Depinde de fiecare maestre. Eu ti-am zis mai demult, indiferent de rezultate, astept pana la sfarsitul turului. Mi se pare corect fata de orice antrenor sa il las 6 luni si un numar reprezentativ de meciuri. Unii si-au pierdut rabdarea inainte de primul meci oficial, altii dupa returul cu Zaglebie, altii dupa prima infrangere.
Da, si eu am inceput sa am indoieli dupa inceputul ezitant, transferurile bune mai mult cantitativ si jocul care lasa de dorit. Dar deocamdata nu a aparut picatura care sa imi umple paharul.
@daffy_the_odor_etc_etc (stabileste-ti maestre un nickname, ca mi-e greu sa te urmaresc - nu si greu sa te recunosc) - Daca tot esti un fan al fotbalului englez, sigur cunosti istoria lui Sir Alex la Manchester. Cat despre biletul de 500$...felicitari si ma opresc aici
)))))).
andyro, pai te felicit, la rabdarea ta o sa fi apreciat de sotie si de copil.
Hai sa-ti zic ceva: cunosc istoria lui Sir Alex, daca pe banca la Steaua era un Zenga, un Protasov, ca sa nu zic un Alex Ferguson sau Rafa Benitez, as fi acceptat bucuros sa stea 20 de ani pe banca la Steaua. Problema lui Hagi nu este ca nu este lasat 20 de ani antrenor, ci ca nu are valoare ca antrenor. Ma uitam la Liverpool - Derby. Cand l-a introdus Rafa Benitez pe Voronin, i-a explicat 5 minute niste chestii (vedeam clar cum ii explica unde sa se pozitioneze pe teren in functie de ce el observase de-a lungul meciului). In 5 minute dupa ce a intrat pe teren, s-a plasat bine si stupoare, Voronin marcheaza. Cand o sa faca si Hagi din astea, il tinem 20 de ani.
Cat despre biletul de 500$ prietene, vreo 400$ ma costa biletul de avion iar biletele pe Emirates sunt intre 32 si 66 de lire britanice. Deci nu vad unde e partea comica.
http://www.arsenal.com/membership/article....p;title=Tickets (la sfarsitul paginii).
Hai bafta.
danimarcu:
Salut omule, tu esti inegalabil. Ma distreaza copios dialogurile cu tine, lucru pentru ca iti multumesc sincer si deschis. Dupa o zi grea ca aceasta, mi-ai descretit fruntea si ai descoperit solutia: sa aducem jucatori SARACI si sa le dam eventual salarii doar vreo 30,000$ pe an, ca sa nu le intre fumurile in cap, si sa avem iarasi performantele alea de necalificare in primavara europeana 12 ani la rand. Ca asa am vazut ca fac si Real Madrid, Milan, Inter, Barca, Arsenal, Liverpool, Chelsea, Bayern Munchen ... tot vand jucatorii cu fitze si aduc altii saraci pe salarii mici.
Si daca tot suntem la asa nivel de caterinca, ma intorc la pariul meu: daca ai atata increde in Hagi, sa-l trimitem la Steaua II in Liga a 3-a, cu anumiti jucatori (Banel, Lovin, Nesu, etc) pana formeaza un nucleu de jucatori si el dovedeste ca este un mare antrenor, iar noi nu pierdem vremea intre timp si aducem un antrenor pe bune si ne vedem de jocu nostru.
P.S.:
nu pot in momentele astea sa nu ma intorc la mii de comparatii.
zerOli a inceput sezonul trecut cu 5 victorii si un egal si era pe locul 2 la 2p distanta de Dinamo, avand GOLAVERAJ 13-1 !!!!!!!!!
Hagi are 5 meciuri, 3 victorii, 1 egal si o infrangere, golaveraj 4-2 !!!!
zerOli a batut in turu 2 pe Gorica cu 5-0 per total
Hagi a trecut cu 3-1 de Zaglebie, dupa ce ne-a tremurat curu 80 de minute
zerOli a facut 2-2 in deplasare si 2-1 acasa cu Standard Liege (meci pe Lia in care Standard nu a miscat in afara golului marcat in min 3)
Hagi a facut 2-2 in deplasare si 2-0 acasa cu BATE frate, care a avut 6-2 raportul ocaziilor in Ghencea.
Eu zic sa-l luam pe Banel, sa ne duca la Faurei, sa mai gasim niste brunetei din astia ca el, saraci, cu foamea in burta, sa-i aducem la Steaua. Sa-i dam dreacu afara pe nenorocitii de Dica si Radoi care au indraznit sa se planga de REGE si sa tinem fomisti din astia care sa se franga in duelurile 1 la 1 cu Cesc Fabregas si alti jucatori de marca.