FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Hagi a demisionat !

«191011121315»
bubylycy20.09.2007 17:05

Bine ca si-a dat demisia! Cat avea sa mai ramana dupa ce Gigi Becali era antrenor?

Lasa ca vine Olaroiu si castigam tot... adica mai nimic...

Forza Steaua!

znn20.09.2007 17:05

@rosualbastru

Explica-mi si mie: cum poate un IDOL al Stelei sa fie lucrat? Explica-mi si mie cum e posibil

ca Becali sa fi fost PRO Hagi pentru ca daca vroia nu-l mai chema.

costy_k1_G.20.09.2007 17:05

@Getthis

Bai ca bine zici. BRAVO! In sfarsit cineva care gandeste ca mine... acum pot sa plec linistit de la calculator. :tongue:

Si inca ceva: succes Gica si mult noroc!

znn20.09.2007 17:07

[...]

banseboy20.09.2007 17:07

[...]

znn20.09.2007 17:09

[...]

Raul198820.09.2007 17:12

NASTASE: "IL PROPUN ANTRENORUL NATIONALEI PE Becali"

Ilie Nãstase, fost membru în Consiliul de Administrație al AFC Steaua, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, cã, dacã ar fi "oameni normali", toți antrenorii din România ar trebui sã refuze orice ofertã venitã din partea finanțatorului Gigi Becali.

"Becali l-a împins pe Hagi sã demisioneze. Hagi a stat mai mult pentru cã iubește Steaua, nu pentru glorie și bani, dovadã cã a plecat fãrã sã ia niciun ban. Becali a reușit ce vroia el: sã fie antrenor. Sã vinã el antrenor la Steaua ca sã o înfunde și mai mult. Eu îl propun antrenorul naționalei pe Becali. Seamãnã cu Ceaușescu. Se pricepe la toate și nu face nimic. Dacã ar fi oameni normali, toți antrenorii din România ar trebui sã refuze Steaua. De ce l-a mai adus pe Hagi? Sã facã școala de antrenori, de fapt sã-și cumpere carnetul, și sã antreneze", a spus Nãstase.

Ilie Nãstase a menționat cã în România un antrenor este înlãturat la primul eșec. "Condiția antrenorului este jalnicã în România. La noi câștigi 100 de meciuri și la meciul 101 pierdut ești dat afarã. E valabil la toate sporturile. Uitați-vã la Dinamo. Au mers foarte bine. A pierdut Rednic un meci-douã și a fost dat afarã", a mai spus Nãstase.

Antrenorul Gheorghe Hagi a demisionat, joi, de la conducerea tehnicã a echipei FC Steaua, dupã ce a fost criticat dur de mai multe ori de finanțatorul Gigi Becali și dupã ce Steaua a pierdut meciul de debut în grupele Ligii Campionilor, scor 1-2, cu Slavia Praga.

Asta ii adevarul! steagro

korynna20.09.2007 17:12

@ znn

Hagi a explicat tot in conferinta de presa. A explicat cum e posibil ca el sa fi fost adus pentru a inchde gura suporterilor. Nu imi spune ca nu ai vazut conferinta de presa a lui Hagi si apoi pe Jiji, dar in schimb scrii tot felul de chestii pe aici...

Dicaaa20.09.2007 17:12

Gigi Becali e cel mai prost de la Steaua! Sa plece el mai bine! Saracul Hagi!

RESPECT Hagi!

banseboy20.09.2007 17:13

[...]

costy_k1_G.20.09.2007 17:13

[...]

cristi_mold20.09.2007 17:14

M-am saturat de Becali. Nu il mai suport. Mai bine vedeam Steaua in B si cu Hagi antrenor, decat Steaua in Liga, campioana si cu Becali patron.

The Flyer20.09.2007 17:16

[...]

Magicul20.09.2007 17:19
Explica-mi si mie cum e posibil

ca Becali sa fi fost PRO Hagi pentru ca daca vroia nul mai chema.

Nul si nu-l sau sar si s-ar au intelesuri diferite daca folosesti cratima. A-cum intelegi c-e importanta e gramati-ca?

Si probabil tu ai vazut primul tau meci cu Steaua dupa ce Becali era deja patron la echipa... altfel nu ai afirma ca daca pleaca Becali nu se gasesc investitori. In plus daca ai face un calcul ai vedea ca Becali nu a bagat chiar asa de multi bani la Steaua... doar daca aduni cat a luat din Liga anul trecut + banii pe Ogararu o sa vezi ca si dupa transferuri tot iese in castig.

claudiu M20.09.2007 17:21

Jiji ne-ai mancat meciul... si sclavul ala de la Rapid, Badoi... cat despre Hagi n-o sa mai aiba Steaua antrenor ca el nici peste 100000 de ani! Pacat!

Becali ar fii bine sa-si faca el o echipa separata si s-o antreneze el sa vedem ce iese... si inca ceva: nu-l mai comparati pe Mutu cu Hagi ca Mutu mai are vreo 100 de ani de jucat pana ajunge la performanta si stilul de joc al lui Hagi!

Inca un comentariu la adresa lui Becali (du-te la biserica si roaga-te pentru Steaua nu mai face tu echipa ca o sa ne mearga mai bine... si adu-le un preot lui Badoi si lui Cristocea).

Radoi, te asteptam cat mai repede (insanatosire grabnica)!

Matteo20.09.2007 17:23

Haha ce gluma buna...

[...]

rosualbastru20.09.2007 17:24
@rosualbastru

Cum poate un IDOL al Stelei sa fie lucrat? Explica-mi si mie cum e posibil!

Becali a fost PRO Hagi, pentru ca daca vroia nu-l mai chema!

Oznn-ule, tu chiar esti nepot de-al lui Mareean Vanghelie!

Daca ai urmarit conferinta de presa a lui Hagi si interventia lui GG, ti-ai fi dat seama. Dar cred ca n-a fost nimeni prin preajma sa-ti traduca.

Hai ca numa' ma supar si vorbesc urat.

Te las cu bine.

P.S.: sau poate esti chiar GG!

cristi_mold20.09.2007 17:25

@ Matteo

Fiecare are dreptul sa isi spuna parerea. Poate el considera ca Hagi este un antrenor mare. Si poate ca asa si este. Oricum nu merita sa fie umilit in halul asta.

alexandra_superSTELISTA20.09.2007 17:26

Pacat! O sa ajungem jos, foarte jos!

Din pacate Becali o sa faca echipa VARZA!

Dar chiar nimeni nu poate sa faca nimic? Pacat! S-a ales praful de numele Stelei. Hagi trebuia sa demisioneze de mult, dar n-a facut-o pentru ca tine foarte mult la Steaua!

Sunt sigura ca Olaroiu nu se va intoarce. Si mai sunt sigura ca nici un alt antrenor nu va mai face purici la echipa cat este Becali la carma ei! Aveam alta impresie despre Becali, dar m-am inselat! Din pacate noi suferim, suporterii! Si jucatorii! Pentru Becali, Steaua nu este decat un mod de a face bani! Sper sa se faca ceva pana nu e prea tarziu!.... Daca deja nu e prea tarziu!

rosualbastru20.09.2007 17:27
nul si nu-l sau sar si s-ar au intelesuri diferite daca folosesti cratima. A-cum intelegi c-e importanta e gramati-ca ?

Tare de tot, Magicule!

Mi-ai placut. Cineva trebuie sa-i spuna ozn-ului cum sta treaba.

Nu inteleg de ce moderatorii lasa pe acest site stfel de posturi, in schimb daca citezi intreg postul la care vrei sa raspunzi, esti avertizat?

Meth0dMan20.09.2007 17:29

Uitati-va la golaverajul Stelei din acest sezon pana in acest moment... mai lasati-ma [...] cu Hagi al vostru!

steaua nr120.09.2007 17:29
Jiji ne-ai mancat meciul... si sclavul ala de la Rapid, Badoi... cat despre Hagi n-o sa mai aiba Steaua antrenor ca el nici peste 100000 de ani! Pacat!

Becali ar fii bine sa-si faca el o echipa separata si s-o antreneze el sa vedem ce iese... si inca ceva: nu-l mai comparati pe Mutu cu Hagi ca Mutu mai are vreo 100 de ani de jucat pana ajunge la performanta si stilul de joc al lui Hagi!

Inca un comentariu la adresa lui Becali (du-te la biserica si roaga-te pentru Steaua nu mai face tu echipa ca o sa ne mearga mai bine... si adu-le un preot lui Badoi si lui Cristocea).

Radoi, te asteptam cat mai repede (insanatosire grabnica)!

Radoi? Dupa accidentare nu a mai fost nimic de capul lui, doar ambitie. Ambitia, devotamentul si Jiji il mai tin la echipa. Cu scuze, asta e parerea mea.

The Flyer20.09.2007 17:30

[...]

Ovidiu_IASHI_Steaua20.09.2007 17:31

RESPECT Hagi! Ati vazut ce a zis la conferinta? Nu s-a sfiit deloc sa zica verde in fata ce avea de zis despre Becali... si bine a facut... el e Hagi! ARE ONOARE....

RESPECT Hagi! Nu vom sti niciodata cat de bun antrenor e sau nu... nu a fost lasat sa munceasca!

RESPECT Hagi! RESPECT = un cuvant inexistent in Ghencea cand vine vorba de o [...] umana cum este Becali!

In fiecare an cate un simbol mai cade victima acestui tiran! A fost Laca... acum Gica...

Sper din toata inima ca pe Ghencea, de acum inainte, sa nu mai existe toleranta (cum bine zicea cineva mai sus)! Sacrificati anul acesta! NU mai conteaza... protestati... huiduiti! Altfel nu vom mai avea parte niciodata de Steaua pe care o iubim!

Becali... PLEACA DIN Ghencea!

MarkCortez20.09.2007 17:33

Mesajul e simplu: O sa vina vremea [...] (Becali) cand o sa platesti pentru toate mizeriile pe care le-ai facut in viata ta!

Cand nu o sa mai prezinti nici un interes pentru Basescu, PUSCARIA TE ASTEAPTA, cu toate afacerile tale cu Armata.

Si pentru Olaroiu: te astept cu nespusa ura in Ghencea, unde te voi injura fara incetare! [...]

«191011121315»