Trebuie sa batem Franta si sa reusim, in sfarsit, la acest campionat sa luam medalia de aur...
Trebuie sa batem Franta si sa reusim, in sfarsit, la acest campionat sa luam medalia de aur...
A inebunit Naum, tipa ca descreieratul!!!
Avem cele mai bune fete din lume!
Francezii sunt milogi (stim cu totii de ce)! LE. Si ROMI! nu ma lasa sa scriu altfel!
Lituania este o grota intunecata, din care ies astfel de arbitii! Rusine maxima!
LE. Naum a luat-o razna complet. Nu ami are voce...nici noi. Bravo fetele. Bravo Romania.
FABULOS !!! Aceste minunate fete merita toata stima si respectul nostru pentru ca au reusit pentru a nu stiu cata oara sa ne faca fericiti .
Bravo Romania !
BRAVOOOOOO Romania!!!!
BAI CE MECI!
OR FI VAZUT SI FOTBALISTII!?
ps scuzati caps, dar trebuia asa!
ce meci .... ambitie si incrancenare, bravo fetelor!
Cu tot arbitrajul, am reusit sa le invingem dupa un meci dramatic! Bravo fetelor!
Un meci extraordinar, fetele sunt un EXEMPLU pentru orice sportiv din Romania. Bravo, fetili lu' tata, bravo Tadici!
Intradevar, un comentariu spumos.
Rusine, Lituania!
Suntem euforici acum, dar sa recunoastem, cu Rusia ne va fi mai greu, chit ca frantuzoaicele aveau avantajul publicului. Si daca ne prezentam cu acelasi joc deficitar pe extreme, vom fi taxate.
In alta ordine de idei, mi se pare frapanta inconstanta generala a echipelor la aceste Mondiale. Nu mai retin exact, din urma cu 2 ani, dar parca nu am vazut atatea "surprize". Romania, una dintre favoritele la castigarea titlului, a avut cateva reprize pierdute clar, impotriva Ungariei, a Frantei, si meciuri slabe pe alocuri cu adversari precum China sau Coreea. Franta ia bataie la ea acasa de la Angola? Ungaria, egala Spaniei (pe care Spanie noi o umilim), ne bate nelasandu-ne nici o sansa... Un campionat mondial ciudat, insa sunt oarecum pesimist legat de castigarea laurilor...
Romanul Tadici este un mare Roman! Si un mare antrenor. Fetele sunt cele mai bune, cele mai frunoase si modeste.
Am vazut mai sus si repet intrebarea: Oare fotbalistii se uita la aceste meciuri? Ieri fetele (toata echipa+staff-ul tehnic) se deplasau cu trenul spre franta.
Lui Mutu i s-a platit avion privat ... pentru o convocare. Parca nu este corect. Macar sa inteleaga ceva din jocul si angajamentul acestor fete. Bravo fetelor.
Doamne!!!N-am mai avut emotii ca in seara asta de nu mai stiu cand.Bv Romania,bv fetelor...Hai Romania,sa eliminam si rusoaicele:)
LE:@weeezer,mai bine un adversar puternic decat un arbitraj penibil
@novac
Poate tocmai acest lucru le face sa fie atat de modeste si concentrate pe joc.O fac din placere,nu ca sa li se plateasca avioane particulare,cu toate ca ar merita-o.Felicitari fetelor!
Si si mai bine, o victorie impotriva unui adversar puternic, cu un arbitraj penibil.
@novacO fac din placere,nu ca sa li se plateasca avioane particulare,cu toate ca ar merita-o.Felicitari fetelor!
Asta am apreciat si incercam sa evidentiez si eu. Angajamentul, determinarea si si forta contactului fizic de pe teren a unor fete. Si "mari jucatori" ca Victoras Iacob sau Elvis Surdu cad ca niste papadii in bataia vantului ... si se mai si vaita 2-3 minute. Este jenant. Macar Mutu pune osul la treaba si se baga la bataie. Si Nesu si Emegara .. ca sa fiu corect in evaluare. Restul... numai fetite. Lacatus a fost un maestru al picajelor, un Spitfire din 1940, dar cand era vorba de un duel om la om rupea, indiferent ca adversarul avea 120 Kg. ... Jucator inteligent, merita statuie in Ghencea.
Fetele astea de la echipa de handbal merita un bronz de 2 metrii inaltime in toate pietele centrale ale oraselor.
Same - fetele din gimnastica.
LE. fetele au facut un meci mare stazi. Bravo lor!
Lacatus a fost un maestru al picajelor, un Spitfire in 1940,
off-topic:
avionul englezesc Spitfire era recunoscut in timpul celui de-al 2-lea razboi mondial tocmai pentru usurinta cu care se angaja in vrie in urma unui picaj "abrupt".totodata asta era si modalitatea cea mai comoda si la indemana a pilotilor germani de Bf - 109 (cred ca la acest aparat voiai sa faci referire..) de a "scapa" de un Spit "lipit de coada"...
Va fi mult mai greu cu Rusia. Se simte lipsa Valentinei Elisei...
SUPERB!!!!!!!!!
Acesta este cuvantul care spune tot despre aceste fete minunate si antrenorii lor,care au demonstrat ca atunci cand muncesti cu seriozitate poti invinge si adversarii si arbitrii si atmosfera din tribune!
Azi de la ora 16:00, in direct la TVR 1, semifinala cu Rusia.
la pauza cu rusia, finala nu se mai vede. parca numai avem interi iar extremele vorba lui naum, lipsesc cu desavarsire. mai sant 30', sa vedem.
HAI Romania!
Nu cred ca putem sa mai revenim...
9 goluri sunt greu de recuperat...
Din pacate nu cred ca mai putem face nimic. Hai fetele, poate poate ...
Desi mai sunt 10 minute, cred ca s-a cam terminat. Asta e, asteptam finala mica..
ne-au spart...
Romania - RUSIA 20-30!!!!!
ce pacat.....nici de data asta nu le-am batut........poate la olimpiada....
"Romania este mai motivata ca niciodata impotriva Rusiei campioana mondiala cu care s-a intalnit si in finala pierduta acum 2 ani. Antrenorul Romaniei era prea sigur pe victoria romancelor inainte de acest meci. Sunt convins ca putem castiga titlul mondial, anunta Tadici inainte de meci, uitand ca Romania a disputat cu Franta doua reprize de prelungiri extenuante. Meciul cu Franta le-ar putea costa scump pe romance, desi Rusia a invins Ungaria la limita 36-35", anunta L'Equipe
o foarte posibila explicatie a jocului slab facut impotriva Rusiei.....
Pacat. Efortul depus in sfertul cu Franta si-a spus cuvantul. CVhiar si asa trebuie sa fim mandri de aceste fete si sa le multumim pentru clipele de glorie ce ni le-au oferit pana acum. Rezultatul din finala mica,oricare ar fii, nici nu mai conteaza atunci cand te numeri printre primii patru in lume!
Bravo,fetelor! Veti ramane in inimile noastre cu amintirea celui mai frumos si mai dramatic meci( cel cu Franta) asa cum au ramas si baietii cu celebra finala tot de la Paris!