FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0

«1234569»
AdrianUltras2516.09.2007 20:28

guevara

Nicolita a jucat chiar bine avand in vedere meciurile care le-a facut pana acum

a fost in orice caz unul dintre cei mai buni jucatori Stelisti de pe teren

alaturi de Lovin

care a cam tinut de unul singur tot mijlocul

filotas

ov Petre e 0 la tehnica si 0 la plasament

Lovin e mai bun ca el

cel putin a fost in meciul de azi

mult mai bun!

nu Stancu

surdu!

cred ca despre Surdu vorbesti

Guevara16.09.2007 20:28
pai dupa tine nota 1 din 5 inseamna ca are tehnica?? are mai multa ca Lovin...

Stancu il stiu de la Cluj, nu e total 0

frate poate Surdu, nu am auzit de vreun jucator acum la Steaua, Stancu

:biggrin: :biggrin: :biggrin:

DelPiero1016.09.2007 20:29

Steaua a jucat foarte slab...e ca si cum ai spune ca apa fierbe la 100 de grade Celsius!Adica este o obisnuinta...

Filotas16.09.2007 20:29
pai dupa tine nota 1 din 5 inseamna ca are tehnica?? are mai multa ca Lovin...

Stancu il stiu de la Cluj, nu e total 0

scuze bineinteles Surdu nu Stancu

kilygonzalez16.09.2007 20:30

sunt destui jucatori care joaca slab. Eu, chiar daca s-ar putea sa fiu contrazis, nu-l pot suferi pe Nicolita. Nu inteleg de ce e titular meci de meci oricat de slab ar juca. Nu are pic de rafinament tehnic!!! Pai numai pe munca si alergare nu ar trebui sa fie de ajuns pentru Steaua. Nu are nimeni curajul sa-l scoata din echipa. Ar trebui incercat si Badoi!!! Apoi eu cred ca avem mari probleme ofensive si pe stanga, pentru ca au disparut jucatorii de picior stang!!! Toti intra spre centru si se aduce jocul spre catastrofa de pe dreapta

cosmin_20222216.09.2007 20:30

Nu stiu ce ati vazut voi la Ov Petre si Lovin, baietii sunt mijlocasi la inchidere ,ei sunt acolo pentru a distruge atacu adversarului si nu sa construiasca in atac.Ei si-au facut f bine treaba ,in schimb Nicolita e paralel cu fotbalu, si nu de acuma ,cam de la Betis incoace.Golansky cel mai bun jucator dupa Zapata.SA speram ca reintra Badea cu Cristocea si se va schimba ceva in atac,da sa nu uitam ca mai este si plesan care lipseste enorm acuma,iar Neaga saracu nush ce e cu el....

Guevara16.09.2007 20:30
guevara

Nicolita a jucat chiar bine avand in vedere meciurile care le-a facut pana acum

a fost in orice caz unul dintre cei mai buni jucatori Stelisti de pe teren

alaturi de Lovin

care a cam tinut de unul singur tot mijlocul

nu

nu sunt de acord cu tine, Nicolita a fost penibil, nu cred ca dat vreo centrare, a avut golul in bocanc si a facut pe el in pantaloni de frica, a incercat o foarfeca si s-a umplut de penibil cam atat a facut Nicolita azi

Raul198816.09.2007 20:31

@Filotas

cine ii Stancu asta

il confundati cu Surdu

Guevara16.09.2007 20:32
Nu stiu ce ati vazut voi la Ov Petre si Lovin, baietii sunt mijlocasi la inchidere ,ei sunt acolo pentru a distruge atacu adversarului si nu sa construiasca in atac.Ei si-au facut f bine treaba ,in schimb Nicolita e paralel cu fotbalu, si nu de acuma ,cam de la Betis incoace.Golansky cel mai bun jucator dupa Zapata.SA speram ca reintra Badea cu Cristocea si se va schimba ceva in atac,da sa nu uitam ca mai este si plesan care lipseste enorm acuma,iar Neaga saracu nush ce e cu el....

lasa ca se pricepe steauatoronto mai bine, el stie, il fluiera spectatorii pe Ov Petre ca e el mare cunoscator de fotbal si isi da el cu parerea cine e deceptie

Filotas16.09.2007 20:32
@Filotas

cine ii Stancu asta

il confundati cu Surdu

am rectificat deja mai sus, asa este , Surdu, nu Stancu

AdrianUltras2516.09.2007 20:34

guevara

fata de alte meciuri a jucat chiar bine Banel azi

din pacate el e un jucator fizic, instinctual

nu prea gandeste

daca mai si gandea era un jucator mare!

Guevara16.09.2007 20:35
guevara

fata de alte meciuri a jucat chiar bine Banel azi

din pacate el e un jucator fizic, instinctual

nu prea gandeste

daca mai si gandea era un jucator mare!

spune-mi si mie o singura realizare a lui in afara de:

1. ratat dintr-o pozitie clara pentru ca nu a stiut sa se aseze la sut

2. o simulare ridicola

3. o foarfeca ratata in stil de amator

4. nicio centrare din actiune

AdrianUltras2516.09.2007 20:36

"Ma gandeam la o alta formula de start, fara Zaharia si Golanski. Cu Badoi si Iacob de la inceput. Pe Zaharia nu are rost sa-l critic, dar nu a fost formula buna. Lui Hagi nu i-a fost frica, asa a gandit el meciul", a opiniat Gigi Becali.

Gigel se baga din nou

din prima fraza e clar ca ciobanul nu are habar de fotbal

Golanski a fost printre cei mai buni de pe teren!

GUEVARA

macar astazi a reusit sa isi depaseasca de mai multe ori adversarul direct

asa cum o facea pe vremuri

si si-a facut si niste ocazii

ca se complica in loc sa joace simplu

asta nu e vina lui

am mai zis ca nu prea gandeste

dr.adrian916.09.2007 20:36

Banel Lovin si zapata au fost cei mai buni azi

degeaba sunteti voi antrenori de clasa ne trebuie un mijlocas ofensiv nu 2 defensivi care distrug numai jocul adversarului.

habaer nu aveti de fotbal

AdrianUltras2516.09.2007 20:39

dr Adrian 9

cica in acest 4-2-3-1 Dica e mijlocasul ofensiv care trebuie sa dea pase de gol

pb e ca el nu prea joaca

la cat de greu se misca ar trebui folosit varf impins

ca doar are joc bun de cap

e mare-are 183 cm inaltime

si stie si sa finalizeze

ca mijlocas ofensiv e prea lent!

pacat ca a plecat Elton!

alexmk1716.09.2007 20:39

BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Tocmai l-am auzit pe dobitocul analfabetilor la fanatik si a spus ca nu-l mai vrea pe Golanski pentru ca DRIBLEAZA! A zis ca mai face un dribling, doua si ca nu de asta e nevoie la Steaua!

PINGGGGGGGG! Elton??? Bostina???? Nu cumva astia driblau???? Si nu cumva a scapat nemernicul de ei?????

NU SE POATE CE ARE ASTA IN CAP! NOI NU AVEM DRIBLEURI! NU MAI AVEM PE NIMENI LA Steaua CARE STIE CU MINGEA SI ASTA PENTRU CA ASTA NU VREA ASTFEL DE JUCATORI!

BAI OAMENI BUNI, STELISTI ADEVARATI, ESTE INCREDIBIL! CUM DRIBLEAZA UNUL CUM NU MAI E BUN!

NU SE POATE, CE FACE NEMERNICUL ASTA DE ANALFABET! A DISTRUS UN SPIRIT, UN RENUME! ACUM AM AJUNS "LENTISTII", NU VITEZISTII!

SI A MAI SPUS CA Ov. Petre A FOST UNUL DINTRE CEI MAI BUNI DE PE TEREN! OARE SUNT TAMPIT EU SI L-AM VAZUT PE Ov. Petre CATASTROFAL, SAU POATE SI VOI!????

NU SE MAI POATE! JUCAM DIN CE IN CE MAI INCET SI INTARIM JAVRELE CU JUCATORI CARE DRIBLEAZA SI SCOT OAMENI DIN JOC!

NU MAI SUPORT ASTA SI TREBUIE O CRIZA ADANCA PENTRU A SCAPA DE NEMERNICUL ASTA!

DESPRE SLAVIA, SPER SA NU LUAM GOL, PENTRU CA DE DAT, DOAR Goian SI Dica DIN LOVITURI LIBERE!

NU MAI SUPORT CE A FACUT ASTA AICI! PAI, PANA SI Belodedici DRIBLA! Hagi, Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, Majearu, Balint, Piturca, Lacatus, Boloni,ETC! ASTIA ERAU VITEZISTII SI MI SE PARE CA MAI TOTI STIAU CU MINGEA!

NU SE POATE CE FACE NEMERNICUL ASTA LA Steaua! O SA AJUNGEM SA JUCAM CA "U" Cluj, UTA SAU Craiova! ZERO!ZERO!ZERO!

IL ASTEPTAM PE Badea, CARE MAI STIE CU MINGEA SI SA-L VANDA PE Dica IN IARNA!

SA SPERAM CA VOM JUCA UN PIC MAI LENT CU SLAVIA!

Steaua Bucuresti: EX-VITEZISTII, ACTUALI SLOW-MOTIONS!

Guevara16.09.2007 20:40

Gigi asta e din ce in ce mai prost

cica il da afara pe Zaharia, si Neaga n-o sa mai joace ca el il prefera pe Badea

asta a inmagazinat prostie cat pentru 5 oameni normali

cosmin_20222216.09.2007 20:41
ov Petre slab,foarte slab,extrem de slab!!!!

nu jucam nimic

asta e

bine ca nu am luat bataie

desi am pierdut 2 puncte

sa speram ca o sa fie bine

ce altceva mai e de zis?

De ce a fost Ov Petre asa de slab,foarte slab,extrem de slab ? Nu sunt un fan ov Petre,chiar dimpotriva,dar el si-a facut meseria f bine, a castigat impreuna cu Lovin multe mingi la mijloc,asta e treaba lui,sa distruga atacu adversarului, nu sa dea goluri si sa faca spectacol.Parca am jucat in deplasare,cu tot respectu pentru Hagi,asta e o formula de star pentru un meci greu in deplasare,dar nu acasa.

G3sTaPo16.09.2007 20:41

bagatzi ma poze cu coregrafie peluzei sud.. ca a fost tare..am inteles pacat ca am fost acolo si n-am vazut..

Jony_stelist16.09.2007 20:44

Bai si nu i-a lasat pe rapidisti in plus :)))), doamne cat am putut sa rad de un caine de la gbs, oricum au venit gaborii repede cu scuturile lor :|, dupa aia cu pietrele :)))) ce fugeau fricosii de ele :|, oricum a me-am prezentat bine la meci din puct de vedere sonor, da macar sa va dati si voi sufletul putin si sa fi ridicat macar fularele alea, ca dupa mine nimeni nimic, ma intorceam cu fata la voi si mancati seminte.

Am si eu o intrebare, ce era scris pe benarul ala care a venit zmarandescu si l-a rupt, ca era fix in fata mea si nu am putut citi

Ce prosti la lujerului :))), daomne am facut colectie de fulare visinii, care vrea???

SeCsy16.09.2007 20:44

el cauta scuze pentru kktu ala de Hagi sal scoata cumva... Hagi ii marea problema la Steaua .. dk el ar pleca .. ar fi alta Steaua ... sa vina Oli inapoi .. sa vedetzi cum din nou va fi cea mai buna si iubita echipa din Romania :X .. Hagi ii praf .. el o fost ca jucator "rege" .. ca antrenor ii femeie de servici ..

Raul198816.09.2007 20:45

Hai sa nu mai facem mare tam tam

nu am jucat rau astazi,ne a lipsit un pic norocu

sa vedem ce treaba facem cu Slavia Prag

sper sa castigam acolo

cosmin_20222216.09.2007 20:45
BAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!

Tocmai l-am auzit pe dobitocul analfabetilor la fanatik si a spus ca nu-l mai vrea pe Golanski pentru ca DRIBLEAZA! A zis ca mai face un dribling, doua si ca nu de asta e nevoie la Steaua!

PINGGGGGGGG! Elton??? Bostina???? Nu cumva astia driblau???? Si nu cumva a scapat nemernicul de ei?????

NU SE POATE CE ARE ASTA IN CAP! NOI NU AVEM DRIBLEURI! NU MAI AVEM PE NIMENI LA Steaua CARE STIE CU MINGEA SI ASTA PENTRU CA ASTA NU VREA ASTFEL DE JUCATORI!

BAI OAMENI BUNI, STELISTI ADEVARATI, ESTE INCREDIBIL! CUM DRIBLEAZA UNUL CUM NU MAI E BUN!

NU SE POATE, CE FACE NEMERNICUL ASTA DE ANALFABET! A DISTRUS UN SPIRIT, UN RENUME! ACUM AM AJUNS "LENTISTII", NU VITEZISTII!

SI A MAI SPUS CA Ov. Petre A FOST UNUL DINTRE CEI MAI BUNI DE PE TEREN! OARE SUNT TAMPIT EU SI L-AM VAZUT PE Ov. Petre CATASTROFAL, SAU POATE SI VOI!????

NU SE MAI POATE! JUCAM DIN CE IN CE MAI INCET SI INTARIM JAVRELE CU JUCATORI CARE DRIBLEAZA SI SCOT OAMENI DIN JOC!

NU MAI SUPORT ASTA SI TREBUIE O CRIZA ADANCA PENTRU A SCAPA DE NEMERNICUL ASTA!

DESPRE SLAVIA, SPER SA NU LUAM GOL, PENTRU CA DE DAT, DOAR Goian SI Dica DIN LOVITURI LIBERE!

NU MAI SUPORT CE A FACUT ASTA AICI! PAI, PANA SI Belodedici DRIBLA! Hagi, Ilie Dumitrescu, Dan Petrescu, Majearu, Balint, Piturca, Lacatus, Boloni,ETC! ASTIA ERAU VITEZISTII SI MI SE PARE CA MAI TOTI STIAU CU MINGEA!

NU SE POATE CE FACE NEMERNICUL ASTA LA Steaua! O SA AJUNGEM SA JUCAM CA "U" Cluj, UTA SAU Craiova! ZERO!ZERO!ZERO!

IL ASTEPTAM PE Badea, CARE MAI STIE CU MINGEA SI SA-L VANDA PE Dica IN IARNA!

SA SPERAM CA VOM JUCA UN PIC MAI LENT CU SLAVIA!

Steaua Bucuresti: EX-VITEZISTII, ACTUALI SLOW-MOTIONS!

raspunsul este super extrem de simplu... Cine ia adus pe Thereau, Elton ??? si avea si mari sperante cu ei, si pe Golansky cine l-a descoperit? si afirma pe la TV ca este un jucator fantastic ? Meme-u fratilor, Gigi e un bolovan,intareste adversara si arunca valorile din Ghencea.Cand o sa faca el super echipa cu Nicolita si Ochirosii care acuma isi formeaza mentalitatea de invingator o sa avem nave spatiale in fata portii.

AdrianUltras2516.09.2007 20:46

raul1988

am facut egal acasa

aia inseamna 2 puncte pierdute

cristian01416.09.2007 20:46

Nu-i nimic..Petre merge ceas, Golanski e de vina..

Bine asa Gica,..Neaga mijlocas de banda..

«1234569»