FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Fotografii - cu si despre barbati

«123410»
dee03.09.2007 03:45
....na ca m-ai convins......

....da am buletin....am chiar si drept de vot (desi nu se vede).....si da-sunt sub orice critica.....macar am puterea sa recunosc!!!!!

ce alura de goolkeeper ai ....

schimba-l pe Bicvalfi, meriti pe cineva mai valoros, gen Toldo.... habar nu ai ce potential sta ascuns in tine :happy:

P.S daca totusi vrei un (ex)stelist, pune-l macar pe Hamutovski

axl2303.09.2007 03:58

Insomnie, dulce reverie.

yo_marius_xxx03.09.2007 04:04

@dee

hahahahaha....na ca m-ai facut sa rad........sper ca iti dai seama ca poza aia nu sta mult acolo....stai sa inceapa sa se arunce cu oua si rosii in mine.....

axl2303.09.2007 04:09

@yo

In spiritul amicitiei virtuale (nu stiu, se simte asa, o boare de libertate) acorda-mi privilegiul de a fi primul care arunca in tine cu oua si rosii, adica necesarul zilnic de lipide, glucide si vitamine. Cu fibrele te descurci singur. Sugerez consumul de canepa.

dee03.09.2007 04:09

ai incredere in parerea mea ... nu de alta, dar am ochiul format si cu intuitia stau bine.

Nu inteleg ce faceti ( tu si axl) la ora asta? iti dai seama cat putem abera pana cand se trezesc trantorii? ... :)

p.s imi place ca ti-ai pus o poza ascendenta .... intodeauna sunt atenta la poze, la unghiuri . Si daca indrazneste cineva sa dea in tine, imi pun si eu o poza :)

axl2303.09.2007 04:14

@dee(in timp ce-l pocnesc parinteste pe yo cu scopul clar de a te convinge sa-ti pui o poza)

Eu cand fumez, si o fac destul de des in ultima vreme, nu e o lauda, e o constatare, suflu intotdeauna fumul in sus, la fel ca atunci cand ies la suprafata si trebuie sa-mi golesc snorkel-ul de apa. Ce concluzii nerostite tragi din asta?

Apropo, consum un trei in unu de la Nesscafe, nu are aceeasi savoare ca un Jacobs in schimb este mai consistent. Daca rezolv cuvinte incrucisate par mai inteligent?

yo_marius_xxx03.09.2007 04:15

@axl

arunca,dar numai cu necesarul zilnic (nu de alta dar sunt sigur ca o sa mai fie doritori si mai ales doritoare)

@dee

pentru poza e de vina paparazza mea (le face cam pe ascuns)......de aberat am aberat toata noaptea....ce mai conteaza o ora-doua??.....mai greu e cu scrisul,mi-a schimbat cineva botoanele intre ele si ma cam chinui...

...app poza e doar pentru ca si tu sa vezi cu cine vb.....

dee03.09.2007 04:21

cum v-ati atasat voi pozele ca nu stiu ? :unsure:

Pentru a nu produce stupefactie si confuzie in randul celorlalti utilizatori va informez ca tovarasa Dee a afisat, pentru cateva minute(lenesilor, treziti-va devreme ca sa ajungeti departe), un superb portret digital.

axl2303.09.2007 04:24

Vazut, salvat, refulat. Epuizat fizic.

@dee

Eu zic s-o scoti cat mai repede, Yo e in stare sa-si faca i.d. pe mess cu poza asta si sa agate tot felul de panarame in contul tau.

yo_marius_xxx03.09.2007 04:27

eu sunt un privilegiat al acestui forum...te-am vazut(banuiesc ca primul) m-am imprietenit cu veteranii....te pomenesti ca o sa ajung modertor candva (desi nu e o tinta de-a mea)

dee03.09.2007 04:28
@dee

Eu zic s-o scoti cat mai repede, Yo e in stare sa-si faca i.d. pe mess cu poza asta si sa agate tot felul de panarame in contul tau.

Marius e baiat destept, de ce crezi ca am lasat strategic bratul acela masiv langa mine? :)

axl2303.09.2007 04:30

@dee

Esti, evident, constienta ca glumesc, si n-o spun numai din cauza ca in poza respectiva apare un biceps de doua ori mai mare decat al meu(care, sincer sa fiu, nu e de lepadat, mai ales daca port maieu, lucru pe care-l fac rar, si nu e din ala la moda, e maieul clasic, old fashion).

Tocmai am primit un mail de la Wall-street.ro, nu stiu de ce-si mai bat capul cu mine, i-am avertizat ca nu-s de incredere.

@dee

Dar de ce asa de matinala?

yo_marius_xxx03.09.2007 04:36

@axl

...eu mi-am lasat lesinatul meu de id in speranta ca se va gasi o fata,chiar 2(ceva in genul catrinel menghia) care sa dea add si la id meu.....probabil ca atunci cand imi va trece durerea de cap il voi scoate,ca dupa ce ma vor vedea cu siguranta nici una nu va vrea...

axl2303.09.2007 04:43

@yo

Exagerezi cu "self pity"-ul, deja ma obligi la complimente intre persoane de acelasi sex, ceea ce-mi pare destul de sissy, si asta imi aduce aminte de manusile de piele ale unui foarte bun prieten de-al meu care e barman in barul ala de la Casa Poporului(am zis ca sunt old fashion, nu recunosc denumirea de Palatul Parlamentului), de deasupra MNAC-ului. Traiasca berea aia italiana, Perroni.

yo_marius_xxx03.09.2007 04:47

@Marius

vai ce ma enervezi :)

femeile au instinctul acela de aparare si cu cat te vei deconsidera mai mult, cu atat vor fi mai multe in jurul tau sa-ti spuna o vorba buna.

in principiu asta ar fi ideea :D:D:D:D

clever ha???

axl2303.09.2007 04:50

@yo

Esti un fatalau. Poate strategia asta functioneaza pe termen scurt si foarte scurt dar pe termen mai lung nu va rezulta decat o abstinenta prelungita. Ceea ce te va aduce mai aproape de raiul ceresc. Dar pe pamant tot fatalau ramai.

@dee

Daca vrei ca aceste mesaje sa dispara n-ai decat sa ti le stergi singura. (Vezi, Yo? Asa se procedeaza. Dur. Autoritar. Fara loc de intoarcere.)

yo_marius_xxx03.09.2007 04:52

@axl

...ti-am mai spus candva in seara asta ca am invatat ceva.......acu altceva....omu cat traieste invata...de acum o sa fiu un dur.....

dee03.09.2007 04:59
...de acum o sa fiu un dur.....

nuuuuuu striga corul de fete :)

barbatul dur intimideaza, barbatul timid ( sau in aparenta timid) atrage din cauza atitudinii misterioase pe care o are.

Cu cat vorbeste mai putin despre el, cu atat acest mister se amplifica.

Oricum, constat cu surprindere ca barbatul a devenit din ce in ce mai timid si complexat in fata femeii moderne :)

axl2303.09.2007 05:05
constat cu surprindere ca barbatul a devenit din ce in ce mai timid si complexat in fata femeii moderne

E, sa nu exageram, doar o anumita parte a barbatilor se incadreaza in categoria numita de tine mai sus, si anume fatalaii.

yo_marius_xxx03.09.2007 05:05

...sa stiti ca sunt usor influentabil....si acum sunt intr-o mare dilema

.....oricum astept sa aud "corul de fete" strigand un nu hotarat...

axl2303.09.2007 05:09

Oo, Doamne, sunt atat de obosit incat imi VAD vinisoarele alea rosii din ochi. Cred ca mai bag un trei in unu.

korynna03.09.2007 05:39

De cand asteptam topicul asta :cool: ,dar din cate observ doar yo_marius este mai curajos si bine face!Nice pic :wink:

@dee

Barbatul dur nu intimideaza,fascineaza :tongue: ...numai sa nu exagereze...( :excl: in my opinion)

axl2303.09.2007 05:45

Of, soarta cruda... Mai am 20 de minute. La 9 se trezeste cerbera, mic dejun la pat, cafea semi-dulce, colac de la wc-u incalzit. Ce sa mai, am imbulinat-o. Mai ales ca am baut fara permisiune. Rahat! Probabil ne vedem peste 5 zile, cand imi expira pedeapsa.

SSK03.09.2007 08:05

Ce caterinca :)))

Din motivele expuse de Stanici(si altele), evident ca baietii nu se vor inghesui sa-si puna pozele aici pe site. Cel putin nu cei care se tem de o "vanatoare" ulterioara (nu e cazul lui Danny de exemplu, pe care nu l-ar vana nimeni in Valcea sau Ostroveni). Asadar, dincolo de discutiile spumoase (recunosc), topicul va ramane destul de inutil :)

Axl, te-am numit moderator ca sa curmi offtopicul, nu sa-l intretii! Cum ramane cu "puterea exemplului personal"?

PS Arata bine dee?

Stanici03.09.2007 08:26

Totusi presupun ca daca roade prea tare curiozitatea, se va gasi o metoda de a afla aspectul fizic (ne)placut al unor coforumisti. Exista mesaje private, room chatul depre care va vorbeam, etc..Problema e ca sigur exista zdrentzoi inflitrati printre noi, asa ca mare atentie la vechimea si activitatea userului.

Sa nu ma luati la 11 m acum ca sunt paranoic dar dupa ce te-ai fript cu ciorba la Lujerului, sufli si in getarii de la poluri.

«123410»