@aditud
solaris sport. merge bine.
@aditud
e 0-0 in minutul 60. nu stiu cum se va termina meciul, dar nu pot sa nu remarc o diferenta enorma intre jocul bezmetic pe care il faceam sub Hagi si ceea ce jucam azi.
incredibil de fraieri am fost ca am stat 3 luni fara antrenor doar ca sa vedem cat de ***** poate fi Hagi
In sfarsit spectacolul e la el acasa. Acum vrem si golul victorieri! Forza Steaua!
Radaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :X:X:X:X:X:X:X:X
Goooooooooooooooooooooooooooooooool
Hai baieti ca se poate
gooooooooooolllllll Radaaaaaaaa!!!!Gata,si el i-a inchis gura oierului ca si Zaharia :biggrin: ....Forza Steauaaaaaaa ![]()
este 1-0 pentru noi gooooooooooooooooooool ,cei ce sunti in strainatate !
merci. vad acum ![]()
am vazut si golul. acu' imi pare bine pentru. baieti...joaca altceva. HAI Steaua!!!
e 0-0 in minutul 60. nu stiu cum se va termina meciul, dar nu pot sa nu remarc o diferenta enorma intre jocul bezmetic pe care il faceam sub Hagi si ceea ce jucam azi.
incredibil de fraieri am fost ca am stat 3 luni fara antrenor doar ca sa vedem cat de prost poate fi Hagi
Mare e gradina Domnului, pacat ca multi i i sar gardul. Mai are rost sa mentionez respectul pentru valorile noastre mai ales ca sunt si valori ros albastre??? Cred ca nu.....
Omul asta a facut ceva pentru Romania exact in tara unde traiesti.....plus ca a facut foarte multe si pentru clubul al carui suporter te declari......
Turma lui "yo" e mare rau de tot.....
In primul rand hai sa il lasam pe Hagi in pace. Sa nu uitam in ce conditii a antrenat el, oricum si-a indeplinit obiectivul principal si anume Liga.
Se joaca bine. Surdu pe dreapta, joaca chiar relaxat si in viteza. Sa il salutam pe Rada, care zic eu poate sa lupte de la egal la egal cu Ghionea, pentru primul 11. Si bravo Pedrazzini, acest Del Bosque al nostru.
Mai sunt 20 de minute. Hai baietii.
Mare e gradina Domnului, pacat ca multi i i sar gardul. Mai are rost sa mentionez respectul pentru valorile noastre mai ales ca sunt si valori ros albastre??? Cred ca nu.....
Omul asta a facut ceva pentru Romania exact in tara unde traiesti.....plus ca a facut foarte multe si pentru clubul al carui suporter de declari......
Turma lui "yo" e mare rau de tot.....
Corect! Plus ca nu stim cat de "bazat" au jucat baietii sub Rege...daca nu l-au vrut (si ni se dau motive serioase sa credem asta), atunci e clar ca l-au "lucrat" si prin evolutia-n teren.
incredibil de fraieri am fost ca am stat 3 luni fara antrenor doar ca sa vedem cat de prost poate fi Hagi
adevarul asta e pe vremea lui Hagi nu dadeam goluri din corner si nu aveam 2 suturi pe poarta/meci
e acelasi joc de rahat de pe vremea carpei olita iar miercuri nu pot sa sper decat ca o sa avem bulan si o sa luam maxim 3
incredibil de fraieri am fost
Si la fel de incredibil de fraier ai ramas...
Ov.Petre esti o *********.La fel ca patronul tau Oaie si tatal tau:antrenorul Carpa. In rest 3 pct f bine venite
era si timpul sa castigam ![]()
mda.... au aparut si suporterii care spera ca Steaua va ajunge in Divizia B ca poate asa vor scapa de Becali.....
din pacate, daca Steaua va merge prost sub Pedrazini efectele vor fi urmatoare:
1. la iarna vine ZerOli inapoi
2. la primavara, in loc sa-l vedeti pe Becali bucurandu-se ca va juca in Liga Campionilor, il veti vedea pe Borcea.
in rest, imi pare bine ca Badoi a jucat prost - sper ca asa sa nu mai aiba motive Becali sa se bage peste antrenor cu indicatiile lui pretioase.
Acelasi joc ca in era Hagi, cu aceleasi minime realizari pe tabela de joc. Un 1-0 sec, cand am fi putut sa facem mult mai mult. Noroc ca nu am luat gol. Ca nu am fi putut sa intoarcem rezultatul.
3 puncte. Atat. Marti insa o sa plangem. Macar de nu am mai pierde in campionat, macar atat.
Tot 1-0 , tot gol din faza fixa... Parca am mai vazut odata meciul asta .
Nu-i nimic ca ii batem pe Arsenal la doua goluri diferenta ... :biggrin:
mie ma placut cu am jucat astazi
Nicolita si Surdu au jucat bine pe benzi :tongue: ]
nu a fost in nici un fel un meci plictisitor si am avut multe sanse de gol
mie una nu imi pare corect ca suporteri l-au fluierat pe Ovidiu Petre findca nu avem nci o dovada ca el a vorbit rau despre Hagi
singurul om care ar trebui huiduit este Becali findca el sa comportat cu Hagi ca cu o zdreamta si pentru declaratia lui ca il doare in fund ce fac suporteri
steag3
ba ce dreac aveti ca nu inteleg?
aia nu au avut nici o ocazie doar o bara din nimereala ..
noi am avut 2 bari si alte mega ocazii ratate... s-a dat gol din faza fixa da'
nu a fost senzatia de neputinta ca pana acu ...sincer nu inteleg ce nu va place....
Surdu a jucat bine Banel la fel .. Emeghara Zaharia si Dica buni ....
Apropos Petre a jucat foarte bine
Sincer nu va mai intelege.... Hai pa si Forza Steaua!
sa moara de ciuda moldovenii!!!!
au facut antijoc 60 de minute si au luat-o in stil mare!
nu am jucat nu stiu ce dar totusi, baietii au azi o scuza.
antijocul facut de cei de la Vaslui a fost scarbos!!!!!
nu suport sa vad astfel de echipe.
si cica vor pe podium.
sa le fie rusine!!!
i-a batut soarta!
am jucat mult mai bine fata de meciurile precedente.
Ov Petre da semne de viata......
Rada confirma ceea ce stiam cu totii, ca s-a adaptat deja si ca a devenit un jucator important.
Nicolita parca si el da semne de revenire
Surdu a jucat mult mai bine
Neaga si Dica tot se calca pe picioare
Baciu iarasi a demonstrat ca se poate conta pe el
Zapata nu prea a avut de lucru dar cand a contat a fost la post
Petrica Marin si Emeghara au jucat de asemenea foarte bine.
Badoi s-a vazut ca nu era concentrat
Bicfalvi l-a calcat in picioare pe Dorinel
iar Badea m-a dezamagit.trebuie sa invete sa mai si paseze ca driblingurile nu prea ajuta echipa.
repet
fata de celelalte meciuri am jucat mai bine
dar tot nu e destul
sper sa fim pe drumul cel bun!
ba cat da belea ultima centrare a lui Dica daca jucam la fel si cu arsenal avem o sansa ![]()
Doar atat am sa zic Multumesc Pedrazzini ......bravo baieti ....
da, asta uitasem sa remarc: ca jucatori care pe vremea lui Hagi pareau ca n-au nici o treaba cu fotbalul, gen Nicolita sau Surdu, acum au ajuns sa si dribleze....
eu tot scriam pe aici aproape in fiecare saptamana ca nu are sens sa criticati prea mult jucatorii atata timp cat e [.......]de Hagi antrenor ca daca joci fara antrenor, indiferent cat de bun sau prost esti, tot o turca e fotbalul rezultat
@GabyStelista
ierea si va mai castiga si alta data pentru ca suntem campioni si cred ca il va bate pe arsenal ![]()