Dupa parerea mea,daca Hagi e antrenor sau nu este irelevant. Nu stiu daca alt antrenor scotea ceva mai bun din jucatori mediocri care au ramas odata cu accidentarea multor titulari(Iacob,Radoi,plesan,Ghionea,Cristocea,Badea). Ceea ce ma enerveaza si la Hagi,si la Argaseala dar mai ales la cioban este ca la Steaua nu exista planuri pentru viitor,strategia noastra e una reactionara,se accidenteaza un jucator hai sa cautam altul,in loc sa fii avut 2 din timp ca sa se integreze amandoi in echipa.
Hai sa presupunem 2 secunde ca la Steaua in acest moment sunt oameni profesionisti.
In momentul in care s-a terminat campionatul trecut,si dupa ce au trecut primele meciuri de verificare, trebuiau creionate posturile deficitare,cautati jucatori in masura bugetului si cumparati imediat pentru a fi integrati in echipa. Nu e posibil sa cumperi jucatori in ultimele zile ale mercato si sa ai pretentia ca peste 5 zile sa fie integrati in echipa,vezi plesan si acum surdu. Nu e posibil sa dai o tanara speranta a Stelei la Buzau in conditiile in care nu ai mijlocas stanga valid. Cauti mari atacanti din Europa si te alegi cu Zaharia,jucator de 29 ani care a jucat majoritatea carierei in B(n-am nimic cu acest baiat,vb doar de conditiile in care a fost adus) intre timp facand un ping-pong cu Gurita,astfel ajungandu-se ca zaharia sa fie singurul atacant din lot. Dica va fi vandut din iarna si probabil conducatorii s-au gandit la un inlocuitor,insa daca se accidenta Dica ce faceau mai departe pentru ca nu avem alt jucator de valoarea lui pe acel post. Si uite asa ajungem la adevarata boala a Stelei,valoarea jucatorilor si implicit a lotului. Nu mi-a placut Olaroiu ca antrenor si nici Hagi nu ma entuziasmeaza dar de 2 ani incoace cu mici exceptii acest lot dovedeste ca e unul mediocru,de fapt Steaua ultimilor 2 ani poate fi caracterizata cam asa:
Apararea + Dica(si din cand in cand Iacob si Badea),restul oamenilor ce s-au perindat prin echipa n-au prea impresionat.
Sistemul la Steaua nu merge de muuuultttttt timp,de pe vremea lui olaroi,pentru ca momentan lotul Stelei nu mai are nici un pic de entuziasm,pentru ca sunt jucatori care sunt limitati(gen Lovin,ov Petre,Nicolita etc) alti valorosi dar care vor afara(mai ales Dica),unii necopti(bicfalvi si inainte Ochirosii) iar cei putini cu entuziasm(gen Neaga,tanarul bicfalvi) ce tin la Steaua nu prea au realizari.
Atata timp cat ciobanul face echipa,Gica Hagi e cam pe langa la Steaua,i-a dat ordin ca in meciul urmator nu mai are voie cu golanski si zaharia in echipa. Cum dracu or reactiona acesti jucatori cand boul de patron le spune ca nu mai au voie sa fie titulari doar pentru ca vrea el?
Steaua e imbolnavita de acest parazit Becali,care-si face imagine de 5 ani de pe urma ei si crede ca in fotbal e ca in stana lui,el care se crede priceput in toate. Si MM s-a dovedit a fi o lichea ,dar macar era o lichea priceputa care-l mai stavilea pe boul de Becali.
Becaliotul il iubeste la nebunie pe ineptul de Nicolita,jucator adus de MM,insa la inceput nu l-a vrut,si asa a fost cu multi jucatori care au fost adusi in Ghencea,nu conta valoarea lor ci daca putea MM sa-l imbie destul pe Jiji ca sa ii accepte la echipa. Acesta este un sistem feudal si d-aia sa vedeti voi ce titlu o sa pupam,acum cand adversarii au loturi bune,nu prea au accidentati,antrenori mai experimentati ca al noastru(vezi Zenga,Andone,bergodi).
Steaua de acum e un surogat pentru Steaua cu care am crescut noi,spectacolul s-a dus,acum suntem "eficienti" si ultimii ani au alungat de tot spiritul stelist din Ghencea,vreau sa aud din nou pe Ghencea indemnul "Jucati fotbal!!!".
FORZA Steaua!!!
Intotdeauana superiori