FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0

«123459»
Dragos_stelistu_200716.09.2007 19:55

frumos...!!!!!egal cu rapid...daca dam mai mult de un gol intr-un meci o sa avem probleme....sa mor eu....Hagi este cel mai prost antrenor de pe pamant....sal aduca pala de la Steaua 2....si ala e mai bun ca Hagi....lol!!!daca nu ne da Dinamo 10-0 inseamna ca avem clasa....daca reusim sa facem un punct in Liga inseamna ca Hagi a inceput sa ia lecti de la Andone sau alti antrenori din Liga....este clar....sunte muci....suntem varza....nu stim nimic....Gigi te halit balena....zici tu ca faci multe da bran'zai pe puncte....suntem cea mai proasta echipa de pe pamant....daca reusim sa mai ajungem in lc la anul....jos palaria...daca Jiji ii da pe Goian sau Dica....retrogradarea....pe bune...nu am dreptate? :cool: :cool: :cool::angry::wacko::blink::unsure: steagro :mellow:

ro_deci16.09.2007 19:57

>>>asta-i nasol ca noi nu marcam in ultimile 2 meciuri de campionat. Dupa ce cu Unirea am luat gol in ultimu minut nici acum nu avem un gram de noroc... ca se stie ca in fotbal tre sa ai si sansa ca sa cistigi. Degeaba sa stofoaca Hagi sa faca mai mult,caci daca nu am fi avut atitia accidentati si intr-una sintem obligati sa jucam cu altii,pierdem putin la omogenitate,ceea ce se cam vede pe teren din pacate. M-am enervat rau in seara asta cind am vazut ca le facem bine la altii (CFR Cluj......) caci mare nevoie am fi avut de 3 puncte. Dar ii dam inainte si cred in Steaua noastra norocoasa. "NE VEDEM IN Champions League!" Hai Steaua!

antibucuresti16.09.2007 20:01

FORZA CFR Cluj!!! Steaua 0-0 RAPID!! CFR PE PRIMUL LOC!!!!

Dragos_stelistu_200716.09.2007 20:03
FORZA CFR Cluj!!! Steaua 0-0 RAPID!! CFR PE PRIMUL LOC!!!!

ca bine zici...!! :angry: :angry: :angry:fularultrasfularsteaua2

Guevara16.09.2007 20:07

steauatoronto nu as fi vrut sa te jignesc dar esti absolut penibil

cum iti permiti sa spui ca Ov Petre a fost deceptia meciului, cu ce a fost mai deceptie decat Nicolita sau Bicfalvi ???

Baiatul ala e fluierat pe stadion si joaca timorat din cauza unor agarici ca tine ca induceti suporterilor niste prostii mai mari decat voi

Nu il simpatizez nicidecum pe Ov Petre, dar e pacat cum un jucator care practic a jucat in nota echipei adik slab e fluierat pentru ca niste agarici isi dau cu parerea de deceptii

Te rog sa iti scoti concluzia cu privire la deceptia meciului sau sa ii adaugi si pe altii care au fost la fel

Poate esti tu vreun mare talent nedescoperit, Ov Petre a fost in probe la Ajax, a jucat la Galata, a fost titular la nationala, dar tu esti probabil peste Piturca, Hagi, Koeman, Olaroiu

diego_cj16.09.2007 20:08

Cu Lovin si Ov. Petre numai am nici o emotie... maximum care putem obtine e un 0-0,, oricand cu orice adversar.. doar daca nu intervine o intamplare sau o faza fixa.. linia de clasament e clara Steaua 6 3 2 1 4-2 11 +2 4 goluri marcate in 6 meciuri (Dica 3 + bicfalvi 1)..Cand joci fara un "regista" numai ai pretentii de la Banel, zaharia, Neaga, care primesc mingi doar de sarbatori... plus Dica care vine 40 de metri sa-si ia mingi..

M-am hotarat ce vreau de Craciun si o sa-i scriu lui mosu chiar acum: Mosule scapa-ne de Lovin si Ov,Petre (2 pseudojucatori)

p.s. aplaud politica clubului de ajutorare a clubului Dinamo, dupa Danciulescu< C. Munteanu, D. Serban, Oprita, etc etc acum Bostina si indirect Zenga...

Nu inteleg cum 2 fosti mari jucatori : Hagi si Ad. Ilie, pot aprecia jocul ofensiv al celor doua strutzo-camile de la mijloc.. sa nu fii in stare sa dai o pasa sau sa faci un dribling si sa fii mijlocas la Steaua.???!!!.. mai ca-mi pare reau ca m-am lasat de fotbal

nemilosul16.09.2007 20:09
Ovidiu Petre a fost cel mai bun.................................rapidist! A pasat cu atata dezinvoltura cu ceilalti rapidisti si cred ca s-a integrat bine in sistemul visiniu!

In rest felicitari lui Lovin, care nu are nici o fata de mijlocas adevarat!

Si nu in ultimul rand, Banel! Lipsa lui de tehnica si gandire este atat de evidenta incat trebuie felicitat pentru aceste calitati!

Eu propun sa-i aducem pe Ferguson, Wenger si Capello si o sa vedeti ca Steaua cu aceste piese rare: Ov.Petre, Lovin si Nicolita VA JUCA LA FEL!

ESTE INADMISIBIL SA JOCI CU ASTIA 3 CARE RUP JOCUL SI DAU O LENTOARE CLARA JOCULUI!

PS: NU SE POATE CA DOBITOCUL ASTA ANALFABET SA FIE MANIPULAT DE Dragomir (ALTUL CARE NU MAI MOARE)(Lovin TREBUIE SA JOACE TITULAR) SI SA SPUNA CA GOLANSKI NU TREBUIA SA JOACE! GOLANSKI E CEL MAI BUN FUNDAS DREAPTA DIN Liga 1 SI DACA A FOST DERANJ PE DREAPTA A FOST DIN CAUZA LUI Nicolita, PENTRU CA ATUNCI CAND GOLANSKI URCA LA INVALUIRE Nicolita PIERDEA MINGEA SI EL RAMANEA IN FATA!

NU II MAI SUPORT PE ASTIA 3, SI TOT SPER SA SE ACCIDENTEZE GRAV, DAR NU VOR! NU DORESC RAUL OAMENILOR CI DOAR AL JUCATORILOR CU ACEST NUME!

NU SE POATE SA SE ACCIDENTEZE TOTI AIA CARE STIU CU MINGE, IAR ASTIA CARE HABAR AU CE E AIA MINGE NU ISI RUP NICI MACAR O UNGHIE!

CAND Steaua VA JUCA FARA ASTIA 3 O SA VEDEM SPECTACOL! PANA ATUNCI: FELICITARI ZAPATA SI FUNDASII!

corect!!!!

il mai adaug aici si pe Neaga care cu parere de rau e dezastru si zaharia care e jucator de divizia b

acum ma uit la conferinta de presa a lui Hagi si a evidentiat problemele, important e sa faca ceva pentru ca aceste probleme au un nume si fac cam cat jumate din echipa la numar

dr.adrian916.09.2007 20:10
corect!!!!

il mai adaug aici si pe Neaga care cu parere de rau e dezastru si zaharia care e jucator de divizia b

acum ma uit la conferinta de presa a lui Hagi si a evidentiat problemele important e sa le schimbe pentru ca aceste probleme au un nume si fac cam cat jumate din echipa la numar

si pe cine vreti sa bage sunteti culmea lu d-zeu

ma si enervati pe cuvant

sunteti penibili

noi trebuie sai ii sprijinim acum cand au nevoie de noi.

ce suporteri sunteti voi

predatorpulse716.09.2007 20:11

Bai deci ma enerveaza ciobanul asta de imi vine sa sparg televizorul. Cica dupa el cei mai slabi de la noi au fost golanski si zaharia,si a dat de inteles ca zaharia o sa plece. Zaharia a avut un meci f slab si eu nu cred ca are valoare de Steaua,dar ciobane o dat goluri f importante in preliminariile CL ,ti-a adus vreo 10 mil si acum il arunci ca pe o masea stricata. Daca se accidenteaza din nou Iacob sau Badea ce plm faci,il chemi pe Gurita de la datorie? Iar golanski a fost printre cei mai buni oameni ai nostri astazi,a avut 2-3 scapari dar asta nu ne-au costat,si mi s-a parut cel mai bun dribleur al nostru,iar in conditiile in care el este fundas lateral mi se pare penibil.

Ciobane nu stiu cine iti baga prostii in cap,dar esti o mare panarama,fara Dica si Goian o sa ne batem naibii la retrogradare sau in cel mai bun caz la Intertoto.

Nu imi place Hagi ca antrenor dar pe cine dracu sa bagi. Radoi e in pana prelungita,Cristocea nerefacut,Iacob nu e in forma,Neaga e cam varza,Dica e obosit,Lovin,Nicolita si ov Petre abia reusesc o preluare,bicfalvi e necopt,surdu neadaptat etc. Iar ciobanul ii da pe Bostina si Ochirosii.

Nu il apar pe Hagi,dar cu cine?????

Vitezisti,ce vitezisti nene ca juma de echipa nu stie sa puna mingea jos si sa dea o pasa de 3 m in schimb multi la echipa se cred experti in pasa de 50 m de Banel jardel panaramel Nicolita.

Hagi ma dezamageste pentru ca nu le baga in cap sa puna naibii mingea jos.

Singurul lucru bun care pot sa-l spun despre Steaua este ca are aparare si portar,si ca momentan e in "grafic" in competitiile in care e angrenata,insa ceva e putred la echipa si ii stim cu totii numele.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

Dragos_stelistu_200716.09.2007 20:11

ce o mai intoarcem incolo si incoace...cu Ovidiu Petre sau Lovin...sau Banel....etc...toti sunt muci cemai...Hagi e terminat saracu.....

"Iete fã...ciori albe...dracu-a mai vãzut... :))"

ANTIgigi16.09.2007 20:13
Ovidiu Petre a fost cel mai bun.................................rapidist! A pasat cu atata dezinvoltura cu ceilalti rapidisti si cred ca s-a integrat bine in sistemul visiniu!

In rest felicitari lui Lovin, care nu are nici o fata de mijlocas adevarat!

Si nu in ultimul rand, Banel! Lipsa lui de tehnica si gandire este atat de evidenta incat trebuie felicitat pentru aceste calitati!

Eu propun sa-i aducem pe Ferguson, Wenger si Capello si o sa vedeti ca Steaua cu aceste piese rare: Ov.Petre, Lovin si Nicolita VA JUCA LA FEL!

ESTE INADMISIBIL SA JOCI CU ASTIA 3 CARE RUP JOCUL SI DAU O LENTOARE CLARA JOCULUI!

PS: NU SE POATE CA DOBITOCUL ASTA ANALFABET SA FIE MANIPULAT DE Dragomir (ALTUL CARE NU MAI MOARE)(Lovin TREBUIE SA JOACE TITULAR) SI SA SPUNA CA GOLANSKI NU TREBUIA SA JOACE! GOLANSKI E CEL MAI BUN FUNDAS DREAPTA DIN Liga 1 SI DACA A FOST DERANJ PE DREAPTA A FOST DIN CAUZA LUI Nicolita, PENTRU CA ATUNCI CAND GOLANSKI URCA LA INVALUIRE Nicolita PIERDEA MINGEA SI EL RAMANEA IN FATA!

NU II MAI SUPORT PE ASTIA 3, SI TOT SPER SA SE ACCIDENTEZE GRAV, DAR NU VOR! NU DORESC RAUL OAMENILOR CI DOAR AL JUCATORILOR CU ACEST NUME!

NU SE POATE SA SE ACCIDENTEZE TOTI AIA CARE STIU CU MINGE, IAR ASTIA CARE HABAR AU CE E AIA MINGE NU ISI RUP NICI MACAR O UNGHIE!

CAND Steaua VA JUCA FARA ASTIA 3 O SA VEDEM SPECTACOL! PANA ATUNCI: FELICITARI ZAPATA SI FUNDASII!

Cred ca sunt unul dintre cei mai mari contestatari ai lui Lovin....s crede-ma...in meicul asta chiar a jucat bine....a doilea dupa Zapata....si nu vorbesc aiurea.

@Guevara

Ov. Petre a jucat de la bun inceput si chiar a facut-o slab din primele minute. Daca pana acum a fost mult mai bun ca Lovin...in acest meci a fost de nerecunoscut...

AdrianUltras2516.09.2007 20:13

ov Petre slab,foarte slab,extrem de slab!!!!

nu jucam nimic

asta e

bine ca nu am luat bataie

desi am pierdut 2 puncte

sa speram ca o sa fie bine

ce altceva mai e de zis?

Raul198816.09.2007 20:17

@antibucuresti

Clujenii tinetiva gura

in primul rand voi nici nu ati reusit in grupele cupei UEFA si in al doilea rand eu nici nu stiu daca mai are rost sa jucati in Romania findca nu aveti nimica cu Romania

voi mai mult intariti Nationalele straine dacat Romania :angry:

steag3

Filotas16.09.2007 20:17

celor care il contesta deja pe Hagi...

Haideti sa luam la rand jucatorii de creatie (de la mijloc in sus)pe care ii are Hagi la dispozitie, in functie de tehnica (pentru mine calitatea suprema in fotbal) si viziune in joc (pase + plasament), fara de care nu se poate face o mare echipa indiferent cati capello sau alti murinho aduci pe banca : notarea de la 1 la 5

- Lovin :0 + 0

- ov Petre: 1 + 1

- Nicolita : 0 + 1

- Neaga : 3 + 0

- Dica : 0 + 4

- zaharia : 0 + 0

- Radoi: 0 + 2

- Stancu : 2 + 1

- Iacob: 1 + 1

- Cristocea : 3 + 2(neutilizat)

- Croitoru : 3 + 0(neutilizat)

- bicfalvi : 2+3

in aceste conditii, pe cine sa antrenezi?? cum sa faci echipa cu niste jucatori care pur si simplu nu au tehnica? si aceasta din pacate NU SE INVATA, oricate ore de meditatie in particular i s-ar face lui Nicolita...

cu cine sa creezi fotbal, faze de joc, goluri, cand cel mai bun jucator al echipei, Dica, nu stie sa dribleze, si se bazeaza doar pe viziunea si anticiparea jocului, calitati foarte bune, insa insuficiente pentru a face din el un mare fotbalist

cu cine sa marchezi, cand Zaharia are tehnica unui tocilar de curtea scolii, Iacob stangacia unui elefant pe patine, iar Neaga traieste din amintiri

cum sa dezvolti o conceptie de joc de atac, cand cel mai tehnic jucator al echipei, Golanski, este fundas?

Puneti-l pe Mourinho sa-l antreneze pe Nicolita si in cel mai bun caz scoate din el un bun sprinter

Realitatea este ca nu avem jucatori, nu exista tehnica, driblingul este o rara avis in Ghencea, avem un lot extrem de subtire si nu putem emite nici un fel de pretentii nici in Liga (unde daca vom lua un punct va fi mare performanta), nici in campionat

Si asta nu din vina lui Hagi, ci din vina celui ce s-a batut cu pumnul in piept ca aduce fotbalisti in Ghencea, dar care de fapt i-a vandut pe doi dintre putinii fotbalisti , Elton si Thereau, care au pasit pe iarba din Ghencea in ultima vreme

Guevara16.09.2007 20:20
@Guevara

Ov. Petre a jucat de la bun inceput si chiar a facut-o slab din primele minute. Daca pana acum a fost mult mai bun ca Lovin...in acest meci a fost de nerecunoscut...

au jucat Nicolita, zaharia sau bicfalvi mai bine ??? nu cred

jucatorul nu merita sa fie fluierat pentru ca in afara de Zapata toti au fost prastie, pana la urma Ov Petre nu e nici Balack nici Messi, joaca si el ca toti mercenarii de la Steaua

sunt scandalizat ca niste agarici creeaza o opinie cum ca Ov Petre ar trebui sa fie fluierat la meciuri, pana la urma nu e cel mai slab jucator de la Steaua,

SeCsy16.09.2007 20:20

Doamne ... Hagi du-te inapoi in turcia si lasa Steaua.... nu-i de nasu tau ... nu stii sa alegi o tactica care sa functioneze macar 50% ... ce folosesti tu nu funtioneaza nici 20% ... ai jucatori de valoare da tu ii tzi pe bank .. bagi "vedetele" din capu tau ... mai bine lasi pe altu sa-tzi faca meseria u numa pretinde ca ai facuto si stai acolo pe bank sa vezi ce bine a juca Steaua atunci ...

Zappata nota 10 .... dar Lovin si o Petre.... mai bine merg la juniori sa ia cv lecti de fotbal ... Dica saraq se strofoaca ... dar singur ... nu poate face tot .. dupa pasa aia stralucita... saraq aproape plangea :( .. Arbitru .................... div C cu el .. fluiera numa ce vrea ...

Dk tot asa o sa joace... cu Slavia... numa o sa rada aia de noi ... cel putzin 2-0 luam acolo ..

FORZA Steaua :X

stefanVl16.09.2007 20:21

Haideti sa luam la rand jucatorii de creatie (de la mijloc in sus)pe care ii are Hagi la dispozitie, in functie de tehnica (pentru mine calitatea suprema in fotbal) si viziune in joc (pase + plasament), fara de care nu se poate face o mare echipa indiferent cati capello sau alti murinho aduci pe banca : notarea de la 1 la 5

in aceste conditii, pe cine sa antrenezi?? cum sa faci echipa cu niste jucatori care pur si simplu nu au tehnica? si aceasta din pacate NU SE INVATA, oricate ore de meditatie in particular i s-ar face lui Nicolita...

cu cine sa creezi fotbal, faze de joc, goluri, cand cel mai bun jucator al echipei, Dica, nu stie sa dribleze, si se bazeaza doar pe viziunea si anticiparea jocului, calitati foarte bune, insa insuficiente pentru a face din el un mare fotbalist

cu cine sa marchezi, cand Zaharia are tehnica unui tocilar de curtea scolii, Iacob stangacia unui elefant pe patine, iar Neaga traieste din amintiri

cum sa dezvolti o conceptie de joc de atac, cand cel mai tehnic jucator al echipei, Golanski, este fundas?

Puneti-l pe Mourinho sa-l antreneze pe Nicolita si in cel mai bun caz scoate din el un bun sprinter

Realitatea este ca nu avem jucatori, nu exista tehnica, driblingul este o rara avis in Ghencea, avem un lot extrem de subtire si nu putem emite nici un fel de pretentii nici in Liga (unde daca vom lua un punct va fi mare performanta), nici in campionat

Si asta nu din vina lui Hagi, ci din vina celui ce s-a batut cu pumnul in piept ca aduce fotbalisti in Ghencea, dar care de fapt i-a vandut pe doi dintre putinii fotbalisti , Elton si Thereau, care au pasit pe iarba din Ghencea in ultima vreme

AI TOT RESPECTUL MEU!!! AICI un adevarat suporter caruia nu-i este frica sa spuna ca Dica este un obosit.. joaca numai pentru el.. iar restu chiar nu au fata de Steaua..

Adi Ilie.. asta e Steaua noastra cea valoroasa??? Nu prea cred..

RedStar16.09.2007 20:22

Cata incredere am avut in O. Petre, dar azi catastrofal. Chiar si daca il baga Oli tot aceeasi parere aveam.

In rest, tot jocul Stelei a fost salvat de Zapata.

RIP Steaua

AdrianUltras2516.09.2007 20:22

filotas

de cand are ov Petre tehnica si plasament

si cine e Stancu?

Guevara16.09.2007 20:23

dar chiar nu se sesizeaza nimeni cum puteti fi atat de iresponsabili sa il scoateti pe Ov Petre oaia neagra a echipei, dak nu era el pe teren ce credeti ca am fi castigat

o atitudine iresponsabila a celor care intretin site-ul poate provoca o atmosfera ostila a suporterilor fata de jucator si apoi probabil o plecare a lui de la Steaua

Piturca "Ov Petre cel mai bun inchizator din tara"

nesimtiti

AdrianUltras2516.09.2007 20:24

guevara

Nicolita daca avea un pic de creier in cap putea sa dea un gol si sa mai faca o faza faina daca continua atunci cand s-a aruncat si a cersit penalty

AdrianUltras2516.09.2007 20:25

guevara

daca pleaca ov Petre de la Steaua nu plange nimeni

inca nu a facut nimic ca sa arate ca merita acel milion care s-a platit pe el

Guevara16.09.2007 20:25
guevara

Nicolita daca avea un pic de creier in cap putea sa dea un gol si sa mai faca o faza faina daca continua atunci cand s-a aruncat si a cersit penalty

sunt de acord cu tine, dar asta nu inseamna ca a jucat si asta penibil ca si altii de altfel

bodanelu16.09.2007 20:26
steauatoronto nu as fi vrut sa te jignesc dar esti absolut penibil

cum iti permiti sa spui ca Ov Petre a fost deceptia meciului, cu ce a fost mai deceptie decat Nicolita sau Bicfalvi ???

Baiatul ala e fluierat pe stadion si joaca timorat din cauza unor agarici ca tine ca induceti suporterilor niste prostii mai mari decat voi

Nu il simpatizez nicidecum pe Ov Petre, dar e pacat cum un jucator care practic a jucat in nota echipei adik slab e fluierat pentru ca niste agarici isi dau cu parerea de deceptii

Te rog sa iti scoti concluzia cu privire la deceptia meciului sau sa ii adaugi si pe altii care au fost la fel

Poate esti tu vreun mare talent nedescoperit, Ov Petre a fost in probe la Ajax, a jucat la Galata, a fost titular la nationala, dar tu esti probabil peste Piturca, Hagi, Koeman, Olaroiu

ai dreptate. dupa iesirea lui Ov. Petre noi nu am mai avut ocazii. de ce? pentru ca el si Lovin deposedau in jumatatea rapidista. ca a gresit 3-4 pase in prima repreza asta e altceva. dar cum sa joci cand o gramada de stelistii isi fluiera proprii jucatori, si apoi stau sa-i injure pe net.

si tu ai cea mai mare dreptate. NU AVEM JUCATORI sa putem combina la mijloc.

Parere personala: ce-l acuz pe Hagi in meciul asta sunt schimbarile. Surdu este mult mai slab ca Neaga.

Ov. Petre nu trebuia scos.

Filotas16.09.2007 20:27
filotas

de cand are ov Petre tehnica si plasament

si cine e Stancu?

pai dupa tine nota 1 din 5 inseamna ca are tehnica?? are mai multa ca Lovin...

Stancu il stiu de la Cluj, nu e total 0

«123459»