Se pare ca eu m-am facut destul de bine remarcat. Am o bila alba :tongue:
Se pare ca eu m-am facut destul de bine remarcat. Am o bila alba :tongue:
Poate ca m-as fi fi facut si eu remarcat daca nu aveam probleme cu nick-ul(trei username-uri am avut pe acest fprum-Alessandro,Za Best si acesta)!Dar nu asta conteaza...din cate am vazut,fata nu tine cu Steaua...cu cine tine de fapt?Cu Dinamo?
Pe bune? Io nu te remarcasem!
Ar cam fi cazul :tongue:
L.E.: @DelPiero, nu cumva ce-ai facut tu se considera clona? Pentru ca stii ce poate sa ti se intample...
Doar moderatorii studiaza :biggrin:
Ar cam fi cazul :tongue:
L.E.: @DelPiero, nu cumva ce-ai facut tu se considera clona? Pentru ca stii ce poate sa ti se intample...
Doar moderatorii studiaza :biggrin:
E clona pentru ca am fost nevoit sa-mi fac!Altfel nu mai puteam intra pe forum...in plus,unii moderatori stiu problema mea!Daca se va rezolva problema cu unul din nick-urile anterioare,accept bucuros sa-mi fie dizolvate celelalte conturi...nu urmaresc sa postez in prostie,ci doar sa ajut dpdv calitativ acest forum,atat cat pot eu!
P.S.Nu mi-ati spus cu cine tine dee... :tongue:
Din cate am inteles eu din postarile ei, tine cu U Cluj.
.....uffff....bine ca m-am remarcat si yo...am si to o bila (culoarea nu prea conteaza).....
...si app:dee e stelista!!!
wai ma .. in 7 pagini .. nu stiu daca o pagina este cu poze .. poze dragilor ![]()
cine zice ala e mai criss......yo macar am postat poza si cn a vrut m-a vzt.....altul la rand....![]()
@yo_marius_xxx
ti-ai luat repede poza.... poate mai erau care vroiau sa te vada
Dupa ce ca nu's poze mai deloc....
cine vrea sa ma vada....sa ma caute in locul acela unde ma retrag;;;
:P:P........ma gasesc ele cumva(banuiesc ca nu erau si baietzi care voiau sa ma vada !!!!!!)
hahahaha....sper sa nu fie
:P:P
Hahaha, dupa ce te-ai aratat interesat sa vezi cum ne bat aia de la BGS, chiar s-ar putea sa se gaseasca cineva dispus sa piarda catva timp sa te caute.
cu riscul de a fi off topic......te rog frumos stanici:cauta-ma tu!!!!
si cred ca si yo am observat care este nivelul tau....de amenintari de genul asta mi s-a cam luat........
E o ocazie buna pentru noi, fetele de pe forum, sa ne cunoastem mai bine, sa stam la o mica barfa amicala despre "barbatii" din jurul nostru.
Cine doreste sa intre in clubul exclusivist al fetelor si are curajul sa se expuna privirilor noastre critice, il rugam sa posteze o poza recenta
V-a cam pus cu botu' pe labe asta mica... Pacat ca nu sunteti catei ca suna mai bine... :tongue:
Trebuia sa fie un topic cu poze despre barbati si cu discutii intre femei... Da' se pare... Nu vreau sa fiu banat de pe site...
Oricum chiar ati intrat in "clubul exclusivist al fetelor" sau ati fost refuzati de catre membra fondatoare ??? Aaaaaaa... Scuze da' se pare ca nici nu puteti fi siguri ca e vorba despre "o ea". poate e un el care face caterinca de voi... Da' cu toate astea va certati care a fost uitat sau nu in postul de good bye... :biggrin: :biggrin:
Scuze pentru offtopic, jigniri sau orice credeti voi ca am facut eu gresit in acest post... DA' N-AM AVUT CUM SA MA ABTIN... Acum inchei ca am meci cu Rapid. Nu nu sunt fotbalist la Steaua... Doar joc Manager...
P.S. : Orice asemanare cu utilizatorii forumului este pur si simplu intentionata... Nici un animal nu a fost ranit in realizarea acesti post in afara de un gandac ce statea pe "a" si cand am apasta a murit saracul ![]()
P.S. 2 : Scuze din nou...
And we have a winner!!!
Nice pics
Da, ai castigat o excursie cu 41 in mijlocul ciorilor care or sa te recunoasca si or sa te pupe.
Asteptam locul doi- de data asta destinatia e Stefan cel Mare.
hai ca-i bun pretextul asta "nu vreau sa ma recunoasca ciorile si cateii".
locul 1 s-a adjudecat, batalia se da acuma pentru locul 2!
mentiune speciala din partea juriului au yo_marius si axl, care intr-un moment de slabiciune au cedat ![]()
Pai da, unii dintre noi mergem si la meciuri si trecem si prin zone fierbinti. Oricum tu stii cm arat asa ca nu are rost sa ne luam la trante. Daca eram sigur ca nu avem "vizitatori", puneam si eu vreo 2 poze de cand eram tanar, sa se oripileze populatia feminina. Acum stiu cum isi inchipuie lumea ca arat- si DA, AVETI DREPTATE!!!:
Da, ai castigat o excursie cu 41 in mijlocul ciorilor care or sa te recunoasca si or sa te pupe.Asteptam locul doi- de data asta destinatia e Stefan cel Mare.
Stai linistit ! Nu's din Bucuresti + ca toate aceste comentarii nu isi au rostu' , cred yo. ![]()
cine vrea o splendoare ce catelusa :X ...??? 5 luni boxer????
@benzina
Mai da' tie nu ti-e frica sa pui poze pe aici? :tongue: Daca era baiat boxerul il luam eu.