FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0

«12349»
Ovidiu_IASHI_Steaua16.09.2007 19:33

PATETIC PATETIC PATETIC....mi-au stricat toata ziua!!! DIN NOU!!! Steaua NU JOACA NIMIC!!! UNDE ESTE Steaua?!? Unde este aceea echipa pentru care ma agit si traiesc...acea magie care imi incanta privirile meci de meci...acel spirit de invingatori....UNDE ESTE Steaua????????????

rosualbastru16.09.2007 19:35

Clasament

Loc Echipa PCT. J V E I GM GP +/-

1 CFR Cluj 17 7 5 2 0 12 5 7

2 Rapid 15 7 4 3 0 13 7 6

3 FC Vaslui 14 7 4 2 1 14 8 6

4 Urziceni 14 7 4 2 1 13 8 5

5 Poli Timisoara 14 7 4 2 1 15 12 3

6 Gloria Bistrita 12 7 3 3 1 10 9 1

7 Steaua 11 6 3 2 1 4 2 2

8 Dinamo 10 6 3 1 2 11 7 4

9 Pandurii 10 6 3 1 2 9 6 3

10 Ceahlaul 9 7 3 0 4 9 10 -1

11 Otelul Galati 9 7 3 0 4 10 12 -2

12 UTA Arad 8 7 2 2 3 9 10 -1

13 Poli Iasi 7 7 2 1 4 9 12 -3

14 Mioveni 5 7 1 2 4 6 10 -4

15 Farul 4 6 1 1 4 3 9 -6

16 Gloria Buzau 4 7 1 1 5 3 14 -11

17 U Cluj 3 7 0 3 4 9 13 -4

18 U. Craiova 3 7 1 0 6 6 11 -5

urat clasament! si chia

leynad7216.09.2007 19:35

Ce meci de rahat, ce echipa de rahat avem !

E jale mare, antifotbal scrie pe noi...

Nu pot sa nu remarc iarasi mediocritatea lui Dica, nu pare a avea nicio treaba cu sportul asta...

Nici fizic de fotbalist nu are, nu e in stare sa alerge, e de tot rasul !

La fel si O.Petre, Lovin care nu au ce cauta nici pe banca de rezerva.

Incep sa cred ca nici Hagi nu prea are treaba cu antrenoratul, poate ma insel, dar nu prea cred...

Nimic de comentat, patetic...

Piece of Mind16.09.2007 19:35

Hagi, pleaca din Ghencea! Ne-am saturat de incompetenta ta! ESTI ZERO BARAT in materie de antrenorat! Gata cu experimentele si diletantismul la Steaua!

cRiss4Steaua16.09.2007 19:37

meci foarte prost ...

Steaua nu a jucat nimic.

1. sa faci rezultat de egalitate acasa ?

2. sa ai aja putine ocazii de poarta ?

3. sa pierzi aja de ujor mingile ?

4. sa dai aja pase gresite ?

5. sa ratezi aja ?

etc ..

Doamne ce meci prost .. ma mir cum nu am pierdut .. totusi .. si noi am avut ceva ocazii ..

noroc cu Zapata care ne`a salvat de la cateva goluri ca facute

Galeria .. galerie ... in a 2a repriza nu mi sa parut ca a cantat la fel ca in prima repriza ( cum a cantat si in prima .... )

Forza Steaua ........

trebuie facut neaparat ceva .. NEAPARAT .. aja nu se mai poate .. nici 2 puncte nu vom lua in Liga ..

MARELE Jiji care face o echipa de vitezisti .. du'te si lasa'ne cu fotbalu tau.

imi pare rau ca trebuie sa zic ...

afara cu Hagi .. ne trebuie un antrenor bun !

rosualbastru16.09.2007 19:38

Clasament

Loc Echipa PCT. J V E I GM GP +/-

1 CFR Cluj 17 7 5 2 0 12 5 7

2 Rapid 15 7 4 3 0 13 7 6

3 FC Vaslui 14 7 4 2 1 14 8 6

4 Urziceni 14 7 4 2 1 13 8 5

5 Poli Timisoara 14 7 4 2 1 15 12 3

6 Gloria Bistrita 12 7 3 3 1 10 9 1

7 Steaua 11 6 3 2 1 4 2 2

8 Dinamo 10 6 3 1 2 11 7 4

9 Pandurii 10 6 3 1 2 9 6 3

10 Ceahlaul 9 7 3 0 4 9 10 -1

11 Otelul Galati 9 7 3 0 4 10 12 -2

12 UTA Arad 8 7 2 2 3 9 10 -1

13 Poli Iasi 7 7 2 1 4 9 12 -3

14 Mioveni 5 7 1 2 4 6 10 -4

15 Farul 4 6 1 1 4 3 9 -6

16 Gloria Buzau 4 7 1 1 5 3 14 -11

17 U Cluj 3 7 0 3 4 9 13 -4

18 U. Craiova 3 7 1 0 6 6 11 -5

urat clasament! chiar si cu cele 3 puncte teoretice, suntem la 3 pct. de Cluj

nu jucam eficient deloc, desi am jucat bine azi.

Ov. Petre nu are ce cauta in echipa, nici Neaga si nici bicfalvi.

Forza Ros Albastrii

dr.adrian916.09.2007 19:39

si pe cine vreti sa vina la Steaua??? ca tot sunteti asa nemultumiti

Bobby_Ultras16.09.2007 19:39

MI-E DOR DE Oli!!!! Oli! Oli! Oli! Oli! Oli! Oli! Steaua nu joaca nimic, e praf, si cica sa ii acorzi lui Hagi timp la echipa de Liga Campionilor. SA VINA Olaroiu!!!!

rosualbastru16.09.2007 19:40
MI-E DOR DE Oli!!!! Oli! Oli! Oli! Oli! Oli! Oli! Steaua nu joaca nimic, e praf, si cica sa ii acorzi lui Hagi timp la echipa de Liga Campionilor. SA VINA Olaroiu!!!!

F u ca Oli!

Protasov! dar inca nu-i cazul!

totti7516.09.2007 19:41
si pe cine vreti sa vina la Steaua??? ca tot sunteti asa nemultumiti

cineva care stie sa explice fotbal

aditud16.09.2007 19:42

Cand mai incepem si noi sa dam goluri? Jocul Stelei e chinuitor, agonizant, se pare c-am uitat complet bucuria fotbalului. Sunt de acord cu pragmatismul necesar, cu jocul la rezultat, dar trebuie sa ne dam sanse sa mai si inscriem; de cand lipseste Vali si cu plecarea lui Cyril, nu mai vad macar o actiune de atac veritabila. Daca nu-l prindem pe Dica intr-o zi buna, suntem condamnati sa nu marcam. E nasol...nu mai pot de nervi, CFR-ul zburda, dinamu'i pe cale sa-si revina (sa speram ca ma-nsel) si noi nu putem marca. Mor de ciuda!

Hai Steaua!

Ovidiu_IASHI_Steaua16.09.2007 19:42
imi pare rau ca trebuie sa zic ...

afara cu Hagi .. ne trebuie un antrenor bun !

Tie iti pare rau sa zici...eu sunt cu adevarat intristat si imi este enorm de greu sa o zic ... dar...cam ai dreptate...

Sincer ... am incredere in Hagi....in continuare...insa traiesc cu senzatia ca am incredere intr-un mare "vid" sau "nimic"!!! Scuzati-mi exprimarea dar....nu il vad in stare sa repare ce a ruinat Olaroiu...

E tot mai rau..si totusi..is tot mai stelist...PANA LA MOARTE!!! fularsteau2

totti7516.09.2007 19:43
cineva care stie sa explice fotbal

trebuie sa jucam ceva

asa nu se mai poate

zamainmenu16.09.2007 19:43

Suntem pe drumul cel bun, acela al impotentei totale si ireversibile. Cu ajutorul lui Hagi, Neaga, Ov. Petre, Surdu(asta e zero absolut, zero grade Kelvin), Zaharia, Lovin, Nicolita, Dica etc.

Omul meciului? De departe Zapata si langa el Golanski. Astia doi au dovedit pana acum ca sunt profesionisti. Ai nostri romanasi sunt insa doar diletanti si plini de ifose. Repet, cum am mai spus-o, ne asteapta o toamna jalnica.

oimyakon16.09.2007 19:43

Echipa Steaua cauta urgent antrenor competent si niscaiva jucatori cu mintea limpede.....

Oferim la schimb ceva jucatori dezorientati si un mijlocas de (trista) "creatie", respectiv Ovidiu Petre.

predatorpulse716.09.2007 19:44

S-a terminat meciul si mare mare pacat ca nu am castigat,pentru ca meritam. "Echipa momentului" a avut doar 2 faze pe contratac in repriza a 2-a cand noi presam sa inscriem golul. Atat. In rest trageri de timp si arsenalul obisnuit. Echipa noastra a inceput sa miste si sincer imi pare rau ca s-a terminat egal,atat pentru Hagi cat si pentru moralul echipei. Am avut atatea situatii bune in fata acestei carpe de aparare a rapidului si mereu am gresit ultima pasa,si din nou imi confirma faptul ca Steaua trebuie sa joace doar cu un inchizator,si momentan acela pare a fi Lovin(culmea!!).

Evidentiatii in acest meci sunt zapata(2 goluri ca si facute scoase),Lovin(care a jucat neasteptat de bine si s-a descurcat la mijloc) si Dica pentru ocazia cu capul si cateva pase geniale d-ale lui(ah daca se prindea Victoras la faza aia din 88).

Momentan nu stam rau in campionat chiar daca jocul sufera,sa zic ca avem 14 puncte daca batem in restanta cu Pandurii in conditiile in care am intalnit 2 contracandidate la titlu,singura bila neagra fiind meciul penibil cu Urziceni. Suntem la 3 pc de locul 1 cu un egal in deplasare la echipa de pe primul loc.

Totusi trebuie niste schimbari urgente la echipa pentru meciul cu praga,trebuie neaparat pus badoi in locul lui Nicolita,surdu in locul lui Neaga si Iacob in locul lui zaharia.

Daca va reveni in etapa viitoare jocul prost de la Urziceni si pierdem iar puncte atunci avem sansa a 3-a la titlu dupa Cluj si Rapid,si e mare pacat pentru ca daca noi aveam tot lotul valid eram usor cea mai valoroasa echipa din tara,iar daca va castiga alta echipa campionatul ne va face de ras in Europa,vezi exemplul Dinamo din acest an.

Din nou,repet pacat de fazele din prima repriza cand puteam sa dam un 2-0 si sa abordam altfel meciul.

Bafta baieti la Praga

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

giallorossu16.09.2007 19:44

lasa-ne Hagi,este incredibil ceea ce se intampla...nu suntem in stare sa legam 2-3 pase...deja locul este super previzibil pase pe Nicolita care fuge ca nebun si poate iese vreo centrare sau centrari tampite de la juamtea terenului...cand ne gandim ca vor sosi arsenal...sevilla...si cand te gandesti ca batem campii la 10-12 pct in Liga Campionilor,bag mana in foc ca vom fi de rasul curcilor in Liga Campionilor,iar in campionat nici UEFA n-o vom prinde cu asemenea joc in care avem cel mai slab atac.demisia demisia

kop16.09.2007 19:44

Hagi, pleaca! N-am avut o ocazie in repriza a doua. Penibil! Numai scuze de 2 lei.

totti7516.09.2007 19:44
trebuie sa jucam ceva

asa nu se mai poate

raman stelist orice ar fi.dar trebuie sa avem si noi bucurii.trebuie facut ceva

strezahuzum16.09.2007 19:48

The end. 0-0, cum nu se putea mai bine pentru .. altii. Totusi parca Rapidului ii convine mai mult rezultatul, fiind un punct in deplasare.

Desi meciul in sine a fost departe de isteriile giulestene cu zeci de goluri si alte aberatii, au avut totusi mai multe ocazii decat Steaua si daca nu era Zapata ...

Cat despre jocul Stelei, a pendulat la limita mediocritatii.

Lovin ne ameteste pe toti cu tentativele lui de sut, Ov. Petre stie sa deposedeze si cam atat. Banel ... e Banel. Dica a fost sters, incepe sa se vada uzura jocurilor din 3 in 3 zile. Restul in aceeasi nota. Minus pentru Golanski la cateva faze. Goian, Rada si Petre Marin au fost in general OK, fara sa se distinga in mod deosebit. Un BRAVO ! mare de tot pentru Zapata.

In atac, ce mi-e Zaharia, ce mi-e Iacob, ca au facut acelasi lucru, adica s-au agitat un pic, s-au batut cu fundasii adversi si cam atat. Restul nu prea merita sa scrii despre ei.

As fi curios sa stiu, totusi :

- pentru ce l-am adus pe Surdu ? Nu e cu absolut nimic mai breaz decat Neaga. Bani aruncati pe fereastra, in conditiile in care noua ne trebuie mai mult mijlocas central care sa stie ce-i aia pasa si dribling, macar din cand in cand.

- de ce i-am mai luat pe Badoi, Emegara, etc ? Ca sa arate frumos banca de rezerve ?

- daca jucatorii astia exerseaza la antrenamente si sutul de la distanta ;

- cam cand are Hagi de gand sa ne lase. Cu toata calificarea in Sampions Lig, inceputul de sezon e slabut. Si asta in conditiile in care Regelui i s-au adus cei mai multi jucatori (14 !!!) pentru care s-au platit sume mari pentru nivelul Romaniei, vreo 10 milioane de euro in total. Pai cred ca nu s-a cheltuit atata nici pe vremea lui Zenga + Protasov + Olaroiu la un loc !!

Imi pare sincer rau, am vrut sa cred in antrenorul Hagi, dar nu merge, pur si simplu ! Si greul de-abia acum incepe.

montania16.09.2007 19:49

Vazand neputintza Stelei din ultimele meciuri regret profund zilele cand antrenor era Protasov, un adevarat dupa parerea mea...

Ce o sa joace Steaua in Cehia? E clar, lui Hagi ii este frica sa ia bataie, asa ca o sa ne aparam cu fundu' in poarta...

leoc98016.09.2007 19:53

Pai sa stii! La ce petarde de jucatori avem, 0lar0iu ar fi cireasa de pe rahat! Lasind gluma, sper ca din iarna sa inceapa o constructie adevarata la echipa. Ce avem acum e de nivelul lui FCM Bacau. Poate din cauza asta Hagi i-a cerut lui Gigi sa lase lotul actual sa joace asa cum e in Liga, pentru ca de la anul nu vor mai fi la Steaua.

zamainmenu16.09.2007 19:53
Restul in aceeasi nota. Minus pentru Golanski la cateva faze. Goian, Rada si Petre Marin au fost in general OK, fara sa se distinga in mod deosebit. Un BRAVO ! mare de tot pentru Zapata.

Golanski totusi a avut cateva incursiuni pe dreapta periculoase, fiind jucatorul Stelei care cred ca a driblat cel mai mult in meci(!)

Eu l-as reprofila ca mijlocas dreapta. E jenant pentru o echipa cu pretentii ca cel mai bun dribleur al echipei sa fie fundasul dreapta!

ANTIgigi16.09.2007 19:53

A avut 10 zile sa pregateasca meciul, desi nu a avut tot lotul. A avut avantajul terenului propriu, nu a tinut cont. A avut avantajul suporterilor, prea putin. A avut avantajul ca stie jocul de atac, nu si-a avut rostul. Momentan il aud pe Ilie Dumitrescu cum il scuza pe Hagi....pacat....mai bine tacea, epntru ca nici el nu e ANTRENOR. M-am saturat de scuze si mai ales pentru Hagi...sunt deja prea multe. Am rabdat deja prea mult. Si toate au culminat cu declaratia preaIluminatului ca e multumit de rezultat...dupa care a zambit....si nu ironic. Steaua chiar nu a jucat nimic asta-seara....NIMIC. Si daca a ajuns Lovin sa fie al doilea jucator al echipei dupa Zapata....cred ca asta spune totul...Tot respectul pentru Hagi...dar trebuie sa aiba demnitate....va avea mai mult de castigat...

Timpul le va rezolva pe toate...

alexmk1716.09.2007 19:54

Ovidiu Petre a fost cel mai bun.................................rapidist! A pasat cu atata dezinvoltura cu ceilalti rapidisti si cred ca s-a integrat bine in sistemul visiniu!

In rest felicitari lui Lovin, care nu are nici o fata de mijlocas adevarat!

Si nu in ultimul rand, Banel! Lipsa lui de tehnica si gandire este atat de evidenta incat trebuie felicitat pentru aceste calitati!

Eu propun sa-i aducem pe Ferguson, Wenger si Capello si o sa vedeti ca Steaua cu aceste piese rare: Ov.Petre, Lovin si Nicolita VA JUCA LA FEL!

ESTE INADMISIBIL SA JOCI CU ASTIA 3 CARE RUP JOCUL SI DAU O LENTOARE CLARA JOCULUI!

PS: NU SE POATE CA DOBITOCUL ASTA ANALFABET SA FIE MANIPULAT DE Dragomir (ALTUL CARE NU MAI MOARE)(Lovin TREBUIE SA JOACE TITULAR) SI SA SPUNA CA GOLANSKI NU TREBUIA SA JOACE! GOLANSKI E CEL MAI BUN FUNDAS DREAPTA DIN Liga 1 SI DACA A FOST DERANJ PE DREAPTA A FOST DIN CAUZA LUI Nicolita, PENTRU CA ATUNCI CAND GOLANSKI URCA LA INVALUIRE Nicolita PIERDEA MINGEA SI EL RAMANEA IN FATA!

NU II MAI SUPORT PE ASTIA 3, SI TOT SPER SA SE ACCIDENTEZE GRAV, DAR NU VOR! NU DORESC RAUL OAMENILOR CI DOAR AL JUCATORILOR CU ACEST NUME!

NU SE POATE SA SE ACCIDENTEZE TOTI AIA CARE STIU CU MINGE, IAR ASTIA CARE HABAR AU CE E AIA MINGE NU ISI RUP NICI MACAR O UNGHIE!

CAND Steaua VA JUCA FARA ASTIA 3 O SA VEDEM SPECTACOL! PANA ATUNCI: FELICITARI ZAPATA SI FUNDASII!

«12349»