FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 1 - 0

«14567812»
AdrianUltras2502.09.2007 16:44

malasorte13

pai uita-te la meci si vei vedea ca Lovin e mult mai prezent in meci decat ov Petre si mai si incearca cate ceva cateodata

nu doar pase inapoi si in lateral

mai baga si niste pase lungi sau schimbari de directie

ca doar a invatat de la Dorinel

ov Petre e mult mai slab fata de perioada cand juca la Timisoara!

RedStar02.09.2007 16:45

Va rog frumos, nu-l mai jigniti pe Oli comparand-ul cu Hagi.

Multumesc!

cryss02068802.09.2007 16:46

eu tot vad reprosuri pe site la adresa lu Hagi.. da voi p cine vre ti fratilor antrenor.Pe Olaroiu nu, pe Hagi nu(face ti va voi antrenori sau lasa ti l pe Becali).Hagi e singuru care i a dat peste nas lu Becali la alcatuirea echipei asa ca lasa ti sa si faca meseria cand o pierde obiectivele atunci poate sa plece linistit .. e de neinteles ce se intampla. mai bine a ti incuraja echipa pentru ca sa calificat in CL nu ca a pierdut cu o echipa de mij clasamentului...

greenyes02.09.2007 16:47
De ce dreaq l-a trimis pe Bostina la echipa a doua cand il aevm pe Neaga in echipa....care a dat peste 30 de pase gresite azi( nu exagerez).

De ce dreaq mai joaca Nicolita titular meci de meci???

DEEEEEE CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???

De ce l a vandut pe Elton, Thereau, de ce Andrey a fost ttrimis la echipa a doua, de ce Bostina joaca la echipa a doua???? pentru ca "yo" bag bani yo fac ce vreu" dauneaza grav sanatatii echipei. Mai rau e ca Hagi a zis ca el nu are nevoie de jucatori, baietii i au dat incrdere. Nicolita ce incredere ii da lui Hagi nu stiu. Baiatul asta nu e in stare sa dea 10 pase bune intr un meci astfel incat sa nu dea impresia ca orice minge buna nu e pura intampalre, alde Lovin si Petre sunt mijlocasi de inchidere nu de constructie.

Mai rau e ca au fostr trimisi jucatori tineri sa "se rodeze". Pai Ochirosii putea sa joace fara probleme cum a jucat Surdu astazi sau mai corect cum a jcuat echipa astazi; de fiecare data cand intra se simtea o schimbare in jocul echipei iar Al Iacob putea fi folosit fara probleme in locul lui Baciu, in sfarsit, Hagi e antrenor, Yo posesorul echipei, Adrian Ilie managerul, si care mai sunt. Cica ei stiu ce el mai bin pentru echipa, din exterior nu prea se vede asta.

Tot respectul pentru galerie. Nu vreau sa fiu inteles gresit dar pe viitor daca echipa o sa joace la fel iar noi tot o sa cantam cred ca ar fi o greseala. Trebuie incurajata daruirea, lupta, acceptata infrangerea in fata echipelor care au jucat mai bine ca noi, care au fost mai valoroase la meciul respectiv dar nu indolenta, nonvaloarea, delasarea, vedetismul. Daca o sa i incurajam incontinuare iar ei or sa ne serveasca meciuri de nivelul celui de astazi or sa creada ca noi suntem multumiti si ca ceea ce fac e OK.

Din pacate suntem suporterii unei AMINTIRI!!!!!

vanfootball02.09.2007 16:47
Mi-e destul de clar acum: exista un complot impotriva lui Hagi. Cum va explicati ca Neaga era cel mai bun in pregatire si inscria, iar acum nu joaca nimic? Alaturi de Nicolita sunt cei mai slabi pe teren. Cum va explicati ca nici P. Marin nu mai face jocurile din sezonul trecut(cred ca tocmai de-asta nici nu a fost inclus in lot)? De ce Dica poate sa joace atat de bine la nationala si sa dea pase excelente, iar la Steaua doar din cand in cand? Nu cred ca sunt doar simple coincidente. Sper totusi sa ma insel si sa nu fie nimic adevarat!

Ce meciuri a facut Petre Marin? 5 goluri din cele 6, cu Dinamo si Rapid, au fost primite de pe partea lui. E depasit, e batran, nu joaca nimic de 1 an de zile, e bulevard in zona lui. Pana si Ze Kalanga l-a facut pe toate partile, la meciul din Groapa.

Neaga nu facea nimic nici in pregatiri, a dat vreo 2-3 goluri cu echipe extrem de slabe.

Iar Dica, asa cum mai spunea cineva, are cu cine la Nationala. Zaharia nu e Marica, Neaga nu e Mutu, Nesu nu e Rat samd.

Nicolita joaca la fel in Nationala, cele 30 si ceva de pase gresite, in meciul cu Olanda, stau marturie.

Si apoi e problema antrenorului...

PS: Totusi, mai bine Hagi decat Oli.

vlad_cj02.09.2007 16:47

spunea cineva ca Lovin nu se accidenteaza niciodata..pai cum sa se accidenteze cand nu pune piciorul la minge?? cum sa se accidenteze daca numai face figuratie pe teren?? cum sa se accidenteze cand SI;A GRESIT MESERIA??? Ala e bun doar la schimabt becuri. Si'a dat seama lita Dumitru ca Lovin nu ar fi titular la o echipa de div C, dar nu si'au dat seama Zenga, Olaroiu si acum Hagi...incredibil...

lupi02.09.2007 16:48
Mama catzi "stelisti adevarati" vad aici,...,toti revoltati ba pe Hagi,ba pe Dica pe care numai ieri il aclamati(si eu am zis intr-un post anterior ca a dat multe pase gresite azi,dar pentru asta nu trebuie sa-i sariti in cap),...,asta da spirit de suporter adevarat !!! Unde e frate ala care zicea : Stelist si la bine si la rau !!! Si eu sunt fff nervos pentru ca am pierdut si pentru jocul prestat,dar o sa continui sa incurajez echipa cum pot orice rezultate ar avea si oricum ar juca pentru ca sunt STELIST si trebuie sa fiu alaturi SI LA BINE SI LA RAU de echipa pe care o sustin si pe care o iubesc !!! Voi credeati ca Steaua nu o sa piarda niciodata campionatul acesta ??? Trebuia sa vina si a venit !!! Sa nu credeti ca eu am impresia ca am jucat bine,...,si eu sunt fffffff dezamagit de stilul de joc al Stelei care pur si simplu este f slab,...,fiecare echipa are o perioada proasta in care jocul nu ii merge insa Steaua si in aceasta perioada a castigat chiar daca chinuit si cu un joc urat,neplacut ochiului !!! Cu Steaua pana la moarte,...,si dupa !!! FORZA Steaua !!! forzateaua

omule...noi nu mai putem de nervi si de suparare...de aia criticam...stelism adevarat...nu ca uni...cand piierde sau cand castiga el forza Steaua si il doaren palarie...

Piece of Mind02.09.2007 16:50
Va rog frumos, nu-l mai jigniti pe Oli comparand-ul cu Hagi.

Multumesc!

Lasa-l si pe ala, ca nu e cea mai fericita comparatie! Jucam aceeasi turca, cu ceva mai multa posesie. Laterala.

AdrianUltras2502.09.2007 16:51

Alta treaba

Bostina era perect pe stanga in acest inceput de sezon pentru ca pe acea parte am avut cele mai mari pb

nici Neaga si nici Croitoru si nici Surdu acum nu sunt mijlocasi stanga

Bostina era foarte bun

dar pentru ca becalii e un rahat prost

acest jucator a fost exclus din lot

Bostina e dupa parerea mea cel mai bun mijlocas stanga din tara

bad_joke02.09.2007 16:51

N-are rost sa mai inflamez si eu spiritele cu vechea mea parere despre Banel,pentru ca acuam e clar cat e de slab,e bine ca suntem cu toti de acord cu un lucru NU JUCAM NIMICA,SI REZULTATELE CARE SUNT PANA AZI SUNT NOROCOASE,nici nu vreau s ama gandesc daca jucam anul asta cu un adversar cum a fost sezonu trecut Standard care sa recunoastem chiar juca bine fatza de BATE,nu pot sa zic foarte multe decat ca a fost un meci extrem de plictisitor,care sincer nu meritam sa facem un egal dapai o victorie,am jucat prea slab pentru secolul asta,ma bucur insa ca sa produs un miracol si aici ma refer la schimbarea lui Banel atotputernicul,polivalaentul si extrem de devotatul ,bine ca la mai schimbat si pe baiatu asta care doarme de mult pe teren,ma uitam cu niste nervi cand il vedeam pe tusa cum incerca sa treaca mingea printr-un adversar,nu-mi venea sa cred cat de slab e acest "fotbalist",m-a dezamagit Surdu,dar nici nu poti sa-i reprosezi,dabea a venit,oricum mai devreme sau mai tarziu trebuia sa se intample si asta.Eu eram deja iritat de declaratia dinainte de partida a lui Becali"am venit in vacantza,nu-mi fac probleme",cum dreaq sa nu-ti faci probleme cand echipa joaca ca dreaq,in fine sunt prea nervos ca sa mai spun ce cred,pentru ca jocul Stelei A FOST PENIBIL,ACESTI JUCATORI SUNT MULT PREA SLABI pentru Liga Campionilor,o sa ziceti da si atunci cum au facut 5p anul trecut...pai au jucat cu multa dorintza desi s-a vazut ca sunt de valorosi cand au jucat cu o echipa paralizata si in criza de forma Real(totusi Real,ramane Real) si cu masian de fotbal Lyon,dar nu pot sa zic ca nu exista meciuri slabe la o echipa,dar nu asta e problema,problema este ca asa joaca de obicei in campionat,EXTREM DE SLAB,ADORM LA MECIURI,ma uitam si la comentariu scris al meciului,nu e descris decat momentul cand s-au primit cartonase,atat de slab a fost meciu

leynad7202.09.2007 16:52

@malasorte13

Nu te mai enerva, ca faci atac cerebral...

Calmeaza-te, si apoi asculta asta :

Dica e cel mai slab nr.10 pe care l-a avut Steaua vreodata.

E un fel de Charlie Chaplin pe teren.

Cascadorii rasului (sau ai plansului)...

Isi da cu stangu-n dreptu', daca se intoarce brusc ameteste si cade-n fund, da pe langa minge cu atata convingere incat zici ca o face inadins, un fel de fenta marca "Dicanio"...Ha ha ha !!!!!

Nu e in stare sa depaseasca nici un fundas din Romania prin dribling pentru ca el nu stie ce-i ala dribling si pentru ca nu exista fundas care sa alerge mai incet ca Dica.

Piciorul lui drept seamana la configuratie cu o vasla sau cu o lopata, iar pe cel stang nu prea-l ia cu el la meciuri...

Dica e bun atunci cand nu are niciun adversar in jurul lui pe o raza de minim 20 de metri.

In rest, e victima.

Un fel de "grabeste-te incet".

Sau "departe de mal cu mana-n apa".

PS : Nu te mai enerva mah, ce naiba ! :laugh:

AdrianUltras2502.09.2007 16:52

RedStar

tot pres era si Oli

atata numai ca jucatorii jucau pentru el ca ii apara in fata razboinicului luminii

vanfootball02.09.2007 16:54
Bostina e dupa parerea mea cel mai bun mijlocas stanga din tara

Asta e cea mai buna gluma pe ziua de azi. :)) E bine, ne mai detasam si noi...

AdrianUltras2502.09.2007 16:56

vanfootball

stii altul mai bun?

te rog sa nu zici Croitoru

malasorte1302.09.2007 16:57
@malasorte13

Nu te mai enerva, ca faci atac cerebral...

Calmeaza-te, si apoi asculta asta :

Dica e cel mai slab nr.10 pe care l-a avut Steaua vreodata.

E un fel de Charlie Chaplin pe teren.

Cascadorii rasului (sau ai plansului)...

Isi da cu stangu-n dreptu', daca se intoarce brusc ameteste si cade-n fund, da pe langa minge cu atata convingere incat zici ca o face inadins, un fel de fenta marca "Dicanio"...Ha ha ha !!!!!

Nu e in stare sa depaseasca nici un fundas din Romania prin dribling pentru ca el nu stie ce-i ala dribling si pentru ca nu exista fundas care sa alerge mai incet ca Dica.

Piciorul lui drept seamana la configuratie cu o vasla sau cu o lopata, iar pe cel stang nu prea-l ia cu el la meciuri...

Dica e bun atunci cand nu are niciun adversar in jurul lui pe o raza de minim 20 de metri.

In rest, e victima.

Un fel de "grabeste-te incet".

Sau "departe de mal cu mana-n apa".

PS : Nu te mai enerva mah, ce naiba ! :laugh:

1. Imi cer sincer iertare pentru. injuraturile de mai sus. Sub nici o forma si in nici o imprejurare nu ar fi trebuit sa reactionaz in acest fel.

2. Tot ce am scris (exceptand injuraturile) ramane valabil, parerea mea e ca Dica e nr.1,2 si 3 la Steaua.

ps. Inca odata imi cer scuze pentru. exprimarea mizerabila.

rivelino02.09.2007 16:59

Daca era un alt antrenor in locul lui Hagi,in meciul cu cioroii,cand treaba incepe sa scartaie,s-ar striga numele lui Lacatus.Gica beneficiaza de rabdarea suporterilor,sa speram ca va profita si va remedia jocul.

Wally02.09.2007 17:02
Nu fii naiv, e mai simplu decat crezi:

- coechipierii de la nationala sunt mult mai buni decat cei de la Steaua

- chiar si Piturca e un antrenor mult mai bun decat Hagi

Asta da, complot!

Poate ai si tu dreptate, dar nu stiu ce sa mai cred. Suntem cei mai slabi din campionat, ca joc. Avem al 3-lea atac...de la coada. Suntem intr-o situatie penibila.

DanStan02.09.2007 17:04

Ne pierdem timpul aiurea. Nu e treaba noastra sa alegem care dintre jucatori e mai valoros sau e mai in forma. E treaba antrenorilor pentru ca ei ii pot urmari zi de zi.

As vrea sa-l vad pe Hagi explicand cum e posibil ca Steaua sa joace atat de prost. Da' explicatii clare, nu poezii de-alea de le debiteaza orice antrenor la un interviu. Cine greseste ? Antrenorul ? Conducerea ? Jucatorii ? Ce e de facut ? Hagi a jucat la nivel inalt, stie cum se joaca la marile echipe. Viteza, tehnica individuala, forta, organizare. E posibil si la Steaua ? Daca nu, de ce ?

EPE02.09.2007 17:05
Asta e cea mai buna gluma pe ziua de azi. :)) E bine, ne mai detasam si noi...

Totusi e ciudat ca nimeni nu se sesizeaza ca nu avem mijlocas stanga de meserie! Postul asta nu este important la Steaua?

vanfootball02.09.2007 17:05
vanfootball

stii altul mai bun?

te rog sa nu zici Croitoru

Catalin Munteanu, Karamian, Bogdan Mara etc.

@EPE

Cei care conduc Steaua considera ca au acoperit postul cu 2 atacanti reprofilati, unul venit din Coreea, celalat venit de pe banca de rezerve a Clujului.

Lorentzo_77702.09.2007 17:06

Mda,...,vad ca acuma sunt acuzat ca nu sunt stelist adevarat pentru ca imi sustin echipa preferata si la bine si la rau si ca ma doare la palarie de tot,...,nu-i chiar asa,nu ma doare la palarie de Steaua si de ce se intampla cu ea !!! Daca ma durea la palarie de Steaua nici nu ma oboseam sa mai postez ceva ca nu merita efortul !!! Si eu Sunt la fel de nervos ca toti stelistii pentru acest insucces si pentru jocul mizerabil pe care il avem !!! Niste capete trebuie taiate,...,dar nu al lui Hagi,...,primu cap taiat ar trebui sa fie a lui Jiji si a mentalitatii lui tampite !!! Eu am spus numai sa nu mai sara toata lumea la gatul lui Hagi ca nu este numai el de vina,...,la acest meci a fost in tribune daca va amintiti,...,Dica nu e capitan,cu el capitan echipa sta imprastiata in teren aiurea,...,macar cu Radoi stau mai asezati si se vede formula de joc care se presupune ca o avem !!! Dica e un jucator excelent care azi nu a prins un meci bun,dar nu este capitan de echipa !!! De vina pentru acest joc sunt in primul rand jucatorii care au fost mult prea relaxati !!! Un singur lucru as vrea sa-i transmit lui Hagi : MAI AVEM NEVOIE DE JUCATORI !!! In rest sa auzim numai de bine !!! Sper sa nu mai fiu acuzat si acuma ca nu sunt stelist adevarat !!! Oricum,FORZA Steaua !!! forzateaua

Razvypitesti02.09.2007 17:13

Mi-as dori sa vinã Rednic la Steaua, sau Zenga

Dragos_stelistu_200702.09.2007 17:14

asta e am pierdut....ce conteaza...avem un meci mai putin jucat....asa ca parerea mea este ca ne putem reveni datorita acestui lucru.....pacat...era frumos un 0-0.....ma refer pentru Hagi si Petrescu....bravo lor....boala ultimului minut...am luato de la rapid:D

il_scorpio02.09.2007 17:15
In halu' in care arata echipa acum, cred ca anul asta o sa reusim performanta de a termina pe locul 5 grupa din CL !

Atat de trist dar atat de adevarat...si dupa declaratiile inconstiente ale lui Hagi, Becali, Ilie...nu mai pot

Virgil02.09.2007 17:16
1. Imi cer sincer iertare pentru. injuraturile de mai sus. Sub nici o forma si in nici o imprejurare nu ar fi trebuit sa reactionaz in acest fel.

2. Tot ce am scris (exceptand injuraturile) ramane valabil, parerea mea e ca Dica e nr.1,2 si 3 la Steaua.

ps. Inca odata imi cer scuze pentru. exprimarea mizerabila.

Nicio problema, mesajul oricum e la cosul de gunoi. Salutara interventia ta de a-ti cere scuze. Chiar ma asteptam pentru ca stiu ca esti un Stelist de bun simt. Ban? Chiar asa usor crezi ca-l vei primi? Trebuie sa muncesti serios, sa te straduiesti...:biggrin:

«14567812»