FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Arsenal Londra 0 - 1 (0 - 0)

«1567»
dmb03.10.2007 06:41

Rezultat corect si Steaua a iesit de pe teren invinsa dar nu umilita. Asta este maximul ce se poate obtine cu o astfel de trupa. O echipa se creaza in timp cu un acelasi antrenor. La noi nu-i cazul. Jucatorii stau pina pot fi vinduti, antrenorii pina nu-l supara pe Becali, vin la club deja formati iar cei tineri nu-s bagati sa joace.

Asa ca pina nu se schimba nimic o sa ne multumim sa fim eliminati in grupe cind vom ajunge sa jucam in LC!!!

forever_STEAUA03.10.2007 06:56
Am o intrebare: la egalitate de puncte cu slavia conteaza meciurile directe,nu?

Corect.

cHrisTophE piNna03.10.2007 09:00

Sa presupunem ca a fost un meci bun , in care am reusit sa facem o figura frumoasa , si ce e cel mai important , nu ne-am facut de ras!Felicitari tuturor baetilor din echipa care au luptat , si au demonstrat ca se poate juca si fotbal , nu bambiliciu care il facem in campionat(uneori).Si eu sunt de parere ca ciobanasul nostru care drepatete cand spune ca mai sunt sanse .. chiar de a trece in primavara de pe locul 2! daca vom invinge la Bucuresti pe sevilla , un egal in deplasare cu arsenal si victorie cu slavia .. este posibil. Sper ca in urmatoarele meciuri sa ne revenim de tot si sa devenim din nou echipa de acum 2 ani cand bateam tot si jucam un fotbal f frumos, si in UCL sa avem mai mult noroc si sa nu mai ratam atat pentru ca nu vom ajunge nici unde daca vom juca frumos , ne daruim ... dar nu marcam...

forever_STEAUA03.10.2007 09:18

@cHrisTophE piNna

Ar trebui sã faci mai întâi calcule pentru a prinde locul 3. Dacã tu crezi cã te poți califica mai departe cu 7 puncte dintr-o grupã cu Arsenal și Sevilla, nu m-aș mira nici dacã mi-ai spune cã încã crezi în Moș Crãciun.

cHrisTophE piNna03.10.2007 10:05

@ forever Steaua

Locul 3 il lom sigur, simt .. since ro simt, fac pariu cu cine vrea .. si chiar se poate fratele meu sa luam locu 2, am spus SE POATE .. nu ca am lua 100% ..oricum .. orice ar face Steaua tra sa fim mandrii .. noi macar jucam aici .. e al 2-lea sejon in UCL , daca mai prindem si la anul CL , o sa aiba cotetzarii si porumbeii unghia in gat de vreo 2-3 centimetrii !!!

rbk8103.10.2007 11:09

Bravo baieti,ati dat tot ce se putea.Momentan nu putem mai mult dar poate pe viitor cu putina sansa vom reusi sa trecem de grupe. forzateaua

Forza Steaua!

Wally03.10.2007 11:48

Pentru a prinde locul 3 e suficient un 1-0 in Templu cu Slavia, dar fara ca Slavia sa mai castige vreun punct(pentru ca nici noi nu vom mai castiga).

forever_STEAUA03.10.2007 12:53
"A fost un meci greu, dar știam cã Steaua este o echipã foarte bunã. A fost un meci bun, un meci frumos. De la Steaua mi-a plãcut numãrul 10 (Dicã n.r.), care este foarte bun cu mingea la picior și are o foarte bunã viziune a jocului. Am crezut în jocul nostru și nu ne-am panicat. Am fãcut un joc bun, credem în sistemul nostru și cred cã putem face lucruri bune în continuare", a declarat autorul singurului gol al partidei Steaua-Arsenal, Robin van Persie.

sursa: gsp

Mã întreb de ce nu l-a remarcat pe Nicolițã. Cã ãla fuge și fuge...

Van Persie nu a observat cã Dicã e "lent"?

dmb03.10.2007 13:45

Pai daca-l lauzi pe cel mai slab ai ocazia sa-l intilnesti si in retur!

Dica a fost o catastrofa.

slipperyshadow03.10.2007 14:06

repet ce am mai spus. trasee prestabilite ale englezilor. erau usor de ghicit dar nu am avut antrenor. in plus Neaga e varza Iacob a ratat. nu are sange de atacant.

forever_STEAUA03.10.2007 14:07

@dmb

Cã de nu îl remarca van Persie cu siguranțã Pedrazzini îl ținea pe bancã în retur... Îți dai seama ce spui?

icelly04.10.2007 11:40
sursa: gsp

Mã întreb de ce nu l-a remarcat pe Nicolițã. Cã ãla fuge și fuge...

Van Persie nu a observat cã Dicã e "lent"?

pai tocmai de aia l-a observat ca e foarte lent...pe Nicolita nu l-a putut vedea ca a alrgat tot timpul

DTP-Ludacris04.10.2007 14:17

pacat d aceea ratare a lui Victoras Iacob... nu inteleg cum a putut sa dea asa... avea 2 variante clare..... SUT ( nu imitatie ca a lui...) sau pasa la Surdu ! A vrut sa inscrie el contra celor de la Arsenal ..asta e CLAR !

tarzanboy04.10.2007 18:04

sa plece Becali, si putem vorbi de sperante,la Steaua,,,pana atunci totul e a zadar

dmb05.10.2007 04:18
@dmb

Cã de nu îl remarca van Persie cu siguranțã Pedrazzini îl ținea pe bancã în retur... Îți dai seama ce spui?

Tu crezi ca daca esti moderator ai adevarul absolut?

Steaua nu are in Dica un 10 !!!!! Are ifose ca vezi Doamne ce jucatorul lui peste este Dica. Cum da el Dica gol cind trebuie! Aiurea! Stam slab peste tot unde jucam pentru ca printre altele nici Dica nu-i CAPUL care sa faca jocul.De fapt nu face nimeni jocul la Steaua; se arunca o minge inainte ...si om vedea ce iese!

lew05.10.2007 09:57

Steaua a jucat mai bine decat cu slavia....dar englezii dupa gol nu au mai fortat.

Parerea mea ca nu am fi putut bate Arsenalul decat daca am fi dat gol in ultimele 3 min.(la sor 0-0)

A fost din pacate diferenta de valoare la toate capitolele exceptand portar.

Pe termen scurt nu avem solutii ,de loc 1 sau 2 in C.L.,adica mai precis,din pacate nu avem fata.

Dar cu aceasta echipa , mobilizata pentru joc putem castiga campionatul, am putea fi "chiori in tara

orbilor "local (pentru ca nici concurenta nu a aratat mai nimic)

Politica de transferuri trebuie facuta pe baza unui buget clar ,anul acesta am cumparat mai mult decat am dat, dar din pacate fiecare transfer facut (Elton, Thereau,Bostina,Paraschiv) a adus un minus in echipa.

Mai precis vreau sa spun ca echipa de acu 2 ani cu Zapata in poarta ar fi jucat de la egal la egal cu

Arsenal.

Scorul de 0-1 ,din pacate, a fost corect,( oricum englezii mai marcasera un gol perfect valabil la

greseala lui Zapata).

Jocul echipei a aratat ca indiferent de antrenor, Steaua, mobilizata joaca mai bine dar oricum sub

nivelul C.L.

«1567»