The end. 0-0, cum nu se putea mai bine pentru .. altii. Totusi parca Rapidului ii convine mai mult rezultatul, fiind un punct in deplasare.
Desi meciul in sine a fost departe de isteriile giulestene cu zeci de goluri si alte aberatii, au avut totusi mai multe ocazii decat Steaua si daca nu era Zapata ...
Cat despre jocul Stelei, a pendulat la limita mediocritatii.
Lovin ne ameteste pe toti cu tentativele lui de sut, Ov. Petre stie sa deposedeze si cam atat. Banel ... e Banel. Dica a fost sters, incepe sa se vada uzura jocurilor din 3 in 3 zile. Restul in aceeasi nota. Minus pentru Golanski la cateva faze. Goian, Rada si Petre Marin au fost in general OK, fara sa se distinga in mod deosebit. Un BRAVO ! mare de tot pentru Zapata.
In atac, ce mi-e Zaharia, ce mi-e Iacob, ca au facut acelasi lucru, adica s-au agitat un pic, s-au batut cu fundasii adversi si cam atat. Restul nu prea merita sa scrii despre ei.
As fi curios sa stiu, totusi :
- pentru ce l-am adus pe Surdu ? Nu e cu absolut nimic mai breaz decat Neaga. Bani aruncati pe fereastra, in conditiile in care noua ne trebuie mai mult mijlocas central care sa stie ce-i aia pasa si dribling, macar din cand in cand.
- de ce i-am mai luat pe Badoi, Emegara, etc ? Ca sa arate frumos banca de rezerve ?
- daca jucatorii astia exerseaza la antrenamente si sutul de la distanta ;
- cam cand are Hagi de gand sa ne lase. Cu toata calificarea in Sampions Lig, inceputul de sezon e slabut. Si asta in conditiile in care Regelui i s-au adus cei mai multi jucatori (14 !!!) pentru care s-au platit sume mari pentru nivelul Romaniei, vreo 10 milioane de euro in total. Pai cred ca nu s-a cheltuit atata nici pe vremea lui Zenga + Protasov + Olaroiu la un loc !!
Imi pare sincer rau, am vrut sa cred in antrenorul Hagi, dar nu merge, pur si simplu ! Si greul de-abia acum incepe.