FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 1 - 0

«189101112»
radutheodor02.09.2007 22:11
Si Abramovic e din Est.:)

Dar la ce te referi, ce i-a facut? Faptul ca nu a vorbit cateva luni cu el? Mi-as dori sa nu mai vorbeasca Gigi cu antrenorul Stelei un an si sa-l lase sa-si faca treaba.

Pai i l-a impus pe Sheva la Chelsea, i l-a vandut pe Robben, nu i-a facut nici un transfer in ultimu timp (exceptia Malouda), a tratat cu alti antrenori anul trecut, etc ...

Dar da, si eu remarcam ca Abramovici e din Est. Liverpool si MU care sunt manageriate de americani ... :D (mai nou ce-i drept, si de englezi in trecut)

vanfootball02.09.2007 22:16

De acord, dar Sheva a mai stat si pe banca. Ma intreb cine l-ar putea tine pe Radoi pe banca de rezerva, la Steaua. :)

cristinelly02.09.2007 22:18
Eu, unul, am fost bucuros sa vina Hagi si Adi Ilie; pe Hagi l-am vrut mai mult pentru coloana vertebrala in relatia cu Gigi si, in orice caz, il prefer inaintea lui Olaroiu. Si am avut rabdare, cred eu ca destula. Am asteptat 9 meciuri oficiale, nici nu am bagat in seama amicalele (acolo se impiedica si echipele mari, nu-i bai). Concluzia a ca nu jucam nimic. Si asta n-ar fi o problema, dar jocul nici nu se imbumatateste, asadar jucam prost constant, fara niciun semnal ca s-ar putea schimba ceva. Si nici asta nu ar fi neaparat o mare problema, dar mai e ceva: din cele 9 meciuri, in niciunul nu am dominat, desi toti adversarii erau considerati outsideri. Nu poti castiga campionatul jucand cel mult de la egal la egal cu toate cele 17 echipe, indiferent ca e Ceahlaul, Farul, CFR sau Dinamo.

Imi pare rau, dar Hagi nu e ce avem nevoie. Dar nu e numai Hagi de vina, Gigi distruge atmosfera constant, asta nu e mod de a conduce un club profesionist. In Anglia, ca tot se aduce vorba mereu de acest campionat, antrenorul decide tot: transferurile, salariile, 11-le de start, politica clubului etc. La noi, antrenorul principal e un fel de secund: conduce antrenamentele echipei. In rest, exista actionari, patroni si alti oameni de bine, care sa faca echipa, sa motiveze "trupele", sa aduca ce jucatori a mai vazut pe Sport.ro la miez de noapte. E trist...e Romania, e Steaua!

PS: Ce discutie de mahala pe Telesport! Nu-mi vine sa cred ca acesti oameni conduc/au codus clubul Steaua Bucuresti. Mi-e rusine de rusinea lor.

:)))ce panarame de oamenii!! "iti rup capu" "te iau pa picioare" "esti obraznic" ...:))) RATATI!!

endorama03.09.2007 02:58
Toata munca depusa ultimii 3 de ani de antrenori de top va fi distrusa astazi de marele antrenor Hagi.

Si asta este doar inceputul, pentru ca acele 4 goluri pe care le avem le avem din ce si-au mai amintit jucatorii de la Olaroiu: sa bata cornere, penalty-uri si alt tip de faze fixe.

Olaroiu a lasat in urma lui in galeria Stelei lucruri pe care tu nici in vis si pe forum nu le poti aduce pentru Steaua. Asa ca nu il mai apela tu ca SECUND prietene, ca secundu asta iti da dreptul sa numeri un titlu in plus, o supercupa in plus, sa auzi imnul CL in Ghencea si sa ai amintirea unui 1-1 la Lyon sau 4-1 la Kiev.

Nu-ti mai jigni partenerii de forum.

mai daffyduck, nu stiu de ce da oricat de mult imi doresc eu sa scapam de Hagi, cand iti citesc osanalele tale specifice la adresa lui ZerOli, parca incep sa imi doresc sa mai ramana Hagi...

ce ma mira insa e faptul ca o persoana care altfel pare destul de inteligenta, depune atata efort incercand sa-i faca imagine lui ZerOli cand e evident pentru toata lumea ca cel mult 10% dintre suporteri il agreeaza... sau in fine no, ma mira ca cineva te plateste sa faci asta...

poate ca fraierul de Becali isi va dori sluga inapoi si-l va aduce dupa ce Hagi va pleca si arabii se vor fi saturat de turca lui Oli, dar suporterii niciodata nu-l vor simpatiza...

PS: trebuie sa recunosc totusi ca Hagi nu are absolut nimic in plus fata de Oli... macar in perioada lui ZerOli paream ca stim ce vrem in faza defensiva, pe cand acum nu parem ca stim nimic. in plus, pana nu demult, credeam ca spre deosebire de ZerOli, Hagi are totusi ceva caracter, dar m-am inselat. e si Hagi la fel de disperat sa-si tina scaunul cum era si Olaroiu si e si el gata sa accepte multe pentru asta. in plus, are niste maniere de badaran.

borcescu_coposan03.09.2007 05:12

nu inteleg de ce il goniti pe Neaga acum..ca voi ati vrut sa vina... la fel si cu Hagi..deh... uneori dragostea e curva.... mai bine veneau ca trofee, nu ca jucatori.... Neaga joaca la acelasi nivel de la care a plecat de la Steaua.... adica foarte slab... vede poarta in alta parte, sau mai sus de teren... Lovin si Petre sunt buni pentru curatat scaunele de pe stadion... daca nu merge mijlocul, nu merge nici atacul.... de zapata n-am ce sa zic... dinainte sa joace v-am zis ca e un portar foarte bun..cu un stil total diferit de Carlos si Andrey (astia 2 au acelasi stil de aparat)... rada mi se pare mai bun decat Ghionea... dar pe partea lui nesu mai trebe un jucator bun... astept sa revina Cristocea si Badea...astia 2 pot face diferenta...va merge totul mai bine...

dar pentru ca totul sa fie perfect, mai trebuie si un antrenor bun, care sa stie tactica, sa le ridice moralul jucatorilor.... n-ar fi bine sa se intoarca Zenga.. poate Protasov, sau alt antrenor care n-a mai fost pana acum..

Ryo03.09.2007 05:26

Inca un meci in care echipa nu a jucat nimic. Este deja timpul sa se apuce si ei de jucat ceva fotbal, ca de meciuri din astea in care nu putem lega doua-trei pase m-am saturat. Ma incurajam si eu singur ca echipa se va apuca de jucat la meciul urmator, dar iata ca meciurile trec unul dupa altul si Steaua doarme in somn adinc si viseaza la primavara europeana in CL. Eu cred ca daca jucam asa e sub semnul intrebarii si participarea in UEFA la primavara!! Si atunci ma intreb la ce folos aceasta calificare daca vor veni Arsenal si alte echipe "necampioane" si ne vor rupe plasa? Am incercat sa fac o comparatie in ceea ce am vazut in supercupa Europei si ceea ce joaca Steaua si nu am reusit nimic, pentru ca nu am ce compara. Acele echipe parca vin de pe alta planeta, iar Steaua parca incearca marea cu degetul. Decit sa ne facem de ris in Europa mai bine nu ne calificam!

vlad_cj03.09.2007 05:44

Ce curva poate fi MM asta...nu sunt sustinatorul lui Becali, dimpotriva, il detest. Am auzit o declaratie a lui MM " Am vãzut Steaua trãgând de timp de prin minutul 80. Rufay, parcã așa îl cheamã pe bãiatul ãla, alerga dupã mingi în direcția opusã". Cum poate un imbecilul sa il ironizeze pe Zapata, unul dintre cei mai buni portari pe care i'am vazut in ultimii ani la Steaua, cand el a adus la echipa 2 asa zisi portari, Carlos si Andrey. Mare dobitoc...

olostun03.09.2007 06:07

Au dreptate toti care spun ca nu s-a facut nici un progres. 9 meciuri oficiale, rezultate bune la ciupeala, joc slab la inceput iar acum foarte slab. Din ceea ce am vazut, Steaua iese bine din aparare pina la mijlocul terenului unde urmeaza o pasa lateral sau verticala de cel mult 5 m, iar mijlocasii incep sa se retraga. Asa am vazut eu citeva faze la meciul de la Urziceni. Pentru ati crea ocazii si presiune la poarta adversa trebuie sa inainteze acea linie de mijlocasi, in 2-3 jucatori nu poti inscrie unei aparari pe 2 linii. Cred ca toti ne aducem aminte de Gilca, era inchizator dar suturile sale de la 25-30m dadeau emotii oricarui portar. Cred ca 2-3 suturi am vazut de la Lovin+Petre, in rest cei doi stau numai in jumatatea proprie. Nu stiu cauza, valoarea lor sau ceea ce le transmite antrenorul. Nicolita de ce este f. bun la nationala? Unde ne sunt virfurile din careu (cel putin 2 jucatori ) si 2 care stiu sa traga de la distanta, la 20-30 m de poarta adversa. Asa se creaza ocazii nu cu mijlocasi care nu trec de jumatatea terenului. Insa pentru asta ne trebuie jucatori care sa alerge, nu care sa stea sa-si acopere zona. Multe ar mai fi de spus. Toate bune....

bogdan03.09.2007 06:47

Trist. MM si Dan Petrescu au castigat psihologic meciul cu Becali. Intotdeauna am sustinut ca Petrescu, in pofida a ceea ce declara ca ar fi stelist, este in primul rand curva, inca de cand a sarutat steagul Rapidului. Razboiul contra arbitrilor pentru meciul cu Steaua s-a inceput cu 2 saptamani inainte de meci prin declaratiile celor doi de mai sus si iata ca s-a vazut si rezultatul. Cum PLM sa joci, cand toate atacurile celor de la Urziceni erau cu talpa sus. Daca va-ti uitat atent, repet ATENT, la meci ati fii vazut acest lucru. Nu avem nevoie de accidentari si pe acest lucru au mizat si ei. Nu comentez jocul slab prestat de Steaua, este o problema veche, pe mine ma doare acest "STELISM" fals a lui Dan Petrescu si pe care unii chiar il iau in considerare. Trebuie sa inteleaga toti pentru totdeauna ca adevaratii stelisti au fost si vor ramane doar Hagi si Laca, Ducadam si Jenei. Dan Petrescu nu este la prima declaratie de acest gen, aduceti-va aminte si de meciurile contra Urziceniului din sezonul trecut. Steaua va avea multe de infruntat in urmatoarele meciuri, toti care joaca impotriva noastra vor da totul pe teren iar noi nu avem nevoie sa reumplem saloanele de la Bologna.

PS. Nu vi s-a parut penibil totusi jocul Bistritei dupa marcarea golului? Eu am avut impresia ca nu au vrut efectiv sa mai joace.

ATENTIE Steaua !

ESTI TINTA ATACURILOR, DERANJEZI PREA MULT

adi_steaua03.09.2007 07:02

Ce curva poate fi MM asta...nu sunt sustinatorul lui Becali, dimpotriva, il detest. Am auzit o declaratie a lui MM " Am vãzut Steaua trãgând de timp de prin minutul 80. Rufay, parcã așa îl cheamã pe bãiatul ãla, alerga dupã mingi în direcția opusã". Cum poate un imbecilul sa il ironizeze pe Zapata, unul dintre cei mai buni portari pe care i'am vazut in ultimii ani la Steaua, cand el a adus la echipa 2 asa zisi portari, Carlos si Andrey. Mare dobitoc...

[/quot

asta e comentariul tau? asta ai constatat tu ca ar fi grav? faptul ca MM-ul a declarat ca rufai tragea de timp in min 80? iti place jocul echipei? atitudinea patronului? indolenta managerului Ilie?

intrebari:

cum comentezi jocul echipei?

ce crezi despre antrenorul Hagi?

ce crezi despre faptul ca scuza lor...a lui Hagi, e aceea ca sunt obositi, cand ei...si-au amanat partida din campionat cu Pandurii, pana la meciul jucat miercuri au avut o saptamana de pauza, deci au jucat miercuri, pana duminica sunt 4 zile, iar acum or sa aiba 2 sapt sa se odihneasca. Nu ti se pare penibila scuza asta cu oboseala, dat fiind faptul ca suntem abia la inceputul campionatului?

sunchaser03.09.2007 07:05
ATENTIE Steaua !

ESTI TINTA ATACURILOR, DERANJEZI PREA MULT

Parca esti balena Iancu la faza asta . Normal ca Steaua e tinta atacurilor , doar e Steaua . scuzele astea ca ne-au furat arbitrii, ca au jucat adversarii tare , ca am avut ghinion , n-o sa tina la nesfarsit . Noroc am avut cu carul si de arbitrii chiar nu am cum sa ma plang in primle 5 etape . Problemele sunt altele: nu legam 2 -3 pase, nu avem o ocazie serioasa, Banel joaca meci de meci

vanfootball03.09.2007 07:11
PS. Nu vi s-a parut penibil totusi jocul Bistritei dupa marcarea golului? Eu am avut impresia ca nu au vrut efectiv sa mai joace.

Tu vorbesti serios? Acuzi de blat o echipa care a invins pe Dinamo, la ea acasa?! :))))) Deja o dam in paranormal!

neaga503.09.2007 07:11
fedora

nu exagera!

Piturca e varza!

Hagi are doar 2 probleme la Steaua

1.Nu a castigat si nici nu cred ca va castiga vestiarul!

2.ii face becalii echipa!!!

2 probleme foarte mari

diferenta dintre Hagi si Oli e ca ultimul era iubit de jucatori pentru ca ii pupa mereu in fund

pb la Steaua e becaliiii

el incearca sa isi aduca la echipa antrenori-pres la care sa dea ce ordine vrea el!

Sper sa vina Zenga!!!

ACUM!!!

tare ma tem ca Zenga ajunge la caini, alta solutie nu prea au... si noi o sa ramanem cu Hagi si cred ca pe locul 8 pe care suntem si acum ....cand am scris zilele trecute despre Hagi ca e nul si ca tb. sa plece, mi-ati sarit toti in cap... acum cam toti il vor afara...e posibil sa fie si un joc de culise al jucatorilor , sa nu joace nimic, numai ca sa-l dea afara pe Hagi, dar sper ca asta sa nu se intoarca impotriva lor-deja p. Marin n-a mai jucat , Radoi accidentat, mai tb. sa anihileze Hagi pe vreo 2-3 si apoi sa faca el ce vrea din Steaua...nu stiu cum avem noroc numai la antrenori din astia...daca mai aud ca si Zenga e la Dinamo chiar ca mi-am stricat de tot saptamana....

oricum noi scriem aici ca sa ne descarcam, pentru. ca nimeni din cei care pot schimba ceva nu citesc acest site....

poate cand vom lua niste batai sora cu moartea in CL se va trezi cineva sa ia niste masuri, si inca odata vom mai pierde un an ...

dar, orice ar fii noi ramanem langa echipa;FORZA Steaua!

bogdan03.09.2007 07:44

@ vanfootball

@ sunchaser

Ai vazut cumva vreo postare ca ne-a furat arbitrii? Am spus doar ca s-a pus presiune pe ei si au inchis ochii mult prea repede la unele faze ale celor de la Urziceni.

Vanfootball, nu o dam in paranormal, dar daca crezi ca aflandu-te la 30 de metri in terenul advers este mai bine sa dai pasa inapoi de 60, si sa mentii jocul in jumatatea ta (incearca sa revezi prima repriza, sa vezi cat de penibil).

Nu am spus ca Steaua joaca bine acum, daca nu ai citi printre randuri ai fii observat acest lucru. Nici mie nu imi place, dar macar am rabdare si nu critic vehement doar dupa 6 etape. Sunt multe alte conditii care trebuiesc indeplinite pentru ca jocul sa se lege, iar acestea nu se pot indeplini imediat. Nu uitati ca avem 1/2 echipa schimbata, antrenor (mai bun sau mai rau) nou, atacantii nostri veritabili lipsesc inca, apararea simte lipsa lui Ghionea, iar jucatorii noi inca nu sunt folositi la capacitate maxima.

Daca s-ar putea rezolva totul doar dintr-un pocnit de degete, fii convins ca as fi primul care ar face-o.

Toti vrem ACUM daca se poate, tuturor ne este teama de meciurile care vor veni, DAR o echipa nu se construieste asa usor. Sunt convins ca Steaua va arata bine dupa inca cateva meciuri.

VANFOOTBALL esti foarte prezent pe forum si sigur ne vom mai vedea si imi vei da dreptate. Acum Nu si nici nu incerc sa te contrazic, este doar parerea PERSONALA a ta.

ros-albastru4ever03.09.2007 07:48

Cred ca,in momentul de fata,cea mai mare problema a noastra este linia mediana.Pur si simplu noi nu avem un mijlocas mai de calitate,mai ofensiv in momentul de fata.Nu se poate ca in fiecare meci sa jucam cu Lovin,Ov. Petre sau Nicolita.Daca pentru ultimul avem solutii,pentru ceilalti 2 e cam grava problema.Desi s-au realizat 15 transferuri vara asta noi tot suntem descoperiti la mijlocul terenului,acolo unde este cea mai mare problema.Neaga sub nici o forma nu este util si eficient ca mijlocas stanga si astept cu nerabdare sa isi revina Cristocea pentru ca se simte lipsa lui pe banda stanga.O solutie foarte buna consider ca este Ljubinkovici care vad ca marcheaza meci de meci,un mijlocas bun,tehnic,are forta,o detenta foarte buna la cap el marcand vreo 3 goluri numai din lovituri de cap,deci este jucator de Steaua.Pai daca au loc in echipa nulitati precum Lovin,Baciu,Nicolita,Nesu sau Ovidiu Petre,nu inteleg de ce nu ar avea loc si un jucator axcelent precum Ljubinkovici.Inca mai asteptam sa se redreseze situatia si jocul,dar si noi avem o limita care e pe cale sa fie depasita. fular-campionii fularsteau2

predatorpulse703.09.2007 08:07

Ce sa mai zic ca s-au spus toate aici pe forum?

Eu i-am dat lui Hagi vreo 10 meciuri ca sa ma convinga ca macar are potential de antrenor dar doamne ce dezamagit sunt de el. Echipa joaca mai slab decat in era Olaroiu si asta spune multe,ca si Olaroiu Hagi face aceleasi greseli si anume ca joaca cu 2 inchizatori in deplasare iar ei se numesc ov Petre si maestrul Lovin,2 jucatori care cu greu ar fi ajuns la Steaua adevarata,nu cea a lui Becali,acest experiment odios de grandomanie si prostie a ciobanului.

Am mai zis-o pe alt topic,eu ca suporter al Stelei nu mai pot,ultimii 2 ani m-au omorat,de vreo 2 ani incoace Steaua joaca penibil majoritatea meciurilor(cu mici exceptii),jocul sufera rau de tot,intr-adevar au obtinut 2 calificari in CL,dar sincer eu as fi preferat sa jucam bine in campionat si sa luam titlul 24. De 2 ani incoace suporterul stelist este "torturat" la fiecare meci de tactica lui Oli si acum de cea a lui Hagi si din pacate asa o sa ramana lucrurile pana nu pleaca lepra numita Jiji Becali care nu vrea antrenori adevarati ci presuri pe care sa-si stearga picioarele. Despre Steaua lui Hagi nu comentez pentru ca mi se pare la fel ca cea a lui Oli,poate chiar mai slaba.

Cum zicea un prieten de-al meu,parca prefer motto-ul ala de looseri al crapidistilor(mai bine o bara frumoasa decat un gol urat),dar sa vad si eu niste fotbal jucat in Ghencea ca de 2 ani incoace ni se da fotbal cu pipeta. Dam un gol,ne aparam,iar daca mai iese unul f bine,daca nu,asta e. Iar daca luam gol naspa pentru ca nici Oli nici Hagi habar nu au sa-i faca pe jucatori sa atace.

Sunt f mahnit nu neaparat din cauza rezultatului ci pentru ca vad vremuri fff grele pentru clubul nostru pentru ca acum in fiecare an o sa ne luam banii din Liga,o sa terminam pe 2-3 iar Jiji o sa fie multumit ca se pupa cu abramovici si berlusconi,iar intre timp echipa o ia de la Unirea Urziceni si alte panarame din liga1.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori(mai ales dupa ce pleaca Jiji)

arminvb03.09.2007 08:12

M-am saturat de acest joc al echipei.M-am saturat sa imi tot fac sperante ca se va imbunatati.M-am saturat sa cred ca tot ce a fost pana acum a fost un accident si ca Hagi va indrepta lucrurile.M-am saturat sa cred ca Hagi va avea succes la Steaua.De fapt oare doar am vrut din tot sufletul sa reuseasca desi nu am crezut niciodata?Sunt mai pesimist ca oricand in privinta campionatul,a grupei ch league,a rezultatelor pe care le vom face cu Hagi antrenor.am postat destul pe acest site si am tot criticat jocul Stelei,faptul ca nu avem nicio tactica,faptul ca am dat gol doar pe sclipirile unor jucatori sau din faze fixe care sincer chiar nu par lucrare deloc.Gata am obosit.Am obosit sa il critic pe Hagi... fular-campionii

sadeyes03.09.2007 08:36

Iarasi un joc slab, si cum era normal "ulciorul nu merge de multe ori la apa" a venit si un rezultat prost...si vor fi probabil urmat de latele, daca acest joc se mentine. Nu inteleg cum Banel joaca titular cand de 6 luni ala nu stie decat sa alerge mult, prost si fara orizont. Problema la Steaua e ca atunci cand Dica prinde o zi stearsa, la fel joaca si echipa, sters. Nu vad decat pase inapoi si laterale, nu verticalizeaza nici un jucator. Stau si ma intreb daca Camus nu ar fi fost totusi o solutie pentru. jocul dezlanat de acum (desi a facut infinit mult prea multe nazuri). Ma uitam ieri la Arsenal 3-1 cu Portsmouth, ce joc a practicat...Il vedeam pe becalian dand interviu si spunand ca e fericit ca a intrat in grupe, nici nu-l mai intereseaza daca pierde toate meciurile, important e ca a intrat, mai ia niste gologani si nu mai da de la el din buzunar.

radutheodor03.09.2007 08:45
PS: trebuie sa recunosc totusi ca Hagi nu are absolut nimic in plus fata de Oli... macar in perioada lui ZerOli paream ca stim ce vrem in faza defensiva, pe cand acum nu parem ca stim nimic. in plus, pana nu demult, credeam ca spre deosebire de ZerOli, Hagi are totusi ceva caracter, dar m-am inselat. e si Hagi la fel de disperat sa-si tina scaunul cum era si Olaroiu si e si el gata sa accepte multe pentru asta. in plus, are niste maniere de badaran.

endorama, aici in final te-ai prins si tu in sfarsit de ce scoteam eu in evidenta de cand a venit Hagi: ca este mai varza decat Olaroiu. Ma bucur ca tie ti-a luat DOAR 9 etape ca sa iti dai seama de asta. Eu il vreau antrenor pe Rafa Benitez la Steaua.

Bogdan: cat de patatic sa fie sa incepem sa spunem ca Steaua e vanata, cand toata tara se chinuie sa-i faca imagine si statuie lui Hagi? Cat de patetic sa fie sa incepem sa spunem ca cei de la Urziceni au intrat cu talpa sus? Ce meci ai vazut tu? Cele mai dure faulturi le-au facut Nesu si Lovin. Cat de patetic sa fii sa te iei de Dan Petrescu pentru ca a fost corect si nu s-a dat la o parte din calea Stelei? Sabau s-a dat la o parte din calea lui Dinamo? Asta inseamna ca Sabau nu e dinamovist? Sunteti tristi toti cei care aveti astfel de opinii si idei, tristi si voi si Jiji Becali si din cauza unora ca voi am stat in bezna europeana timp de 12 ani. Cand faci mis-mashuri din astea cu da-te Dan Petrescu la o parte ca esti stelist si prefa-te ca mimezi fotbalu si castigam si noi cu 2-0 la VALAHORUM, atunci incepi si te faci de ras prin Europa. Foarte bine ca Urziceniu a jucat corect si tare, pentru ca asa sunt si meciurile in Europa si pentru asa ceva vrem sa ne calim. Dinamo, dupa un sezon de meciuri de vals, a jucat cu Lazio care era in pregatiri si s-au dus 9 jucatori la spital sa moara maNa. Asa o sa se intample si la Steaua daca Dan Petrescu s-ar da la o parte.

Iar Hagi este 0 antrenor, -1 caracter. Doar ce-a fost un mare fotbalist si atat. Bai bogdane bai, lasa ma panarama asta cu "o echipa nu se construieste asa de usor". Pai noi suntem Steaua, noi nu suntem Unirea VALAHORUM, noi existam de zeci de ani, avem super performante, ce mai vrei sa construiesti? La Real Madrid a fost adus Schuster tot cand a fost adus Hagi la Steaua, la Real au fost adusi o gramada de jucatori noi. Si la Real e presiune. SI UITE AICI PRIETENE: Villarreal 0 - 5 Real Madrid. 5-0 !!!!!!!!!!!!!! CINCI ZERO PRIETENE. Iar Villareal este o echipa ce a batut in prima etapa pe Valencia cu 3-0. Deci mai lasati-ma cu faza asta cu timp pentru constructie, ca nu tine. Hagi FACE PRAAAAAFFF ECHIPA !!!!!!!!!! PRAF O FACE! BUCATI! Daca nu il schimbam mai repede, urmatorului antrenor ii va lua un sezon sa mai repare ceva. El nu s-a prins ma ca Banel si Nesu sunt nulitati tehnice? Ce le cere el lor? Sa faca stopuri a-la Messi, preluari a-la Kaka? El nu intelege ca nu poate avea la Steaua Bucuresti lotul lui Real Madrid? Chiar nimeni nu isi odata seama ca Hagi este INCOMPETENT si sa-l dea afara naibii odata?

Deliric103.09.2007 09:00

Ce e si mai trist este ca Hagi crede ca echipa e pe un drum bun....cand de fapt Steaua joaca penibil.

Miaus03.09.2007 09:19
Eu il vreau antrenor pe Rafa Benitez la Steaua.

Eu il vreau pe Berlusconi ca are fler:D

alexmk1703.09.2007 09:28

Mai administratori!

deschideti si voi un topic despre "Jocul Echipei"

si altul despre "MM, ex stelist sau perversitate?"

Daca nu, atunci iata opiniile mele!

Jocul echipei sufera in primul rand din cauza mijlocului terenului, care este transmisia intr-un angrenaj! Apararea beton, portar bun,mijloc nul, atac nu e din cauza de mijloc!

Ov. Petre si Lovin sunt NULITATI fotbalistice tinute in teren de Piturca O. Petre si Mitica Dragomir Lovin!

E inadmisibil sa nu ai jucatori cu creier care sa stie ce sa faca cu mingea : Vezi Lovin, O.Petre si Nicolita! Toata admiratia pentru travaliul lui Nicolita dar este foarte prost la nivelul gandirii! Pur si simplu nu stie ce sa faca cu mingea si vrea sa dribleze mereu insa NU STIE ACEST LUCRU!

Tudorel Stoica, Boloni, Hagi, Rotariu, Ilie Dumitrescu, Panduru, Galca sunt doar cativa dintre fotbalistii Stelei cu minte fotbalistica! Nu vorbesc de cei dinaintea anilor 80 cand totusi fotbalistii erau la un nivel intelectual mai ridicat decat astia din ziua de azi!

Chiar e greu sa vedem de ce nu merge jocul??? Pai a ajuns Golanski sa intre cu driblind in centru si sa caute pasa in adancime pe varfuri, DOAR pentru ca a vazut ca astia de la mijloc nu stiu cu mingea???

DE CE DRAQ S-AU ACCIDENTAT TOTI JUCATORII CARE STIU CU MINGEA, GEN PLESAN, BADEAM Iacob, Cristocea, CHIAR Radoi, SI NU SE RUP VREO 10 LUNI SI Lovin, O. Petre SAU Nicolita????

NU MAI SUPORT PSEUDO-FOTBALISTII ASTIA CARE NU AU HABAR CE SA FACA CU MINGEA!

SUNT 3 TRASEE: Lovin(Ov. Petre) PASA FUNDAS LATERAL IN SPATE

Lovin(Ov. Petre) PASE IMPOSIBILE Nicolita

Lovin(Ov. Petre) BUBUIELI IN TREIBUNA ADVERSA INCERCAND SA GASEASCA VARFURILE!

DE CE CREDETI CA FUNDASII O BUBUIE MEREU PE VERFURI??? PENTRU CA NU AU NICI EI INCREDERE IN MIJLOC!

FABREGAS - ROSICKI-HLEB! SAU JESUS NAVAS - KEITA - RENATO SAU O.Petre - Lovin - Nicolita!

CARE CREDETI CA E LINIA DE MIJLOC MAI BUNA???? ARSENAL, SEVILLA SAU Steaua????

CAND O SA AVEM LINIE DE MIJLOC ATUNCI O SA AVEM JOC, ECHIPA, REZULTATE! NU POTI JUCA IN VITEZA DACA ASTIA OPRESC TOATE PASELE SI LE TREBUIE 3 PRELUARI SA INTRE IN POSESIA MINGII!

DESPRE MM POT SPUNE DOAR ATAT: VORBESTE DE DEMNITATE SI CATA MARE DEMNITATE ARE!

DA IN Steaua CUM POATE MAI TARE SI DA IN FAMILIA Stelei (JUCATORI ACTUALI, CONDUCATORI ACTUALI SI Dumnezeu ACTUAL), DECI DEMNITATE! PAI DACA AI DEMNITATE DA-I BA TERENUL LU' ALA INAPOI! SAU CAND TE-A SALVAT DE UN PROCES CA AI LOVIT UN SPECTATOR SI EL I-A DAT BANI PSEUDO STELISTULUI ALUIA CARE DOAR INJURA JUCATORI????

MM ESTE UN IPOCRIT SI UN JEG CE LOVESTE IN Steaua! ACUM SE DA EX-STELIST! E ADEVARAT MAI MM, CA Ion Alecsandrescu NU SE POATE COMPARA CU TINE, EL NECREIND Steaua LUI! EL A FOST SI UN JUCATOR AL Stelei SI UN CONDUCATOR CU PERFORMANTE MULT MAI MICI CA ALE TALE, MEMEULE! A OBTINUT O AMARATA DE CUPA A CAMPIONILOR, SUPERCUPA A EUROPEI, FINALA SI SEMINFINALA A CUPEI CAMPIONILOR! DECI PERFORMANTE MULT MAI MICI CA ALE STELISTULUI MM Stoica, CEL MAI MARE CONDUCATOR DIN ISTORIA FOTBALULUI!

DACA MM AVEA DEMNITATE, CUM PRETINDE, II DADEA TERENUL DUMNEZEULUI MAIBACULUI! DAR NU ARE DEMNITATE SI ASTA CHIAR O DEMONSTREAZA ACEST LUCRU!

ACEST MARE STELIST JUCA TEATRU IEFTIN IN TRIBUNA SI JUBILA IN SPATELE EI CA A PIERDUT Steaua! ASA SUNTEM NOI STELISTII, NE BUCURAM CAND PIERDE Steaua!

MM NU A FOST NICIODATA STELIST SI ASTA O DEMONSTREAZA COMPORTAMENTUL ACTUAL CAND FACE EXACT ACELEASI LUCRURI, LA ALTA ECHIPA! E DOAR UN OM PERVERS!

fan8303.09.2007 09:52

@alexmk17

imi pare rau dar nu prea sunt deacord cu opinile tale in ce priveste Nicolita,vezi exemplul bate borisov atit tur cit si retur.As mai adauga ceva,nu inteleg dece fundasi pornesc atacul cu mingile alea scurte,nustiu sau poate nu am observat macar o lansare buna ,am pierdut foarte multe ba chiar extrem de multe mingi in propria jumatate de teren.

RedStar03.09.2007 09:55

@alexmk17

Stai in banca ta si nu mai comenta declaratiile lui MM. El in 5 ani cat a fost la Steaua a construit o echipa si a avut rezultate foarte bune. Are tot dreptul sa comenteze cand vede ca Becali isi bate joc de munca lui si duce Steaua in prapastie.

Au venit la echipa tot felul de mercenari, nu pentru Steaua ci pentru CL. Pe ei i-a acuzat MM ca nu merita sa poarte emblema Stelei pe inima.

Ce sa zic, nu are demnitate ca nu vrea sa-i dea terenul inapoi lui GG. Pai sa nu il dea, sa se lupte cu GG in tribunal pentru dreptul lui. A fost o rasplata pentru munca lui. E proprietatea lui acum si sa tina cu dintii de ea.

Se trezesc toti anonimii sa faca acte de demnitate pe banii altora.

Nu se bucura ca pierdut Steaua, se bucura ca a castigat echipa lui. Vezi diferenta???

onyx03.09.2007 10:36

sunt un fan al jocului cu doi inchizatori, dar cu conditia ca macar unul dintre ei sa faca foarte bine si faza de constructie. Cuplul Radoi-Plesan era ideal. Dar mi se pare total gresit ca Steaua sa foloseasca acest sistem de joc, cind intilneste o echipa de valoarea Urziceniului, care nu are nici un mijlocas periculos, jocul lor fiind axat pe benzi. Pe cine sa blocheze doi inchizatori? Cred ca era mai indicat sa se joace cu Ov. Petre si Croitoru la mijloc. Steaua sufera la constructie, dar indiferent de valoarea adversarului, aliniaza doi inchizatori. E ilogic.

«189101112»