FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 1 - 0

«15678912»
Dragos_stelistu_200702.09.2007 17:16
Mi-as dori sa vinã Rednic la Steaua, sau Zenga

ar fi buni si sabau....sau grigoras....Lucescu.....dar cel mai bun ar fi Andone..pacat ca l-am ratat....

florin_b_*02.09.2007 17:18
Ne pierdem timpul aiurea. Nu e treaba noastra sa alegem care dintre jucatori e mai valoros sau e mai in forma. E treaba antrenorilor pentru ca ei ii pot urmari zi de zi.

As vrea sa-l vad pe Hagi explicand cum e posibil ca Steaua sa joace atat de prost. Da' explicatii clare, nu poezii de-alea de le debiteaza orice antrenor la un interviu. Cine greseste ? Antrenorul ? Conducerea ? Jucatorii ? Ce e de facut ? Hagi a jucat la nivel inalt, stie cum se joaca la marile echipe. Viteza, tehnica individuala, forta, organizare. E posibil si la Steaua ? Daca nu, de ce ?

Iti explic eu :

Vina este a lui Hagi. El tre sa formeze 11 ce intra intr-un meci..el tre sa ii motiveze..el tre sa le traseze sarcinile de joc in functie de ce stie sa joace fiecare. Jucatori au fost transferati 11..chiar am cedta la Buzau.

De ce l-a folosit pe Banel si nu pe Badoi care e mai proaspat?..aici e vina lui Becali..care DOBITOCUL nu intelege concurenta si ca un om mai oboseste(lasand la o parte tehnica jucatorilor care este un mare plus pentru Badoi)...

Acu Becali ar trebui sa zica asa: din 150.000 de euro/dolari va dau doar 100.000..nu de alta dar de acest meci v-ati batut joc si eu nu accept asa ceva...SAU

Va dau 150.000 doar DACA castigati la Urziceni...poate ar fi alergat mai mult!!

Hagi ar trebuisa zica asa:primele le luati doar daca CASTIGATI ATAT MECIUL DIN EUROPA CAT SI CEL DIN CAMPIONAT!!!!!

EPE02.09.2007 17:20

Interesanta atitudinea lui nea Jiji dupa meci.Dupa mine sunt 2 variante:

- ori s-a vazut cu sacii in caruta (a se citi banii din Liga) si acu o lasa mai moale

- ori s-a resemnat si o sa-l rada pe Hagi cu prima ocazie (a se citi meciul cu Rapidu)

Joint02.09.2007 17:21

Gica, rabdarea noastra e cam pe sfarsite ! echipa nu da semne ca ar avea ceva de invatat din strategiile tale si esti o carpa la fel ca Olaroiu. face idiotul ala de cioban ce vrea din voi, iar voi nu aveti demnitatea sa il infruntati ! Ce cauta mizeria aia de Nicolita pe un teren de fotbal ? ce are el in comun cu fotbalul ? Dar Baciu, Lovin si ov Petre ?

Pe de alta parte, chiar daca pleaca Hagi, tot un neica nimeni o sa vina. oamenii demni si de valoare nu isi vor asocia numele si imaginea cu al unui dement ce a pus labele pe Steaua. E de jale !

vanfootball02.09.2007 17:24

Nu cred ca solutia e un antrenor dinamovist. Avem de primit 12.000.000 euro; as prefera ca 1-2 milioane din astia sa fie investiti in salariul unui antrenor de afara, cu ceva rezultate. Zaccheroni e liber.

Oricum, cu Gigi si ideile lui, nu va putea niciun antrenor sa scoata totul din fotbalistii astia, pentru ca favoritii patronului trebuie sa fie in teren si pe posturile indicate de cioban, indiferent de forma jucatorilor.

greenyes02.09.2007 17:25
ar fi buni si sabau....sau grigoras....Lucescu.....dar cel mai bun ar fi Andone..pacat ca l-am ratat....

Cel mai bun ar fi un inlocuitor pentru "yo" cred ca ar rezolva toate problemele de la Steaua, poate nu toate dar 80% cu siguranta!!!! El nu e nemultumit ca am jucat ca vai de noi astazi, el e nemultumit numai cand "nu e respectat", daca l "respecti" Steaua poate sa piarda si sa joace in cel mai mizerabil caz, dar daca e in Liga banilor "yo" nu se supara, i l doare in palarie de Steaua, de jocul Stelei, "yo" banii conteste de Steaua mi se ofileste!!! Ce am pierdut, se mareste primele la vitejii mei, ce a dat atletul gol cu Real Madrid, bravo bai banele, CAPITANUL ostilor este de maine, sa aiba ceilalti viteji ecsemplu bun, hahalerele alea de la real nu puteau sa apere golul, mama lor!!!!

Ce,,, Robhinio l a facut pe Saban muci, afaraaaaa, sa nu l mai vad!!!! pai daca el nu e viteaz ca atletinho, afaraaaaa, eu vreu goluri nu conteaza poarta!!!! Haaahaaaaa hhaaaaaaa!!!!! Ce bine e sa te autofinanteziii!!!!!! Haahhaaa haaa haa! YOOO beiiiii!!! Yooo!!!

Vai de Steaua noastra!!!!

vanfootball02.09.2007 17:29

De acord cu greenyes. :))

greenyes02.09.2007 17:34
Nu cred ca solutia e un antrenor dinamovist. Avem de primit 12.000.000 euro; as prefera ca 1-2 milioane din astia sa fie investiti in salariul unui antrenor de afara, cu ceva rezultate. Zaccheroni e liber.

CHiar crezi ca ar putea scoate mai mult de la echipa??? Eu unul ma indoiesc dar daca reuseste atunci Hagi chiar are trebuie sa inceapa sa si puna intrebari. Dar nu cred ca poate face mai multe cu echipa asta daor sa l lase "yo" in pace si sa l folosesca pe Radoi la mijloc, atletul pe margine, Ochirosii ianpoi si folosit, Al Iacob la fel.

Predecesorii lui Hagi, mai putin adevartul secund, l au folosit pe Bostina ca mijlocas stanga cu foarte mult succes, Radoi la mijloc, defapt Radoi a fost acel mijlocas ofensiv de care Steaua a tot dus lipsa. Datorita calitatilor sale a putut face invizivbila cat decat nevoia Stelei de un autentic coordonator. Spre deosebire de Petre si Lovin, Radoi chiar stie sa dea o pasa in adancime. Pe vremea lui Protasov se poate spune ca am jucat tot cu doi inchizatori dar cel putin unul stia sa si construisca ceva dar astia doi numai strica.

Virgil02.09.2007 17:38
De acord cu greenyes. :))

De acord cu van... :))

axl2302.09.2007 17:38

Un meci mediocru spre prost. Daca lui Zapata nu-i ieseau alea trei deposedari din afara careului probabil ca ar fi fost desfiintat pe forum. In prima repriza Lovin si O. Petre s-au miscat binisor. Nesu e un zanatec. Bicfalvi slab, Surdu inexistent.

Conform rezultatelor de pana acum, n-ar trebui sa-i sarim in carca lui Hagi, am fost invinsi o singura data de cand e antrenor la Steaua. Conform jocului, inca astept. Ceea ce va sugerez si voua.

vanfootball02.09.2007 17:47
defapt Radoi a fost acel mijlocas ofensiv de care Steaua a tot dus lipsa. Datorita calitatilor sale a putut face invizivbila cat decat nevoia Stelei de un autentic coordonator. Spre deosebire de Petre si Lovin, Radoi chiar stie sa dea o pasa in adancime. Pe vremea lui Protasov se poate spune ca am jucat tot cu doi inchizatori dar cel putin unul stia sa si construisca ceva dar astia doi numai strica.

Hai, laso-n-colo de treaba! Radoi coordonator?! Sau e vreo gluma si nu ma prind? Pase in adancime dadea si Ghionea, asta nu inseamna ca e coordonator de joc.

Matteo02.09.2007 17:47

doar Farul si Gloria Buzau au mai putine goluri marcate ca noi :icon_rolleyes:

leynad7202.09.2007 17:48
Conform jocului, inca astept. Ceea ce va sugerez si voua.

No problemo, eu unul astept din '89...

De parca am avea altceva de facut...asteptam...nu stiu exact ce, dar asteptam.

Ziua de maine, de poimaine, samd.

Ca vom mai trai sa apucam ceea ce asteptam, asta nu mai stiu...

Pana atunci, ne mai "varsam" pe-aici, mai bine decat pe neveste !

bubylycy02.09.2007 17:52

Am jucat cum am putut Giji a zis ca nu-i nimic deci nu-i nimic daca iesim pe un loc 8 unde suntem in momentul de fata

Hagi ori iti dai demisia ori Becali te da afara ca vad ca nu joaca nimic echipa cu tine antrenor...

Ar trebuie un antrenor strain dar cum Becali are idei dintre cele mai bune.. ma indoiesc

Renunta la limbajul gen MiRC, scrie romaneste, citeste regulamentul.

gusty_x02.09.2007 17:55

bv Hagi esti super tare.cu asa o echipa vom castiga Liga Campionilor,nimeni nu ne sta in cale decat Urziceni sau Poli Iasi,etc. Sa fim seriosi toti suntem stelisti aici dar echipa asta nu face de Steaua sau de Liga

Steaua

handrei02.09.2007 17:58

Zapata cel mai bun din ultimele trei meciuri, cam nasol :unsure:

cristian8602.09.2007 18:04

Jucatorii nostri isi bat efectiv joc de clubul la care joaca si mai ales de renumele lui. JJ distruge Steaua si ii va fi din ce in ce mai greu sa acopere tampeniile pe care le face.

Din pacate , cu tot respectul pentru Gheorghe Hagi, nu cred ca este potrivit ca antrenor la Steaua, de fapt la ce jucatori avem, cel putin o parte dintre ei, nu stiu ce antrenor ar fi potrivit.

leynad7202.09.2007 18:08
...de fapt la ce jucatori avem, cel putin o parte dintre ei, nu stiu ce antrenor ar fi potrivit.

Doroftei !

st_194702.09.2007 18:09
Hai, laso-n-colo de treaba! Radoi coordonator?! Sau e vreo gluma si nu ma prind? Pase in adancime dadea si Ghionea, asta nu inseamna ca e coordonator de joc.

Te-as ruga sa te uiti la rezumatul meciului cu Halmstads sa vezi ce pasa a dat Radoi(nu cred ca multi mijlocasi ofensivi ar da o asemenea pasa..) ,la meciul tur cu valerenga ,la meciul din turu sezonului 2005-2006(Steaua-sportul 4-1 sa vezi ce gol a dat ),ar mai fi multe exemple..dar mi-e lene sa ti le spun pe toate:P steag3

andyro02.09.2007 18:15

De acord cu Virgil care era de acord cu van care era de acord cu greeneyes (ti-am citit si postul de mai sus, total de acord).

Despre jucatori - Zapata sigur, desi vorba lui axl, daca rata una din deposedarile alea 3, iar urlau ziarele despre un "nou Carlos". Baciu ezitant, Nicolita si Lovin in nota obisnuita (adica jenant), Nesu inutil, Neaga si Dica inexistenti. De remarcat Golanski, un fundas lateral excelent - deposedari, urca in atac, ceva viteza, dribling (!) si nu credeam ca o sa o zic vreodata...Rada.

Despre joc : Joc slab astazi (marturisesc cu toata rusinea ca era sa atipesc de cateva ori, nici macar n-am avut puterea sa ma enervez). Nu inteleg declaratia lui Hagi - "nu mai am nevoie de jucatori" - cand e clar ca Lovin si Ov. Petre nu pot sustine atacul, iar Bicvaldi e inca necopt pentru CL. Habar n-am cu cine vrea sa joace la mijloc inca vreo 3 luni.

Eu inca o sa am rabdare, nu stiu cat - dupa meciul cu Rapid, dupa meciul de la Praga, dupa tur...

danimarcu02.09.2007 18:15
De acord cu van... :))

De acord cu Virgil... :biggrin:

leynad7202.09.2007 18:21
De acord cu Virgil care era de acord cu van care era de acord cu greeneyes (ti-am citit si postul de mai sus, total de acord).

De acord cu tine...

vanfootball02.09.2007 18:27
Te-as ruga sa te uiti la rezumatul meciului cu Halmstads sa vezi ce pasa a dat Radoi(nu cred ca multi mijlocasi ofensivi ar da o asemenea pasa..) ,la meciul tur cu valerenga ,la meciul din turu sezonului 2005-2006(Steaua-sportul 4-1 sa vezi ce gol a dat ),ar mai fi multe exemple..dar mi-e lene sa ti le spun pe toate:P steag3

Si Rafa Marquez a dat goluri spectaculoase din cand in cand si cateva pase interesante, dar nimanui nu i-a trecut prin cap ca ar putea fi coordonator. Daca il consideram coordonator pe Radoi, inseamna ca stam prost rau de tot. Vai de capul nostru!

PS: De acord cu toti cei care au fost de acord cu greeyes si, implicit, cu mine. :)

leynad7202.09.2007 18:37
Si Rafa Marquez a dat goluri spectaculoase din cand in cand si cateva pase interesante, dar nimanui nu i-a trecut prin cap ca ar putea fi coordonator

Cum de altfel si Banel a inscris un gol spectaculos pe Bernabeu, ceea ce nu-l face 'golgheter'...

radutheodor02.09.2007 18:38

greeneyes, nici nu te poti exprima prietene.

Nu pot sa cred in continuare cat de orbiti sunteti cu Hagi antrenor.

E incredibil !!! Steaua are golaverajul 4-2 dupa 5 etape, NU CRED CA A MAI EXISTAT ASA CEVA IN ISTORIA Stelei !!! Are un portar cel putin egal cu Hamutovski, daca nu mai bun. Are fundasi laterai si fundasi centrali de exceptie. Are 4-5 atacanti. Ii are pe Dica si pe Neaga, pe Bicfalvi. Singurul care e vinovat este Hagi pentru ca nu stie sa-i puna pe teren, nu stie sa le ceara ceva, NU STIE NIMIC !!! Ce vrea el sa-i invete de la Cruyff? CE? Ce stie Hagi? Ce a stiut tactic Hagi ca jucator? A fost alungat si de la Real si de la Barca de VESTIARUL ECHIPELOR din cauza caracterului sau. Si-a terminat cariera scuipand arbitrii. A fost la un pas de proces civil in Turcia pentru ca a scupiat, lovit si insultat un arbitru. Are un carcter NUL, daca nu ar fi fost un mare jucator cine stie ce se alegea de el ca om. Prietenii lui sunt de-alde Gica Popescu si Giovani Becali, alte doua nulitati de oameni. De caracter si destept ce este, acest Hagi nu este altceva decat RUDA CU Gigi Becali, fiind chiar cel care l-a activat in fotbal pe acest cioban. Hagi nu este altceva decat cel care i-a facilitat ciobanului sa fie ce este astazi. Iar din toata Armata de oameni din lume, ei sunt nas si fin. Cine se aseamana, se aduna.

greeneyes, lasand la o parte faptul ca nu te poti exprima logic (accept si greseli gramaticale sau de ortografie de orice tip, dar tu nu te poti exprima coerent, nu ai lgica in fraze), cred ca esti primul om din lume care il scoate pe Radoi MIJLOCAS OFENSIV care stie sa DEA PASA IN ADANCIME. Este cea mai mare ineptie pe care am auzit-o pe forum in ultimii 3 ani.

Astazi am innebunit de tot !!! Toata munca depusa ultimii 3 de ani de antrenori de top va fi distrusa astazi de marele antrenor Hagi. L-am hulit tot timpul pe MM si am fost impotriva lui, dar se vede de ce s-a opus cu inversunare, cat era la Steaua, sa vina Hagi antrenor. Si a dovedit-o astazi, cand a reusit sa bata pe Steaua ca manager la Unirea VALAHORUM Urziceni.

Hagi ca antrenor este INCOMPETENT. Este imposibil ca dupa 5 etape, in care joci cu Ceahlaul, Iasi, Farul sau Urziceni, tu sa marchezi DOAR 4 GOLURI si sa te tarasti efectiv rusinos in turul 2 preliminar al CL si sa te faci de ras in Ghencea cu BATE BORISOV !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Efectiv nu imi mai gasesc cuvintele, innebunesc efectiv. Innebunesc sa vad Vaslui si Urziceni peste noi in clasament. Asa am ajuns !!!??? Si asta este doar inceputul, pentru ca acele 4 goluri pe care le avem le avem din ce si-au mai amintit jucatorii de la Olaroiu: sa bata cornere, penalty-uri si alt tip de faze fixe. De acum incepe adevarata era Hagi, in care nu legam doua pase, nu atacam poarta, suferim meci de meci, iar el gaseste de cuvvinta sa spuna ca se vor mai pierde puncte cu echipe mici si ca devenim din ce in ce mai puternici. PENTRU ASA CEVA L-ATI FI CRUCIFICAT PE OLARIOU.

Greeneyes, ***** de om ce esti, Olaroiu a lasat in urma lui in galeria Stelei lucruri pe care tu nici in vis si pe forum nu le poti aduce pentru Steaua, ******* ce esti. Asa ca nu il mai apela tu ca SECUND prietene, ca secundu asta iti da dreptul sa numeri un titlu in plus, o supercupa in plus, sa auzi imnul CL in Ghencea si sa ai amintirea unui 1-1 la Lyon sau 4-1 la Kiev.

DU-TE TAREEEEE HAAAAAAAAGIIIIIIIIIIIII !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! cautat-ti echipa si ia-ti si NASUL si tot CLANUL Becali CU TINE CAND PLECI !!!! PLECAAAAAAAAAAAAAAAAAATI NU VA MAI SUPORT !!!!!!!!!!

Nu-ti mai jigni partenerii de forum.

«15678912»