FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0

«156789»
SebahSTEAUA16.09.2007 23:57

Amintiti-va de Danciulescu la revenirea din China si acordati-i timp lui Rica.Amintiti-va de debutul lui Olaroiu la Steaua(PRIMUL SI AL 2-LEA MANDAT) si acordati-i timp lui Hagi.Amintiti-va ca acum cativa ani d-abia treceam turul 2 si acordati-i timp Stelei.Va rog rabdare.Pentru toata lumea mai putin pentru ...pentru acel gunoi(unde esti domnule Victor?)..Hai noroc si sa ne auzim miercuri fericiti si beti morti

rez17.09.2007 00:16
Dupa parerea mea,daca Hagi e antrenor sau nu este irelevant. Nu stiu daca alt antrenor scotea ceva mai bun din jucatori mediocri care au ramas odata cu accidentarea multor titulari(Iacob,Radoi,plesan,Ghionea,Cristocea,Badea). Ceea ce ma enerveaza si la Hagi,si la Argaseala dar mai ales la cioban este ca la Steaua nu exista planuri pentru viitor,strategia noastra e una reactionara,se accidenteaza un jucator hai sa cautam altul,in loc sa fii avut 2 din timp ca sa se integreze amandoi in echipa.

Hai sa presupunem 2 secunde ca la Steaua in acest moment sunt oameni profesionisti.

In momentul in care s-a terminat campionatul trecut,si dupa ce au trecut primele meciuri de verificare, trebuiau creionate posturile deficitare,cautati jucatori in masura bugetului si cumparati imediat pentru a fi integrati in echipa. Nu e posibil sa cumperi jucatori in ultimele zile ale mercato si sa ai pretentia ca peste 5 zile sa fie integrati in echipa,vezi plesan si acum surdu. Nu e posibil sa dai o tanara speranta a Stelei la Buzau in conditiile in care nu ai mijlocas stanga valid. Cauti mari atacanti din Europa si te alegi cu Zaharia,jucator de 29 ani care a jucat majoritatea carierei in B(n-am nimic cu acest baiat,vb doar de conditiile in care a fost adus) intre timp facand un ping-pong cu Gurita,astfel ajungandu-se ca zaharia sa fie singurul atacant din lot. Dica va fi vandut din iarna si probabil conducatorii s-au gandit la un inlocuitor,insa daca se accidenta Dica ce faceau mai departe pentru ca nu avem alt jucator de valoarea lui pe acel post. Si uite asa ajungem la adevarata boala a Stelei,valoarea jucatorilor si implicit a lotului. Nu mi-a placut Olaroiu ca antrenor si nici Hagi nu ma entuziasmeaza dar de 2 ani incoace cu mici exceptii acest lot dovedeste ca e unul mediocru,de fapt Steaua ultimilor 2 ani poate fi caracterizata cam asa:

Apararea + Dica(si din cand in cand Iacob si Badea),restul oamenilor ce s-au perindat prin echipa n-au prea impresionat.

Sistemul la Steaua nu merge de muuuultttttt timp,de pe vremea lui olaroi,pentru ca momentan lotul Stelei nu mai are nici un pic de entuziasm,pentru ca sunt jucatori care sunt limitati(gen Lovin,ov Petre,Nicolita etc) alti valorosi dar care vor afara(mai ales Dica),unii necopti(bicfalvi si inainte Ochirosii) iar cei putini cu entuziasm(gen Neaga,tanarul bicfalvi) ce tin la Steaua nu prea au realizari.

Atata timp cat ciobanul face echipa,Gica Hagi e cam pe langa la Steaua,i-a dat ordin ca in meciul urmator nu mai are voie cu golanski si zaharia in echipa. Cum dracu or reactiona acesti jucatori cand boul de patron le spune ca nu mai au voie sa fie titulari doar pentru ca vrea el?

Steaua e imbolnavita de acest parazit Becali,care-si face imagine de 5 ani de pe urma ei si crede ca in fotbal e ca in stana lui,el care se crede priceput in toate. Si MM s-a dovedit a fi o lichea ,dar macar era o lichea priceputa care-l mai stavilea pe boul de Becali.

Becaliotul il iubeste la nebunie pe ineptul de Nicolita,jucator adus de MM,insa la inceput nu l-a vrut,si asa a fost cu multi jucatori care au fost adusi in Ghencea,nu conta valoarea lor ci daca putea MM sa-l imbie destul pe Jiji ca sa ii accepte la echipa. Acesta este un sistem feudal si d-aia sa vedeti voi ce titlu o sa pupam,acum cand adversarii au loturi bune,nu prea au accidentati,antrenori mai experimentati ca al noastru(vezi Zenga,Andone,bergodi).

Steaua de acum e un surogat pentru Steaua cu care am crescut noi,spectacolul s-a dus,acum suntem "eficienti" si ultimii ani au alungat de tot spiritul stelist din Ghencea,vreau sa aud din nou pe Ghencea indemnul "Jucati fotbal!!!".

FORZA Steaua!!!

Intotdeauana superiori

mai sa fiu sincer acum avem si noi ceva lot...acum serios...avem ceva lot.avem accidentari multe, e adevarat dar lotul este zic eu, bun ca sa castigi campionatul si sa faci o figura frumoasa in CL.cineva insa strica tot.pentru ca declaratiile aiurea la TV prin care se jicnesc jucatori si antrenori si orice, nu cred ca face prea bine echipei.dimpotriva, moralul si determinarea jucatorilor nostri este 0, pentru ca si ei stiu cine conduce de fapt tot,si nu cred ca se simt prea bine.

M-AM SATURAT

FORZA SPIRITULUI STELIST!!!!!!!!!!!!!!

rez17.09.2007 00:17
mai sa fiu sincer acum avem si noi ceva lot...acum serios...avem ceva lot.avem accidentari multe, e adevarat dar lotul este zic eu, bun ca sa castigi campionatul si sa faci o figura frumoasa in CL.cineva insa strica tot.pentru ca declaratiile aiurea la TV prin care se jicnesc jucatori si antrenori si orice, nu cred ca face prea bine echipei.dimpotriva, moralul si determinarea jucatorilor nostri este 0, pentru ca si ei stiu cine conduce de fapt tot,si nu cred ca se simt prea bine.

M-AM SATURAT

FORZA SPIRITULUI STELIST!!!!!!!!!!!!!!

gramatica 0 barat...sorry

inches17.09.2007 00:59

Eu repet inca si inca, de ce nu se incearca cu Dica la mijloc (mai sus de ceilalti mijlocasi) si cu Iacob - Badea in fatza ? Sau de ce nu se merge cu un 4-3-3 in care nu se gaseste Lovinutza in formula de start?

De Ov Petre e nevoie, ca sa dea un plus la aparare, dar Lovin este un MINUS TOTAL.

alpopa17.09.2007 01:32

De ce trebuie dobitocul ala de cioban sa-si dea cu parerea despre ceva despre care nu are cel mai mic habar ?! Golanski a fost, de cand a venit, fara exceptzie, unul dintre cei mai constantzi jucatori ai noshtrii. Constant bun, nu constant prost, ca alde Ov. Petre, pe care Mr. Gigi il compara cu un Rolex.

Noroc ca pe Hagi il doare-n paishpe de ce zice Gigi. Sau cel putzin asa sper eu.

bullzeye17.09.2007 01:39
Suntem pe drumul cel bun,acela al impotentei totale si ireversibile. Cu ajutorul lui Hagi, Neaga, Ov. Petre, Surdu, Zaharia, Lovin, Nicolita, Dica etc.

Omul meciului? De departe Zapata si langa el Golanski. Astia doi au dovedit pana acum ca sunt profesionisti. Ai nostri romanasi sunt insa doar diletanti si plini de ifose. Repet, cum am mai spus-o, ne asteapta o toamna jalnica.

In sfarsit o parere pertinenta.

Sa recunoastem, suntem penibili. Nu credeam c-o sa cadem din lac in put pe ruta Oli- Hagi, dar se pare ca exact asta am facut.

Nu jucam nimic....Steaua are un joc mai plictisitor (mai nou si INEFICIENT) decat media campionatului. Ne asteapta perioade grele. Probabil o sa devenim noii blatisti ai campionatului (pana nu de mult titlu atribuit fara a sta prea mult pe ganduri cateilor) . O sa aiba grija liderul suprem sa cumpere ultimele etape ale fiecarei editii de campionat ca sa arate cate sacrificii face el pentru. Steaua- o aduce prin shpaga pe locurile 3-4.

Bleah....

jcd17.09.2007 01:48

Zapata - Emeghara,Goian,Ghionea,Golanski-Cristocea,Dica,Plesan,Nicolita-Badea,Iacob

Asa arata echipa ideala in opinia mea si echipa asta ar castiga fara probleme campionatul. Sunt convins ca Emeghara este peste Nesu si Petre Marin, Rada si Baciu raman solutii de avarie pentru aparare, Ov. Petre pe banca, Lovin afara, Zaharia afara, Croitoru, Badoi, Neaga, Bicfalvi sau Surdu sa intre in echipa dupa ce demonstreaza ca merita. Noi am jucat multe meciuri cu Neaga varf impins (=0) si dupa aceea cu Zaharia varf impins (=0). Practic am jucat fara atacanti pana azi dupa intrarea lui Iacob. In acete conditii nu ma mira jocul si rezultatele neconvingatoare. Pana revin Plesan si Ghionea trebuie sa mergem cu Petre si Rada. Si trebuie readus Ochirosii sa-i faca concurenta lui Cristocea. Lot valoros avem. Trebuie doar sa si confirme.

EDIT: Hahaha! Acum observ cine nu are loc in echipa ideala! Am si uitat de Radoi :biggrin: Asadar avem un lot suficient de valoros pentru a tine jucatori ca Radoi, Badoi, Petre Marin sau Neaga (jucatori de nationala) pe banca. Numai ca echipa asta nu va exista nicidata pentru ca ciobanul ii are la inima pe Radoi, Ov. Petre, Surdu si vrea sa ii vada titulari.

endorama17.09.2007 03:01
celor care il contesta deja pe Hagi...

Haideti sa luam la rand jucatorii de creatie (de la mijloc in sus)pe care ii are Hagi la dispozitie, in functie de tehnica (pentru mine calitatea suprema in fotbal) si viziune in joc (pase + plasament), fara de care nu se poate face o mare echipa indiferent cati capello sau alti murinho aduci pe banca : notarea de la 1 la 5

- Lovin :0 + 0

- ov Petre: 1 + 1

- Nicolita : 0 + 1

- Neaga : 3 + 0

- Dica : 0 + 4

- zaharia : 0 + 0

- Radoi: 0 + 2

- Stancu : 2 + 1

- Iacob: 1 + 1

- Cristocea : 3 + 2(neutilizat)

- Croitoru : 3 + 0(neutilizat)

- bicfalvi : 2+3

in aceste conditii, pe cine sa antrenezi?? cum sa faci echipa cu niste jucatori care pur si simplu nu au tehnica? si aceasta din pacate NU SE INVATA, oricate ore de meditatie in particular i s-ar face lui Nicolita...

cu cine sa creezi fotbal, faze de joc, goluri, cand cel mai bun jucator al echipei, Dica, nu stie sa dribleze, si se bazeaza doar pe viziunea si anticiparea jocului, calitati foarte bune, insa insuficiente pentru a face din el un mare fotbalist

Si asta nu din vina lui Hagi, ci din vina celui ce s-a batut cu pumnul in piept ca aduce fotbalisti in Ghencea, dar care de fapt i-a vandut pe doi dintre putinii fotbalisti , Elton si Thereau, care au pasit pe iarba din Ghencea in ultima vreme

pai si atunci de ce plm a zis Hagi ca are jucatori suficienti si ca nu are nevoie de Camus???

Hagi este cel mai rau lucru care i s-a intamplat Stelei in ultimii 5 ani. nici nu are sens sa criticam jucatorii fiindca fara anntenor nimeni nu poate sa joace bine.

pe de alta parte, tare prost e si Becali.... ce sens avea sa-l dea pe Bostina la Dinamo? daca tot vroia sa scape de el atunci macar sa-l dea la Urziceni sau in strainatate. parca si cei de la Arad oferisera 500.000 pe el la un moment dat. asa daca la dat la Dinamo, sunt 2 cazuri: fie Bostina joaca prost acolo fie joaca bine. in primul caz, o sa-l dea afara si de la Dinamo fiindca cei 100.000 ce s-au platit pe el nu sunt multi. in al doilea caz, ne-am intarit cea mai periculoasa contracandidata ca niste fraieri....

raduthedick17.09.2007 03:57
FRATILOR!!! ATI CITIT CE-A ZIS nimicnicia-sa-scarboasa DESPRE GOLANSKI??? VA ROG DIN SUFLET, MAI ALES DACA SUNTETI IN TARA SI PUTETI TELEFONA LA TELEVIZIUNILE CARE-l (L MIC) AU CA INVITAT PE scarbosenia-sa, INTREBATI-l (L MIC) CUM PE UN SITE CA ACESTA AL NOSTRU GOLANSKI ARE CEA MAI MARE NOTA DUPA ZAPATA. CUM A PUTUT O INTREAGA SUFLARE STELISTA SA-L VADA ASA BUN CAND, DUPA SPUSELE sale, A FOST PARTE DIN VERIGA SLABA A ECHIPEI?!

MAI, EU NU-l (TOT L MIC) MAI SUPORT P-asta!!! VEDEA-l-AS (IAR L MIC) PE SCUT (SCUTUL lui DE RAZBOINIC AL LUMINII)!

HAI Steaua!!!

Golanski mi s-a parut si mie printre cei mai buni. Si oricum, nu din cauza lui Golanski n-am inscris. Cu Zaharia are dreptate JJ, e limitat. Dar cel mai limitat dintre toti e Hagi (ca antrenor). Daca pierdem la Praga si la Arad, cred ca se duce...

2 vorbe despre Neaga: la pozitia pe care o are in teren nu are cum sa faca mai mult. Daca Dica e mai bun ca el, atunci Neaga sa stea pe banca, pentru ca el joaca partitura lui Dica, nu mijlocas stanga (unde nu face bine faza defensiva) sau varf impins. Mie mi-a placut si azi de Neaga.

yo_marius_xxx17.09.2007 04:10

vad ca toata lumea vrea sa plece Hagi.........pacat ca Olaroiu are pana la camila si nu poate sa vina.....mie mi se pare ca Hagi e unul din putinii antrenori care poate sa treaca peste impresiile de mare antrenor ale lui jj......cand o sa realizeze lucrul asta si jucatorii si vor face lucrul pentru care sunt platiti(sa joace fotbal!!!) si nu sa se planga pe la "palat" (sincer eu nu cred ca jj i-a chemat,banuiesc ca ei au fost sa se planga),abia atunci vom juca ceva fotbal...

...intrebarea e:daca nu joaca Lovin si Petre la mijloc,atunci cn sa joace?am vazut aseara ca bicfalvi mai are nevoie de un an cel putin..Cristocea vine dupa multe luni de pauza,nu poti sa-l bagi titular la un derby...altcineva??hmmmmmm...

si apoi daca pleaca Hagi o sa vedem din nou aceleasi faze:la un meci mai slab,iese "iluminatul" si zice ca jucatorul n-are valoare...imediat Oli se conformeaza (vezi cazul Elton=circar)....banuiesc ca tot Oli va fi la Steaua daca pleaca Hagi....

Ryo17.09.2007 05:20

Noroc cu Zapata asta!!! Dar meciurile de fotbal se joaca pe goluri nu pe mingi salvate la propria poarta. Atacul lui Hagi este impotent, iar mijlocul lenos. Apararea si portarul isi fac datoria la moment. Sa nu uitam ca vin meciurile din CL care vor aduce locul unu la moment in Anglia si locul doi in Spania. Eu cred ca aceste meciuri vor bate cuiele finale in sicriul cu care se va ingropa definitiv cariera lui Hagi de antrenor, plus aceste meciuri nule!? Eu cred ca il vom regreta pe Zenga - cel care a facut din Steaua echipa de Europa. Hagi daca ar fi un realist ar trebui sa-si dea demisia acum nu atunci cand va fi prea tirziu pentru echipa. Ca fotbalist el a fost si este o legenda, ca antrenor este zero. Asta este realitatea si nu va mai faceti ca nu o vedeti!

armin17.09.2007 05:29

Hagi, esti praf. Mana antrenorului se vede dupa pauza. Repriza a 2-a Steaua n-a mai contat.

Ochirosii este peste Surdu!

Rusinos, sa joci acasa, sa faci egal si sa ai cel mai bun jucator al meciului portarul.

Cu cat va pleca Hagi mai repede, cu atat vom compromite mai putine obiective.

il_scorpio17.09.2007 05:30
Eu repet inca si inca, de ce nu se incearca cu Dica la mijloc (mai sus de ceilalti mijlocasi) si cu Iacob - Badea in fatza ? Sau de ce nu se merge cu un 4-3-3 in care nu se gaseste Lovinutza in formula de start?

De Ov Petre e nevoie, ca sa dea un plus la aparare, dar Lovin este un MINUS TOTAL.

Fratele meu tu la ce meci te-ai uitat aseara...ca mie imi venea sa sparg televizorul cand punea Ovidiu Petre picorul pe minge.

Lovin chiar a jucat bine si-a intrecut conditia, poate a cam exagerat cu suturile de la distanta, dar in rest a fost de 5 ori mai bun decat Ovidiu Petre,

nemilosul17.09.2007 05:51
si pe cine vreti sa bage sunteti culmea lu d-zeu

ma si enervati pe cuvant

sunteti penibili

noi trebuie sai ii sprijinim acum cand au nevoie de noi.

ce suporteri sunteti voi

cum pot sa il sprijin pe Lovin care saracu zici ca acum a descoperit fotbalul,pe ov Petre care in afara de deposedari nu stie nimic,Banel care alearga ca bezmeticul cu minga in aut si centreaza numai in aparatori,Neaga a avut toata sustinerea mea si toate sansele din lume dar ce joaca el numai fotbal nu se numeste -prin urmare ar trebui sa stea frumos pe banca,iar zaharia e de nivelul a div b

nu trebuiesc sprijinite toate petardele pentru ca aceste petarde iau locul unor tineri sau a unor posibile achizitii care chiar ar putea face diferenta ,aceste petarde trag echipa in jos si fac ca ceilalti jucatori sa isi rupa picioarele pentru un amarat de egal

nu stiu de unde aveti ideile astea ca jucatorii prosti trebuie sustinuti ce suntem noi casa de caritate????nimeni nu te obliga sa te faci fotbalist daca nu ai talent

cel mai mult m-a pus pe ganduri declaratiile cacarezei neamului in care spunea "cu Banel pe dreapta nu stiu cum poate golanski sa greseasca asa mult" deci nu cacatul de Banel care pierde orice minge ajunsa la el e de vina ci golanski care trebuie sa alerge cat 10 ca sa acopere tampeniile facute de tigan

si mai rau m-am speriat cand am auzit ca ,cuplul celor mai prosti mijlocasi centrali care au fost vreodata la Steaua Lovin si ov Petre au fost apreciati de cioban ca cei mai buni jucatori si ca nu ar incepe nici un meci fara ei in teren

costy_k1_G.17.09.2007 06:11

Dezamagit, stresat, nervos asta a fost aseara. Ma doare inima cand vad asa ceva la Steaua dar din pacate cand echipa nu merge trebuie schimbat ceva, ma duce gandul la antrenor care pana acum am fost alaturi de el dar mi-a ajuns. Pai daca vrem sa batem Arsenal, Sevilia sa ne luam gandul. Aia joaca un fotbal rapid care noua acum ne e foarte superior. Daca o sa luam locul 3 in grupe putem sa spunem ca e miracol dar tot imi e frica sa nu ne facem de ras cu Arsenal si Sevilia. Despre meciul de aseara in prima repriza parea ca atacam cu viteza melcului cocosat dar de fapt ne aparam noroc ca Ov. Petre si Lovin care mai surprindeau Rapidul dar Banel, Neaga, Surdu, Dica care trebuiau sa lege atacuri alergau de frica C******r, pacat de cele 3 puncte. De acum vin meciuri grele in care o sa dea vina pe oboseala si toate alea...dar si asa suntem stelisti si tre sa fim alaturi de echipa si sa o incurajam pentru a nu se ajunge sa pierdem meciuri la rand.

diego_cj17.09.2007 06:26

Gataaaaaaa ... am cedat nervos... cat p.....a mea o sa mai suportam nebuniile acestui cioban???!!! auzi Golanski cel mai slab... singura lui vina e ca l-a adus Meme... la fel Bostina... Ov. Petre ceas... Lovin ff bine ??!!! cand o sa facem si noi ceva??? AISS, galeria... gata cu armistitiu... la lupta, ca tot ii place ciobanului lupta... Nu ma mai intereseaza nimic: campionat, Liga, cupa Romaniei.. Ca stelist mai am un singur obiectiv: AFARA din Ghencea cu ciobanu...

Daca nu facem nimic, au dreptate toti dusmanii nostri: SUNTEM NISTE OI!!!!!!!!!!!!!!!! Am ajuns de rasul tuturor..

**** Gigi AUGH AUGH AUGH!!!!!!!! **** Gigi AUGH AUGH AUGH!!!!!!!! **** Gigi AUGH AUGH AUGH!!!!!!!! **** Gigi AUGH AUGH AUGH!!!!!!!! **** Gigi AUGH AUGH AUGH!!!!!!!!

p.s. nu am sa-i reprosez nimic lui Hagi inca.. nu poate sa faca din rahat bici.. dar daca miercuri nu joaca cu Golanski, s-a dus cu respectul meu... inseamna ca avem o a doua tarfa de-a ciobanului dupa Olaroiu...

MALDINI_STEAUA17.09.2007 06:33

@diego_cj si ce crezi tu ca rezolvi cu asa zisa :"lupta" ? Iti spun eu , nimic !!! Pentru ca nu ai ce face contra ciobanului.El va face tot cum crede el , nu ai cum sa il opresti.Care lupta?Contra ciobanului nu exista lupta , pentru ca orice ai face , si oricine ar face ceva impotriva lui , tot el ar iesii invingator.NU AI CUM pur si simplu !

P.S : daca ai tu vreo idee spune , desi ma indoiesc

bumbescu17.09.2007 06:38

Baietii au atins deja obiectivul, acela de a intretine propriile familii, au luat de la patron banii pentru Liga. Ganditi-va ca acesti bani sunt aproape un contract pe un an, mult peste o prima de campionat.

Meciul de aseara mi s-a parut o buna reprezentatie pentru meciurile de CL...cred ca vor fi cozi la pachete.

De asemenea sunt binevenite cuvintele de "incurajare" ale patronului la adresa unor jucatori ai echipei. Daca tot tine la Surdu asa de mult poate ar fi bine sa le spuna si colegilor ca a mai adus un jucator nou la echipa (Surdu a fost ieri ignorat pe gazon). Ce poti sa ii ceri unui jucator limitat sau nu (Zaharia) daca nu este jucat? Cred ca vor mai trece etape pana va exista si atac pentru Steaua. Aseara Hagi putea sa lase rezerve mai multi jucatori care au evoluat la nationala dar nu sunt eu antrenorul. Partitura de aseara a mai fost folosita si nu a jucat mai bine plus oboseala acumulata a dus la un joc modest. Nu am motive de optimism pentru miercuri, poate un meci nul.

V-ati supara sa nu mai vedem pentru cateva meciuri Steaua fara 2 inchizatori chiar daca am pierde? Macar sa vedem daca echipa isi da drumul la joc.

diego_cj17.09.2007 06:43
@diego_cj si ce crezi tu ca rezolvi cu asa zisa :"lupta" ? Iti spun eu , nimic !!! Pentru ca nu ai ce face contra ciobanului.El va face tot cum crede el , nu ai cum sa il opresti.Care lupta?Contra ciobanului nu exista lupta , pentru ca orice ai face , si oricine ar face ceva impotriva lui , tot el ar iesii invingator.NU AI CUM pur si simplu !

P.S : daca ai tu vreo idee spune , desi ma indoiesc

sunt de acord cu tine.. e fff greu sa-l doboram pe cioban.. omul e pur si simplu nebun... istoria ne-a dat multe exemple de asemenea oameni.. care se cred atotstiutori, dumnezei.. dar daca nu facem nimic ce rezolvam?? Pe cioban trebuie sa-l lovim unde-l doare: la VOT... Sunt alegeri europarlamentare in noiembrie (el e in capul liste)... nu numai sa nu-l votam... sa facem anti campanie.. pe stadion.. in presa.. slogane...sa-i aratam ca sumtem o forta noi stelistii...

Desi nu sunt adeptul injuraturilor, sa continuam cu acea scandare: **** Gigi AUGH AUGH AUGH!!!!!!!!, care l-a deranjat enorm... injuraturi, huiduieli, antivot.. si fac pariu cu voi ca ciobanul va craca... aduceti-va aminte de acea privire speriata "a la Ceausescu" pe care o avea cand l-am huiduit dupa meciu cu Ceahlaul parca, in parcare...

Living_Dead_Stripper17.09.2007 07:21

Am ajuns sa-mi Para rau ca i-am tinut partea lui Hagi la scandalul dintre el si cioban.

Ciobanul a avut dreptate in cazul asta.Hagi a facut din Steaua varza,salata de vinete,spuneti-i cum vreti.Degeaba injurati jucatorii,pestele de la cap se impute.

Mi-e si groaza,si sila cand ma gandesc la meciurile de UCL.Groaza imi e datorita faptului ca Hagi va fi pe banca tehnica,iar sila imi e pentru ca singurul om satisfacut dupa aceasta ,,campanie'' europeana va fi ciobangutanul care isi va numara milioanele intrate in conturi...

Mai rau decat cu Hagi nu poate fi (asta daca nu are Giginho vreo revelatie ecumenica si-l aduce pe Panduru la echipa ca antrenor).

Doamne fereste,poate i-am dat vreo idee...

AmuntBoy17.09.2007 07:22

cu un mijloc Lovin-ov Petre in tot sezonul vom marca in jur de 20-25 de goluri

iari prima retrogradata sigur va da cam tot atat

Asta este daca in vara oierul a facut trasferurile dupa ureche si a uitat mijlocul ca deh are ceasul ala stricat acolo

FlasHUL17.09.2007 07:39
cum pot sa il sprijin pe Lovin care saracu zici ca acum a descoperit fotbalul,pe ov Petre care in afara de deposedari nu stie nimic,Banel care alearga ca bezmeticul cu minga in aut si centreaza numai in aparatori,Neaga a avut toata sustinerea mea si toate sansele din lume dar ce joaca el numai fotbal nu se numeste -prin urmare ar trebui sa stea frumos pe banca,iar zaharia e de nivelul a div b

nu trebuiesc sprijinite toate petardele pentru ca aceste petarde iau locul unor tineri sau a unor posibile achizitii care chiar ar putea face diferenta ,aceste petarde trag echipa in jos si fac ca ceilalti jucatori sa isi rupa picioarele pentru un amarat de egal

nu stiu de unde aveti ideile astea ca jucatorii prosti trebuie sustinuti ce suntem noi casa de caritate????nimeni nu te obliga sa te faci fotbalist daca nu ai talent

cel mai mult m-a pus pe ganduri declaratiile cacarezei neamului in care spunea "cu Banel pe dreapta nu stiu cum poate golanski sa greseasca asa mult" deci nu cacatul de Banel care pierde orice minge ajunsa la el e de vina ci golanski care trebuie sa alerge cat 10 ca sa acopere tampeniile facute de tigan

si mai rau m-am speriat cand am auzit ca ,cuplul celor mai prosti mijlocasi centrali care au fost vreodata la Steaua Lovin si ov Petre au fost apreciati de cioban ca cei mai buni jucatori si ca nu ar incepe nici un meci fara ei in teren

EXACT ! ! ! ai punctat foarte bine. Asta este si parerea mea cel putin. Pana nu dispar din echipa chiftelele asta de "jucatori" ca Ov. Petre, Lovin si Nicolita nu putem emite pretentii. Ma doare mintea cand vad ca totusi ei sunt cei mai apreciati de catre cei care au puterea sa ii expedieze si sa aduca in locul lor jucatori de fotbal. Fratilor.. este adevarat ca Petre si Lovin deposedeaza bine si se pricep cat de cat bine sa strice jocul adversaului insa evectiv nu stiu sa loveasca mingea simplu. Nu pot sa dea o pasa simpla de 2-3-4 metri. Nu avem cum sa facem faza ofensiva daca cei doi mijlocasi, fie ei si la inchidere, nu pot controla corect balonul si nu pot da o pasa in fata ca sa nu mai vorbesc de o centrare buna. Despre Nicolita no comment. Saracu vrea mult dar NU este fotbalist. Pierde toate mingiile..nu stie sa faca decat un singur lucru: alearga ca disperatul si centreaza...la intamplare in careu. Daca fundasul de pe partea lui ii stie jocul ...e pa la revedere. Mai rau este ca pare a fi piesa principala de joc gandita de la antrenamente. Pe la el ajung cam toate mingiile in faza ofensiva si tot la el se si incheie instantaneu. Concluzia mea asta ramane: pana nu dispar astia 3 nu cred ca putem sa miscam ceva, marea problema fiind ca tot jocul Stelei se invarte in jurul acestora. In sezoanele precedente exista un Paraschiv care facea diferenta acolo la mijloc. Tot inchizator si el dar stia cat de cat cu mingia, stia faza de contraatac si aparea bine si in faza ofensiva a echipei. De altfel inscria si goluri.

MALDINI_STEAUA17.09.2007 08:13

Am zis asta de multe ori si o repet : cand vad unii "fotbalisti" cum joaca , imi pare rau ca m-am lasat de fotbal.Nu e posibil ca din 10 pase sa dai 7-8 gresite.Oare cat o sa mai astept sa vad si eu un gol din actiune marcat de Steaua in Liga I ? dinamu cum necum au dat 5 goluri intr-un meci , cat am dat noi in 6 meciuri.Nu este posibil sa nu ai tu mai mult de 3-4 suturi pe poarta tot meciul ( si din alea 3-4 , decat 1 periculos ).Este inadmisibil la o echipa ca Steaua acest lucru...si la ce pretentii are Steaua ... mai bine ...

in fine...un singur lucru e clar : NU JUCAM NIMIC ! Si m-am saturat sa tot astept.Cat sa mai asteptam?Gica Hagi dupa fiecare meci spune ca am jucat bine , dar ca se putea si mai bine.

STEAU@4ever17.09.2007 08:26

Ce mai are ciobanul imbecil cu Pawel de l-a scos vinovat :angry: Golanski a aratat destule si a intrat in combinatii. Ar fi facut si mai multe daca avea langa el un mijlocas bun. Pe Nicolita nu-l vede ca nu mai joaca de doi ani fotbal?

Azazello17.09.2007 08:38

1. Meci super tacticizat si in consecinta inestetic pentru privitori. Unii, l-ar numi chiar meci slab. Eu prefer varianta initiala.

2. Minusuri: Ineficienta ofensiva, lipsa de creativitate...Avem mare nevoie de Badoi ( anul trecut cel mai bun pasator din Liga I ) de Cristocea (jucator tehnic care poate scoate omul din joc singur) si de Badea in fata !

3. Plusuri: Apararea merge bine, ca de fiecare data cand e concentrata 100 %. Ieri un plus imens lui Zapata. Bravo Rufay ! Un plusuletz ;) lui Lovin care se staduieste sa conteze si ofensiv. Ca inchizator, nu am ce sa-i reprosez.

4. Campionatul este abia la inceput, avem un meci restant...Nu cred ca sunt motive de panica. Doar aburi de ingrijorare.

5. Mergem inainte spre mai bine. Un pas important miercuri. Succes baieti.

«156789»