![]()
Hagi este un mare stelist si are un mare caracter si bun simt. Iti urez succes si sper ca alta data sa-ti gasesti un patron care n-are lana in loc de par si care a mancat mai multa sare iodata!!!
Bafta Gica! te iubim
![]()
Hagi este un mare stelist si are un mare caracter si bun simt. Iti urez succes si sper ca alta data sa-ti gasesti un patron care n-are lana in loc de par si care a mancat mai multa sare iodata!!!
Bafta Gica! te iubim
Problema este cum a fost tratat de Becali,nu ce a facut pana acum,pentru ca acum au iesit la iveala conditiile de munca in ale antrenoratului la Steaua. Ciobanul zice "La Steaua ramai daca faci performanta",insa momentan,daca am castiga cu Pandurii suntem la 3 pc de locul 1 si calificati in CL,deci astea sunt vrajeli. Performanta la cioban inseamna sa faci cum vrea el si sa faci cumva ca echipa sa iasa castigatoare ca apoi el sa ia toata gloria.FORZA Steaua!!!
Intotdeauna superiori.
eu cred ca numai victoriile conteaza in viata unei echipe ce isi propune performanta! restul sunt doar vorbe ale neputinciosilor! sunt satul de mitul echipelor cu onoare si traditie trecuta, dar cu un prezent mediocru, gen UTA, Poli sau Craiova! pentru Steaua conteaza AZI SI ACUM!
sincer nu ma inereseaza cum a fost tratat Hagi, decat din spirit umanitar! nu vreau sa ma inscriu in nici un fel de fan club, fie ca e al lui Gica, fie al lui Becali! eu tin cu Steaua si atat!. demnitatea si onoarea ti-o dau succesele. sa-i batem pe Dinamo, pe rapid, sa castigam macar un meci in Liga, asta vreau! ce treaba am eu cu conditiile de munca si cu demnitatea unuia sau altuia, cu certurile si umorile unor nemultumiti! Becali nu e un sfant, dar eu nu ma duc sa vad Steaua in biserica. daca greseste voit, peste timp viata il va pedepsi! daca face totul numai ca sa ajute Steaua sa triumfe (sigur prin asta si el are un avantaj), atunci iertare, dar il inteleg si il aprob: scopul scuza mijloacele! si nu exista scop mai inaltator decat Steaua! par vorbe mari, dar asa cred! nu mai puteam sa dormim cu Hagi pe banca pana ne sufoca mediocritatea! anult trecut Becali a facut deja o greseala in turul campionatului cand a lasat fraiele complet in mainile lui Oli si MM si ne-am pierdut la ani lumina de Dinamo.
accept insa comentariul ca avem o problema serioasa la nivel de management. Ilie trebuie sa fie un tampon intre investitor si echipa, caci intotdeauna la insuccese patronatul poate avea izbucniri oarecum necontrolate. managerul general, si nu antrenorul, are obligatia sa preia socurile si sa le atenueze, explicandu-i lui Becali unde gresete si propunand solutii. dar Ilie vad ca prefera sa taca!
cat despre campania de transferari si mie mi se pare nereusita. bani multi aruncati pe piata pentru nume indoielnice. dar vad ca nimeni nu ridica problema responsabilitatii in acest caz. mi se pare de necrezut ca atunci cand Hagi a acceptat preluarea Stelei sa nu fi facut o lista concreta cu nume de jucatori care vin si cu cei care pleaca, ca o preconditie a preluarii functiei! poate cineva sa-mi spuna ce jucatori a dorit Hagi in mod expres si de cine a vrut sa scape din vechiul lot?
Craciunescu la sport.ro : "Ovidiu Petre a mers la conducere si s-a plans de Hagi si la Timisoara"
Incep sa inteleg din ce in ce mai bine de ce "Ovidiu Petre a jucat ca ceasu`".....Din pacate trebuie sa spun ca pana acum nu am crezut ca unii jucatori s-au plans la Becali, am crezut ca el doar ii scoate in fata pentru a se spala pe maini de ceea ce a facut(nu ca asta nu ar fi adevarat oricum).
Ieri am inteles de ce trebuie sa plece si Golanski...pentru ca "mi-a zis Piturca de Badoi daca juca il lua si pe el la nationala"...Din pacate acum cand s-a confirmat ca unii jucatori se plang la "patron", incep sa realizez de ce trebuie sa plece si Rada....Bicfalvi, din cate a zis beeeecali aseara, a devenit din jucator netransferabil "necopt" pentru Steaua si cel mai probabil se va duce dupa Ochirosii la viitoarea echipa a lui Zaharia...
Mi-e scarba de ceea ce a ajuns sa se intample la Steaua.....un pseudo-jucator cum este acest Ovidiu Petre sa ajuga sa puna umarul la alungarea lui Hagi din Ghencea.....
Gigi Becali - Probably The Best Shepherd In The WORLD:D:D:D:D
CÃTÃLIN TOLONTAN: "Dupã o regie de Ovidiu Petre" ..craciunescu a zis ca tot ov Petre sa dus si la marian Iancu sa plece Hagi..Ovidiu Petre esti un jeg f.m.m x(( la fel si Gigi a zis MM de carpa Petre fularsteau2
Nu-mi vine sa cred ca spun asta, dar se pare ca Zaharia si Rada sunt mai stelisti decat multi din echipa asta de mercenari si lingai....
Hagi a fost fortat sa demisioneze.Nu stim cit este de valoros ca antrenor,dar nu merita tratamentul aplicat de cioban.Greseala este insa si a lui Hagi care stia ca se inhama la caruta unui nebun.Mie,ca stelist,imi pare foarte rau,ca,la Steaua,dupa tot ce i s-a intimplat simbolului fotbalului romanesc,si dupa ceea ce Gigel le face jucatorilor,nici jucatori si nici antrenori de valoare nu au sa mai vina aici pentru toata averea lui,numai daca sunt nebuni ca el.
Si un alt stelist care respecta valorile :
"Daca aveau mai multe intalniri si stateau mai mult de vorba nu se ajungea aici. Cred ca presiunile care au fost facute au fost constructive", a spus Adrian Ilie la RTV.
Corect ma Aditza, trebuia sa-l si injure putin, sa-i bage o flegma intre ochi, ce dracu'. Tie, manager scolit prin Occident si plin de demnitate cum il numeau unii acum vreo cateva luni, ti se pare normal modul in care s-a comportat jijica in ultimele luni, ca asa ai vazut ca se intampla cam pe la toate cluburile europene.
Aditza Aditza, cum iti iau banii mintile, si cat de usor incepi sa dai in aia alaturi de care ai transpirat la atatea campionate...
Bravo Cipper
That's the spirit.Deci sa inteleg ca tu te duci la stadion in functie de cine e antrenor sau pe teren si nu pentru Steaua.
In privinta asta esti foarte asemanator patronului clubului (a.ca.a Jiji) ca si el se supara daca nu joaca cine vrea el.
La stadion te duci sa suporti Steaua si culorile ros-albastre ca se presupune ca iti curge sange ros-albastru in vene, indiferent de cine e antrenor.
Dar calmati-va ca Oli nu vine inapoi asa ca putem macar sa speram ca o sa apara un antrenor fat-frumos din afara.
NU am fost niciodata la stadion ca era antrenor X, manager Y si capitan de echipa Z. Am fost pentru Steaua. Am ragusit sau racit pentru Steaua.. Defapt, de ce nu recunoastem, ca nu ne duceam neaparat pentru Steaua, ne ducem pentru noi, ca suporteri ai Stelei si vrem sa ne intoarcem fericiti. Dar cum ma pot duce eu la stadion si sa ma bucur pentru echipa daca se intoarce Oli si jucam ce jucam in primavara, cum pot eu striga din inima numele unui jucator care stiu ca joaca doar pentru bani si-l doare'n c..ot de fraierii din tribuna, dintre care unii poate merg in Ghencea de cand el se juca cu putza in nisip, altii poate chiar au jucat la copii la Steaua dar nu au avut noroc/talent sa ajunga in locul lui, altii care s-au certat cu sefii sa plece de la munca pentru Steaua si tot asa? Din ce in ce, "multumita" lui Gigi cam aici s-a ajuns la clubul asta.
Repet a n-a oara: nu m-am bucurat cand a venit Hagi, nu sunt fan Hagi, dar Hagi a facut ceva ce baietii astia uita: ii lua de mana si-i ducea la galerie. Asta arata ca el tine la stelisti si la Steaua. Multi din cei care au postat arata ca li se rupe. Pe unii probabil ca nu i-ar deranja nici daca s-ar dovedi nush ce meci ca fiind blat sau cumparat, daca Steaua ar castiga...
@Victor
Nici eu nu traiesc din trecut dar il respect enorm. Fara el si fara acei idoli (pentru mine chiar au fost la momentul respectiv niste idoli) nu ne-am diferentia cu nimic fata de restul. Daca as trai doar din trecut nu mi-as mai bate atat de mult capul si nu as suferi vazand cum un gunoi cu 4 clase isi bate joc de Steaua si de simbolurile ei, ascunzandu-se initial sub pretextul marii performante, pentru ca apoi, fiindu-i daramate toate argumentele, sa o zica pe sleau : "pentru ca asa vreau eu". Consideri ca-i normal? Astea sa fie oare premisele unei mari performante?
Spune-mi te rog, macar un singur antrenor care sa fi avut parte inca de la primul meci de "tratamentul" oferit cu atata generozitate de cioban! Macar unul singur! Spune-mi un singur antrenor care ar fi rezistat mai mult decat Hagi in acele conditii! Te legi de faptul ca el si-a dat demisia, dar de ce nu pui in balanta si motivele care l-au determinat sa actioneze astfel. Pune-te chiar in situatia lui! Tu spui "clasa unui antrenor trebuie sa iasa ca undelemnul la suprafata, atunci cand ea exista!". Corect ! Dar lucrul asta ramane oare valabil in orice situatie? De un lucru sunt sigur. Orice mare antrenor, daca ar fi fost in locul lui Hagi ar fi plecat inca de la primul jucator impus de patron. Cum a facut de exemplu Piturca.
Comunicarea cred ca a fost unul din punctele slabe ale lui Hagi, in ambele directii de care tu pomenesti. Mai este totusi un aspect, oare cum sa fi raspuns Hagi furtunei venite din partea patronului astfel incat sa-l mai si potoleasca? Ceva in sensul asta el a si incercat, satisfacandu-i unele capricii. Dar degeaba! Oricum facea, ciobanul tot in favoarea lui o intorcea. Sa nu mai pomenim de faptul ca profita la culme de mediatizarea asta excesiva de care a avut si inca are parte de o gramada de vreme.
Traim in secolul 21 si asta ar trebui incet incet sa se vada si la noi. Putem sa ne ghidam dupa tot felul de zicale, dar nu neaparat sa le si punem in practica. Odata cu civilizatia si valorile morale ar trebui sa insemne din ce in ce mai mult. Acolo unde exista, normal! De dictatori m-am saturat pana peste cap. Am trait destul in dictatura, stiu foarte bine ce inseamna, iar faptul ca acum la Steaua infloreste peste masura acest regim imi scoate peri albi.
E usor sa tragi concluzii, pripite din punctul meu de vedere, dupa acest mandat al lui Hagi. Eu raman la concluzia ca absolut niciun antrenor, in conditiile actuale nu ar fi reusit mai multe. Si pentru D-zeu, pricepeti ca inaintea faptului ca Hagi si-a dat demisia, primeaza modul in care a fost determinat sa o faca.
Ce moral crede-ti ca au jucatorii sau antrenorul cand toata lumea ii face oi si ii priveste cu atata compatimire cu cata l-am privit eu ieri pe Hagi? Ce sanse, ce mandrie, ce sperante sa avem cu ei in Europa? Cat de mult respect vor impune adversarilor?
ps : Pentru cei care contesta performantele obtinute de jucatorul Hagi, am un mesaj : Sunteti patetici !
fularsteau2 oameni buni.....am ajuns rau dak un carator de bagaje ca beeeecali a ajuns sa-l injura si sa-l umileasca pe simbolul fotbalului romanesc. imi pare rau de Hagi sicer cred ca dak era lasat sa-si vada de treaba Steaua ar fi ajuns departe, dar......vine un lingau ca ov Petre si alti lachei ai lui Jiji cu strambe si gata. ar trebui facut ceva urgent pentru ca dictatura lui beeeecali o sa duca Steaua in jos. oricum Hagi a fost mult prea diplomat si nu a raspuns injuriilor adresate de ciobanul no 1. sa vedem pe cine o sa aduca acum ca antrenor si cat o sa reziste si bietul om ( asta dak nu e un pupa-in-fund ca Oli care mai nou se da mare stelist prin ziare dar cum i-au fluturat altii banii prin fata ochilor cum a fugit). sa speram ca aceste incidente nu l-au demoralizat pe Hagi si o sa auzim cat mai repede ca antreneaza iar......si poate o sa-l revedem chiar la Steaua cand Becali nu o sa mai fie prezent (sincer sper ca ziua aia sa vina cat mai repede). imi pare rau pentru Steaua si pentru fotbalul romanesc ca asa lucruri se intampla.....niste retardati gen: beeecali, Iancu, Borcea pot sa conduca echipa mari si cu traditie din Romania.....dar sa nu uitam ca traim in tara tuturor posibilitatilor. FORZZA Steaua, GIGA Hagi MULTUMIT pentru TOT CE AI FACUT pentru Steaua....TE IUBIM, **** Becali SI CLICA LUI.....LA OI CU VOI fularsteau2
![]()
Steaua a fost, este si va fi intotdeuna varful fotbalului romanesc. De la nivelul ei in jos putem comenta alte echipe romanesti. Amintindu-ne de clipele de legenda si chiar si pana azi, infectata fiind de virusul becalian, Steaua este tot in frunte. Totusi la o asemenea echipa, dincolo de frecusurile normale de uzura, nu ar trebui sa vedem ciudatenii care nu fac decat sa pateze nu mele Stelei:
- patron care face formula de start, care hotaraste unilateral cine pleaca si cine este transferabil, care jigneste pe oricine atunci cand are chef, care nu are respect pentru nimeni si pentru nimic (nici macar pentru fostele legende ale rock-ului daca pentru ale Stelei nu) si care ameninta suprterii cu bodyguarzi lui;
- presedinti de club care lovesc suporteri in public;
- suporteri care bat cameramani;
- jucatori care fac bisericute si care fac pe sefii in vestiar;
- staful medical de preparatori care are constant un numar de 5-6 jucatori accidentati;
....sper ca intr-o zi sa dispara toate acestea. sper ca intr-o zi numele Stelei sa urce din nou acolo in frunte. sper ca intr-o zi cand ma duc la stadion sa nu mai vad urangutani in loja. sper ca intr-o zi zona pipera sa fie pe lista nemultumirilor lui Bin Laden....
Forza Steaua! intotdeauna superiori!
CIobanu e tot CIOBAN si ce este cel mai rau e ca si-a batut joc de visul unui om care chiar este un adevarat stelist. Hagi ramane un om de mare caracter, din pacate nu putem spune asta desprea Gigi Becali.Icearca sa ne prosteasca pe fatza si spune ca a facut tot posibilu sa il tzina pe Hagi la echipa si ca a vrut sa faca un mare antrenor din el. se mai lauda ca a dat 9 mil. de euro pe jucatori care parerea mea nu cred ca fac mai mult de 3 mil. Oare Becali crede ca suporteri Stelei sunt orbi chiori surzi nu stie ca noi am auzit si am vazut toate gesturile lui cu care la facut pe Hagi sa plece.???
"Imi pare rau, dar nu am cum sa mai vin la Steaua. A vorbit si Gigi cu sefii de la Al-Hilal, dar nu i-a putut convinge sa îmi dea drumul. M-au amenintat chiar ca ma suspenda doi ani daca plec", a spus Cosmin Olaroiu.
Nu vine Oli! O veste buna pe ziua de azi!
am scapat de Hagi akm tre sa scapam de razboinicul stanii , de Lovin si ov Petre si ne putem considera o echipa de sferturile ligii campionilor...usor de zis beah
@Serilius
de tine cand scapam ?!
sterilius.........esti la fel ca nicku tau-STERIL!!!!......in posturi nu in altceva,sau.......
Daca Becali ii asa de "MARE" patron atunci sa aduca pe Murinho.....tocmai a demisionat de la Chelsea....
cred ca totul se va rezolva la Steaua odata cu aducerea a 2 mijlocasi de valoare.de asta duce lipsa Steaua la ora actuala.
Trebuie sa fii dus cu capul ca sa spui asemenea lucruri!
cred ca totul se va rezolva la Steaua odata cu aducerea a 2 mijlocasi de valoare.
Ronaldinho a declarat ca nu poate sa lucreze in conditiile impuse de "entrenadorul"jijinho,iar steven gerrard nu a acceptat salariul de 200.000 de euro......pe an!!!!a zis ca e prea mult pentru el!!!
care mijlocasi de valoare vin la Steaua cu crizatul ala in conducere??an auzit ca nici liubynkovici ala de la Vaslui nu vrea la Steaua!!!!