi- Ov Petre a jucat in nota sa obisnuita adica mediocru spre slab, iar Bicfalvi nu stiu ce are de vreo 3 meciuri incoace parca ii e frica sa puna piciorul pe minge. Poate o fi o problema fizica dar eu cred ca e una psihologica.

Nicolita-Surdu-lateralele noastre nu merg deloc. Surdu a facut un meci bun astazi dar eu cred ca poate mai mult iar Nicolita desi nu-mi place de el in general,azi m-a mirat si a facut un joc decent. Trebuie gasit un jucator de picior stang pentru banda stanga pentru ca pierdem timpi pretiosi cand jucatorii nostri de picior drept isi intorc mingea ca sa centreze.

Zaharia-Dica-Neaga-Zaharia a fugit mult ca si Neaga dar amandoi au avut putine realizari,iar Dica stiindu-se transferat parca nu mai pune osul. Oricum Dica ma incanta cand e in teren pentru ca desi pare lenes,este cu 2 clase peste orice avem in teren iar consecinta este ca si atunci cand jucam prost Dica pare cel mai bune pentru ca e printre putinii jucatori care stiu sa preia corect,sa centreze si sa dea goluri. Nu stiu ce se face pe la antrenamente dar cred ca inainte sa-i invete scheme tactice complicate 70% dintre ei ar trebui invatati sa preia mingea si sa centreze sub presiune pentru ca aici suferim foarte mult.

Sper sa ne revenim in campionat,sa jucam si noi niste fotbal si sa nu ne facem de ras cu arsenal.

P.S. Jiji sa nu crezi ca ai scapat doar pentru ca ai mers la mitingul de rahat al lui basescu.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

yo_marius_xxx29.09.2007 20:28
ca si repetarea la nesafarsit a frazei: "mingea e din nou la ov Petre...ne dam seama dupa fluieraturi"

p.s.

esti cam extremist.

eu zic ca la antena sunt cei mai prosti comentatori de fotbal din Romania!!!plus ca sunt antisteaua pe fata (nu echidistanti-antisteaua!!)

echipa a jucat intr-adevar mai bine dar eu tot nu-mi dau seama ce cauta surdu in echipa.in afara de alergat ca nebunu (cam cum alerga Neaga in primele meciuri) nu face nimic.mi se pare ca surdu e jumatate din Banel(apropo,ce driblinguri a reusit Banel!!!!) adica alearga mult,dar in 90% din timp fara nici o finalitate....

JOKERul29.09.2007 20:30
yo_marius_xxx

ai uitat la faza cu comentariul celor de la antena 1 sa zici cat de mult ii compatimeau pe moldoveni cand acestia se dadeau loviti ca sa traga de timp si cat de mult ii acuzau pe stelisti ca trag de timp cand faceau acelasi lucru

p.s.

esti cam extremist.

cu o echipa cat de cat buna

Jokerul

ceva imi spune ca fazele fixe nu ne vor ajuta cu arsenal :D

nex ba ca ii spargem si acum forzateaua ca ma duc cu baieti sa sarbatorim

steaua nr129.09.2007 20:32

FELICITARI PEDRAZZINI!,FELICITARI jucatorilor pentru. jocul prestat,un joc pe care de mult nu l-am mai vazut la Steaua,un joc care ma face sa cred ca Pedrazzini este omul potrivit la locul potrivit,un joc care ma face sa cred ca suntem pe drumul cel bun.

Nu inteleg reactia suporterilor pentruOvidiu Petre care in alte meciuri a fost praf,dar azi a jucat exceptional.

FELICITARI INCA ODATA,TINETI-O TOT ASA!

forzateaua Steaua!

INTODEAUNA CAMPIONI!

INTODEAUNA DEASUPRA TUTUROR!

DanStan29.09.2007 20:33

Se vede ca s-a mai schimbat cate ceva. Steaua n-a mai jucat ca o echipa de jumatatea clasamentului ci ca una cu pretentii la podium. Din pacate insa jocul asta nu e suficient pentru a avea pretentii la titlu sau la o prestatie decenta in grupele CL. Un aspect totusi pozitiv ar fi faptul ca s-a combinat destul de bine pe spatii mici si s-a incercat cu destul succes depasirea adversarilor prin dribling sau in viteza. Era de-a dreptul idiot jocul ala in care pasau inapoi in loc sa incerce sa-si depaseasca adversarul.

p.s : asta insa nu va fi valabil si cu englezii. Aia au o viteza de reactie mult mai mare decat vasluienii.

AdrianUltras2529.09.2007 20:37

yo_marius_xxx

Surdu e atacant

nu mijlocas

el trebuie sa atace poarta

nu sa dea centrari

cand juca la CFR era tot golgeterul echipei

la fel si la Brasov

anul trecut mi se pare ca a terminat cu 10 goluri

el nu e mijlocas de banda

el e varf

s-a vazut doar la centrarea lui Dica din prima repriza.

a dat cu capul la poarta

nu a facut preluare

a tras direct

eu zic ca asa arata un atacant.

JOKERul

distractie placuta!

Steaua nr 1

am mai zis si o mai zic.

faptul ca ov Petre joaca bine acum nu il ajuta neaparat!

acest lucru ar putea pentru unii fani sa vina ca o confirmare a faptului ca ov Petre l-a lucrat pe Hagi

pentru ca pe vremea lui Hagi jucatorul nu prea juca nimic

CaTaLiNsm StElIsTu29.09.2007 20:40

Baieti...stiti cum o sa ne aduca Arsenal-ul cu picioarele pe pamant...Eu o sa spun <sarut-mana>daca scapam cu 2...sincer.Nu va amagiti cu declaratiile incurajatoare ale staff-ului.Speranta moare ultima insa totusi sa nu ne amagim.

Shady_steaua29.09.2007 20:40

iarasi adevaratii stelisti si-au dat arama pe fatza ... sa huduitzi pe cel mai bun jucator..:)))

endorama29.09.2007 20:41

@AdrianUltras25

auzi, vezi ca in limba romana, e corect gramatical sa scrii frazele si pe un singur rand.

Dragos_stelistu_200729.09.2007 20:44

un meci foarte frumos...dar totusi..[.....]..dc il fluierati ma pe Ov. Petre??daca erati in locu lui ce faceati??!!!!scz ca va zic dar sa [......] la aia care il injura asa degeaba.... fularsteaua2fularultras

DanStan29.09.2007 20:49

Hmm ... daca Ovidiu Petre a fost cel mai bun atunci e groasa rau. Prin natura postului mijlocasii defensivi sunt jucatorii care au cele mai multe ocazii de a se intalni cu mingea. Atat constructia cat si distrugerea actiunilor adversarului trece prin zona lor. Petre a fost foarte bun la interceptie si acoperire dar din pacate nu a fost deloc convingator in ceea ce priveste distribuirea mingilor interceptate sau a celor provenite de la aparatori. Asta ca sa nu mai spun ca actiunile sale individuale s-au soldat in majoritatea cazurilor cu pierderea posesiei.

AdrianUltras2529.09.2007 20:50

endorama

stiu.

imi pare rau daca te deranjeaza dar mie imi e mai usor asa.

sper totusi sa nu te deranjeze si ideile mele!

steaua din chicago29.09.2007 20:50
un meci foarte frumos...dar totusi..sunteti niste idioti..dc il fluierati ma pe Ov. Petre??daca erati in locu lui ce faceati??!!!!scz ca va zig dar sa ***************************** la aia care il injura asa degeaba.... fularsteaua2fularultras

Idiot este Ov Petre ca nu pleaca de la Steaua. Toti trecutii prin Poli Timisoara si toti antrenatii special de Olaroiu trebuiesc huiduiti pina pleaca pentru ca din cauza lor tinem meserIasi pe bara (Badoi). Ce om de baza era asta anul trecut si ce este acuma? Ov Petre ocupa locul degeaba. Pun pariu ca tu ai plins dupa Olaroiu, Coman, Oprita. Este? hahahaha

Rada...ce surpriza placuta. Asta e nebun dar nebun loial- mi-a placut sa-l urasc cind era la aviari, imi place sa-l vad in tricoul Stelei.

Renunta la limbajul gen MiRC.

clody29.09.2007 20:52

omul meciului ov Petre

AdrianUltras2529.09.2007 20:55

dragos_stelistu_2007

am zis mai sus de ce sunt oamenii indreptatiti sa il fluiere pe ov Petre.

prin evolutia buna de acum el confirma faptul ca l-a lucrat pe Hagi pentru ca pe vremea aceea juca execrabil!

acum nu se stie daca l-a lucrat sau doar a fost in criza de forma dar, depinde cum privesti!

amandoua punctele de vedere sunt acolo

Dragos_stelistu_200729.09.2007 20:56
Idiot este Ov Petre ca nu pleaca de la Steaua. Toti trecutii prin Poli Timisoara si toti antrenatii special de Olaroiu trebuiesc huiduiti pina pleaca pentru ca din cauza lor tinem meseriashi pe bara (Badoi). Ce om de baza era asta anul trecut si ce este acuma? Ov Petre ocupa locul degeaba. Pun pariu ca tu ai plins dupa Olaroiu, Coman, opritsa. Este? hahahaha

Rada...ce surpriza placuta. Asta e nebun dar nebun loial-mi-a placut sa-l urasc cind era la aviari, imi place sa-l vad in tricoul Stelei.

dupa Oprita si Coman nu.....dar dupa Olaroiu da...macar el a facut ceva ca antrenor nu ca Hagi...ce a facut?a calificat Steaua in Liga Campionilor?acum sa vb serios...ce echipe sunt bate si zaglebie..??? a luat bataie de la slavia...ca l-a scos pe Lovin....habar nu are ce inseamna sa antrenezi o echipa!!

«123456»