legat de punctul 2, inseamna ca tu cand te uitai la conferinta de presa a lu Gica, te gandeai la ce ai visat aseara altfel nu-mi explic ceea ce ai scris...Hagi a explicat foarte bine situatia
omule, la explicat suntem campioni mondiali. Eu stiu una si buna: Gigi a ordonat sa nu mai joace Golanski, asa s-a intamplat. Gigi a ordonat sa intre Iacob (nerefacut), asa s-a intamplat. Ce tot explicam atata? Eu cred ca i-a facut pe plac patronului si atat - daca se intampla sa castigam, toata lumea era fericita, nu mai era nevoie de atatea explicatii. Asa, s-au pus mai multe paie pe foc...
Stai linistit, imi pare la fel de rau ca tuturor pentru modul in care a fost tratat Gica - nu am cum sa-l jignesc pe Gica, indiferent de cum ar juca echipa. Imi pare bine ca a plecat, pentru ca se compromitea definitiv langa cretinul de Gigi
@andrei23, omule, cine se alatura mai cu Gigi? oameni buni, chiar nu stiti sa cititi? Sau aveti probleme cu intelegerea? Credeti ca-i ia cineva partea lui Gigi in conflictul asta? Trebuie sa fie cel putin sarit de pe fix...
Singura problema care se pune e daca Gica are capacitatea, in momentul de fata, sa antreneze Steaua sau nu.
DACA UNII CRED CA Gica NU E TOCMAI POTRIVIT PENTRU A FI ANTRENORUL Stelei ACUM, ASTA NU INSEAMNA CA IL SUSTIN PE Gigi Becali!!!!!!!!!!!!!! Pana mea
Voi credeti, cu mana pe inima, ca daca Steaua avea joc frumos, asa cum ne dorim, rezultate, ar mai fi zis cineva
ceva? S-a spus ca Gica a fost "sapat" de jucatori importanti din echipa, Dica, Marin, Radoi si altii. Sa admitem ca e adevarat...Pentru ce ar fi facut lucrurile astea? Sa-i faca rau lui Hagi? Adica antrenamentele erau perfecte, totul mergea struna, si astia s-au gasit sa faca scandal asa, de nebuni. Ca i-a apucat pe ei strechea. Va intreb, CE ROST AVEA?
Jucatorii sunt profesionisti si traiesc din salariu si prime de joc. Cand echipa merge, primele curg si toata lumea e multumita. Cum credeti voi ca astia ar fi atat de idioti incat sa-si dea singuri cu tesla'n c****, daca treaba merge bine? Doar asa, sa-i faca in ciuda regelui? NU v-ati gandit putin ca poate nu era situatia tocmai asa de roz? Si va rog, nu-mi spuneti ca Hagi e prea dur cu ei, vrea disciplina, bla, bla, bla si astora nu le convine. Ca daca-i asa, intervin alte probleme, de comunicare - la urma-urmei, nu joaca Hagi pe teren, ci aia 11 titulari alesi. Si daca unu' sau mai multi sunt nemultumiti de antrenamente sau tratamentul la care sunt supusi, le afecteaza jocul.
Atentie, chiar daca ce vrea Gica e bine, nu poti sa-ti impui ideile cu forta (aici speculez si eu, intr-adevar).
Pur si simplu nu inteleg motivul pentru care jucatorii l-ar "sapa" pe Gica, in cazul in care totul ar fi bine.
Un singur lucru nu inteleg eu la Gica...De ce refuza sa preia o echipa mica, unde presiunea nu e atat de mare? Si-ar putea face treaba linistit, s-ar perfectiona si pe urma s-ar intoarce, poate, la Steaua. Ca un invingator, ca unul care pune conditii nu ca unul care e obligat sa le accepte