FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

STEAUA - Arsenal Londra 0 - 1 (0 - 0)

«14567»
Cristocea_02.10.2007 18:48

Vai ce pesimiti sunteti. Hai ca nu luam mai mult de doua goluri.

kingstonian stelist02.10.2007 18:58

forzateaua

Poate, poate !

Steluta nu ne-a lasat pe noi suporterii ei adevarati NICIODATA prada deznadejdiei!

forzateaua

weeezer02.10.2007 19:41

INCREDIBIL CE COMENTATORI INFECTI!!!

Poate ar trebui totusi sa il vedem pe Iacob sau pe Zaharia in partea a doua a meciului. Nu prea avem sanse la centrari cu piticaniile noastre, in fata unor Toure si Senderos...

Catalyn0702.10.2007 19:43

mi-a placut Baciu cum a jucat in prima repriza.... si emeghara

rosu-albastru102.10.2007 19:47

cei mai retardati comentatri .... foarte bun jocul cu 5 atacanti ....oricum .... sper .... a 2-a rep... go to TV .... Doua culori ce le ador :X fular-campioniifularsteaua2

Katau02.10.2007 19:55

aparare buna dar sa vdm cat mai rezista,atac 0 ,ce`i mai pupa`n fund pe englezi comentatorii astia tembeli,Baciu si zapata 10,macar sa se terne 0-0.

T1k3n02.10.2007 20:36

gata

e cam clar rezultatul...... dak nu il amendeaza pe Iacob imi rup un deget

Grenada02.10.2007 20:58

pacat mare pacat...chiar imi pare rau..asta e...macar sa facem egaluri in toate meciurile sa ajungem macar in UEFA ...

dar mergem la anul direct in grupe:) ca o echipa adevarata!forza Steaua!

dax4702.10.2007 21:00

Iacob.. du-te.. du-te.. du-te-n p**** ma-tii de retard ! Esti zero in fotbal ! Du-te la agricultura, ca la altceva nu esti bun. Macar acolo sperii ciorile, cu prostia ta. Ce cauta nulitatea asta inca la Steaua ?

Bravo Zapata ! Esti mare ! Fara tine eram mancati. Badea ne-a privat de 2 goluri, ca nu stie omul sa nu stea in offside. Dar cea mai mare ocazie a avut retardul asta de Iacob.

Nici daca pierdeam cu 5-0 nu mi-ar fi parut atat de rau ca acum, cu acest 1-0.

Tare sunt curios daca facem macar un punct in Liga anul asta. Macar unul..

weeezer02.10.2007 21:01

Asta e. S-a incheiat si acest meci. Poate e mai bine asa. Poate trebuie sa invatam, sa ne obisnuim sa nu ne multumim cu un egal scos la mica ciupeala. Chiar daca Arsenal nu a fost chiar echipa minunata pe care o asteptam, diferenta fata de noi a fost certa. 3 puncte scoase cu truda de britanici, o infrangere dupa un joc slab al alor nostri, cel putin la mijlocul terenului. Aici a fost cheia partidei. Iar adevarul crud este ca nu prea avem jucatori de valoare in echipa. Iar asta s-a mai zis aici pe forum. Surdu, Neaga, Nicolita pot face fata campionatului intern, insa in Europa - nici o sansa. E clar ca ne trebuie o minte limpede la mijloc (oare cat o mai sta si Dica??). Si iar ma gandesc ce usor am putut sa-l pierdem pe Elton. Si mijlocasi de banda rapizi, si care sa stie sa intoarca un adversar, sa stie sa patrunda, sa dribleze.

Ca de obicei in ultima vreme, de la mijloc in sus, nici un remarcat. Afara de Dica. Dar daca n-are cu cine...

paul-steaua-4ever02.10.2007 21:01

un meci frumos dar cu un sfarsit tragic spun eu.dar dupa atatea certuri si atatea probleme ce au fost in club eu spun ca este un scor bun avand in vedere statutul echipei adverse sa fim seriosi este vorba despre Arsenal.parerea mea ar fi ca Becali sa o lase mai moale cu pronosticurile si sa se gandeasca mai bine ce vrea sa faca cu echipa asta pentru ca Steaua nu are nevoie de scandaluri si de alte probleme provocate de domnul Becali.imi cer scuze ca majoritatea postului este offtopic. fularsteau2 fular-campionii

predatorpulse702.10.2007 21:03

Diferenta intre ei si noi a fost colosala,dar este un progres evident fata de meciurile de anul trecut de acasa,am vazut f multa vointa la baieti chiar daca nu prea a fost putinta. Am avut 2 ocazii mari de tot,cea a lui Iacob si faza lui Dica de la mijlocul terenului(mama daca nu era kolo toure acolo ce gol frumos era) iar arsenal au avut vreo 3-4 faze de poarta. In CL daca vrei sa existi din 2 faze trebuie sa dai 2 goluri. Lucrurile care m-au enervat azi a fost indolenta lui Iacob,lipsa de forma a lui Neaga si faptul ca Badea avea 2 viteze in minus fata de restul.

Chiar daca am pierdut mi-a placut atitudinea pe care trebuie sa o repetam si in campionat,mi-a placut apararea(bravo eme si Baciu mai ales),faptul ca am alergat mai mult si ca am vazut cativa jucatori care ar trebui sa fie titulari indiscutabili.

Asta este,asta e diferenta intre ei si noi. Indiferent de unde am vazut meciul,sunt convins ca multi dintre voi stiu ca golul statea in aer si eu cred ca daca Iacob dadea gol se termina 1-1.

Ei aveau mai toti jucatorii tehnici noi am avut vreo 3-4,trebuie investiti mai multi bani si mai ales investiti cu cap.

Oricum tot respectul pentru Massimo pentru ca Steaua a jucat astazi mult peste ce am vazut in ultima vreme,chiar daca mai sunt lacune. Si sa nu veniti cu prostii d-alea ca Arsenal e echipa slaba,pentru ca la 0-1 se jucau cu noi,Steaua cazuse psihic si m-a dezamagit faptul ca nu am presat ultimele cinci minute.

Cred ca e singura infrangere a Stelei de anul asta pe care o apreciez oarecum,daca se poate spune asa. Ma repet,trebuie sa jucam cu acelasi curaj si in campionat,si acasa si in deplasare.

Din pacate,cred ca s-a terminat cu Europa pentru noi doar daca se intampla situatia miraculoasa in care slavia vine in Ghencea cu doar 3 puncte si ii batem.

Am o intrebare: la egalitate de puncte cu slavia conteaza meciurile directe,nu?

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

weeezer02.10.2007 21:05
Iacob.. du-te.. du-te.. du-te-n p**** ma-tii de retard ! Esti zero in fotbal ! Du-te la agricultura, ca la altceva nu esti bun. Macar acolo sperii ciorile, cu prostia ta. Ce cauta nulitatea asta inca la Steaua ?

Gata? Ai terminat? Da-i drumu'-n alta parte. Ce cauta nulitatea asta pe forum??? Cine esti ma tu sa-l faci albie de porci pe Iacob? Cumva unul din aia care ii dadeau M**E lui Cristea acum 2 ani? Oare acelasi care il injura pe Dica de mama cu cateva sezoane in urma, iar acum ti-ai dat seama cine a fost de fapt retardul, si-ti vine sa-i zici "saru'mana" pentru cate a facut omul asta pentru. Steaua? Esti penibil. Decat sa intri pe forum si sa injuri, du-te mai bine la balamuc. Macar acolo nu te baga nici dracu'n seama, ca sunteti toti o apa si-un pamant. RUSINE sa-ti fie!

elmagnifico02.10.2007 21:05

eu personal sunt multumit ...atat au putut !! s-a vazut clar ca aceasta echipa nu poate mai mult ...au avut curaj ,au demonstrat ca se poate ..stau si ma intreb, ce ar fi iesit daca aveam toti jucatorii de baza apti pentru acest joc!? pacat ...se putea mai mult..

la faza aceia a luui Iacob ..pot sa pun pariu ,ca daca era Thereau IN locul lui ar fi inscris

dar e tardiv sa vb de Thereau...macar Badea ,si tot cred ca ar fi inscris..mare pacat!!

succese mari.

dax4702.10.2007 21:14

Bai weezer, ia zi-mi tu ma ce a facut nulitatea de Iacob pentru Steaua, ca sunt chiar curios. Poate imi amintesti tu, ca te vad asa de expert. Stai draq in rahova acolo si gura mica. Te inteleg ca tu poti sa accepti orice prost adus la Steaua, dar eu nu pot sa inghit toate nulitatile astea. Si pe nulitatea aia de carlitos l-am contestat de la inceput. Si desi mi-au sarit toti in cap, la sfarsit mi-au dat dreptate si si-au bagat cozile intre picioare.

Daca poarta tricoul Stelei asta nu inseamna ca e si bun. Ci doar ca a avut bafta in viatza, atata tot. Iacob n-are ce cauta la Steaua. Punct ! Nu stie absolut nimic cu mingea aia. Varza ! Zero ! Nada ! Ca si tine.. Ciao !

Dagoth02.10.2007 21:18

Meciul a fost o surprizã plãcutã, chiar nu mã așteptam sã joace Steaua așa bine. A dovedit cã se poate, și, zic eu, a fost mai mult ghinion cã s-a terminat cu victorie pentru Arsenal. Dacã Iacob ar fi înscris singur cu Almunia, meciul ar fi avut probabil altã soartã... Dacã joacã la fel de bine cu Sevilla, nu m-aș mira sã plece mãcar cu un punct de acolo, cu condiția ca atacanții sã rateze mai puțin.

dax4702.10.2007 21:28

Meciul a fost o surpriza, clar. NU ma asteptam sa joace chiar asa. N-a fost cine stie ce, dar a fost peste meciurile din campionat. Pacat ca a jucat Badea in locul lui Zaharia. Ca sa nu mai zic de iacobita, care nu are ce cauta in echipa. Nimic nu stie.

Baciu zic ca a jucat bine. Pacat ca emegara nu si-a facut treaba la golul primit. Restul au jucat binisor, iar Dica s-a vazut mai mult in aparare decat in atac.

Am mai pierdut un meci, o sansa, un palmares. Sa vedem ce urmeaza.

weeezer02.10.2007 21:29

@dax47

Doar a dat niste goluri, atat... 21 mai exact.

Nu stie nimic cu mingea aia? Hai sa-njuri atunci juma de echipa, ca esti tu dax din Constanta si esti cel mai tare si ai dreptul sa injuri. Ca probabil asta e mediul in care ai fost crescut. Injura. Cu suporteri ca tine, ne meritam soarta, condusi de un cioban...

Recoba02.10.2007 21:34

aud pe toata lumea moama ce meci bun a facut Steaua ..ce meci bun ? ca au alergat...acum am ajuns sa i apreciem ca alearga mult...si ca se apara cu 11 oameni in jumatatea proprie intr un meci acasa...indiferent ca e Arsenal....am ajuns sa stam sa asteptam un 0-0 eroic...Arsenal ne a surclasat la toate capitolele...Baciu si rada au jucat bine ...si zapata..restul..poate de acum nu le mai zicem mercenari..ci o adunatura de salahori prea bine platiti...pentru banii ce i castiga ar trebui sa alerge de 2 ori mai mult...

dax4702.10.2007 21:39
@dax47

Doar a dat niste goluri, atat... 21 mai exact. Nu stie nimic cu mingea aia? ..

Ce mah ? 21 ? Auzi , tu cata vodka ai baut ? Pai daca eram crescut de anturajul tau l-as fi crezut pe Iacob vreun mare jucator de fotbal, cand adevarul e total invers. Pai Baciu e Roberto Carlos pe langa iacobita. Ii da clasa. Sper sa-l dea si pe asta la Dinamo, poate asa avem si noi sanse la titlu. Cum mai e vremea pe la tine ? Stai cumva in soare ? Si mai bine cu din astia ca mine care nu accepta batjocura asta a machedonului decat cu pupincuristi ca tine. Parerea mea !

weeezer02.10.2007 21:41

Hai ca vad ca te uiti la fotbal de ieri-alaltaieri. Probabil ca pana in vara asta nici n-ai auzit de Iacob.

Documenteaza-te si discutam. In rest, la mai mare cu mistoul ieftin de Constanta.

dax4702.10.2007 21:44
aud pe toata lumea moama ce meci bun a facut Steaua ..ce meci bun ? ca au alergat...acum am ajuns sa i apreciem ca alearga mult...si ca se apara cu 11 oameni in jumatatea proprie intr un meci acasa...

Fata de ce joaca in campionat, si luand in considerare si adversarul, a fost un meci bun. Arsenal putea sa ne bata rau de tot. Ne sunt superiori la toate capitolele si asta s-a vazut, desi ei n-au fortat absolut deloc. Mi s-a parut ca totusi au respectat Steaua, poate si din cauza asta scorul a fost asa de strans. Am avut si noroc, ce-i drept.

Inc-o infrangere pe raboj, dar decat 3-0 si 4-1 asta a fost la limita 1-0, dar parca mai dureroasa. Dureroasa pentru ca ar fi putut fi o victorie, nesperata, dar o victorie de poveste.

Poate altadata, intr-o alta viata, cu un alt patron, cu jucatori mai buni.

**alex**03.10.2007 05:27

Cred ca a fost unul dintre cele mai frumoase meciuri pe care le-am pierdut. Am rezistat aproape 80 de minute in fata celei mai in forma echipe din Europa. Au fost ocazii mari de ambele parti, dar ne-am aparat bine cu un Zapata si o aparare de nota 10. Unele faze precum interventiile lui Baciu la Adebayor, fentele lui P.Marin in fata lui Hleb si dubla deposedare a lui Nicolita si Emeghara tot la Adebayor nu vor fi uitate asa usor. Nu vom uita asa usor nici uriasa ocazie a lui Iacob care s-a pierdut cu firea.. putea sa mai avanseze sau sa-i paseze lui Surdu.

Fata de anul trecut am aratat ca daca vrei si joci cu daruire si motivare, poti rezista si in fata celor mai bune echipe din lume, iar daca ii aveam pe Plesan si Lovin apti cred ca puteam scoate un egal.

Forza Steaua !

JDERUL03.10.2007 05:49

Un meci bun pe parcursul caruia baietii s-au daruit si,cred eu,au dat cam tot ce au putut.Puteam sa scoatem un egal sau chiar o victorie?Poate.Cu putin noroc se putea.Valoric insa,nu.In plan tactic,Arsenal ne-a dominat la toate capitolele.As remarca jocul bun al apararii in frunte cu Baciu si Zapata.De asemeni travaliul lui Banel si...cam atat.

Felicitari baietilor pentru efortul depus.Au luptat aseara si merita felicitati.Am pierdut,dar aceasta este valoarea noastra la acest moment.

golya103.10.2007 05:55

Salut.Eu cred ca suntem pe un drum bun.Atat stie Steaua in momentul de fata.Il felicit pe toti jucatori ca au luptat si sa vazut ca au vrut.In viitorul Stelei sper sa se inceteze certurile bossul sa se vada de politica lui si sa lase pe baieti sa joace.Fara certuri,jigniri etc.FORTA Steaua si sper ca vor veni si vremuri mai bune si vom avea si jucatori care mai si marcheaza.(FARA SUPARARE PAREREA MEA ESTE CA NU AVEM OM DE GOL)HAI Steaua HAI Steaua.

«14567»