oaie proastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ii facea echipa lu Hagi.... spre cl
dica10 steag3
oaie proastaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,ii facea echipa lu Hagi.... spre cl
dica10 steag3
Ma uit la calculator si habar n-am ce-as putea scrie. Simt o scarba deplina, ceva asemanator cu ceea ce simteam candva la meciurile lui Dinamo, si as vrea sa-mi exprim cumva dezaprobarea. Dar nici macar n-am cuvinte sa exprim ce simt. Imi pare rau pentru Steaua, pentru Hagi, pentru jucatorii care vor fi taxati in solidar cu acest sociopat, si mai ales imi pare rau pentru Romania ca un astfel de exemplar va aduce numai rusine acestui popor. Au fost momente in istorie cand romanii au stat drepti si demni, iar mai recent Steaua a reusit sa "lumineze" o epoca cenusie cu exact aceleasi atribute. Demnitate si onoare! Ce frumos suna, si totusi cat de greu ne este noua romanilor sa avem parte de o normalitate bazata pe Demnitate si Onoare! Dupa asa-zisa revolutie din '89 mi-am jurat sa nu mai cad de fazan la mistourile smecherilor prezentului, si cu toate acestea l-am "inghitit" pe acest Gigi Becali pe post de salvator al echipei mele favorite. Steaua, parte din sufletul meu, parea a avea in fine un prezent decent si, speram eu, un viitor pe masura trecutului. Toate aceastea pareau posibile cu banii lui Gigi Becali si mai ales cu pasiunea ce inconjoara Steaua. Dar incet-incet banii lui Becali, de care niciodata sau prea rar ne-am intrebat de unde vin, au transformat un fost oier (poate onest!) intr-un sociopat nebun de ravna celebritatii si pe ceilalti in simple slugi. Asadar iar am cazut de fazan la smecheria trecatoare a ciocoi ai prezentului si sper sa ma fii invatat minte! Ce se intampla acum n-are legatura cu Hagi, cu abilitatile lui de antrenor, si nici macar cu Steaua. In cateva luni Steaua poate deveni doar ursuletul de plus al fostului copil oier, iar o tara numita Romania ar putea fi noua jucarie favorita. Acum avem parte de "Palat" si de 10-20 gorile pe stadion, plus o continua bascalie la adresa tuturor celorlalti (subordonati sau nu). Dar ce se va intampla daca oierul ar schimba Palatul Becali cu Palatul Cotroceni? Se vor schimba cei 10-20 de baieti cu ceafa groasa in 10-20000 de militieni sau poate mineri? O sa joace tontoroiul cu Primul Ministru Olaroiu? Vorbim de Steaua, despre fotbal? Pai in curand vom avea probabil un "Olaroiu" la echipa, indiferent ca e ala vechi sau altul nou. Mai mult ca sigur vom avea si "meciuri" ca-n returul anului trecut, cand adevaratele meciuri erau declaratiile si replicile smecherilor zilei: Becali, Copos si Borcea. Romania si noi toti avem de ales intre "Demnitate si Onoare!" si bascalia ciocoilor leneviti in plictiseala dupa atata truda la furat.
PS Apropos, Hagi si prietenii sai ar putea strange destui bani pentru a cumpara brandul "Steaua" si stema. Becali n-a platit impozitele restante si a preferat sa le lase de izbeliste. Cred ca daca cineva ar cumpara o echipa de Liga II-a si ar plati acele restante, probabil ca ar putea obtine si palmaresul... Iar apoi Becali ar putea sa se stearga undeva cu Steaua lui cu 8 sau 15 colturi.
Cu un singur lucru nu sunt deacord din comentariul acesta ,cuvantul "scarba" e prea blajin cand vine vorba de Jiji
Mai png-istilor voi ma omorati,cum puteti sa-i dat dreptate maimutei?
Din tot ce a facut Becali,10% au fost lucruri bune si 90% lucruri rele.
Indiferent cat va ramane ciobanu la echipa,eu tin minte 2 lucruri bune la el: a investit in stadion si a pastrat jucatorii buni la echipa,dandu-le salarii mari,lucru care nu se intampla pe vremea mosului senil Paunescu.
Acum sa trecem la cele 90%: a insultat legende ale Stelei domnilor,legende nu fosti jucatori(amintesc doar Boloni,Lacatus si acum Hagi),a vrut sa vanda palmaresul Stelei,isi insulta jucatorii si antrenori(si cat sunt la el si dupa ce pleaca),face smecherii ca sa nu plateasca taxe la stat ca orice manelist imputit,nu face contracte ca orice om normal,totul e pe vorba,nimic nu e pe fata,totul sta undeva in subsol d-aia transparenta la Steaua e o iluzie. ca sa nu mai zic ca s-a vandut la pechinezi ca cica vrea binele Stelei. Vrea bine pe dracu,mai bine isi pastra demnitatea,terminam pe trei si anul acest reconstruiam cu un antrenor bun,dar nu pentru ca rata Jiji banii,cica el a facut-o pentru noi asa cum a cheltuit 2 milioane ca sa iesim pe locul 2,in loc sa dea acele 2 milioane pe un jucator bun de afara.
Mai e faptul ca ne face de ras cu orice ocazie cand iese in public,si mai grav lumea a inceput sa asocieze Steaua cu Becali.
Daca eram in vest si un presedinte de club la o echipa mare facea ce a facut Becali innebuneau suporterii si chiar presa. La noi,suporterii au indurat ce au indurat dar cred ca nici ei nu mai pot cu Becali,iar presa nu are cum sa se revolte pentru ca multi dintre ei iau bani de la Becali,nu vedeti si cum merg ca prostii in fiecare zi la el la palat de parca ar avea ciobanul ceva de spus.
@ronrichie,daca pentru tine sa fii matur inseamna sa n-ai nici un fel de principiu in viata,sa te vinzi pentru bani,sa nu ai demnitate si onoare,eu prefer sa raman copil.
Performatele de care vorbesti tu au fost realizate de Zenga si Protasov(partial Oli),mai ales MM Stoica,jucatorii ce au trecut pe aici si abia in ultimul rand de Becali.
Becali a dat in jur de 10-14 milioane pe an(si cica are vreo 700) iar in ultimii 2 ani i-au venit inapoi ba chiar cu profit.Iar Steaua i-a adus mai multa expunere decat visa el vreodata. Nu-mi place MM ca persoana,dar daca nu era el nici un sfert din aceste performante ne se realizau. MM era la club cand a venit ciobanul,si dupa plecarea lui piti a avut MM mana libera. El l-a adus pe Zenga cand nu se gandea nimeni, a transferat niste jucatori care apoi au devenit oameni de baza in Ghencea(desi a transferat si dude,dar alea au fost mai putine) si tot el a venit si cu Protasov. Plus ca era omul care stia sa-l imbie pe cioban astfel incat sa cumpere un jucator. Zenga si Protasov au facut o echipa europeana,care desi a beneficiat de banii negri ai ciobanului,a mai beneficiat si de scandalurile provocate de fecaliot,aceleasi de azi,anume imixtiunea in echipa,jignirea unor jucatori etc. Uitati-va ce fac MM si Petrescu la Urziceni,o echipa basita care are vreo 3 valori in tot lotul in rest numai tineri si jucatori "reincalziti" si totusi joaca cel mai frumos fotbal acum,chiar mai frumos decat rapid sau Cluj.
Aceste performante au fost de exceptie si o exceptie,dupa cum se vede si in traseul din acest an al echipelor romanesti. Ciobanul nu mai are antrenor,a ramas cu cateva valori in echipa care o sa plece din iarna,tinerii i-a dat la satelitul buzau,asa ca majoritatea lotului ramane mediocru sau accidentat. Nu mai are nici manager competent,pentru ca Adi Ilie e un nepriceput si e clar ca nu se poate impune in fata ciobanului,Argaseala e un incompetent si un sclav(nici nu a putut sa rezolve cu turnichetii aia penibili,stai un an ca sa intri pe stadion) si nici Oli nu o sa vina pentru ca sare fifa pe el,plus ca acolo ia de 10 ori mai mult.
Sa vedem ce va face penibilul nostru in continuare,eu am decis ca nu mai merg la stadion pana nu pleaca imputitul asta din Ghencea,nu-l mai proslaviti atata,nu-mi vine sa cred ca intr-o tara cu alti miliardari de carton ca fecali nu exista unul care sa nu fie asa de incult,de prost,de cioban si care sa doreasca sa investeasca in echipa.
Momentan la Steaua vii ca sa stai un an,maxim 2,sa-ti iei repede banii si sa te cari cat mai repede. Cel mai bun e cazul lui Paraschiv care a dat CL pe divizia B din Italia doar ca sa scape de la Steaua,des Gica s-a rugat de el sa stea. Eu il inteleg pe Paraschiv,dupa 5-6 ani langa cioban as innebuni,nu vedeti ca nimeni nu rezista mai mult de 1-2 ani in afara de rude(Radoi) si prieteni apropiati.
Nu vedeti cum progreseaza boala ciobanului,si anume grandomania,an de an? La inceput nu a fost rau,dar apoi a devenit din ce in ce mai nebun,totul culminand in acesti ultimi 2 ani,cineva trebuie sa-l interneze pe Jiji neaparat.
Asa ca va rog: NU MAI SUSTINETI MIZERIA ASTA DE OM!!!
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Mai png-istilor voi ma omorati,cum puteti sa-i dat dreptate maimutei?FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
primul comentariu mai general si legat nu neaparat de vorbele tale: nu amestecati aici politica! observ ca de la o vreme au aparut tot felul de postari care ne poarta spre politic, dandu-ne indicatii de vot si alte alea. acesta este un forum al suporterilor Stelei!
acum in particular iti zic ca efortul tau imi pare totusi cam incarcat de subiectivism si unele adevaruri sunt rasucite. chestia cu taxele la stat nu o mai adu in discutie. totusi Becali nu e fiul vitreg al natiunii sa plateasca datoriile lui Paunescu si ale generalilor lui! toti cei care au prejudiciat bugetul, si implicit au furat de la Steaua, sunt bine mersi in viata, si-au construit imperii economice si nimeni nu-i intreaba absolut nimic! sa-i ceri lui oaie sa plateasca dupa ceva ce altii au papat mi se pare chiar profund imoral. iar despre legalitatea demersului sa nu vorbim: a stat bodu si in cap si nu a reusit nimic altceva decat sa tarasca numele Stelei in scandal! atunci nu mi s-a parut ca sunteti prea miscati de problemele de imagine ale Stelei?!
cat despre "cooperarea" cu Dinamo din finalul sezonului trecut, tot timpul a dat verdictul cine a iesit mai bine la vopsea. facut cu ou si cu otet, injurat si ironizat de toti, Steaua si Gigi si-au atins scopul, fara sa faca nimic oneros. Echipa noastra joaca acum bine mersi in Liga, iar cainii latra pe sosele, in timp ce Becali ii ia la misto pe unde ii prinde, iar din slugi si vanduti nu-i scoate. cumparata la pachet, de la portar pana la ultimul general din minister, Dinamo a dovedit ca e la ani lumina de Steaua, acceptand sa fie inchiriata cu ora, precum fetele de pe centura! imi inchipui ce mandrii se simt suporterii lor acum si cu cata manie privesc inapoi?! nu cred ca e prea placut sa te simti sluga Stelei si al lui Becali!
am facut aceste comentarii doar pentru a arata ca lucrurile nu sunt intotdeauna doar alb si negru, iar pana la urma timpul iti da verdictul corect! fotbalul este asemeni politicii: interesul primeaza si trebuie mereu sa te pozitionezi in real! daca vrei sa fi un castigator!
Cei care il contesta sunt niste pusti frustrati care au vazut ca asa e trendul si s-au alaturat.Suporterii maturi isi dau seama ca el ne-a dus in europa, el a setat trendul cu pastrarea valorilor in tara, el a facut investitiile cele mai mari pana acuma.
Semifinala de Cupa UEFA...daca imi zicea cineva asa ceva in 2000 in era lui Paunescu pai ii ziceam ca e nebun.
E, uite cu Becali, asa cum e el, s-a putut. Steaua e din nou un nume in Europa.
ronrichie, esti atat de matur pe cat crezi ? Daca ar fi asa atunci ai sti ce inseamna Steaua.Daca ai fi atat de matur, atunci inseamna ca ai fost pe stadion atunci cand pe gazon jucau un Tudorel Stoica, Belodedici, Lacatus, Majearu, Boloni, Dan Petrescu.Sau daca ai fi si mai matur, atunci inseamna ca ai avut prilejul sa vezi o Steaua cand pe gazon jucau un Satmareanu, Gigi Tataru, Iordanescu, Marcel Raducanu.Iar daca ai fi matur de-a binelea ai avut poate privilegiul sa vezi si o Steaua in care jucau Halmageanu, Constantin, Sorin Avram, Voinea, Pantea.
Ronrichie eu am fost in tribuna si m-am bucurat si suferit alaturi de Steaua atunci cand cei de care am pomenit si multi altii ca ei pe care din graba si lipsa de spatiu nu-i pot aminti, insemnau Steaua.
Ei bine Ronrichie si eu sunt un pusti frustrat care il contesta pe Becali.Atmosfera actuala de la Steaua nu are nimic a face cu spiritul care exista atunci cand culorile ros-albastre erau reprezentate de nume ca cele de mai sus.Atmosfera de la Steaua s-a degradat din ce in ce mai mult datorita incompetentei, mojiciei si modului dictatorial in care Becali intelege sa conduca destinul acestui club.Hagi nu este decat un episod, din pacate cel mai trist si dureros din drumul spre distrugerea definitiva a simbolului Steaua.Vorbim de principii si valori morale, nu de Hagi antrenorul, asta are mai putina importanta.
Becali a spus ca jucatorii nu joaca decat pentru bani, ceea ce i se pare absolut normal.La fel cum i se pare normal ca jucatorii sa barfeasca pe teren si sa comenteze ca a fost schimbat unul sau altul.Ba chiar face totul ca sa intretina acest spirit si atmosfera.
Asta a ajuns Steaua de azi, ronrichie, si sigur ca ma simt frustrat !
Cele cateva succese razlete prin competitia UEFA nu pot sterge sau compensa cu ceva atmosfera penibila in care s-a scufundat incet-incet Steaua, atingand ieri poate cel mai josnic nivel.
Performanta in Europa inseamna sa castigi o competitie, sau macar sa fi acolo in frunte, an de an. O prezenta meteorica in sferturile sau semifinalele cupei UEFA nu inseamna aproape nimic.
Sunt frustrat fiindca am ajuns, din pacate, sa traiesc de mult doar din amintirea a ceea ce a fost Steaua.
Daca Becali nu isi va schimba complet atitudinea (ceea ce e greu de crezut) sau nu va pleca de la Steaua (ceea ce e imposibil) lucrurile n-au cum sa se imbunatateasca.Si daca tot e sa ramanem doar cu amintirea, Becali ar putea face macar un lucru de bun simt : sa schimbe numele acestei echipe.A manjit destul numele Steaua !
multumesc jucatorului Hagi dar antrenorului Hagi nu am de ce
Sigur ai vazut meciul, sau esti PRO Olaroiu sau Cartu. ?
Bogdan, daca tie ti-a placut meciu cu Slavia nu stiu ce sa zic.
Oli e un om de rahat, probabil, ca mentalitate si stil, dar ca antrenor nu e chiar de aruncat. De Cartu cine a adus vorba?
@Victor,chestia aia cu Dinamo a fost foarte jegoasa,si a creat o imagine proasta si pechinezilor si noua,insa pe mine ma doare in cot de durerea lor,mie imi pasa doar de Steaua noastra.
Ei s-au vandut ca niste curve dar ramane faptul ca noi ne-am milogit de ei. Ce te face sa crezi ca noi stam mai bine ca ei,ah da noi suntem in Liga Campionilor,mare chestie,alti bani care merg direct la cioban si nu in niste transferuri valoroase,pentru ca,nu-i asa,ciobanul nu da salarii mari. Noroc de jucatori ca mai prind niste meciuri in Liga si le creste cota si poate mai invata si ei cate ceva de la mari jucatori care o sa paseasca in Ghencea si sa se obisnuiasca cu presiunea de pe marile stadioane ale lumii.
El cumpara jucatori ca oile ,decat 3-4 buni mai bine 13 mai putini buni,ca trebuie sa fie 2-3 buni printre ei. Cum sa se simta jucatorii cand unii sunt alesi de antrenor,iar altii sunt favoritii ciobanului,unii intra in teren doar pentru ca vrea "iluminatul". Bine a zis Hagi,cum sa se mai uite la zaharia(care i-a bagat 10 milioane in buzunar idiotului),sau la golanski,sau la rada. Mai bine Gica isi dadea demisia dupa meciul cu bate pentru ca impactul ar fi fost mai mare.
Dinamo au fost mereu penibili noi am devenit asa de cand a venit ciobanul la echipa.
Si sa stii ca nu vad lucrurile in alb-negru ci in gri-ul care este acum la echipa. MM a fost si el un sclav pe plantatia ciobanului,dar macar era mai priceput decat managementul de astazi.
Jucatorii stiu ca cu orice prestatie proasta poate veni si terminarea contractului,sau poate veni netitularizarea doar pentru ca jucatorul respectiv are cojones sa-i raspunda patronului.
Singurele lucruri care au mai ramas din Steaua sunt fanii ei adevarati si cativa jucatori de valoare care mai joaca cu sufletul.
In rest un cioban imputit care conduce destinele echipei si un management aservit ciobanului 100% care nu arata nici un semn de coloana vertebrala. Asta e problema lui Becali,el crede ca e STAPANUL tuturor cand de fapt este SEFUL LOR.
Daca ai incredere intr-o persoana o pui in pe acel post si o verifici din cand in cand,pe cand Becali vrea sa-l faca pe Hagi antrenor,pe Adi Ilie manager,pe Banel Nicolita jucator etc.
Omul are mentalitate feudala si asa arata si clubul in acest moment,ma mir ca nu vine lumea sa-i pupe inelul cand ajunge la club.
Momentan singurul pozitiv la noi e ca nu suntem departe in campionat si ca suntem in CL.
Eu preferam sa nu fim in CL,sa avem un alt patron decat Becali si sa fii inceput acest sezon cu un patron nou si un antrenor nou. CL o sa avem si in alti ani,din pacate de Becali "beneficiem" zilnic.
Va intreb eu,vor mai veni profesionisti la Steaua cat e Becali aici? O sa ziceti ca o sa vina pentru bani,dar atata timp cat Becali va pune presiune pe ei si se va baga in alcatuirea echipei,oamenii isi vor lua talpasita.
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
Unde esti mama miaus, sa-mi explici cum Hagi are acelasi caracter jegos de sclav ca seicul Oli? Nu-i asa ca seamana disperarea lui zeroli de a tine de scaun indiferent de conditii, cu atitudinea de ieri a lui Hagi?
Poate sa castige Oli cate milioane de euro vrea, n-o sa aiba niciodata acel ceva pentru care Hagi va fi respectat mereu: DEMNITATE!
Intelegi termenul? Sau trebuie sa-mi cer scuze pentru ca l-am folosit?
..atata poate Hagi acum, indiferent de relatia lui cu patronatul..
Nu esti corect. Adica indiferent de comportamentul patronului, antrenorul este obligat sa aiba rezultate? Chiar crezi ca un altul, indiferent de valoarea sa, supus unui astfel de comportament, ar fi reusit mult mai multe?
.. Becali a spus un lucru extrem de corect: Steaua inseamna numai si numai performanta si rezultate, iar daca nu le atingi pleci!
Ar fi fost extraordinar daca ar si fi pus in practica lucrul asta. De ce nu vrei sa vezi caracterul discriminatoriu si absolut selectiv prin care el intelege aceasta performanta?
sincer, eu va spun ca nu mi-a pacut conferinta lui Gica, desi paradoxal am fost impresionat de ea! am simtit suferinta omului in fata esecului, dar ma asteptam sa aud ceva si despre erorile personale. din pacate, daca inlaturam siropul de rigoare, totul nu a fost decat o suma de acuze si lamentari la adresa altora! nu am fost sprijinit, nu am fost ajutat, am fost atacat, nu am fost inteles, etc.
Ce te-a deranjat de fapt, ca a spus lucrurilor pe nume? Uiti un lucru, pana la aceasta conferinta de presa, Hagi nu a atacat absolut nicio persoana aflata la Steaua. Ba mai mult, a stat si a inghitit toate mizeriile unor cretini. A incercat sa amelioreze anumite conflicte (gen complotul jucatorulor) generate de aceeasi persoana infecta. Acuma cand a rabufnit, intr-un mod totusi civilizat, e normal sa-i sari in cap? Stiu, cel mai usor e sa lovesti in omul cazut.
Nimeni nu a afirmat ca Hagi e un mare antrenor. Dar daca Hagi avea parte de un tratament corect, daca i s-ar fi acordat tot sprijinul necesar, daca ar fi fost cel putin respectat, iar in continuare ar fi avut jocul si rezultatele actuale, nimeni nu ar fi spus nimic. In schimb, sa afirmi dupa tot circul asta ca Hagi e zero ca antrenor mi se pare cel putin tendentios. Cred ca este pentru prima data cand absolut, dar absolut toata suflarea fotbalistica e de partea lui Hagi. Fie ca e vorba de foste glorii, de rivali, de impresari sau de persoane aflate in diverse functii de conducere.
Voi astia care-i luati in continuare apararea ciobanului, chiar credeti ca nu se va mai baga peste viitorul antrenor? Sau mai bine spus, chiar aveti impresia ca gunoiul asta ovin e un antrenor atat de bun? Daca nici acum nu sunteti in stare sa vedeti ca ciobanul chiar isi bate (constient sau inconstient) joc de Steaua inseamna ca sunteti pe aceeasi lungime de unda cu el. Si asta ar trebui sa va dea mari semne de intrebare.
Ronrichie...singurul frustrat esti tu.
nu fecali a adus echipa in semifinala UEFA ci conjunctura favorabila si mai precis Protasov adus tot de MM. Stai linistit, fara fecali Steaua era mult mai departe, progresul era inevitabil...ce [erformante a avut echipa ultimele doua titluri au fost castigate pe blaturi- cred ca ejti foarte multumit cu ce se intampla-locul 2 de anul trecut- iar blaturi- si mai vine penibilul si spune ca el a dus Steaua in Liga pentru suporteri- dragul meu a dus-o numai pentru el si buzunarul sau, il doare in dos d tine. cu ce ma incalzeste p mine ca Steaua e in Liga???? ca isi bate joc de VALORILE Stelei intr-o nesimtire fara margini, ca distruge sistematic atmosfera la echipa - am vazut in presa o slaba mobilizare fata de atitudinea penibila a ciobanului ieri,...dar doar atat. Din fericire are mintea prea ingusta sa mai poata castiga ceva- omul e intr-un declin general si nu stiu cine nu vede acest lucru.
Din pacate mai sunt si oameni care gandesc ca tine, din fericire sunt din ce in ce mai putini. Corect spus Becali a facut investitii in Steaua pentru ca a bagat cateva milioane si a scos de 5 ori mai mult. dak tu crezi ca Steaua face performanta acum te poti duce sa-l votezi la alegeri...asta dak nu i se intampla ceva pana atunci.
Mai bine t duci sa faci si tu ceva bun, nu ne mai onora cu panseuri dejective.
Arde-o altundeva..sanatate
Pai normal ca nu pleaca si nici n-are de ce sa plece.Cei care il contesta sunt niste pusti frustrati care au vazut ca asa e trendul si s-au alaturat.
Suporterii maturi isi dau seama ca el ne-a dus in europa, el a setat trendul cu pastrarea valorilor in tara, el a facut investitiile cele mai mari pana acuma.
Semifinala de Cupa UEFA...daca imi zicea cineva asa ceva in 2000 in era lui Paunescu pai ii ziceam ca e nebun.
Pustii frustrati care n-au o viata reala in afara internetului o sa scrie zeci de injurii, o sa posteze pe forumuri dar ei nu conteaza. Cu totii am fost copii. La un moment dat ne maturizam, trebuie sa-i intlegem.
..... .un om matur ar gandi ca nu putem sa-l lasam pe cioban sa umileasca o legenda a Romaniei, un simbol cum e Hagi chiar daca nu a avut rezultate si nu putem sa-l lasam sa distruga tot ceea ce inseamna Steaua in adevaratul sens al cuvantului. Nefericitul asta trebuie oprit acum, chiar daca asta inseamna sa nu mai ai rezultate o perioada de timp. Tu de ce vii pe stadion, sa vezi un meci de fotbal si doar atat? Petru mine Steaua e mai mult decat o echipa de fotbal, e o parte din mine. Asa ca tine-ti sfaturile om matur pentru tine si nu mai pierde timpul pe forumul asta, du-te si fa bani, rezultate etc.
Pai normal ca nu pleaca si nici n-are de ce sa plece.Cei care il contesta sunt niste pusti frustrati care au vazut ca asa e trendul si s-au alaturat.
Suporterii maturi isi dau seama ca el ne-a dus in europa, el a setat trendul cu pastrarea valorilor in tara, el a facut investitiile cele mai mari pana acuma.
Pustii frustrati care n-au o viata reala in afara internetului o sa scrie zeci de injurii, o sa posteze pe forumuri dar ei nu conteaza. Cu totii am fost copii. La un moment dat ne maturizam, trebuie sa-i intlegem.
Faci parte din cei care il sustin pe Becali. Atunci bravo tata. Ai 3 clase, creier de furnica si la tine la Urlatii din deal mulgi oile. Vezi cum faci poate il si votezi la alegeri. Esti un mediocru precum multi nerealizati in tara asta. Se vede ca ai trecut prin viata degeaba. Prost sa fii noroc sa ai cum e vorba. Daca tu te numesti matur atunci e vai de tine. Nu ai atata inteligenta incat sa distingi intre calitatea unui om si calitatea unei meserii. Am fost in UEFA pentru ca a dat X si Y gol in primu rand si pentru ca i-a antrenat Z si pentru ca W a adus jucatori si peeentru ca d-abia acum ajungem si la Gigi el a dat bani adik a facut cel mai usor lucru posibil. Deci nu Gigi ne-a adus acolo unde suntem. Daca dai bani nu inseamna ca ai si rezultate.
Apoi ar mai trebui sa ai si inteligenta de a distinge intre pustii de care zici si care exista intr-adevar si marea masa de suporteri care nu sunt reprezentati de niste neiesiti din casa.
Spune-mi cu cine te aduni ca sa-ti spun cine esti.
Unde esti mama miaus, sa-mi explici cum Hagi are acelasi caracter jegos de sclav ca seicul Oli? Nu-i asa ca seamana disperarea lui zeroli de a tine de scaun indiferent de conditii, cu atitudinea de ieri a lui Hagi?
Poate sa castige Oli cate milioane de euro vrea, n-o sa aiba niciodata acel ceva pentru care Hagi va fi respectat mereu: DEMNITATE!
Intelegi termenul? Sau trebuie sa-mi cer scuze pentru ca l-am folosit?
Hai j3t mah.
Sa iti explic eu cum ar fi stat cu DEMNITATEA la REGELE CARPELOR numit si Hagi.
1.Nu ii baga pe Badoi si Iacob si juca cu Zaharia si Golansky.
2.Castiga meciul
3.Isi dadea demisia si putea sa se pishe pe Jiji.
Oamenii care se dau batuti sunt niste INVINSI, iar Hagi exact asta a facut.Cand intampini greutati incerci sa faci tot posibilul sa redresezi situatia, strangi din dinti si mergi mai departe.Dar Hagi nu a facut asta nicaieri,El si-a luat jucariile si a plecat de la fiecare echipa pe la care a trecut.Chiar asa sa nu il fi inteles nimeni NICIODATA? Mai degraba caracterul lui discutabil a facut sa se intample asta.
Ia explica-mi tu Somanescule cum a fost Hagi mare jucator la Barca si la Real.A frecat banca de rezerve pana a a ajuns luciu.Un geniu fotbalistic si un zero ca om.
Sau poate ati uitat cum a fost demis Piturca de la nationala in 2000 dupa ce NE CALIFICASEM la turneul ala final cu 0( ZERO) infrangeri.Si acum Hagi vine si spune ca s-a simtit lucrat, what goes around comes around as they say.
Si scuteste-ma cu demnitatea, Hagi in calitatea lui de antrenor al ORICAREI echipe : A FOST, ESTE, SI VA FII INCOMPETENT acesta fiind de fapt adevaratul motiv pentru care demisioneaza.Oricum daca nu isi dadea demisia il dadea Jiji afara daca nu redresa echipa.Iar Hagi in loc sa incerce sa o faca a tulit-o.
Oli a tinut de scaun pana cand a dus Steaua de pe locul 4 pe locul 2.Hagi a lasat Steaua pe 7! cu un stil de joc inexistent si cu bisericute in lot asa ca multumim Hagi si noroc in continuare.
Sper sa ii urez bun venit noului antrenor care sa nu fie Oli/Rednic/Lucescu ci unul mai competent decat ei de preferat din afara!
Becali face Steaua de ras.....si continua!! Cu mentalitatea lui de inapoiat nu o sa fac performanta Steaua niciodata!! Hagi a fost si va fi o stea din multele stele ale Stelei!! JOS Becali!!Steaua va arata altfel cu un conducator care nu se baga peste echipa si antrenor!! ![]()
Oli a tinut de scaun pana cand a dus Steaua de pe locul 4 pe locul 2.Hagi a lasat Steaua pe 7! cu un stil de joc inexistent si cu bisericute in lot asa ca multumim Hagi si noroc in continuare.
Sper sa ii urez bun venit noului antrenor care sa nu fie Oli/Rednic/Lucescu ci unul mai competent decat ei de preferat din afara!
Oli a dus Steaua pe 2 pentru ca Dinamo a batut pe CFR si ultimele 5 meciuri din campionat au fost cu echipe din coada clasamentului.
Hagi a lasat Steaua pe 7 dupa doar 6 etape si un meci mai putin jucat. Deci nu prea merge comparat a cu b pentru ca nu se compara merele cu maslinele...
Carcter infect am vazut intr-adevar..dar la Oli care a dat niste declaratii de fata mare nu de barbat cu demnitate. Daca, doamne fereste se intoarce Oli la Steaua, probabil pe stadion vor fi vreo 10 suporteri mari fani ai sai..
Nu esti corect. Adica indiferent de comportamentul patronului, antrenorul este obligat sa aiba rezultate? Chiar crezi ca un altul, indiferent de valoarea sa, supus unui astfel de comportament, ar fi reusit mult mai multe?
bun comentariul tau si incitant! din pacate nu te supara, dar sunt oarecum prins si nu ma pot concentra sa comentez prea mult pe text, desi mi-ar placea sa reiau punctual anumite subiecte ridicate de tine.
vreau sa repet: eu personal sunt suporter Steaua! nu ma intereseaza neaparat Hagi, Becali, sau orice altcineva! vreau doar victoriile echipei si atat! nu accept sa traiesc numai in trecut si sa ma inchin la statuile unor idoli plecati demult! vreau victorii in prezent! sigur, nu sunt un iconoclast si ii admir pe Hagi si Lacatus, dar asta nu inseamna ca ii cred si mari antrenori, pregatiti sa duca Steaua mai departe!
da, consider ca indiferent de situatie, clasa unui antrenor trebuie sa iasa ca undelemnul la suprafata, atunci cand ea exista! daca privim inapoi obiectiv, sub "domnia" lui Becali, saracu' Gica are cel mai slab traseu, iar jocul echipei nu prevestea vreo imbunatatire! in fotbal totusi e greu sa pacalesti, caci meciurile dese iti arata exact unde te gasesti, iar cand se aduna jocurile slabe si insuccesele nu mai exista cale de apel! realitatea cruda este ca Hagi antrenorul nu a convins nicaieri unde a lucrat pana acum! va invartiti in jurul cuvintelor frumoase si al unor idei generoase de continuitate si incredere care trebuie acordate antrenorului, dar uitati faptele: cand demisionezi de la 5 echipe si nicaieri nu ai putut sta pe banca mai mult decat un an, in conditiile in care ai fost inscaunat asemeni unui rege si "salvatore de la patriae", inseamna ca TU esti principalul vinovat! ca si la scoala, nu toti elevii sunt si premianti!
apoi rolul de etern neinteles nu prea i se potriveste lui Hagi. a comunica este azi esential, in orice domeniu. daca nu reusesti, mori pe mana ta! iar la o echipa de fotbal, la Steaua, comunicarea inseamna nu doar relatia cu jucatorii, ci si cea cu investitorul. din pacate, sau din fericire, la noi situatia este mai speciala. Becali are mult timp liber si a inceput sa-i placa fotbalul, vrea ca Steaua sa castige mereu. iar la fotbal toata lumea, inclusiv noi, se pricepe si se crede profet. de aceea, Hagi era obligat sa inteleaga ca e nevoie sa-si faca din Becali un sustinator, evitand un comportament arogant. de altfel, in cateva randuri cam asta dadea de inteles Gigi: Hagi este prea mandru si evita sa discute direct cu el problemele de joc ale echipei. eu nu zic ca asa este normal si se intampla la toate echipele, dar la Steaua patronul este totdeauna "disponibil" si vrea sa fie bagat in seama!
il criticati pe Becali pentru comportament dictatorial, uitand de o vorba veche la romani, pe care nimeni nu o contesta de altfel: "sefu'i sef si-n pielea goala!". o acceptam tacit in viata de zi cu zi a fiecaruia, dar ne scandalizam cand e pusa in aplicare chiar si la Steaua? noi suntem cu visele, patronatul este cu banii (investiti si castigati)! si cum bani nu vrea nimeni sa piarda, se ajunge adesea la discutii si decizii dureroase!
inchei spunand ca astazi, nici un antrenor aflat la o echipa cu pretentii nu are timp, iar liniste nici atat! lupta e crunta, macel, si nu e loc de prizonieri! Gica nu a rezistat si e inutil sa cerem clementa si intelegere pentru antrenorul Hagi. totusi exista o mare diferenta intre "a vrea" si "a putea"! daca nu era schimbat acum, seria de rezultate negative ar fi continuat, parerea mea, ceea ce ar fi fost complet inacceptabil!! asta nu inseamna ca nu-l voi admira mereu pe jucatorul Hagi!
ps: cat despre relatia noastra cu cainii fata de jocul cu CFR, totusi nu cred ca suntem in aceeasi pozitie. caci cel care primeste sex (Dinamo), nu e la fel cu cel care da sex (Steaua)! eu prefer a doua ipostaza!
Pai normal ca nu pleaca si nici n-are de ce sa plece.
Normal ca nu pleaca de bunavoie. Cine pleaca de langa vaca buna de muls ?
Cei care il contesta sunt niste pusti frustrati care au vazut ca asa e trendul si s-au alaturat.
Aaa, da, el ne-a dus in Europa. Poate in Europa aia unde se vand blugi falsificati si chinezarii facute prin garaje in Taiwan.
Care p..... de valori am pastrat ? Bai da minti cu nerusinare. Lovin, Nicolita sau Ov. Petre ? Astea-s marile valori ? Sau produsul magnificului centru de copii si juniori, Paraschiv, cel care s-a dus in Liga a 2-a din Italia ? N-am pastrat nimic ci nu s-au mai gasit amatori sa cumpere. Numai cu Radoi cat a umblat El Ciobandante sa-l vanda, dar nu a dat nimeni pretul cerut. Becali a intors-o apoi, cica "nu am vrut eu sa vand", si se gasesc fraieri sa-l si creada.
Cand a venit Ajax cu oferta pentru Ogararu, sau coreenii dupa Neaga, sau Anderlecht dupa Thereau i-a vandut in foarte foarte mare graba, sa nu apuce aia sa se razgandeasca.
A facut investitii ? Mai mult ca sigur ca cel putin si-a recuperat banii in acesti ultimi ani cu varf si indesat. Numai din vanzarea lui Ogararu si Thereau jegul de Becali a incasat 7 milioane de euro. Numai pentru semifinala de UEFA a primit 1,2 milioane de euro pentru drepturile de televizare. Sa continui ?
In semifinala de UEFA ne-a dus cel mai bun antrenor al Stelei dupa 90, Protasov, slugoiul de Olaroiu primind cadou o echipa ce juca bine spre foarte bine (cu ocazionale esecuri, ca nici o echipa nu castiga tot). Pe care a distrus-o, urmand indicatiile suflate prin telefon/bilete de boier cacareaza.
Da, da, un nume. Tu ai cumva impresia ca Marca si Gazetta dello Sport scriu despre Steaua pe prima pagina ? Cand a castigat TSK Moscova Cupa UEFA, nici 2 zile n-au scris despre aia, si unii au impresia ca stie Vestul ceva despre noi. Habar n-au. Unicul lucru care ne-a facut cunoscuti in Europa a fost tontogolul.
In schimb, toata Europa a putut citi despre patronul megaloman, nesimtit, mincinos, ramas acelasi bisnitar imputit care cara camioane cu blugi din Turcia in 90, etc, etc. Si toate astea legate de Steaua ! De suporteri ! Spui Steaua sau stelist, si lumea se gandeste la Becali ! Ce minunat ma face sa ma simt asta !
Daca pentru tine a fi "matur" inseamna a inghiti mitocania si nesimtirea becaliotului, atunci prefer sa raman copil.
Oli a dus Steaua pe 2 pentru ca Dinamo a batut pe CFR si ultimele 5 meciuri din campionat au fost cu echipe din coada clasamentului.Hagi a lasat Steaua pe 7 dupa doar 6 etape si un meci mai putin jucat. Deci nu prea merge comparat a cu b pentru ca nu se compara merele cu maslinele...
Carcter infect am vazut intr-adevar..dar la Oli care a dat niste declaratii de fata mare nu de barbat cu demnitate. Daca, doamne fereste se intoarce Oli la Steaua, probabil pe stadion vor fi vreo 10 suporteri mari fani ai sai..
Bravo Cipper
That's the spirit.Deci sa inteleg ca tu te duci la stadion in functie de cine e antrenor sau pe teren si nu pentru Steaua.
In privinta asta esti foarte asemanator patronului clubului (a.ca.a Jiji) ca si el se supara daca nu joaca cine vrea el.
La stadion te duci sa suporti Steaua si culorile ros-albastre ca se presupune ca iti curge sange ros-albastru in vene, indiferent de cine e antrenor.
Dar calmati-va ca Oli nu vine inapoi asa ca putem macar sa speram ca o sa apara un antrenor fat-frumos din afara.
Hai j3t mah.
Sa iti explic eu cum ar fi stat cu DEMNITATEA la REGELE CARPELOR numit si Hagi.
1.Nu ii baga pe Badoi si Iacob si juca cu Zaharia si Golansky.
2.Castiga meciul
3.Isi dadea demisia si putea sa se pishe pe Jiji.
Oamenii care se dau batuti sunt niste INVINSI, iar Hagi exact asta a facut.Cand intampini greutati incerci sa faci tot posibilul sa redresezi situatia, strangi din dinti si mergi mai departe.Dar Hagi nu a facut asta nicaieri,El si-a luat jucariile si a plecat de la fiecare echipa pe la care a trecut.Chiar asa sa nu il fi inteles nimeni NICIODATA? Mai degraba caracterul lui discutabil a facut sa se intample asta.
rectificare Regele CARPELOR e Zerolaroiu... marioneta cea tarfa a lui Fecali..
In rest mi-e sila de cei ca tine... cand juca Hagi la nationala, parca vad ca-l pupai si-n p..... ba oameni ca tine se ghideaza dupa conceptia "sa moara capra vecinului", sunt primii care dau cu piatra, care huiduie... asta e ma hai sa aruncam cu noroi in tot ce am avut mai bun... Hagi nu a fost un mare jucator????! Nu este un mare stelist??? du-te ma baiatule la PNG.. ca acolo ti-e locul..
Hagi a aratat ieri ca are DEMNITATE, un cuvant pe care Olaroiu, Fecali si poate chiar tu, trebuie sa-l cautzi in dictionar...
Da mai Victor,dar diferenta este ca sefului daca nu ii place de tine te da afara,Becali te umileste pana vrei sa pleci de capul tau. Nu va inteleg de ce multi de pe site isi pun problema valorii de antrenor a lui Hagi,de parca asta ar fi problema. Hagi daca are valoare o sa reuseasca undeva si gata,daca nu,nu e nici o problema. Vina lui Hagi nu e ca nu a avut rezultate cum zic unii,ci ca a ramas dupa prima umilinta,trebuia sa plece dupa meciul cu bate.
Eu cred ca Hagi a plecat asa tarziu pentru a crezut ca daca ii baga un jucator ciobanului in teren odata la 7 meciuri il potoleste,insa Becali a inceput sa stabileasca si titularii si in curand cred ca ajungea la rezerve. Atunci Hagi a vazut ca nu se mai poate si s-a carat,ba chiar fara bani.
Hai sa ne imaginam ca Hagi era pe primul loc in campionat si jocul convingea si intram in CL. Ciobanul tot gasea motive sa-i puna bete in roate pentru ca Hagi il eclipseaza,asta nu-i convine pentru ca vin alegerile. Hagi a fost adus ca sa se impace cu suporterii nu pentru ca era mare antrenor.
Becali nu e barbat pentru ca nu a avut tupeu sa-l dea afara dupa ce nu l-a ascultat cu Bostina,ci l-a macinat incet pana cand omul nu a mai putut.
Problema este cum a fost tratat de Becali,nu ce a facut pana acum,pentru ca acum au iesit la iveala conditiile de munca in ale antrenoratului la Steaua. Ciobanul zice "La Steaua ramai daca faci performanta",insa momentan,daca am castiga cu Pandurii suntem la 3 pc de locul 1 si calificati in CL,deci astea sunt vrajeli. Performanta la cioban inseamna sa faci cum vrea el si sa faci cumva ca echipa sa iasa castigatoare ca apoi el sa ia toata gloria.
Nu numai victoriile sunt importante ci si cum sunt obtinute,prefer sa pierdem decat sa castigam teren in campionat cu banii ciobanului,cum a fost de exemplu faza aia penibila cand fugea dupa jucatorii gloriei ca sa isi apere corect sansele,boul gandindu-se la echipele adverse in loc sa se gandeasca la Steaua. Ciobanul nu se gandeste neaparat cum sa faca bine echipei ci mai ales sa puna piedica adversarelor,o mare tampenie dupa parerea mea.
Sunt de acord cu Gica Hagi in privinta unui lucru,care e valabil si probabil va fi valabil cat va fi ciobanul la echipa si anume ca daca echipa castiga Becali e cel mai tare daca echipa pierde antrenorul sau anumiti jucatori(zaharia,golanski,Neaga etc) sunt de vina.
S-a stabilit tiparul de antrenor la Steaua si acesta include supunere totala in fata ciobanului,contract doar din gura(ca sa nu platim taxe nu-i asa) si neaparat rezultate(cu asta sunt de acord).
Eu unul sunt tare curios cine va fi urmatoarea sluga dupa ce isi face interimatul pedrazzini,sau oricum daca va veni un om cu coloana trebuie sa faca un contract clar,in care sa se stipuleze ca Becali sa nu se bage peste antrenor. Chiar nu gaseste Becali un antrenor incare sa aiba incredere 100%? O sa ma impuscati,dar daca tot il admira atat de mult pe Piturca sa-l aduca inapoi la echipa dupa aceasta campanie de calificare de la nationala
FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
rectificare Regele CARPELOR e Zerolaroiu... marioneta cea tarfa a lui Fecali..In rest mi-e sila de cei ca tine... cand juca Hagi la nationala, parca vad ca-l pupai si-n p..... ba oameni ca tine se ghideaza dupa conceptia "sa moara capra vecinului", sunt primii care dau cu piatra, care huiduie... asta e ma hai sa aruncam cu noroi in tot ce am avut mai bun... Hagi nu a fost un mare jucator????! Nu este un mare stelist??? du-te ma baiatule la PNG.. ca acolo ti-e locul..
Hagi a aratat ieri ca are DEMNITATE, un cuvant pe care Olaroiu, Fecali si poate chiar tu, trebuie sa-l cautzi in dictionar...
Mi amigo diego, tu nici macar ironia cu REGELE CARPELOR nu ai fost capabil sa o intelegi.
Pentru tine viata e simpla in alb si negru.In PNG si non-PNG.Sincer pentru persoane ca tine am toata mila si compasiunea posibila.
Fii fericit fiule ca ai un loc asigurat in RAI.
bafta pedrazzini...!!! mi-ar place sa ramana el antrenor steag1 steag1 (daca echipa joaca)
PLEACA REGELE....VINE SLUGA....CE MOCIRLA S-A CREAT!!
fratilor haideti sa facem ceva impotriva ciobanului asta......haideti sa facem in fiecare oras mai mare din tara cate un MarsULTRA sa ii aratam ciobanului ca nu el este Steaua sa ii scoatem figurile de "luptator".............sa vada ca nu numai "golanii" din Bucuresti il huiduie si il vor plecat de la STEUA ...daca il vrem plecat trebui organizat pe plan national ...cei din AISS ganditi-va!!! steagro