FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Steaua - Rapid 0 - 0

«1456789»
AdrianUltras2516.09.2007 21:46

papillon

vroiam doar sa zic ca ar trebui noi sa fim mai buni ca restul

am vazut cu dinamovistii il scuipau pe Dorinel desi el a jucat o gramada de timp pentru ei

am vazut cum il injurau pe Stelea

am vazut cu constantenii il injurau pe Hagi

cred ca ar trebui sa aratam mai mult respect celor care au facut ceva pentru Steaua

sa ii cerem lui Hagi demisia

dar intr-un mod civilizat

de asemenea sa reinceapa razboiul antibecalii

el e cancerul care va distruge Steaua!!!!

Stukha_steaua16.09.2007 21:49

@radutheodor

exagerezi la faza cu B-ul....banul conduce,Steaua nu va intra niciodata in B....

in fine nu vreau sa comentez de restul(antrenor...)

roby_spartacus16.09.2007 21:52

Inca o data le-am aratat ce ionseamna sa fi ULTRAS iam facut PRAF la coregrafie !!! ei aveau o coregrafie pe 2 steaguri si alea rupte **** BA CIORILOR

AdrianUltras2516.09.2007 21:54

Stucha Steaua

pentru Steaua

a termina pe orice loc sub 1 e ca si cum am retrograda in b!

Stukha_steaua16.09.2007 21:54

wow si asta ne face cumva mai buni??? sau cumva campioni...?? intreb doar....

@Adrian ultras.......retrogradare in B inseamna a termina pe ultimele locuri in divizia A(actuala Liga I) si a juca in sezonul urmator in Liga II.....asta inseamna a retrograda,daca vrei iti citez din regulament :P

inteleg ce vrei u sa zici,dar in B nu cade NICIODATA...pentru ca banii vorbesc

radutheodor16.09.2007 21:57
@radutheodor

exagerezi la faza cu B-ul....banul conduce,Steaua nu va intra niciodata in B....

in fine nu vreau sa comentez de restul(antrenor...)

Normal ca exagerez intr-o anumita privinta: daca Hagi nu era antrenor la Steaua, care "este Steaua" ca sa-l parafrazez si daca nu avea ajutorul valorii individuale a jucatorilor, a se vedea de exemplu Dica, hai sa vedem ce facea

Utopic sa creionam ca nu-l avea pe Dica. Asta inseamna ca din cele 4 goluri nu le mai avea pe alea cu Ceahlaul si cu Farul . Ramanea cu executia de finete a lui Bicfalvi din meciul cu Iasi (care a fost la un pas sa se termine 0-0) si ramaneam cu un mare 0 goluri in 6 meciuri !!!!!!!!!!!!!!!

Nu mai zic in CL gol la Zaglebie din corner executat de Dica, gol la ucrainieni Dica si gol Goian din centrare Dica ... gol Zaharia in retur cu BATE din centrare Dica ...

Ia sa ne prefacem ca il vindea Jiji pe Dica si vedeti unde eram acum ... la pragul diviziei B !!!!!!!!!!

Iar Hagi daca s-ar duce antrenor la ORICARE echipa in afara de Steaua Rapid si Dinamo, ar retrograda-o !!!!!!!!

Nu l-as scuipa niciodata, nu l-as jigni, nu l-as considera "nestelist", i-as spune doar ca daca iubeste Steaua cu adevarat, sa nu o considere JUCARIA LUI DE ANTRENOR, sa realizeze ca nu are NICI O TREABA CU ANTRENORATUL si sa lase pe altul mai bun.

Hagi ar fi fost foarte bun sa preia Steaua II, sa ii duca acolo pe Ochirosii, Bicfalvi, A Iacob si toata nationala de tineret si sa creasca juniori de 17-19 ani pentru Steaua ... pentru asta ar fi fost bun.

Stukha_steaua16.09.2007 21:59

Corect sa ii invete pe astia tineri poate e mai bun....eu inca mai cred in el totusi,poate sunt si mai tanar si nu am vazut cate ai vazut tu si dasta mai am rabdare

danimarcu16.09.2007 22:03
@danimarcu: nici amuzant nu mai esti. Culca-te tata ca e tarziu si maine ai de cules portocale multe.

Imi pare rau ca te dezamagesc,dar te anunt ca mai sunt oameni care mai stiu sa faca si altceva decat sa stranga portocale!

Mai ales ca,ghinion, nici macar nu-s coapte...nu-i sezonul lor acum,intelectualule...

In alta ordine de idei, nu imi arde de glume,dar nici prea tarziu nu este,ca sa ma culc...

AdrianUltras2516.09.2007 22:04

Radu Theodor

Hagi nu e de Steaua pentru ca becalii l-a facut asa!

sunt sigur ca daca nu era becalii alta ar fi situatia la Steaua

prapastia dintre Hagi si jucatori nu ar fi asa de mare!

in caz ca nu ati observat becalii a reusit sa ne intoarca impotriva jucatorilor si a antrenorului

si ne-a facut sa uitam de el

el a zis live la TV ca Hagi nu are valoare ca antrenor de Steaua

si tot el a zis ca jucatorii au venit la el ca sa se planga de Hagi

in loc ca lumea sa sara cu gura pe el pentru ca a renuntat asa de usor la Thereau(jucator de cel putin 6 mil eur dupa parerea mea) si Paraschiv si i-a dat afara pe Elton si Bostina

toata lumea e impotriva lui Hagi sau a jucatorilor

ba ca Hagi nu stie

ba ca jucatorii nu joaca

facem exact ce vrea becalii

el e capul rautatilor

el trebuie sa plece de la Steaua

numai dupa ce pleaca el va fi liniste si pace!

p.s.

si ce e cel mai rau

vad ca acelasi becalii a reusit sa ne intoarca pe noi,suporterii, unul impotriva celuilalt!

radutheodor16.09.2007 22:06
Corect sa ii invete pe astia tineri poate e mai bun....eu inca mai cred in el totusi,poate sunt si mai tanar si nu am vazut cate ai vazut tu si dasta mai am rabdare

As fi avut rabdare cu Hagi daca ar fi acceptat sa antreneze dupa ce a plecat Zenga. Atunci cand miza campionatului nu era asa de mare ca acum: calificarea direct in grupele CL.

Acum nu e timp si momentul potrivit sa ne jucam pe nervii nostri de-a testul: e Hagi antrenor sau nu? Si sa terminam pe locul 7 !!! E umilitor sa vezi deasupra ta CFR Cluj, Vaslui si Poli Timisoara !!!

@danimarcu: eu astept sa-mi treaca durerea de nervi provocata de linia de clasament. Si mai am doua etape sa ies campion cu Sevilla in Spania =))

Normal ca nu culegi portocale, dar ai niste opinii ca si cand ai asta ai face :P

Si acum ca mi-au mai trecut nervii: pot sa spun sincer ca in seara asta chiar am jucat binisor. Am avut ghinion ca nu am castigat. Am fost mult peste Rapid dupa parerea mea, la capitolul joc, posesie, cornere, etc. Normal ca fiind un derby, existand si presiune, au existat si niste greseli si se putea inclina balanta in orice parte. Nu sunt multumit de 0-0, insa mi-a placut ca in min 90 la 0-0, ai nostri alergau ca disperatii incercand sa castige jocul.

Nu vreau sa-i critic, a fost poate cel mai bun joc al nostru de cand a inceput campionatul si asta in fata unei echipe destul de puternice, care pratic a contat numai datorita catorva erori in defensiva noastra.

Desigur ca suferim pe benzile terenului, dar din pacate chiar Gica a spus ca nu mai e nevoie ca lotul sa fie intarit. Chiar el l-a dat pe Ochirosii la Buzau, de asemenea ... iar Bostina si Oprita au facut 2 din cele 5 goluri ale cateilor, ca si mijlocasi stanga si dreapta ... mai are rost sa mai continuam?

Stukha_steaua16.09.2007 22:08

Trebuie totusi sa recunoastem ca suntem undeva mai sus decat atunci cand a "preluat" el Steaua....de la o vreme si-a cam luat-o in cap totusi....

In fine ca antrenor ce ii poti u reprosa lui Radoi,sincer!!! Cand stii ca la loja e ciobanu si iti taie ratia de salariu(si restul afacerilor care le au).....Asta se intampla baieti cand lucrezi sau cand vrei sa ajuti un cunoscut(Hagi-Jiji sau invers)

papillon16.09.2007 22:09
Acum nu e timp si momentul potrivit sa ne jucam pe nervii nostri de-a testul: e Hagi antrenor sau nu?

deocamdata, nu prea...

danimarcu16.09.2007 22:10
in loc ca lumea sa sara cu gura pe el pentru ca a renuntat asa de usor la Thereau(jucator de cel putin 6 mil eur dupa parerea mea) si Paraschiv si i-a dat afara pe Elton si Bostina

toata lumea e impotriva lui Hagi sau a jucatorilor

ba ca Hagi nu stie

ba ca jucatorii nu joaca

facem exact ce vrea becalii

el e capul rautatilor

el trebuie sa plece de la Steaua

numai dupa ce pleaca el va fi liniste si pace!

Exact!

Vinovati pentru asta suntem noi,ca il toleram pe zdrentzaros...

Daca am lua atitudine,noi suporterii,AISS-ul si asa mai departe,poate intr-un tarziu l-am alunga pe infect din Ghencea...

Dar noi ne multumim cu putin,deci ne meritam soarta...

AdrianUltras2516.09.2007 22:16

danimarcu

sincer, nu avem ce face

legal clubul e al lui becalii

singurul lucru care putem noi sa il facem e sa il lovim acolo unde il doare

sa ii stricam imaginea

ca tot vin alegerile

sunt sigur ca nu ar suporta sa vada cum i se duc voturile pe apa sambetei

ii facem imagine negativa si gata

nici nu trebuie sa injuram

sau sa ne batem

pur si simplu scriem lucruri adevarate pe bannere

si pe steaguri

impartim fluturasi

etc

etc

si aratam lumii cine e adevaratul becalii

un banner ca: UN CRESTIN ADEVARAT NU SE DA MARE CU FAPTELE BUNE DOMNULE becalii

l-ar da peste cap in totalitate

sau: case constrite cu banii nostri pentru imaginea ta

ar putea sa arate faptul ca il taxam pentru smecheriile care le-a facut cu pamantul

ma rog

e doar o parere

ma indoiesc ca s-ar prinde cineva in Romania de asta

am vazut ca majoritatea sunt gata sa il pupe in fund pentru o hartie de 100 de euro deci.....

si oricum

ciobanul e prea prost ca sa inteleaga ironia fina

danimarcu16.09.2007 22:22
@danimarcu:

Normal ca nu culegi portocale, dar ai niste opinii ca si cand ai asta ai face :P

:biggrin: Oricate divergente am avea,am apreciat intotdeauna umorul tau...

Asta cu portocalele chiar mi-a placut! :biggrin:

Si eu cred ca azi am jucat mai bine decat in celelalte meciuri,de aceea dezamagirea pentru egal este si mai mare...

In plus,era bine sa avem pentru miercuri moralul bun...

Ne enervam,ne contram,ne certam,dar in fond toti suferim pentru acelasi lucru...

Si toti,sau cel putin toti cei rationali, vedem in cioban adevaratul vinovat pentru tot ce se intampla la Steaua...

inches16.09.2007 22:23

Vai de noi, a inceput iarasi Becali sa se bage, ba ca nare ce cauta Golanski la echipa, ba ca el il pune titular pe Badoi ...

Daca le stie el pe toate, sal dea afara pe Hagi si sa fie el Patron-Antrenor-Antrenor Secund-Jucator ...

Si dupa aia, ce cauta Hagi cu aceasi mijloc de distrusi, bai nu pui Ov Petre Lovin, daca tot joaca cu un inchisator, sa fie Ov Petre, si pe urma sa vina cineva la mijloc care stie sa paseze, gen Dica, sa fie in atac Iacob-Badea, ca orcum Neaga e PRAF rau de tot, un fel de Lovin ofensiv.

Nu in aparare avem probleme, si in tot ce e OFENSIV. Adica la mijloc, nu e nimeni, Ochirosii ar fi fost o solutie exelenta pe partea stanga, si pe urma Zaharia ala nu are ce face singur cu Dica care nu este adevarat goleador.

Imi pare rau de Hagi, dar trage echipa in jos, sau este asa din causa lui Becali si jucatorii de Second Hand ca Lovin care niveleaza echipa in jos.

inches16.09.2007 22:30

Ah si inca ceva. Tatal meu mia zis cind a fost chemat Hagi la echipa nationala ca antrenor:

"Bai Hagi, cu tot respectul meu ca jucator, nu e antrenor. Nu e o alegere buna, Hagi nu stie sa comunice, si nu are mentalitatea si comportamentul care trebuie la un manager"

Avea dreptate.

zamainmenu16.09.2007 22:38

Daca analizam atent mult prea trambitata campanie de transferuri a lui Fernandel, observam ca e numai gura de ea.

De fapt, cum am mai spus-o, nea Fernandel ne-a dat iarasi cu Pullido prin Gurita, promitand marea cu sarea si aducand petarde. Din toata ciorba asta au ramas numai doua transferuri confirmate: Zapata si Golanski(cel de-al treilea ar fi putut fi Plesan, din pacate accidentat). Pe Golanski, Fernandel deja l-a luat in vizor aberand la greu. Ma rog, n-ai ce sa-i ceri analfabetului. (Paranteza: ar fi haios daca ar exista vreo poza in care Fernandel cara bagajele lui Hagi si a lui Raducioiu, inseamna razbunarea noastra inofensiva, impotriva retardatului.)

In momentul in care 3 din cei 4 mijlocasi sunt Lovin, Petre, Nicolita, nu poti emite pretentii peste 0-0. Numai intamplarea ne mai putea salva. Iar cel de-al patrulea mijlocas este Neaga, complet apatic si iesit din forma. Pai asta-i Steaua si rezultatele vorbesc de la sine. Ne mandrim(inca!) cu o aparare ok si atat. Vin nori negri pe ulita noastra.

andyro16.09.2007 22:45

Golanski, din pacate, va avea soarta atator altii, incepand cu Paduret (:D) si terminand cu, nici nu mai stiu cine a fost ultimul, Andrey cred...trecand prin Bostina, Elton, Thereau... Desi a fost astazi unul dintre cei mai buni de pe teren. Si nu numai astazi.

Banel = 0. Cred ca o sa mi-l pun ca semnatura, ca il scriu la fiecare meci.

Sunt si eu curios, cine ar trebui sa joace la noi la mijloc. Pustiul teribil cu #7 s-a vazut ca nu face fata (inca) tensiunii unui derby, Radoi si Plesan accidentati, Elton si Paraschiv vanduti. Avem zeci de alternative pentru posturile alea, pe langa Lovin si Ov. Petre si nu le stiu eu ? CINE ?

Si noi il aducem...pe Surdu. Ca Mutu era deja luat...

Mi-e greata de cioban.

predatorpulse716.09.2007 22:46

Dupa parerea mea,daca Hagi e antrenor sau nu este irelevant. Nu stiu daca alt antrenor scotea ceva mai bun din jucatori mediocri care au ramas odata cu accidentarea multor titulari(Iacob,Radoi,plesan,Ghionea,Cristocea,Badea). Ceea ce ma enerveaza si la Hagi,si la Argaseala dar mai ales la cioban este ca la Steaua nu exista planuri pentru viitor,strategia noastra e una reactionara,se accidenteaza un jucator hai sa cautam altul,in loc sa fii avut 2 din timp ca sa se integreze amandoi in echipa.

Hai sa presupunem 2 secunde ca la Steaua in acest moment sunt oameni profesionisti.

In momentul in care s-a terminat campionatul trecut,si dupa ce au trecut primele meciuri de verificare, trebuiau creionate posturile deficitare,cautati jucatori in masura bugetului si cumparati imediat pentru a fi integrati in echipa. Nu e posibil sa cumperi jucatori in ultimele zile ale mercato si sa ai pretentia ca peste 5 zile sa fie integrati in echipa,vezi plesan si acum surdu. Nu e posibil sa dai o tanara speranta a Stelei la Buzau in conditiile in care nu ai mijlocas stanga valid. Cauti mari atacanti din Europa si te alegi cu Zaharia,jucator de 29 ani care a jucat majoritatea carierei in B(n-am nimic cu acest baiat,vb doar de conditiile in care a fost adus) intre timp facand un ping-pong cu Gurita,astfel ajungandu-se ca zaharia sa fie singurul atacant din lot. Dica va fi vandut din iarna si probabil conducatorii s-au gandit la un inlocuitor,insa daca se accidenta Dica ce faceau mai departe pentru ca nu avem alt jucator de valoarea lui pe acel post. Si uite asa ajungem la adevarata boala a Stelei,valoarea jucatorilor si implicit a lotului. Nu mi-a placut Olaroiu ca antrenor si nici Hagi nu ma entuziasmeaza dar de 2 ani incoace cu mici exceptii acest lot dovedeste ca e unul mediocru,de fapt Steaua ultimilor 2 ani poate fi caracterizata cam asa:

Apararea + Dica(si din cand in cand Iacob si Badea),restul oamenilor ce s-au perindat prin echipa n-au prea impresionat.

Sistemul la Steaua nu merge de muuuultttttt timp,de pe vremea lui olaroi,pentru ca momentan lotul Stelei nu mai are nici un pic de entuziasm,pentru ca sunt jucatori care sunt limitati(gen Lovin,ov Petre,Nicolita etc) alti valorosi dar care vor afara(mai ales Dica),unii necopti(bicfalvi si inainte Ochirosii) iar cei putini cu entuziasm(gen Neaga,tanarul bicfalvi) ce tin la Steaua nu prea au realizari.

Atata timp cat ciobanul face echipa,Gica Hagi e cam pe langa la Steaua,i-a dat ordin ca in meciul urmator nu mai are voie cu golanski si zaharia in echipa. Cum dracu or reactiona acesti jucatori cand boul de patron le spune ca nu mai au voie sa fie titulari doar pentru ca vrea el?

Steaua e imbolnavita de acest parazit Becali,care-si face imagine de 5 ani de pe urma ei si crede ca in fotbal e ca in stana lui,el care se crede priceput in toate. Si MM s-a dovedit a fi o lichea ,dar macar era o lichea priceputa care-l mai stavilea pe boul de Becali.

Becaliotul il iubeste la nebunie pe ineptul de Nicolita,jucator adus de MM,insa la inceput nu l-a vrut,si asa a fost cu multi jucatori care au fost adusi in Ghencea,nu conta valoarea lor ci daca putea MM sa-l imbie destul pe Jiji ca sa ii accepte la echipa. Acesta este un sistem feudal si d-aia sa vedeti voi ce titlu o sa pupam,acum cand adversarii au loturi bune,nu prea au accidentati,antrenori mai experimentati ca al noastru(vezi Zenga,Andone,bergodi).

Steaua de acum e un surogat pentru Steaua cu care am crescut noi,spectacolul s-a dus,acum suntem "eficienti" si ultimii ani au alungat de tot spiritul stelist din Ghencea,vreau sa aud din nou pe Ghencea indemnul "Jucati fotbal!!!".

FORZA Steaua!!!

Intotdeauana superiori

vlad_cj16.09.2007 22:55

Sunt foarte curios cum va face Hagi echipa la meciul cu Slavia. Sunt curios sa vad daca il asculta pe cioban si il scoate, mai ales, pe Golanski din echipa care dupa parerea mea joaca meci de meci de la bine in sus. Ciobanul amintea de Badoi, ca a dat o groaza de bani pe el...da, Badoi ar trebui sa fie titular, insa in locul lui Banel! si cum Banel e preferatul ciobanului, nu are cum...

Nu stiu ce se intampla cu Neaga, parca nu e acel Rica care era inainte sa plece in Asia...Sper si abia astept sa revina Badea la capacitate maxila, sa-l vad pe Rica facand cuplu cu el in atac, si Dica in spatele lor...

Mijlocul, slab....foarte slab...el provoaca acest joc fara pic de spectacol...

vlad_cj16.09.2007 23:04
Paranteza: ar fi haios daca ar exista vreo poza in care Fernandel cara bagajele lui Hagi si a lui Raducioiu, inseamna razbunarea noastra inofensiva, impotriva retardatului.)

foarte buna idee:))) ar trebui facuta de cineva care se pricepe la caricaturi...parca-l vad pe cioban...cu clop in cap, epuizat, cu 4 geamantane mari in mana, si Hagi in fata lui zambind la camere...

vlad_cj16.09.2007 23:08
Rica care

scuzati, sunt foarte obosit si nu mai sunt atent la gramatica...

zamainmenu16.09.2007 23:16
Si noi il aducem...pe Surdu. Ca Mutu era deja luat...

Mai lipseste unu "Orbu" si gatam mijlocul terenului.

Cum ar fi o faza in care Mutu striga la Surdu sa-i dea o pasa in adancime lui Orbu?

aditud16.09.2007 23:35

FRATILOR!!! ATI CITIT CE-A ZIS nimicnicia-sa-scarboasa DESPRE GOLANSKI??? VA ROG DIN SUFLET, MAI ALES DACA SUNTETI IN TARA SI PUTETI TELEFONA LA TELEVIZIUNILE CARE-l (L MIC) AU CA INVITAT PE scarbosenia-sa, INTREBATI-l (L MIC) CUM PE UN SITE CA ACESTA AL NOSTRU GOLANSKI ARE CEA MAI MARE NOTA DUPA ZAPATA. CUM A PUTUT O INTREAGA SUFLARE STELISTA SA-L VADA ASA BUN CAND, DUPA SPUSELE sale, A FOST PARTE DIN VERIGA SLABA A ECHIPEI?!

MAI, EU NU-l (TOT L MIC) MAI SUPORT P-asta!!! VEDEA-l-AS (IAR L MIC) PE SCUT (SCUTUL lui DE RAZBOINIC AL LUMINII)!

HAI Steaua!!!

«1456789»