FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 1 - 0

«167891012»
st_194702.09.2007 18:41
sa imi explice si mie cineva cum a ajuns Banel Nicolita fotbalist..va rog frumos...nu pot sa inteleg cum Banel joaca titular...fara cuvinte

dupa meciu cu Betis(3-0)si cu rapidu din Cupa UEFA(1-1) il pupai in c*r..! acum e prost nu? si eu cred ca ar trebui sa stea o perioada pe banca..dar,pana sa ajungi sa intrebi cum a ajuns fotbalist..mai ai mult de mancat

vanfootball02.09.2007 18:44
Cum de altfel si Banel a inscris un gol spectaculos pe Bernabeu, ceea ce nu-l face 'golgheter'...

:)) Cam asa ceva.

greenyes02.09.2007 18:48
Hai, laso-n-colo de treaba! Radoi coordonator?! Sau e vreo gluma si nu ma prind? Pase in adancime dadea si Ghionea, asta nu inseamna ca e coordonator de joc.

Am spus ca Radoi a jucat rolul de coordonator in lipsa unuia adevarat. Iar pe vremea lui Protasov a putut sa faca asta datorita calitatilor lui plus ca juca alaturi de Paraschiv. De ar juca Lovin si Petre ca Radoi in zilele lui bune am construi si noi ceva la mijloc iar in acelasi timp am fi si fortificati la mijloc.

radutheodor02.09.2007 18:54
Am spus ca Radoi a jucat rolul de coordonator in lipsa unuia adevarat. Iar pe vremea lui Protasov a putut sa faca asta datorita calitatilor lui plus ca juca alaturi de Paraschiv. De ar juca Lovin si Petre ca Radoi in zilele lui bune am construi si noi ceva la mijloc iar in acelasi timp am fi si fortificati la mijloc.

Bai prietene intelege si tu odata pentru totdeauna un aspect:

antrenor Piturca - Radoi fundas central = meserie

antrenor Zenga - Radoi fundas central = meserie

antrenor Protasov - Radoi mijlocas DEFENSIV - fazele proveneau din faptul ca faceam pressing 80 de minute din 90 de minute ale jocului si mai mult decat atat, faceam pressingul aproape in careul advers !!!!!! Ii fortam pe adversari sa greseasca, recuperam mingea si ne cream ocazii. In nici un caz nu jucam spectaculos din cauza lui Radoi !!!

Doamneeeeeeeeeeeeeeee ce o fi greu asa .... !!!!

P.S.: noua ne-ar trebui antrenori straini

P.S.1: ce tara de CACAO: ma uit in ce mod jegos au primit penalty astia de la CFR ... a alunecat Fabbiani ala SI IN AFARA CAREULUI si au primit PENALTY !! Innebunesc ma, nu mai rezist psihic. Trebuie sa-mi iau un concediu prelungit !!!

Virgil02.09.2007 18:59

@ radutheodor

Parerea ta e competenta. Totusi, de ce te straduiesti atat de mult sa le-o implementezi si altora? Nu ai auzit niciodata de " cate bordeie, atatea obiceie (uri)/ cati oameni tot atatea pareri?

In fond fiecare crede ca are dreptate si pe undeva fiecare are dreptatea lui. :biggrin:

Inclusiv van cu care sunt total de acord. :biggrin:

axl2302.09.2007 19:00

Imi zicea cineva o vorba despre corbii care apar imediat dupa ce prada se prabuseste. Despre tine vorbea, Daffy, si-ncep sa-i dau dreptate.

cred in steaua mea02.09.2007 19:02
Jucam execrabil...nu se mai poate asa ceva...ne-am saturat Giga de atatea promisiuni, vrem rezultate...nu imi vine sa cred ca Nicolita mai joaca la Steaua cand Badoi joaca mult mai bine si ofera mai multe si mai bune baloane atacantilor...nu imi vine sa cred ca Lovin, Ov. Petre , Baciu Neaga, Zaharia sunt jucatorii Stelei si joaca si titulari...Incredibil...Hagi trezeste-te...asta nu e fotbal ce jucati voi acolo....va bateti joc de suporterii acestei echipe...

P.S : Felicitari galeriei care a fost prezenta la meci...Formidabili !

salut consatene, tot din sv is si eu :)

pai... de ce Banel mai joaca la Steaua ? daca nu stiai.. Banel Nicolita e unul din favoritii ciobanului, deci logic ca joaca meci de meci ca doara nah.. n-ai vazut ce scandal a facut pentru ca nu a jucat Radoi unde a vrut?

MAI RAU CA PE VREMEA LUI CEASCA !!

--------

Lupta Steaua ! fularultras fularsteau2

vanfootball02.09.2007 19:07
P.S.1: ce tara de CACAO: ma uit in ce mod jegos au primit penalty astia de la CFR ... a alunecat Fabbiani ala SI IN AFARA CAREULUI si au primit PENALTY !! Innebunesc ma, nu mai rezist psihic. Trebuie sa-mi iau un concediu prelungit !!!

Si tocmai astia care se plangeau de arbitraje au primit un penalty cadou. Ma intreb ce o sa mai zica acum.

PS: De mult nu am mai vazut atatea simulari. Tony si portughezii CFR-ului, s-au aruncat, s-au contorsionat, s-au rupt in figuri tot meciul.

cred in steaua mea02.09.2007 19:13
Intradevar azi nu am jucat nimic,mai ales Dica care a gresit nush cate pase !!! O surpriza cat de cat placuta a fost Baciu care a si gresit in cateva randuri dar a si respins bine de cateva ori !!! Oricum,asta e o zi trista pentru noi insa nu trebuie sa sarim la gatul lui Hagi !!! Am vazut mai sus ca cineva a observat f bine ca Steaua nu a jucat cu toti titularii si noi jucam din 3 in 3 zile,Urziceni odata pe saptamana,...,se vede si oboseala,...,azi ne-a lipsit mijlocul,...,am vazut zeci de pase de la fundasi pe varfuri !!! Am auzit ca vrea Jiji totusi sa-l ia pe Lubinkovici (nush daca am scris corect numele),sper pentru binele mijlocului !!! Stelist pana la moarte,...,si dupa !!! FORZA Steaua steag3 fular-campionii fularsteau2 forzateaua

P.S. : Un lucru care mi-a placut azi a fost galeria care a cantat pe tot parcursul meciului si eu cel putin nam mai auzit clasicele deja M** Jiji,Dragomir,dinam0 sau mai stiu eu cine !!! Macar in acest aspect i-am batut fara drept de apel,se auzea doar galeria Stelei !!!

de acord cu tine :)

danimarcu02.09.2007 19:17

Azi am vazut cel mai urat meci al Stelei din ultimul timp.

Are si Hagi vina lui,dar cea mai mare vina e a jucatorilor.

Se pare ca nu am scapat de meteahna de pe timpul lui Oli,aceea ca dupa un meci de Liga Campionilor sa ne impiedecam in campionat.

Eu cred inca in Gica Hagi,dar nu va face nimic daca jucatorii nu il ajuta.Pe langa asta, e incredibil cum ii joaca meci de meci pe Nicolita ,Lovin si Neaga,in loc sa-i puna cateva meciuri pe banca,ca sa isi revina din letargie...

Nesu a fost dezastru azi,Neaga la fel,Dica inexistent,Zaharia la fel.Zapata a jucat bine; binisor Ovidiu Petre, Rada, Golanski ,Badoi.

Atata vreme cat Jiji are preferati pe care ii vrea in teren meci de meci,indiferent de forma fizica,nu vom avea o echipa competitiva.

@axl -ai dreptate la chestia cu corbii,nu stiu daca personajul e daffyduck,dar cu siguranta are aceleasi fixuri si obiceiuri...

greenyes02.09.2007 19:18
Bai prietene intelege si tu odata pentru totdeauna un aspect:

antrenor Piturca - Radoi fundas central = meserie

antrenor Zenga - Radoi fundas central = meserie

antrenor Protasov - Radoi mijlocas DEFENSIV - fazele proveneau din faptul ca faceam pressing 80 de minute din 90 de minute ale jocului si mai mult decat atat, faceam pressingul aproape in careul advers !!!!!! Ii fortam pe adversari sa greseasca, recuperam mingea si ne cream ocazii. In nici un caz nu jucam spectaculos din cauza lui Radoi !!!

Doamneeeeeeeeeeeeeeee ce o fi greu asa .... !!!!

Pana acum nu imi aduc aminte sa ma fi luat de persoana ta, domnule fan Olaroiu. Nu am afirmat nicaieri ca noi am fi jucat spectaculos datorita lui Radoi. "Datorita calitatilor sale a putut face invizivbila cat decat nevoia Stelei de un autentic coordonator". Daca din asta tu intelgi ca eu am spus ca Steaua juca spectaculos datorita lui Radoi ar trebuie sa reflectezi si la logica judecatii tale. Spre deosebire de Paraschiv Radoi putea sa ajute si la constructia jocului ca altfel nu ar fi fost folosit pe postul de mijlocas central ce ar fi ramas fundas central.

Si tu marele cunsocator al fotbalului te rog frumos sa mi acorzi dreptul sa ma adresez cu apelativul de secund domnului mare antrenor Olaroiu. Ce te aprinzi atata? Stai calm tata! Daca sustii un asemenea antrenor si acum dai in Hagi demonstrezi ca esti mai "limbric" ca mine. Marele antrenor pe care l aperi cu atata ardoare a adus echipa in starea de a juca asa cum a jucat si echipa lui Hagi in seara asta. Orbitule, eu nu mi am exprimat admiratia fata de Hagi dupa jocul de astazi. Sustine ti antenorul fara sa te iei de mine.

Asa cum pentru tine el a reprezentat ceva pentru mine a reprezentat contrariul. Datorita lui eu nu mai simteam nimic cand ma uitat la meciurile Stelei, ma plictiseam, imi venea sa schimb postul. Dupa meciul cu Ceahlaul am crezut ca Hagi o sa repare ceva, pana acum m am inselat dar inca mai sper desi semnele sunt cam slabute. Si am avut incredere in el. Incredere cu care a sters pe jos la fiecare meci pe care Steaua l a jucat dupa meciul de la Kiev. Nu l am ridicat niciodata in slavi asa ca am dreptul sa ma iau de el. Poate e prea dur apelativul de secund dar asa mi a venit sa i spun, domnule limbric.

Nu te mai infoia ca un curcan ca o sa faci poc. Vad ca te ei de Hagi si esti tare afectat de cum joca echipa. Eu unul eram afectat de jocul echipei si pe timpul lui Piturca si pe timpul lui O, si sunt si acum desi inca mai sper, dar tu unde erai fratie???? Cand antrenorul tau iubit ne a ingropat la fiecare meci de genul celui care tocmai s a incheiat, si declara acelasi lucru pe care acum vad ca l declara si Hagi???? Unde erai???? Aaaa, fotbalul nu insemna spectacol, insemna rezultat!!!!! Hai ******!!!!!!!!!

Nu-ti mai jigni partenerii de forum. Puneti punct TONULUI acestei discutii. Personal iti dau dreptate dar asta nu inseamna ca daca nu vei respecta regulamentul vei fi iertat.(pentru eventualii indignati de cenzurarea unui cuvant turcesc, traducerea este una foarte vulgara)

Miaus02.09.2007 19:21

Cred ca e momentul in care trebuie sa ii multumesc lui Hagi.

A reusit ceva cu greu inchipuibil si anume sa ma faca nici macar sa nu mai am puterea sa ma enervez cand o furam de la celebra echipa Unirea Urziceni.Incredibil ce meci execrabil, ZERO idei tactice venite de la ZEROhagi care are ZERO gandire.Ma intreb ce se intampla la sedintele alea tactice.

Din primul meci cu Hagi ca antrenor am spus ca lui Dica i se traseaza sarcini gresite de joc pentru ca Dica nu e Banel sa alerge tot meciul si daca il pui sa vina la 30 m de poarta lui sa isi ia mingea in minutul 70 el va fi TERMINAT ceea ce se si intampla.

Banel are nevoie de un concediu prelungit pe banca de rezerve, Nesu are nevoie de un alt sport(cred ca ar fi un HIT la cricket), Lovin nu mai are nevoie de nimic ( in cazul lui nu mai exista nimic care ar putea fi facut).Cum sa spui mah ca Lovin joaca mai bine ca Ov.Petre, tre sa fii un pic naiv ca sa nu zic astfel.Ov.Petre a jucat fix ce trebuia azi spre deosebire de Lovin care a jucat (mah rog asta e un termen eufemistic) in alt film.

Nu jucam nimic, avem cel mai prost atac posibil in conditiile in care ii avem valizi pe Neaga,Dica,Iacob (aproape), Zaharia si Surdu.Olaroiu avea de ales intre Dica,Badea,Thereau cu mentiunea ca macar unul din ei era accidentat si urat si "defensiv" dadeam goluri.

Un alt aspect este ala cu coloana vertebrala.La inceput Hagi avea asa un inceput de scolioza cu Andrey,Elton si Thereau dar acum a devenit de-a dreptul reptila.Iacob si Ochirosii la Buzau?!?!?!?! CE SA CAUTE MAH ACOLO? CE SA INVETE EI DE LA POPLIACA SI BUNICA?

Vestiarul e al lui nea Jiji si Hagi este un PRES si o CARPA in fata lui, are ZERO atitudine si in plus ori minte ori nu gandeste.Avem un lot COMPLET?!!?!? Pentru ce anume? Care e obiectivul anul asta? Evitarea retrogradarii???

Urmeaza o pauza binevenita pentru noi, iar la sfarsitul ei sper sa avem si antrenor si Hagi sa devina manager,presedinte,femeie de serviciu, ORICE dar nu antrenorul Stelei.

bgdb02.09.2007 19:24

va era dor cumva de daffy?

prietene, iar ai inceput sa aberezi? de ce oare nu aveai comentarii la fel de "documentate si acide" cand Oli pierdea sau atunci cand Hagi castiga? te rog eu mult, nu mai incerca sa-l crucifici pe Hagi si sa il aduci din nou in memorie pe Oli zis si"biletel". nu poti castiga tot timpul. de ce nu erai asa de inversunat cand Steaua lui Oli juca cel putin la fel de prost si pierdea puncte in fata unor echipe de traditie gen Ceahlaul si Poli Iasi? unde erai atunci tinere?

te rog eu, inceteaza. deja ai devenit mult prea previzibil.

radutheodor02.09.2007 19:28
@ radutheodor

Parerea ta e competenta. Totusi, de ce te straduiesti atat de mult sa le-o implementezi si altora? Nu ai auzit niciodata de " cate bordeie, atatea obiceie (uri)/ cati oameni tot atatea pareri?

In fond fiecare crede ca are dreptate si pe undeva fiecare are dreptatea lui. :biggrin:

Inclusiv van cu care sunt total de acord. :biggrin:

Am avut o criza temporara. Nu vreau sa fac pe cineva sa gandeasca la fel ca mine, dar e putin exagerat sa spui ca Radoi era mijlocas de constructie.

E ca si cum te-ai uita la cineva care spune "e bine sa furi ca sa mananci o paine" si tu sa zici "e, trebuie sa respect si opiniiile altora". Pai nu, trebuie sa-i zic: NU, nu e bine sa furi.

Atata tot am de zis: NU, Radoi nu e mijlocas la constructie si NU, Hagi nu este un antrenor ci doar un fost mare jucator (de aur as putea spune). In rest numai de bine la toata lumea.

swamp02.09.2007 19:28

radutheodor : ma doare sufletul , dar ai dreptate , desi Hagi e un nume mare , o legenda vie , nu avem voie sa ridicam ochii asupra lui . Si eu am vazut , vad ce se intampla , echipa nu joaca absolut nimic , agonizeaza , toti stim asta , si ne mintim ca intr-o zi vom apuca sa mai vedem vitezistii de altadata; prieteni , nu va mai fi niciodata asa ! Am avut o sansa mare cu Protasov, dar i-a dat ciobanul foc. Cu Bate a fost de vis, dar doar atmosfera pe care am facut-o noi in peluze si tribune !! jocul a fost slab, stim cu totii........ma gandesc ca vor veni manjii Arsenalului si vor defila pasele, devierile din prima, verticalizarile ucigatoare, demarcarile si sprinturile, ce vom mai spune atunci ???? cadem in mentalitati de loseri ??? Steaua noastra nu a fost asa. Chiar daca pare o sintagma invechita, va spun ceea ce simt , fara alte conotatii si comentarii : e de rau, pentru ca " pestele de la cap se impute " DEA Dumnezeu SA NU FIE ASA !!

sunchaser02.09.2007 19:29

Fratilor avem 4 goluri date in 5 etape in care am jucat cu 3 echipe foarte slabe si 2 bunicele. Steaua nu joaca nimik , nu legam o pasa , astazi nu am avut si noi o ocazie . Hagi face ce face si tot cu retardatu' de Banel , cu disperatu de nesu incepe meciul . Sunt foarte curios ce o sa facem cu aviarii si daca doamne fereste nu iese bine , ce scuze mai gaseste marele antrenor

alexmk1702.09.2007 19:31

Ce parere aveti de Michele perversu'???

Teatru ieftin pentru prosti la golul Stelei!

Tumbe dupa meci! Asta se numeste perversitate!

Ba daca te dai stelist cum pretinzi, ori nu te mai bucuri, ori taci! El s-a dat in stamba ca e mare stelist si, ca Alahhhhhuuuull Ghencei, a scos porumbelul: " Steaua MEA, nu ar fi tras de timp niciodata".

Mai Michele, de cand draq e Steaua a ta, mai perversule ipocrit??????

BAAAAAAA, BAIATULE,ca sa parafrazez acelasi conducator cu sabie si cruce, Steaua E A NOASTRA, A TUTUROR SUPORTERILOR, BA! Nu e nici a ta, nici a lu' Mahomedul Maibacului!

Iar de tras de timp nu are rost sa vorbim, cand Voluntariul a tras de timp din minutul 17! Iar de arbitru ce poti spune, cand la toate deposedarile albastre era fault si intrerupea meciul incredibil de des, probabil pentru ca "don'soarele" valahorene nu rezistaul la lupta corp la corp!

MEMEUL MICHEL ,se pronunta en francais, a dovedit ca este doar un mercenar si a lovit in Steaua de cate ori a vrut si putut! Si-a scuzat atacurile pretinzand ca da in conduceri si inchipuiri!

Sa nu uitam cum a insinuat ca Steaua o sa-i faca cu arbitri romani! Si sa nu uitam cum a arbitrat Lajos pe Steaua, vezi Poli Iasi - Steaua de anul trecut! Apropo de meciul asta si arbitrul acelasi, a gasit cineva genunchiul lui Nesu???

cristinelly02.09.2007 19:36

Una peste alta...tre sa fim corecti si sa recunoastem ca Hagi nu e antrenor...deocamdata. Sper din tot sufletu sa se faca mare antrenor la Steaua. Daca era Oli acum pe banca era facut in toate halurile, asa daca e Hagi se accepta. Nu mi se pare corect.

I.N.Money02.09.2007 19:36

Problema principala este aceasta auto-multumire a noastra,care se repeta dupa intrarea in grupele Ligii.Cand primesti sume halucinante pentru a intra in lumea buna a fotbalului cui ii mai pasa sa puna osul pentru 2000-3000 de euro pentru o victorie cu Urziceni sau orice alta echipa slaba.

Se pare ca atat timp cat si locul 2 asigura intrarea in Liga nu avem de ce sa ne facem probleme,o sa fortam doar cat trebuie.

Cat despre jocul din era Hagi,prefer sa nu mai pun si eu paie pe foc.Este clar ca jucam mizerabil,dar pana astazi ne-au ajutat rezultatele,dar pozitia a 8 a ( cred ) din clasament ar trebui sa ne faca sa ne gandim serios.

Am incredere in Gica,dar cred ca se lupta de unul singur cu morile de vant.

radutheodor02.09.2007 19:38
Imi zicea cineva o vorba despre corbii care apar imediat dupa ce prada se prabuseste. Despre tine vorbea, Daffy, si-ncep sa-i dau dreptate.

Catalin, nu sunt corb, sunt cioara si nu am aparut cand a cazut starvul. Am spus ce aveam de spus de cand Hagi era antrenor la Bursa (si anume ca e ZERO Antrenor). Si mai mult decat atat, am spus de cand a venit la Steaua.

Daca spuneam: hai ca e antrenor ok, stai sa-i dam 5-6 sanse si apoi apaream pe aici sa-i mananc starvul, intekegeam.

Pur si simplu parerea mea din secunda 1 a fost ca Hagi e un caracter 0 si nu are nici o treaba nici cu antrenoratu. Nu ma bucur ca se confirma, dar din nefericire se confirma. In rest, numai de bine.

Problema principala este aceasta auto-multumire a noastra,care se repeta dupa intrarea in grupele Ligii.Cand primesti sume halucinante pentru a intra in lumea buna a fotbalului cui ii mai pasa sa puna osul pentru 2000-3000 de euro pentru o victorie cu Urziceni sau orice alta echipa slaba.

Se pare ca atat timp cat si locul 2 asigura intrarea in Liga nu avem de ce sa ne facem probleme,o sa fortam doar cat trebuie.

Cat despre jocul din era Hagi,prefer sa nu mai pun si eu paie pe foc.Este clar ca jucam mizerabil,dar pana astazi ne-au ajutat rezultatele,dar pozitia a 8 a ( cred ) din clasament ar trebui sa ne faca sa ne gandim serios.

Am incredere in Gica,dar cred ca se lupta de unul singur cu morile de vant.

Da prietene, ai dreptate. Si cand am spus acelasi lucru anul trecut, cand faceam 0-0 la Pandurii si la Ceahlaul, si spuneam ca e din cauza jucatorilor, ca s-au vazut in CL in grupa cu Lyon si Real si nu le mai pasa, o dadeau unii una si buna ca Oli e ZERO si jucatorii sunt beton.

Azi se vede ce beton de jucatori a avut si Oli la dispozitie: ZERO Nicolita, ZERO CREIER NESU, Zero Lovin, Zero Baciu ...

gabi_rocsoiu02.09.2007 19:42
CAPS, CAPS, CAPS.
cristinelly02.09.2007 19:42
Am jucat cum am putut Giji a zis ca nu-i nimic deci nu-i nimic daca iesim pe un loc 8 unde suntem in momentul de fata

Hagi ori iti dai demisia ori Becali te da afara ca vad ca nu joaca nimic echipa cu tine antrenor...

Ar trebuie un antrenor strain dar cum Becali are idei dintre cele mai bune.. ma indoiesc

Renunta la limbajul gen MiRC, scrie romaneste, citeste regulamentul.

Sa vina Zenga:) Parca isi cauta de lucru, nu??:D

Da prietene, ai dreptate. Si cand am spus acelasi lucru anul trecut, cand faceam 0-0 la Pandurii si la Ceahlaul, si spuneam ca e din cauza jucatorilor, ca s-au vazut in CL in grupa cu Lyon si Real si nu le mai pasa, o dadeau unii una si buna ca Oli e ZERO si jucatorii sunt beton.

Azi se vede ce beton de jucatori a avut si Oli la dispozitie: ZERO Nicolita, ZERO CREIER NESU, Zero Lovin, Zero Baciu ...

Perfect deacord cu tine...Ce n-as da sa vina Oli inapoi....

radutheodor02.09.2007 19:50
radutheodor : ma doare sufletul , dar ai dreptate , desi Hagi e un nume mare , o legenda vie , nu avem voie sa ridicam ochii asupra lui . Si eu am vazut , vad ce se intampla , echipa nu joaca absolut nimic , agonizeaza , toti stim asta , si ne mintim ca intr-o zi vom apuca sa mai vedem vitezistii de altadata; prieteni , nu va mai fi niciodata asa ! Am avut o sansa mare cu Protasov, dar i-a dat ciobanul foc. Cu Bate a fost de vis, dar doar atmosfera pe care am facut-o noi in peluze si tribune !! jocul a fost slab, stim cu totii........ma gandesc ca vor veni manjii Arsenalului si vor defila pasele, devierile din prima, verticalizarile ucigatoare, demarcarile si sprinturile, ce vom mai spune atunci ???? cadem in mentalitati de loseri ??? Steaua noastra nu a fost asa. Chiar daca pare o sintagma invechita, va spun ceea ce simt , fara alte conotatii si comentarii : e de rau, pentru ca " pestele de la cap se impute " DEA Dumnezeu SA NU FIE ASA !!

Salut prietene. Din dragoste pentru Steaua am pregatit acum 500$ sa ma duc pe Emirates la meciul cu Arsenal. Nu ma intereseaza ca o sa o furam sau castigam, spiritul stelist si iubirea pentru fotbal ...

Dar Hagi nu este antrenor. Incep si eu sa ma alatur celor care il contestau pe Olaroiu ca joaca urat. BUN ! Ei dadeau 150.000 lei vechi pe abonament pe un an la peluza !!!!!!!!! Adica 5$. De 5$ platiti, iti permiti sa vezi si victorii cu 1-0 cu Pandurii, daca iti aduc Real Madrid la Bucuresti si poti sa-l vezi pe Raul pe viu.

DAR CAND DAI 500$ sa te duci in Anglia dupa echipa, dai pentru SPECTACOL. Incepi sa te intrebi: MERITA !? Sau ma fac fan Derby County, care desi a luat bataie cu 6-0 de la Liverpool a jucat mai frumos ca Steaua astazi?

Oricum, aici ne consumam degeaba pentru ca 90% de pe forum se pricep la fotbal la fel de mult cat ma pricep eu la arme chimice si de distrugere in masa.

Miaus02.09.2007 19:53

La meciul cu Urziceniul baietii erau demotivati din cauza ca au fost storsi psihic de meciul foarte dificil de calificare cu campioana Belarusului.In plus arbitrajul a lasat de dorit pentru ca nu a sanctionat toate faulturile dure ale celor din Urziceni.Pe ansamblu jocul a fost unul egal pentru ca ne-am creat si noi ocazii de a marca dar ei au avut mai mult noroc astazi plus ca si-au dorit mai mult victoria.

Nu este nicio problema.Meciul de azi a fost doar exceptia care confirma regula de zdrobire a adversarului si de practicare a unui joc spectaculos asa cum stim cu totii ca se intampla in era REGELUI.

Campionatul este lung, mai sunt multe etape de disputat si speram ca noi sa castigam cat mai multe meciuri si adversarii nostri sa se mai impiedice.Oricum avem cel mai valoros lot in Liga I, cu minim 2 jucatori de mare valoare pe fiecare post astfel incat suntem acoperiti in caz de accidentari si nimic nu ne va opri sa castigam campionatul.

axl2302.09.2007 20:00

@miaus

WTF?

«167891012»