@ leynad72
te rog io vb frumos de Dica,da?gandeste-te ca a jucat deja 9 meciuri de la inceputu` sezonului pe cand..altii......altii au doar 4-5
@ leynad72
te rog io vb frumos de Dica,da?gandeste-te ca a jucat deja 9 meciuri de la inceputu` sezonului pe cand..altii......altii au doar 4-5
Asa va trebe nu puteti sa bateti o echipa mai slaba ca voi!!!Ati fost foarte slabi!!!Acuma cand vroiam sa fac misto de dinamovisti ca o piert,pierdeti si voi slabilor,ratangiilor!!!X(
Asta se intampla cand te crezi "supervedeta". Nimeni nu le ajungea la nas "vedetelor".
Pacat de "derbedeii" prezenti la meci. Au fost minunati.
Rusine!
Intradevar azi nu am jucat nimic,mai ales Dica care a gresit nush cate pase !!! O surpriza cat de cat placuta a fost Baciu care a si gresit in cateva randuri dar a si respins bine de cateva ori !!! Oricum,asta e o zi trista pentru noi insa nu trebuie sa sarim la gatul lui Hagi !!! Am vazut mai sus ca cineva a observat f bine ca Steaua nu a jucat cu toti titularii si noi jucam din 3 in 3 zile,Urziceni odata pe saptamana,...,se vede si oboseala,...,azi ne-a lipsit mijlocul,...,am vazut zeci de pase de la fundasi pe varfuri !!! Am auzit ca vrea Jiji totusi sa-l ia pe Lubinkovici (nush daca am scris corect numele),sper pentru binele mijlocului !!! Stelist pana la moarte,...,si dupa !!! FORZA Steaua steag3fularsteau2
P.S. : Un lucru care mi-a placut azi a fost galeria care a cantat pe tot parcursul meciului si eu cel putin nam mai auzit clasicele deja M** Jiji,Dragomir,dinam0 sau mai stiu eu cine !!! Macar in acest aspect i-am batut fara drept de apel,se auzea doar galeria Stelei !!!
Bha fratii mei dak si dupa meciul asta mai cautam scuze inseamna ca suntem mai penibili ca maidanezii si crrapizi. Ce-i cu scuzele astea de 2 lei ca n-au jucat toti titularii , ca jucam din 3 in 3 zile astea sunt prostii. PE VREMEA LUI Olaroiu JOCUL ERA BUN MACAR AVEAM CATEVA CORNERE , CATEVA LOVITURI LIBERE......ACUM NIKI DIN ALEA NU AVEM.
Am fost dintre aparatorii lui Hagi da' asa ceva nu se poate......cred ca au fost cel putin 50 pase de 5m trmise la adversar.....100 de preluari nereusite....cred ca bubui de nervi.
De ce dreaq a dat 1 milion p surdu ca in 40 minute a atins mingea de 2 ori, o data a dat-o la adversar si o data a reusit o miraculoasa pasa de 2m.
De ce dreaq l-a luat pe Zaharia ca omul asta nu are nici o calitate...pierde toate duelurile la cap, viteza 0, imaginatie 0, io l-am vazut de l-a inceput ca e blana....dar dak il criticam dupa meciul cu bate zikeati ca sunt inconstient.....n-a ca s-a vazut azi.
De ce dreaq l-a trimis pe Bostina la echipa a doua cand il aevm pe Neaga in echipa....care a dat peste 30 de pase gresite azi( nu exagerez).
De ce dreaq mai joaca Nicolita titular meci de meci???
DEEEEEE CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE???
Scor echitabil dupa ce s-a jcuat pe teren.
Hagi, s-a cam terminat cu norocul. Steaua a jucat la fel de slab ca in toate meciurile de pana acum. Dintre investitii, numai Golanski mi-a placut. Neaga, esti o catastrofa.
s-au vazut cu 150 de mii de euro mai bogati si nu mai aveau chef sa fuga.jucatorii ar trebui amendati dupa fiecare infrangere!
Daca o sa jucam in continuare cu jucatori impusi de Jiji,gen(ceasul ov Petre=0 barat,Bicfalvi un copil necopt,Nicolita care nu joaca nimic de mult timp,Baciu,zaharia ori surdu).Dupa ce ca sunt refulati le mai si face reclama.Cum sa ao incredere in Hagi daca el accepta toate compromisurile lui Jiji.Asteptam mareu sclipirea lui Dica sau Neaga dar noi jucam de la meci la meci cu alta formula de joc .
Gica nu avem nevoie de Camus bine dar de Ov. Petre ai?Forza Steaua,mereu campioni
Un singur lucru am de zis...Hagi e sapat de jucatori!
In conditiile astea nu ai cum sa faci performanta.
Nu ma mai ruga, ca deja am vorbit prea frumos de el...
Realitatea e cu mult mai grava.
Nu joaca nimic de mult timp, sta degeaba in teren, poate s-o lovi mingea de el si intra-n poarta.
La fel si Nesu, si Banel, si Lovin, si O.Petre, si Zaharia, si Neaga...
Cu asa materie prima, n-ar trebui sa ne mire "calitatea" produsului finit, nu ?
o da...Hagi rullzzzz...bah nene ma abtin de la alte comentarii ca nu'si au rostul...si totusi visam la primele doua locuri din grupa sau mi se pare mie?
Dulcicutzo draga, daca nu sunt anti-Hagi nu inseamna ca il admir (vorbim de antrenor aici). Am mai spus ca pina acum Hagi a fost la adapostul rezultatelor, accidentarilor, etc. Parca vad ca o sa dea vina azi pe lipsa lui Goian, peste care probabil ca nu ar fi sarit Galamaz. Ceea ce ar fi ridicol, atita timp cit nu joci nimic si o cauti cu lumanarea (pase la portar de la jumatatea terenului ?!?!).
In ceea ce priveste grupele CL, nici nu indraznesc ma gindesc... Ma ia risul. Sau plinsul...
Bravo bai sunteti buni...Hagi a demonstrat ca e mare antrenor...
Mai bine asa... Daca faceam 0-0 sau le intra boaba in poarta Urziceniului, traiam cu iluzia ca "merge s-asa". Chiar daca Steaua nu mai joaca fotbal de ceva vreme.
In meciul cu Bate am avut noroc cu nesansa alora. Nici nu vreau sa ma gandesc ce s-ar fi intamplat daca, in min. 2, mingea nu lovea bara.
Asa ca, mai bine ca ne-a batut Urziceniul. Poate asta ne va salva de o umilire la scor in fata Arsenalului. Daca nu vor da vina, asa cum fac de obicei, pe "accidentari, oboseala, stress-ul ultimelor zile", poate vor umbla si la cauze.
Scor echitabil dupa ce s-a jcuat pe teren.Hagi, s-a cam terminat cu norocul. Steaua a jucat la fel de slab ca in toate meciurile de pana acum. Dintre investitii, numai Golanski mi-a placut. Neaga, esti o catastrofa.
Cei mai buni au fost jucatorii straini, Golanski si Zapata. Bravo lor! Poate e mai bine ca nu stiu limba romana, inca nu gandesc romaneste.
Un singur lucru am de zis...Hagi e sapat de jucatori!In conditiile astea nu ai cum sa faci performanta.
Hagi sapa Steaua pentru ca tine in teren urmatoarele nulitati :
Baciu , Banel , Lovin si Nesu .
Tot el e cel care il pune varf impins pe Neaga si tine pe banca jucatori ca Emeghara sau Badoi
Normal ca apar si esecurile dupa ce l-a exclus din lot pe Petre Marin si ceilalti . Becali nu lasa echipa pe mina lui Hagi!!! Steaua joaca cel mai prost fotbal cu Hagi pe banca doar norocul ne-a salvat pina acum.
![]()
fularsteau2
Nu ma mai ruga, ca deja am vorbit prea frumos de el...Realitatea e cu mult mai grava.
Nu joaca nimic de mult timp, sta degeaba in teren, poate s-o lovi mingea de el si intra-n poarta.
La fel si Nesu, si Banel, si Lovin, si O.Petre, si Zaharia, si Neaga...
Cu asa materie prima, n-ar trebui sa ne mire "calitatea" produsului finit, nu ?
leynad..tocmai asta cred ca e problema.Dica poate ca este sclipitor intr-un meci,iar in urmatorul doarme pe teren:).cine stie..nu joaca 80 de minute nimic,iar apoi atinge minge si-o baga in atze..(vezi,meciu cu faru`) asta e..sper sa ne revenim cu Rapid :tongue:
Mai leynad72, cine a rezolvat cele mai bune meciuri ale Stelei din ultimii 10 ani, nu Dica?
In momentul in care Dica nu e pus in valoare, e doar vina antrenorului, fii destept si vezi asta!
Dica a gresit pase pentru ca a fost nevoit sa vina sa-si ia mingi, nu a primit o pasa buna.
Si asta e numai vina lui Hagi, care prin trasee nu stiu ce intelege...
Deci incepe sa se termine si bulanul nostru. Astazi am fost varza. Jocul e de nivelul diviziei B, dar si acolo am avea probleme in a marca. Sper sa luam un punct in CL si sa nu avem golaveraj mai mic de -10. E momentul sa sarutam icoane, sa ne facem multe cruci si sa ne rugam la Dumnezeu. Daca terminam in primele 4 din Liga I e o performanta notabila.
pentru. toti cei care scriu din inertie despre OvPetre:
1. ORICE echipa din lumea asta are 1 mijlocas defensiv. Pe cine va doriti voi pe acest post la Steaua ??? Pe Lovin, pe Alexa, pe cine ??? Propuneti voi nume...
2. Problema Stelei este ca are UN SINGUR MIJLOCAS care joaca acolo unde ar trebui sa joace si joaca cat de cat (RETINE-TI: CAT DE CAT) ce ar trebui sa joace: Ov.Petre. In rest:
MR: Nicolita e dezastru, nu stie sa preia, nu stie sa paseze, nu stie sa dribleze, nu stie sa centreze si nu reuseste nici sa inscrie (primele patru fiind ESENTIALE pentru un mijlocas de banda !!!)
MC: Lovin e tot defensiv si e mult mai slab decat Ov.Petre la cel putin 3 categorii: recuperare, pase, detenta (daca va uitati atent in peste 50% din duelurile aeriene Lovin, jucator de 1.90 m, nimereste adversarul si nu mingea !!!)
ML: Neaga ---> e chiar atat de greu de inteles ca nu poate evolua eficient pe acest post ???
In plus de asta varful de careu pe care il avem (Zaharia) e foarte slab !!! Nu reuseste deloc sa devieze mingile inalte jucate pe el inspre cei 3 ce vin din linia a 2-a (Neaga, Dica,Nicolita).
In afara de rarele cazuri cand reuseste sa trimita mingea cu capul spre poarta e 0 !!! Nu are sut, nu are viteza, nu are noroc la gol, nu e tehnic, nu e eficient in a crea culoare pentru ceilalti iar devierile sale ajung invariabil in picioarele adversarilor.
Mi-e destul de clar acum: exista un complot impotriva lui Hagi. Cum va explicati ca Neaga era cel mai bun in pregatire si inscria, iar acum nu joaca nimic? Alaturi de Nicolita sunt cei mai slabi pe teren. Cum va explicati ca nici P. Marin nu mai face jocurile din sezonul trecut(cred ca tocmai de-asta nici nu a fost inclus in lot)? De ce Dica poate sa joace atat de bine la nationala si sa dea pase excelente, iar la Steaua doar din cand in cand? Nu cred ca sunt doar simple coincidente. Sper totusi sa ma insel si sa nu fie nimic adevarat!
Imediat dupa meci,un suporter stelist statea in dreapta intr-o masina cu numar de if. Avea o goarna ragusita si de-abia mai avea si el puterea sa sufle sa se mai auda. Cred ca asta e imaginea Stelei din momentul de fata
Cum Dumnezeu a putut incepe Gigi Becali meciul cu 2 mijlocasi de profil defensiv???Domnule Becali sper ca-ti dai demisia dupa meciul asta!....
Vina pentru formula de start nu o poarta doar Hagi!..are 2 antrenori care decid.Durerea cea mai mare este ca Steaua nu joaca ca o echipa.Neaga nu vrea sa-i dea pasa lui Bicfalvi c-asa "vrea" muschii lui.Vedetele noastre nu muncesc si ii lasa pe salahorii aia sa faca treaba pentru ei.Acesti salahori nu au luat primele de calificare in CL ca vedetele noastre!Singurul care nu va fi amendat de conducere si va lua si prima pentru acest meci va fi Mirel Radoi.Ce dureros sa fii un foarte mare fotbalist dar sa nu stii sa comunici celor din jur ideile tale.
Sper sa se schimbe ceva in jocul echipei noastre .Pana la urma nu-i un capat de tara aceasta infrangere ci modul in care joaca cei 11.Hai Steaua!
atata timp cat Hagi o sa faca echipa dictata de becaliii o sa mergem din prost in mai prost
nu se poate sa nu folosesti jucatori ca Cristocea sau Iacob daca ii ai pe banca
nu se poate sa il pui pe Surdu mijlocas stanga daca da goluri la antrenamente si arata ca e in forma ca atacant
nu se poate sa TOT JUCAM PE SUS CA NISTE IDIOTI,nu suntem britanici si nici Nicolita si Neaga nu sunt niste giganti
nu se poate sa se tot insiste cu ov Petre atata timp cat nu joaca nimic.a jucat ceva in prima repriza dar din momentul in care a iesit Lovin ov Petre nu a mai existat pe teren
tot respectul pentru Eric Bicfalvi.tin la el la fel de mult ca la alti fotbalisti din Ghencea dar azi el a pierdut meciul:a avut golul in picior si a si dat-o in bara cu galamaz
Nicolita nu joaca nimic!!!!
nu inteleg de ce a fost adus badoi.
hai sa o zicem drept: Nicolita nu joaca nimic!!!!!!!!!! si nu de acum.nu joaca nimic de cand a inceput sezonul!badoi ar trebui sa fie titular dar din pacate nu se poate acest lucru pentru ca banelu e unul dintre oamenii lui becaliiiiii
Neaga si Dica nu joaca nimic.ei sunt doar in vacanta pe teren.atat.pierd mingi.stau(in cazul lui Dica) sau fug aiurea(Neaga)
din moment ce Neaga nu joaca nimic ca varf impins de ce dracu e folosit tot pe postul acela?!
a ajuns Baciu, un fundas, sa faca jocul Stelei!!!
nici acum nu imi vine sa cred ca acest baiat pe care becalii l-a tavalit prin noroi si si-a batut joc de el a fost printre cei mai buni de pe teren!
e incredibil faptul ca Baciu a luat pe cont propriu acea minge si a urcat in careul urziceniului.
a ajuns baiatul din fundas extrema dreapta!
a vazut ce trebuie sa faca si a facut!
de ce?
pentru ca aceia care trebuie sa faca nu fac!
Golanski,Baci,Zapata- cei mai buni de pe teren!!!!
atata zic
Zapata-Golanski,Goian,Rada,Nesu(P.Marin)-Badoi,Lovin,Dica,Cristocea-Iacob(Zaharia),Neaga(Surdu)
fara Neaga vf impins ca de aia ii ai pe Iacob si Zaharia
fara incercari penibile de mijlocas stanga cand il ai pe Cristocea
fara prefereatii patronului!
gata cu experimentele!
Hagi ori face o echipa care sa castige ori sa ne lase si sa ii predea postul de antrenor lui becaliii
Hagi, DU-TE INVARTINDU-TE! Lasa-ne si lasa-te, pana nu e prea tarziu!
uite o vorba mare spusa de un intelept ai forumului.
trist dar adevarat
Steaua nu a jucat cu toti titularii si noi jucam din 3 in 3 zile,Urziceni odata pe saptamana,...,se vede si oboseala,...
Hauleoo, si mai avem si 6 meciuri in CL ... Pai saracii baietii astia or sa moara pe teren d-atata extenuare ... prin noiembrie or sa-i aduca cu targa la stadion si-o sa le faca perfuzii la pauza ...