FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Handbal de super clasa

«123458»
-=Danny=-15.12.2007 18:16

Pacat ca nu am fost (am evitat perfectu simplu ) acasa ca sa vad si io meciu . Ca doream sa traiesc si io fiecare gol :P

novac16.12.2007 15:22

Felicitari fetelor pentru efortul depus, frumosul joc practicat si pentru plasarea Romaniei printre cele mai bune echipe din lume. Pentru noi ele sunt campioane. BRAVO FETELOR!

yo_marius16.12.2007 17:30

Romania - germania 35-36 dupa prelungiri....

dupa "argintul" de la precedenta editie,de aceasta data am terminat pe "eternul" loc 4.......mare pacat pentru ca in finala mica am dominat copios si am avut meciul la discretie....

dintre remarcatele echipei as putea enumera pe Meirosu ( un fel de "Kaka" al echipei noastre..) Hutupan (super-jucatoare si la 36 de ani...un fel de Oli Kahn..) si desigur Ionela Galca (cea mai buna din nationala...candideaza cu succes la titlul de "jucatarea turneului")

preferata mea ramane insa Ada Nechita,care desi a gresit in cateva faze,arata clar ca are un mare talent.....

P.S. mi-a placut comantariul lui Naum-Varzaru....

FELICITARI ECHIPEI NATIONALE DE HANDBAL FEMININ,LOCUL 4 LA CAMPIONATUL MONDIAL!!!!

P.P.S. ca un plus dupa ratarea "bronzului" vine vestea ca in loc sa jucam in Ungaria barajul pentru olimpiada,vom juca acasa contra Angolei!!!!

yo_marius02.01.2008 22:13

Oltchim a invins in acesta seara,in deplasarea din Danemarca, pe Viborg,scor 31-28!!! fetele lui Tadici sunt neinvinse in Liga Campionilor,fiind,dupa meciul acesta,calificate de pe primul loc in grupa,indiferent de rezultatele ultimei etape!!

FELICITARI OLTCHIM!!!

0_76971_bese.jpg

bodanelu02.01.2008 22:22

bravo lor, bravo fetelor :)

novac02.01.2008 22:24

Bravo fetelor! Parca am citit ca fac revelionul in cantonament si zboara pe 1 Ian. Cu atat mai mult trebuie apreciat rezultatul.

LE. Cu atat mai mult! noi stateam cu nasul in sarmale si-n sprituri si ele pe avion, cazare si vitamine. Bravo lor.

bodanelu02.01.2008 23:05

nu, revelionul l-au facut acolo. au zburat pe 31.

Wally02.01.2008 23:23

Felicitari fetelor!

yo_marius03.01.2008 20:12

Romania-Cipru 36-23

Nationala de handbal masculin a invins in aceasta seara,la Oradea,reprezentativa Ciprului intr-un meci contand pentru preliminariile CM 2009!!Victoria categorica,si nu numai, ne indreptateste sa credem ca vom ocupa primul loc in grupa din care mai face parte si Letonia si implicit ca vom castiga "biletele" pentru play-off!

Bravo baieti!!!!

stelistub03.01.2008 21:02

Sper ca Steaua va castiga iar cupa adica presimt

yo_marius08.02.2008 21:38

Oltchim a ratat victoria in ultima secunda la Nurnberg

Echipa de handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a remizat, vineri, in deplasare, cu campioana Germaniei, 1. FC Nurnberg, scor 28-28 (15-15), in meciul de debut din grupa principala 1 a Ligii Campionilor.

Oltchim a inceput ezitant prima partida din grupa principala 1 a Ligii Campionilor, cu trei atacuri ratate si primul gol marcat in minutul trei, cand era deja condusa cu 2-0. In minutul 10, elevele lui Gheorghe Tadici au reusit pentru prima data sa egaleze, 5-5, dar replierea defectuoasa si apararea "lenesa" a valcencelor a adus goluri pretioase gazdelor pe faza a doua sau chiar contraatac. In poarta au stat pe randu Dinu, Tolnai si Tamas, niciuna nereusind sa opreasca tirul advers (8-6, min. 15). In pofida celor opt atacuri ratate, Oltchim a trecut in avantaj pentru prima data in minutul 19, 9-8, dupa un sapte metri scos de Steluta Luca, aflata pe teren din primul minut, si transformat de Ramona Maier. Pana la pauza, meciul a continuat pe coordonate similare, cu Oltchim in avantaj de 1-2 goluri, iar 1. FC Nurnberg la urmarire. Gazdele au mai egalat o data, 13-13 (min. 26), profitand de alte trei ratari ale Oltchimului (inclusiv de la 7 metri), au trecut din nou in avantaj cu trei minute inaintea finalului reprizei (14-13), dar scorul pauzei a fost egal, 15-15.

La reluare, Oltchim a reusit sa se desprinda, 18-15, marcand de trei ori consecutiv fara a primi vreun gol. Apararea mult mai precisa, procentajul bun in poarta al Luminitei Dinu si viteza din atac au fost atuurile Oltchimului, care a dominat repriza secunda, in ciuda unui joc curajos al echipei pregatite de Herbert Muller. Nurnberg s-a apropiat insa periculos, 22-20 (min. 46), si 24-23 (min. 53), reusind sa egaleze, 24-24 (min. 54). In ultimele minute s-a mers "cap la cap", in uralele celor peste 1.500 de spectatori inghesuiti in tribune, dar care au fluierat orice atingere a balonului de catre jucatoarele Oltchimului. FC Nurnberg a preluat conducerea in minutul 56, cand slovaca Popluhanova a marcat pentru 26-25, dar Meirosu, cu o dubla, a readus pe Oltchim in avantaj, 27-26. In minutul 59 si 25 de secunde, tabela arata tot avantaj pentru echipa lui Gheorghe Tadici, 28-27, dupa un gol al Adrianei Tacalie. In ultimele 18 secunde, Nurnberg a scos portarul, introducand o alta jucatoare de camp, in timp ce de la Oltchim a fost eliminata Ivan. In ultimele trei secunde, Anja Rosler a marcat pentru FC Nurnberg de la 10 metri, stabilind scorul final al intalnirii, 28-28.

Marcatoarele Oltchimului au fost Bese si Galca, cate 7 goluri, Meirosu (5), Maier (4), Luca (3), Nechita si Tacalie. De la 1. FC Nurnberg s-au remarcat portarul Gubova (22 interventii), Simakova (7 goluri) si Rosler (5 goluri).

Pentru Oltchim acesta este primul rezultat de egalitate, dupa ce a incheiat grupa preliminara a Ligii Campionilor doar cu victorii.

Cel de-al doilea meci din grupa 1, intre Lada Togliatti si Gyor, este programat sambata.

Oltchim va disputa urmatorul meci din grupa 1 principala a Ligii Campionilor la 15 februarie, cand va intalni, pe teren propriu, la ora 20.00, echipa rusa Lada Togliatti.

Mediafax

st_194708.02.2008 21:55

Pacat. Mare pacat !

Se vede cat de apreciate sunt fetele lui Tadici .. la cum s-au bucurat nemtoaicele

bodanelu15.02.2008 21:10

Fetele de la Oltchim au surclasat rusoaicele de la Lada TOGLIATTI cu scorul de 35-26. in repriza a doua fetele au jucat pentru spectatori, reusind faze super spectaculoase.

JDERUL16.02.2008 07:24

FANTASTICE aceste fete! Handbal cu zambetul pe buze,asa cum Steaua *86 ne oferea fotbalul spectacol!

MoWeed17.02.2008 09:11

Echipa Rulmentul Brasov a învins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 25-20, formația ungara Debrecen, în meciul retur al optimilor Cupei Cupelor la handbal feminin. Fetele antrenate de Mariana Tarca au condus in permanenta ostilitatile, diferenta pe tabela fiind uneori de 8 goluri, si s-au calificat in faza urmatoare a competitiei. Intalnirea a fost precedata de incidente majore intre suporterii celor doua galerii. Mansa tur s-a incheiat la egalitate, scor 30-30.

bodanelu17.02.2008 10:13

felicitari si fetelor de la Brasov. Macar la handbalul feminin sa mai scoteam si noi capul prin europa

Marius26.05.2008 18:45

Oltchim zdrobeste pe Rulmentul Brasov si castiga titlul de campioana

Oltchim Ramnicu Valcea a castigat derby-ul pentru titlu, invingand categoric rivala Rulmentul Brasov, scor 31-22.

Cu o Luminita Hutupan-Dinu in zi de gratie, jucatoarele lui Tadici au preluat controlul inca din startul partidei, conducand cu 6-2 in minutul 13. Diferenta a crescut constant, astfel ca, la inceputul reprizei secunde, in minutul 32 scorul era 17-11.

Brasovencele, antrenate de Mariana Tarca, nu s-au regasit in fata portii excelentei Hutupan, astfel ca meciul a curs intr-o singura directie. Scorul final a consemnat o diferenta de 9 goluri in favoarea Oltchimului, care devine astfel campioana Romaniei la handbal feminin.

Pentru brasovence, ratarea titlului vine dupa ce au pierdut si finala Cupei Cupelor, insa ele se pot consola cu prezenta in preliminariile Ligii Campionilor in sezonul viitor.

Atat Oltchim cat si Rulmentul vor evolua in Liga Campionilor, valcencele fiind calificate direct in grupe.

Este al 14-lea titlu din istoria clubului valcean si al doilea consecutiv. De asemenea, antrenorul Gheorghe Tadici se poate mandri cu 5 trofee de campion cucerite in cariera sa.

MoWeed26.05.2008 19:13

Era cam clar ca Rulmentul nu va putea tine piept oltchimului. Totusi sambata au avut un meci important si au mai trebuit sa si calatoreasca la Valcea. Oboseala si moralul prost de dupa finala pierduta si-au spus cuvantul.

Asta este si la anul dupa ce ne vom intari lotul, Rulmentul va castiga campionatul fular-campionii

bodanelu27.05.2008 16:20

@Mo sigur sigur :D

MoWeed27.05.2008 19:05

@bodanelu

Vedem la anul :yes:

bodanelu27.05.2008 19:28

daca stau bine sa ma gandesc, si urbanul tot firma valceana este. Investitii se fac in ambele tabere, voi reusind sa o luati pe Stanca si Lacusanu (asa am inteles) iar ce am vazut la noi au adus o unguroaica si parca si o rusnaca de la lada. Deci, anul viitor o sa fie anul echipei care greseste mai putin.

MoWeed27.05.2008 19:30

Pai anul asta practic totul s-a redus la meciurile directe. Nu prea vad mari schimbari pentru anul viitor mai ales ca cele 2 echipe se vor intari clar.

Cine stie poate vedem o finala romaneasca de Liga Campionilor. Totul e posibil

bodanelu27.05.2008 19:40

nu prea cred. Inca nu suntem de finala ligii. Gyor-ul e foarte puternica. Viborgul iarasi nu prea ii vad sa fie la fel ca sezonul trecul. Rusnacele daca nu se pierd, si ele sunt echipe tari. plus hypo viena, o traditie in handbalul european..

cred ca ne mai trebuie 2-3 ani de omogenitate la echipe, de investitii cu cap.. si poate atunci sa speram

MoWeed27.05.2008 19:46

Oricum ma bucur ca exista un sport in Romania in care sa se investeasca bani seriosi(comparativ cu celelalte echipe din Europa si cu popularitatea sportului)

Intr-adevar Florescu, patronul de la Urban este valcean si pare-mi-se ca a vrut sa investeasca la Valcea intai dar s-a lovit de anumite interese...

bodanelu27.05.2008 20:02

da... alt miliardar din gunoi care vrea sa-si spele banii printr-o echipa. si la valcea nu l-a lasat roibu, a vrut sa spele doar el :)

o echipa de handbal nu e asa greu de tinut. adica nu sunt investitiile din fotbal.

«123458»