@Victor
alt atac azi al stapanului tau
creeaza doar socuri si cumpara jucatori de duzina si apoi ii trimite la buzau
@Victor
alt atac azi al stapanului tau
creeaza doar socuri si cumpara jucatori de duzina si apoi ii trimite la buzau
Ghencea,vreau sa aud din nou pe Ghencea indemnul "Jucati fotbal!!!".
Si eu am spus acelasi lucru acum doua saptamani dar multi nu inteleg asta. Acest "jucati fotbal era ca un bici pentru echipa condusa de Lacatus, pe acei jucatori ii ambitiona la maxim iar efectele se vedeau in cateva minute, adversarul era "luat la joc".....dehhh....vremuri de mult apuse!!!!!
@Victor sunt de acord cu ce spui ca Petre Marin este un pic blazat(poate chiar mai mult), dar Golansky este un jucator bun care aseara nu a prins unul dintre cele mai bune meciuri. Oricum mie mi-a placut defensiv s-a achitat bine..ofensiv asea si asea.
Oricum io nu pot sa uit meciul de la Urziceni cand inaptii nostri de atacanti nu erau in stare sa faca un dribling( Neaga, Zaharia, Surdu) , iar Golansky lua minge si se ducea cu ea in centru spre poarta adversa.
Sunt de acord si cu varianta Badoi de asemnea dar cred ca cu Slavia e mai prudent sa-l bagam pe Golansky deoarece e mai bine integrat in sistemul echipei.
amuntboy!
avand in vedere situatia, chiar nu am chef de polemici ieftine si fara nici o finalitate, in care finalul e previzibil: jigniri personale reciproce!
daca ai ceva de comentata in mod concret te rog urmareste textele mele si raspunde-mi punctual, cu argumente. scroafa moarta-n cotet si voua va arde de misto! daia jucam noi prost ca isi da Becali cu parerea despre jucatori?! pai noi nu facem acelasi lucru? ia sa fi batut hagii cu 2,3-0, sa vedem cine mai spunea ceva? noi marcam cat buzaul si Craiova, dar o tinem otova ca nu stiu ce a zis unul sau altul, ca jucatorii, ca programul, de parca nu am intalni niste echipe mediocre din campionatul nostru?! dupa voi sa inteleg ca pentru jocul mizerabil practicat, pentru lipsa de prospetime fizica, pentru schimbarile neinspirate, antrenorul Hagi nu are absolut nici o vina? de vina este oaie si ai lui?! la victorii Hagi e magistral, iar la infrangeri oaie este infernal?
sigur ca Becali are o mare parte de vina in situatia actuala! e vinovat ca tolereaza incompetenta pe banca tehnica si ca a crezut ca sentimentalismul tine loc de pricepere.
Daca tu i l vezi ca raul cel mai mic pe "yo" tot ce ai comentat tu se duce pe apa sambetei. I a dat afara pe cei mai buni jucatori pe care i a avut Steaua in ultimii ani, Thereau, Elton, l a zburat si pe Neaga cand juca era in forma, plus din trecut, Danciu, Vladoiu, plus altii care "nu l respectau" plus ca l a improscat cu noroi pe Dica in ultimul hal iar Dica ne a dus in spate la propriu.
Iar acum se ia de Golansky care este vinovat doar pentru ca stie mai mult fotbal decat preferatii lui "yo", atletinio si petretinio, jucatori care merg ca ceasurile elvetiene........ pentru el nu conteaza cat fotbal stii, daca "yo" nu l are la inima e o jigodie, hahalera si tot ce mai stie el sa spuna despre oamenii care nu s compatibili cu el care "nu l respecta".
Hagi isi sapa singur groapa dar este ajutat din plin de "yo"!!!!!!!!
Golansky este un jucator bun care aseara nu a prins unul dintre cele mai bune meciuri.
absolut de acord! golanski cred si eu ca e un castig si m-a surprins jocul lui fara vana de aseara! s-a vazut clar ca nu are propetime si e in afara ritmului (vezi de ex. luftul si interventiile mai putin reusite din inceputul partidei). mai zic ca pawel nu trebuie sa se simta lezat de comentariile critice, asa cum nici rada nu a fost marcat de remarcile acide dupa jocul de la Cluj. s-a mobilizat in continuare si zic eu ca si-a imbunatatit prestatiile. pana la urma cand castigi sute de mii de euro trebuie sa accepti si remarcile negative ale celui ce te plateste. face parte din meserie, iar la infrangeri (si egalyul cu rapid a fost o infrangere pentru noi) toata lumea este extrem de iritata. eu chiar ma mir de reactia "blanda" a lui Becali, pentru ca galusca a fost cam amara in disputa lui cu Copos.
ce cred eu ca a vrut sa spuna Becali, dar probabil ca nu a izbutit sa fie clar, este ca probabil la meciul cu rapid, utilizarea lui badoi ar adus un plus de ambitie, caci se stie orice jucator evolueaza cu mai multa determinare impotriva fostei echipe, mai ales cad despratirea s-a produs in termeni mai mult decat reci. si eu cred ca badoi ar fi incercat sa se autodepaseasca si nu inteleg cum de Hagi nu s-a gandit la acest lucru?! s-a vazut si in cazul lui rada, care zic eu a facut un meci peste media lui generala!
ce cred eu ca a vrut sa spuna Becali, dar probabil ca nu a izbutit sa fie clar, este ca probabil la meciul cu rapid, utilizarea lui badoi ar adus un plus de ambitie, caci se stie orice jucator evolueaza cu mai multa determinare impotriva fostei echipe, mai ales cad despratirea s-a produs in termeni mai mult decat reci. si eu cred ca badoi ar fi incercat sa se autodepaseasca si nu inteleg cum de Hagi nu s-a gandit la acest lucru?! s-a vazut si in cazul lui rada, care zic eu a facut un meci peste media lui generala!
Da si io ma gandisem la uitlizarea lui Badoi cu Rapidul gandindu-ma tot la faptul ca ar putea fi mai motivat....initial ma gandisem sa joace Golansky fundas si Badoi mijlocas in locul lui Nicolita.
Oricum tinand cont ca aseara Badoi nu a jucat deloc, cred ca in meciul cu Slavia ar fi bine ca partea dreapta sa fie la fel ca in meciul cu crrapid, iar sambata la Arad sa fie Badoi titular ca sa vedem si noi ce poate cu adevarat( a jucat cam putin de cand a venit la Steaua- un singur meci titular daca nu ma insel cu Farul si in rest cateva minute).
greeneyes:
gresesti! Danciu si Vladoiu au fost indepartati de eminenta cenusie, Victor puturca, atotputernic la acea vreme in Ghencea. hai sa nu amestecam adevarul cu neadevarul?!
cat despre Thereau, el a fost vandut la cererea lui. nu va imbatati cu apa rece: jucator de limba franceza, castigand 120,000 la Steaua, era imposibil sa nu aleaga anderlecht, cu 650,000 salariu, intr-o tara francofona. a plecat alegand un salariu mult mai mare, pe care in Romania nu-l putea obtine. restul e gargara. Steaua i-a fixat un pret destul de piparat, caci asa e normal: orice jucator trebuie sa stie care e pretul pentru care poate pleca! nimeni nu e sclav pe plantatie si orice "marfa" are pretul ei corect. eu zic ca 2.9 mln era pretul just pentru Thereau. ca a fost asa o dovedeste si faptul ca acum, belgienii, care au ratat cu brio CL, cam maraie dupa bani si se intreaba de ce au facut cel mai scump transfer din Liga lor?!
despre Elton am mai comentat: nu exista in Europa fotbalistica civilizata un jucator cu un astfel de fizic. nu cred ca era cazul ca Steaua sa fie mai cu mot si sa ia fata intr-o astfel de situatie. la 158 nu poti juca decat in zone cu fotbal plezirist!
gresesti! Danciu si Vladoiu au fost indepartati de eminenta cenusie, Victor puturca, atotputernic la acea vreme in Ghencea. hai sa nu amestecam adevarul cu neadevarul?!
Cand vine vorba de "yo" si eminenta cenusie si "respectul pe care l cer " vorbesti cam de aceasi oameni.
Tu, Victor, tanar, dornic de afirmare, in orice domeniu doresti tu. Reusesti sa te angajezi la o firma destul de buna, sa zicem din Germania. Dupa sase luni rezlizezi lucruri importante pentru firma, esti apreciat de oameni, nu chiar de toti, poate unii iti sunt colegi si trag alaturi de tine pentru proiectele firmei si, bum; intr o zi cu soare incepe sa urle patronul de fata cu toti colegii ca el vrea numai nemti in firma sa pentru a domina domeniul de activitate al firmei numai pe baza inteligentei si priceperii nemtesti indiferent cat de buni sunt strainii din firma si indiferent de aportul adus pana in acest moment.
Cum te ai simti????????????
Cum te ai simti????????????
din nou simplifici, as zice pana la absurd, operand doar in alb - negru!
Thereau la Steaua nu are a se plange de nimic! a fost tratat corect, si-a primit banii, a fost de multe ori titular, a fost aparat de conducere atunci cand a fost cazul (vezi meciul de la Vaslui cand gg a "tunat" contra eliminarii lui). sigur insa ca in viata apar si anumite momentei cand poti pica intre ape, chiar fara voia ta. o astfel de situatie a fost la demiterea lui MM. una din problemele ridicate de acesta in toiul disputei, a fost si faptul ca el are singurul merit in transferul lui Thereau si ca daca pleaca el, atunci si francezul va dori sa ne paraseasca! cum gg este un coleric, replica a venit imediat: nu sta Steaua in Thereau! faceti ce vreti, dar daca jucatorul vrea sa plece, costa 3 mln.! punct! a fost o situatie de conjunctura, o cearta a altora, care dupa mine nu il jignea in nici un fel pe francez. ce este jignitor in faptul ca doar intr-un an la Steaua valoarea ta de piata a crescut de aproape cinci ori? ce este jignitor ca cineva te crede extrem de valoros si ca te considera o excelenta "tranzactie"? stiu ca pare cinic, dar nu uitati ca fotbalul este nu doar un joc, ci si o mare afacere!
eu iti repet: nu fiti naivi sa credeti ca jucatorii ar fi altceva decat niste mercenari. e drept ca pot exista si anumite exceptii, pana la un punct, dar daca vorbim de jucatorii straini, trebuie sa fie clar: joaca la Steaua numai pentru bani si ca sa-si faca un nume! atunci cand apare prima oferta mai consistenta din Occident, vor sa o intinda imediat! si cum dragoste cu sila nu se poate face....? din acest fapt cred ca rezida si nemultumirea lui Becali fata de stranieri! simte ca pe acestia e greu sa-i strangi cu surubul atunci cand au dor de duca. cu jucatorii romani e mai simplu: asta e tara lor, se intalnesc cu suporterii permanent, impresarii romani trebuie sa pazeasca totusi marginea ca sa evite exacerbarea unor conflicte cu patronii, iar pana la urma, Steaua reprezinta max. pe plaiurile mioritice!
nici nu are sens sa criticam jucatorii fiindca fara anntenor nimeni nu poate sa joace bine.
Ba poate.
Pe vremea stapanului tau,Oli, Ceahlaul Steaua 0-0,un meci marca Oli,fara suturi sau ocazii de gol,in care echipa moldava a fost antrenata de maseurul echipei...
poate pentru 10 mil de euro??...intreb si eu........
sau mai e cineva care crede acea celebra replica:"din fotbal nu se scot bani"???
Crezi ca atia bani ar compensa rusinea p care o vom trai, dak Steaua nu-si revine?
Pai cumva iei tu vrum ban, nu tu dai bani, logic ca pe noi o sa ne doara, dar daca ai fi tu sa iei tu toti banii aia???? ti-ar conveni??
FORZA Steaua!!!Batem pe milogi cu 2-0.Si totusi am un regret inainte de meciul asta...faptul ca Jiji a renuntat asa de usor la Bostina si ati vazut aseara de ce este in stare.In timp ce potaile il au pe Bostina,noi jucam cu Lovin,un jucator praf,de 10 ori mai slab decat Bostina...pacat...HAI Steaua!!!![]()
Si mie imi pare rau de Bostina a fost jucatorul meu preferat si va ramane asa chiar daca nu mai joaca la noi, in fond nu e vina lui ca a plecat.