pe stadion nu te duci pentru patron....te duci pentru echipa...... iar oierul s a referit la toti cei care il injura si care se comporta pe stadioane ca in ringul de box....nu s a referit la toti suporterii........inca nu v ati obisnuit cu penalul asta de Jiji???....... ![]()
Mare dreptate cel cu bannerul de la meciul cu vasluiul NE DAM VIATA PENTRU CULORI NU PENTRU CONDUCATORI!!!
Si cu asta cred ca am spus tot.......daca nici in LC nu suntem in stare sa ne sustinem echipa....atunci cand???
Nu Mergeti Ma La Meci Este forma mea de a protesta impotriva acestui oier parvenit ..dupa ce isi bate joc de noi. "ce-mi trebuie mie suporteri!!!, sa stea la ei acasa!!" (oare ati uitat cuvintele lui,astia care va dati stelisti adevarati.....care in realitate veniti doar la meciurile astea mari) las sa se,duca numa el...sau daka mergetii nu scandatii nimika...By Marius Resita :>
Marți 2 octombrie Steaua primește vizita finalistei de acum doi ani a UEFA Champions League, Arsenal Londra.
Arsenal vine cu un moral foarte bun dupã ce a învins Sevilla cu 3-0.
Meciul va fi transmis în direct de Pro TV începând cu ora 21:45.
Arsenal e o forta, trebuie sa recunoastem.Nu doar ca buget sau jucatori, dar si ca joc.
Steaua are o minima sansa, dar trebuie sa dea totul, jucatorii trebuie sa moara pe teren.
Nu stiu cata pasiune mai pun ei in jocul lor, dar in aceasta seara trebuie sa-si aminteasca ce inseamna Steaua.Ce demnitate si raspundere pune pe umerii lor nu mai e nevoie sa spun.
Insa si noi trebuie sa fim la fel de constienti ca au nevoie de noi, de ajutorul nostru.Pana la urma, indiferent daca ne convine sau nu, si noi suntem o parte din Steaua.Avem datoria de a face totul ca aceste probleme sa se rezolve cu bine, exact ce le cerem si jucatorilor.Asa ca diseara trebuie sa fim alaturi de echipa, sa-i incurajam cu tot sufletul.Sa le aratam ca suntem alaturi de ei si la greu, nu doar la bine.
Si foarte important!
Trebuie sa facem o atmosfera demna de UEFA Champions League, fara injuraturi,brichete sau petarde.
Meciul din aceasta seara nu are legatura cu Dinamo, Rapid sau Cluj.
![]()
Nu Mergeti Ma La Meci Este forma mea de a protesta impotriva acestui oier parvenit ..dupa ce isi bate joc de noi. "ce-mi trebuie mie suporteri!!!, sa stea la ei acasa!!" (oare ati uitat cuvintele lui,astia care va dati stelisti adevarati.....care in realitate veniti doar la meciurile astea mari) las sa se,duca numa el...sau daka mergetii nu scandatii nimika...By Marius Resita :>
Saraca limba romana!
3-1 pentru Steaua fularsteau2 ![]()
Auzi ma.....da u esti suporteru lu Steaua sau al lui Gigi Becali...dak erai suporter adv nu ziceai faze dastea...ce s-a zis, s-a zis...aqm Steaua are in fata un meci greu, un meci mare la care toti suporteri ar trebui sa ii fie alaturi...de fapt astia ca tine tin cu Steaua doar cand sunt intrebati si sa faca si ei o impresie buna....
din pacate as vrea ca azi sa castige Steaua!!!spun din pacate pentru ca deja imi imaginez cum la o eventuala victorie,sau chiar la un egal, Becali (am hotarat ca nu merita nici macar sa-mi bat capul sa-l jignesc!!) va iesi peste tot la TV spunand ca Dumnezeu l-a salvat acum cand toata lumea lovea in el si cate si mai cate.....
dar chiar si asa nu pot sa-mi doresc ca Steaua sa piarda!!! acum ma incearca acelasi sentiment ca la Dinamo-lazio,cand toata lumea o dadea cu binele fotbalului romanesc si altele,iar eu am fost si mi-am cumparat fular cu lazio!!!
pur si simplu nu pot sa-mi doresc ca Steaua sa piarda vreun meci (indiferent de conducere,jucatori etc...) pentru ca eu SUNT SUPORTER STELIST,NU SUPORTER AL LUI Becali,AL LUI OV.Petre SAU AL ALTORA!!si atata timp cat echipa se numeste Steaua Bucuresti nu am cum sa gasesc in inima mea "resurse" pentru a-mi dori o infrangere a ei!!!
Fortzzaaa Steaua!!! Trebuie sa speram...si sa nu plekam invinsi de la cabine!!! Oricare ar fi rezultatul..FoRReVer Steaua!!! 2-1 ![]()
Da, va fi poate mai trist daca va castiga Steaua. De ce ? Pentru ca ii va da si mai multa apa la moara aia stricata de oier. Ne va ucide cu aparitiile si declaratiile sale, si va silui limba romana mai rau decat o fac unii pe acest forum. Ne-a adus intr-o asa stare de confuzie ca nu mai stim nici noi care este binele Stelei, cu adevarat. Sa castige Steaua cu Arsenal si sa ne fure oierul si unica farama de fericire sau sa castige Arsenal si totul sa ramana la normalitate, cu becalul mai sarac in declaratii, iar noi resemnati ca mai mult oricum nu se putea ?
Mai sunt 8 ore si ceva pana la marele meci. Mare pentru noi, ca pentru Arsenal e ca un meci din cupa cu o echipa de Liga a II-a. Dar numai asa invatzam si evoluam, jucand cu cei mai buni. Forza Steaua !
c'mon, din pacate nu putem invata niciodata din greselile pe care le facem.
Trebuie sa jucam cum stim mai bine, jucatorii trebuie sa fie mandri cand sunt stelisti iar noi mandri de ei. Ca vom castiga sau nu, deja e neimportant.
Forza Steaua! ![]()
![]()
parerea unui suporter ce vine pe stadion de 7 ani de zile care sta in peluza canta merge in deplasare afara si in tara:
ma uit pe forum si nu imi vine sa cred ce este scris ..... sa va fie rusine ....cum putetzi ....cum va lasa inima ......cum putetzi ....voi asthia de va datzi mari suprteri, fani ....sau ultra.......sa mai venitzi si sa mai cantatzi "pentru Steaua ne dam viatza" cand voi nici nu va deplasatzi pana la stadion ......."daruiti-va ca noi" cand voi nu fce-tzi nimik........
nu inteleg dc se comenteaza atat despre Becali ......dak vretzi sa luatzi atitudine ....si vretzi sa protestatzi ....nu mai il bagatzi in seama frate......lasa-l in pace ........dc si echipa trebuie sa sufere.......dc? dc dak o sa faca Steaua o figura frumoasa azi, desi e greu, o sa fie la primu meci, chiar de e in campionat, stadionu full.....dc nu exista in mintea voastra decat echipa ....doua culori ...... un nume care atunci cand il pronunti sa nu te gandesthi ca in spatele ei sta un cioban care e atat de prost incat nu isi da seama ca face rau echipei .....ca asta se intampla......dc tre sa ne gandim .....nu mergem poate asa Becali....asa ce va face????????nimik......Steaua pierde un meci .....nu are sprijinu suporterilor ..........toata europa vede ca suporterii stelisthi sunt calcati in picioare de 2500 de englezi ........ atmosfera de pe Ghencea nu mai sperie pe nimeni .....
ganditzi-va bine ........facand asta nu datzi in Becali .....pe el nu il intereseaza......loviti in echipa si in orgoliu de suporter si vorbesc acu nu de orgoliu celor ce vin sa vada un meci doar, vorbesc de suporterii care traiesc pentru echipa .....care atunci cand spun cantam pana ragusim ....deja nu mai au voce ....care atunci cand spun pentru Steaua ne dam viatza ...o spun din tot sufletul ....care pentru ei Steaua e o religie, un lucru sfant, suporteri care au incredere in jukatori .....indiferent dak in orice fel de calcule matematice sau teoretice ....ei nu au nici o sansa in fata lui arsenal
unii spun ca biletele sunt prea scumpe ......eu va spun asa "facem mii de km si facem mii de sacrificii ....pentru Steaua ne dam viatza"asta e un cantec care unii il canta dar de fapt nu se implik .....altii spun ca din cauza lui becai sa nu mai venim la stadion .....eu va spun ....."noi cantam pentru culori nu pentru conducatori"...........unii spun ca echipa nu joaca nimic......eu va spun "e echipa mare ...galeria-i tare asta-i faima mea ...ultra si Steaua!!!"
va rog cei care raman acasa in seara asta si totzi care a-ti scris pe forum ca u se merita cand mai cantatzi aceste cantece ganditzi-va ca azi tocmai ati contrazis aceste cuvinte ........
imi pare rau .....echipa nu merita ......trebuia sa le fim aproape. le dadeam incredere si poate reuseam sa inchidem gura patronului .
p.s:am scris acea fraza la inceput pentru ca vad ca nu sunt luate in seama niciodata parerile celor care poate sunt suporteri adevaratzi .... numai ca nu se "afirma"
respect tuturor baietzilor cu mentalitate si care sthiu ce inseamna a sustine o echipa!!!
Unii chiar nu au posibilitatea de a cumpara bilet. Crezi ca daca eu aveam 1 milion la mine nu ii dadeam pe bilet ? Indiferent pentru ce erau banii imi cumparam bilet ! Dar nu am avut posibilitatea de a avea banii astia, unii sunt chiar saraci !
vorbeam de cei care au posibilitatzi si nu isi cumpara .....aceia care dau vina pe Becali ca is prea scumpe biletele si asa protesteaza ei ....nu isi iau bilete si stau acasa.......dar ei de fapt sunt "mari fani "pe forum
Haideti oamenilor la stadion.Lasati oierul deoparte,il putem huidui noi cu fiecare ocazie cand il vedem sau auzim numele lui,dar Steaua are nevoie de noi deseara.Hai sa-i incurajam asa cum am facut-o intotdeauna.Steaua are nevoie de noi..fi-ti aproape..cand ne-am dorit sa ajungem aici iar acum tratam cu indiferenta?ganditi-va cate lacrimi ati scurs pe obrajii vostrii in ultimii ani pentru necalificari in C.L..SUNTEM AICI ACUM si jucam cu ARSENAL nu cu mioveni sau u Cluj...Forza Steaua
Guys, una dintre ultimele declaratii ale lui Gigi: "Eu am facut la Steaua ceea ce nimeni nu visa dupa Revolutie. Sa aduci 25 de milioane de euro bani in Tara Romaneasca si sa califici Steaua in Liga de doua ori consecutiv, plus o semifinala de Cupa UEFA. Diseara vom avea o echipa ofensiva, sa dea Dumnezeu sa castigam cu 1-0, iar golul sa fie marcat de Vali Badea, care e favoritul meu".
NU PUTEM SA-I ARATAM CA ACESTE MERITE SE DATOREAZA IN PRIMUL RAND JUCATORILOR, APOI SUPORTERILOR SI IN ULTIMUL RAND CONDUCERII SI INDIRECT PATRONULUI DACA NU SUNTEM ACOLO, CANTAND PENTRU CULORI, PENTRU JUCATORI!
![]()
Eu unul nu inteleg un lucru.Sincer,sunt de acord si sunt constient ca valoarea jucatorilor lui Aresenal este peste Steaua,dar de ce trebuie sa fim asa de pesimisti?Suntem romani,suntem stelisti,de ce ii tot pupam in fund pe englezoii astia basiti care intodeauna nu au stiut sa faca altceva decat sa ne jigneasca pe noi ca popor,iar acum pe noi ca si club.Scorul pleaca de la 0-0,11pe11,daca intram cu mentalitatea de victime sigure la fiecare meci cu o putere a fodbalului mondial nu vom castiga niciodata.In fiecare an vrem in Champions League si de fiecare data cand am ajuns aici incepem sa nu mai avem incredere in echipa noastra.De ce mai vrem sa ajungem in Liga?,sa faca Berbecali o caruta de bani si sa ne rugam sa nu ne bata prea rau o echipa adversa?
Steaua!
INTODEAUNA CAMPIONI!
INTODEAUNA DEASUPRA TUTUROR!
We deci Steaua bate 1-0 gol Dica da
fularsteau2 we Steaua castiga cu 1-0 pentru ca e prea greu sa le dai gol la arsenal pe mine mar bucura si un egal deci Forza Steaua ![]()
Am si eu o intrebare: Ce credeti Arsenal poate cistiga acasa la ei cu Steaua daca nu se umple stadionul? ![]()
sunt mult mai buni ca noi si in mod normal ar trebui sa ne bata cam cu 3-4 goluri diferenta.
Dar sportul asta se numeste fotbal si incepe de la 0-0!!! Daca baietii vor murii pe teren nu ne pot bate nici Arsenalul nici Realul...impreuna! fiindca asa-i in fotbal! Trebuie sa vrei sa cistigi , sa vrei sa nu pierzi si atunci ai sanse mari sa se intimple lucrul asta.Daca pleci infrint din vestiare deja...nu mai are rost sa mergi pina pe gazon.
Nu stiu daca si pe unde pot vedea meciu dar chiar daca am sa platesc sa-l vad voi stinge computerul in momentul in care nu se alearga dupa fiecare minge chiar cele ce par pierdute....findca nefacind asa pierdem sigur!
salutari tuturor.
Ca pe orice topic, si ca in orice grup parerile sunt impartite - fiecare are bobul lui de adevar. Consider ca pastrindu-ne cerabrali si in lumita bunului simt putem avea toti un dialog civilizat.
Referitor la prezenta din aceasta seara pe stadion eu spun atat: imi iau sotia "si bebeul" (e gravida
) si ma duc la meci. De ce:
- si cu 200lei ai mei si fara gg-ul nu simte diferenta la buget. Mai mult, banii intra in club nu in buzunarul lui. Ce se intampla mai departe nu ma priveste. Eu sunt cu constiinta impacata.
- merg sa imi sustin favoritii nu sa il bag in seama pe gg - pentru mine Steaua inseamna palmares, jucatori, stadion, suporteri, antrenori - in nici un caz finantatori sau ce se vrea gg-ul sa fie.
- chiar daca "echipa nu este intr-o forma buna", un meci cu Arsenal merita vazut. Chit ca ne umple poarta cu goluri, spectacol va fi. Daca Steaua reuseste mai mult decat figuratie cu atat mai bine.
- desi stau in Dr. Taberei si sunt stelist de mai bine de 20 ani nu am ocazia sa merg la toate meciurile, asa ca atunci cand pot nu ratez.
O ultima idee legata de gg: toti gresim (mass-media, jucatori, suporteri, "oameni de fotbal" etc) acordindu-i atentia noastra. La o personalitate egocentrica si mandra ca a lui, IGNORE este cel mai dureros lucru pe care i-il putem face.
Succes Steaua in aceasta seara!
Iata echipa trimisa in teren de Massimo Pedrazzini:
Robinson "Rufay Zapata - Petre Marin, Eugen Baciu, Ionut Rada, Ifeaniy Emeghara - Banel Nicolita, Ovidiu Petre, Nicolae Dica, Romeo Surdu - Adrian Neaga - Vali Badea.
Fratilor tzint cu fularsteau2 da a fim seroisi...am ras de Dinamo....ca a luato de la latzia....cu un scor nu chiar....ma rog..sa revin...dak ei au luat cu scorul ala noi o luam de 3 ori mai rau steagro
@'John-_-Cena'
Tu vrei sa spui ca esti un adevarat suporter Steaua?
Mi-e rusine ca oameni cu asa mentalitate ca a ta se pot numi suporteri adevarati ai unei echipe.
Hai Doamne, fii azi cu noi!!!!! fularsteau2 Poate prinde Dica o zi buna! Zapata sper sa fie ca de obicei LA CEL MAI INALT NIVEL, ca de la portar s-a tras infringerea in sezonul trecut din primul meci acasa. Forza Steaua!!!!!!!!!! ![]()
Poate oierul mai da ceva de pomana prin Ferentari sa avem si noi ajutorul divinitatii, dar la cit e de pacatos toata speranta e la rugaciunele noastre.
Cu Steaua si dupa moarte! Anti-Sheriff & Anti-Dinamooia 200%
![]()
Imi doresc nespus sa terminam meciul cu capul sus... dar sincer nu cred. Daca un meci de fotbal ar dura 10 minute, am putea spera la un egal...