FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotografii - cu si despre barbati

«1234510»
dee03.09.2007 09:14
Ce caterinca :)))

Din motivele expuse de Stanici(si altele), evident ca baietii nu se vor inghesui sa-si puna pozele aici pe site. Cel putin nu cei care se tem de o "vanatoare" ulterioara (nu e cazul lui Danny de exemplu, pe care nu l-ar vana nimeni in Valcea sau Ostroveni). Asadar, dincolo de discutiile spumoase (recunosc), topicul va ramane destul de inutil :)

Axl, te-am numit moderator ca sa curmi offtopicul, nu sa-l intretii! Cum ramane cu "puterea exemplului personal"?

topicul general este "Discutii Libere", topicul specific e "cu si despre barbati" .... axl e un barbat :) nu pricep despre ce off topic vorbesti, sincer.Daca ai fi citit atent posturile ti-ai fi dat seama ca tocmai despre barbati era vorba.

Niciodata n-am inteles ce inseamna off topic la discutii libere? discutii serioase? :) daca nici aici nu avem voie sa ne destindem, sa aberam in voi, atunci, unde?

@stanici

singurul spion infiltrat sunt eu ...stai linistit, daca prin absurd ajung la un meci in Bucuresti nu sar la bataie :)

**alex**03.09.2007 09:20

Discutii libere

Se poate discuta orice, nu neaparat fotbal sau Steaua.

Asta inseamna ca nu poti sa scrii de ex. la topicul "Genul de muzica preferat" ce mancare iti place cel mai mult.. s.a.m.d.

SSK03.09.2007 09:50

@dee

Era o gluma.

Arati bine?

Si modesta :)

PortarNr4303.09.2007 10:33

Uite aici in avatar ... asta-s eu cu 2-3 ani mai tanar :biggrin:

Si in sfarsit sunt si on-topic ... faceti vaaaluri! :rolleyes:

**alex**03.09.2007 10:40

ooooooo.. EEEEEEEeeeeeeeeeeeee ! :laugh:

Eu zic ca semeni un pic cu Costel Câmpeanu.

yo_marius_xxx03.09.2007 11:04

chiar ai ceva din Lobont.....aceeasi marca da manusi??sau ghetele??.....just jocking....

PortarNr4303.09.2007 11:14

Nici macar aceeasi marca de manusi :biggrin: ... cu toate ca ar fi ceva comun: zbier tot meciul ca nebunu' si doua zile dupa aceea sunt ragusit. :biggrin:

c.ronaldo1703.09.2007 14:03

Mi`e imi pare ca seamana cu Barthez.

PortarNr4303.09.2007 15:13

Haide, mai! Am mai multe fire de par in cap decat el! :biggrin:

bodanelu03.09.2007 15:26
PS Arata bine dee?

da :))

fane_casieru03.09.2007 15:55
da :))

@bodanelu- cum le mai stii tu pe toate , ca un om batran ( la 50 ani ) :biggrin:

yo_marius_xxx03.09.2007 16:03

arata mai...chiar f bine....de acuma sa stati trezi dimineatza ca uite ce pierdeti :))))))))))

bodanelu03.09.2007 16:04

mersi mersi..

dar o sa-ti confirme dee ca nu sunt chiar asa batran :))

c.ronaldo1703.09.2007 16:28

Cu toate ca si mami, si doamna invatatoare, si doamna profesoara Gergescu de limba si literatura romana si uneori chiar si o fosta profesoara super glumeata de fizica din gimnaziu imi spuneau ca nu e frumos sa intreb o domnisoara cati ani are eu am sa o fac cu riscul de a te supara. Deci, cati ani ai? :biggrin:

Wally03.09.2007 16:33

Cum am ratat eu s-o vad pe Dee. Si doar am stat si eu pana la 5 pe forum :mellow: Si postul lui Danny nu l-am gasit nici acum...

Curat ghinion!

Wally03.09.2007 16:51

As fi bucuros daca as reusi sa le vad pe amandoua. Cu postul lui Danny e mai greu, dar cu bunavointa ta as putea sa vad poza :tongue:

SSK03.09.2007 17:05

dee manipuleaza mult mai fin si subtil decat brunetica ;) Eu zic ca o sa puna forumu'-n cap!

Azzido03.09.2007 17:07
....na ca m-ai convins......

....da am buletin....am chiar si drept de vot (desi nu se vede).....si da-sunt sub orice critica.....macar am puterea sa recunosc!!!!!

calmeza-te tinere.

nu mai fii asa de negativist.

esti un om normal ca si ceilalti

nu pot, sunt off topic si risc un ban ... ochiul vigilent al lui Azzido e prezent :)

parca era vorba sa discutam despre barbati .... sa revenim deci.

pai ai putea oricand sa postezi in celalalt topic.

chiar este indicat, vorba lui SSK "puterea exemplului" :happy:

Ce caterinca :)))

Din motivele expuse de Stanici(si altele), evident ca baietii nu se vor inghesui sa-si puna pozele aici pe site. Cel putin nu cei care se tem de o "vanatoare" ulterioara (nu e cazul lui Danny de exemplu, pe care nu l-ar vana nimeni in Valcea sau Ostroveni). Asadar, dincolo de discutiile spumoase (recunosc), topicul va ramane destul de inutil :)

Mai jos aveti atasata o poza cu unul care pretinde ca seamana cu mine.

Oricum, e un impostor, sa nu-l credeti. :laugh:

eu_la_Cv.jpg

axl2303.09.2007 17:53

@ssk

Arata bine Dee. Bine rau.

c.ronaldo1703.09.2007 18:24

Torje, de sus pana jos.

torje.JPG

korynna03.09.2007 18:28

Looool

Ce fericit e cand vine vorba de Ganea :laugh:

Wally03.09.2007 18:41

Mica, mica da' ridica :laugh:

Gezets03.09.2007 19:02
Torje, de sus pana jos.

torje.JPG

crocodilul ala din pantaloni era pentru ionel Ganea?ca nu am inteles...;))

Stanici03.09.2007 19:04

1

"Oricum, constat cu surprindere ca barbatul a devenit din ce in ce mai timid si complexat in fata femeii moderne :)"
- gresesti- in fata a ceea ce percep majoritatea femeilor din Romania ca fiind femeia moderna. Si nu prea e vorba de timiditate sau complex, mai degraba lehamite.

2"@stanici

singurul spion infiltrat sunt eu ...stai linistit, daca prin absurd ajung la un meci in Bucuresti nu sar la bataie :) "
S-ar outea sa trecem prin Cluj Peste vreo 2 saptamani, in drum spre Praga - ne astepti la cotitura? :)

3 Haideti sa il vedem si intr-o postura mai romantica pe Azzido (silueta schiloada de langa el apartine subsemnatului)- oricum, poza este marfa rau.

rasatit1.JPG

axl2303.09.2007 19:07

@Stanici

Tare poza, merge "How deep is your love" de la Bee Gees pe fundal.

«1234510»