Hagi, DU-TE INVARTINDU-TE! Lasa-ne si lasa-te, pana nu e prea tarziu!
Hagi, DU-TE INVARTINDU-TE! Lasa-ne si lasa-te, pana nu e prea tarziu!
Bine ca la dat pe Thereau, pe Ochirosii etc si noi jucam volley de plaja nu Neaga si Petre.
...eh Aresenal e mai slaba ca Unirea ,poate avem sanse cu ei....
Gigi mare om ,mare caracter ..mare BOU
Forza Steaua
Jucam execrabil...nu se mai poate asa ceva...ne-am saturat Giga de atatea promisiuni, vrem rezultate...nu imi vine sa cred ca Nicolita mai joaca la Steaua cand Badoi joaca mult mai bine si ofera mai multe si mai bune baloane atacantilor...nu imi vine sa cred ca Lovin, Ov. Petre , Baciu Neaga, Zaharia sunt jucatorii Stelei si joaca si titulari...Incredibil...Hagi trezeste-te...asta nu e fotbal ce jucati voi acolo....va bateti joc de suporterii acestei echipe...
P.S : Felicitari galeriei care a fost prezenta la meci...Formidabili !
un meci patetic..Hagi nu e antrenor..din partea mea poa sa-si dea demisia..bn ca n-am facut deplasarea la Urziceni..
Rar mi-a fost dat sa vad un joc mai penibil din partea Stelei. Nimeni nu a fost in stare sa faca un stop, o preluare, sa lege niste pase... PENIBIL! Sa nu treci de mijlocul terenului intr-un meci cu Urziceni mi se pare cam mult. Cred ca era timpul unui dus rece, prea "totul merge bine, suntem pe drumul cel bun". Nu sunt anti-Hagi, dar hai sa fim realisti, jocul Stelei NU EXISTA!
o da...Hagi rullzzzz...bah nene ma abtin de la alte comentarii ca nu'si au rostul...si totusi visam la primele doua locuri din grupa sau mi se pare mie?
Doar nu credeati ca o sa mearga la infinit sa joci mai prost ca adversaru` si totusi sa castigi puncte , Steaua a fost o singura data peste adversar de cand a venit Hagi , in meciu cu ceahlau.Pana acum a fost doar noroc si sclipiri a cate unui jucator (in general Dica)
Gata! S-a terminat si norocul chior care ne-a insotit pana acum! Echipa a jucat la fel ca pana acum sub conducerea lui Hagi, adica NIMIC! Numai ca de data asta s-a dus dracului si norocul. Nu se putea sa tina la nesfarsit! Trebuie sa recunoastem ceea ce toti stiu prea bine! Ca antrenor Hagi=0! Pana acum am ascuns acest lucru prin prisma rezultatelor, dar cum au fost obtinute acestea se pare ca nu vrea nimeni sa recunoasca! La o analiza lucida veti constata ca intre noi si dinamu nu este nici o diferenta la jocul din acest campionat, numai ca noi am avut noroc iar ei nu! Si inca ceva! La ei Rednic a avut demnitatea sa-si dea demisia pe cand si la noi asa ceva din partea "regelui"? HAI Steaua!
Hagi ia-te bai nene si du-te pana nu e prea tarziu si pierzi si capitolul de simpatie pe care-l ai ca fost mare jucator de fotbal.
DU-TE BAAA Hagi ca ma omori cu zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Un lucru e clar...echipa Stelei a fost stricata de mult timp de panarama de Olaroiu...si de reactiile si declaratiile iresponsabile ale ciobanului ....
....pe de alta parte ma cam indoiesc, si eu, de Hagi..are in continuare sustinerea mea...insa...
....in fine...desi mi-e greu..strig in continuare FORZA Steaua (la bine si rau) ..ca doar is stelist adevarat;)
SIEMPRE SUPERIORI
a si cu Oli , Protasov,Zenga dc echipa mergea?
Parca e reeditarea meciurilor din sezonul trecut cu Poli Iasi, Otelul Galati, Pandurii. Craiova etc. Nu jucam nimic
Ce vina are Dica daca trebuie sa vina la 25 de metri de Zapata sa-si ia o minge?
Ce vina are Surdu ca nu atinge mingea?
Ce vina are Banel ca e bagat titular pe un teren de fotbal?
Ce vina are echipa ca e apatica?
Una singura: Hagi!
Cum l-am mitraliat pe Olaroiu, asa o sa fac si cu Hagi!
Stiti voi cu ala care nu e prost destul pana nu e si fudul...
Avem lot complet, nu ne mai trebuie nimic...
Mai bine iti dadeai demisia in glorie, Gica!
Cu Lovin si Ov Petre in teren nu prea ai sanse sa castigi un meci.Cei care ii tot apara ca au rolul lor magnific sa mai taca naibii din gura. Au rolul sa rupa jocul advers, dar cine sa deie pase la atacanti daca Ov Petre recupereaza mingea si o paseaza la adversar ?
Dezamagit total de gloata asta incropita de cioban.
Las ca merem in CL sa ciupim un tricou ...
Forza Steaua !!!
1. Nu-l apar decat pe Ov.Petre, avem nevoie de 1 singur mijlocas defensiv si Ov. Petre trebuie sa fie acesta (macar pana se reface Radoi) nu-i vad rostul lui Lovin pe teren.
2. Pase la atacanti ar trebui sa dea Nicolita, Dica, Neaga + celalalt mijlocas central care ar trebui sa evolueze in locul lui Lovin (asta presupunand ca Neaga joaca mijlocas stanga ofensiv si nu varf central).
3. De tacut din gura poti sa taci tu daca vrei.
Ce ma bucur !
S-a spart chifteaua cu bulanul avut pana azi !
Asta ne e valoarea.
Adica nula na nula.
Avem cel putin 7 jucatori de rahat in primii 11, niste non-valori autentice.
Imi doresc sa luam 6 de la Arsenal si macar vreo 5 de la Sevilla, sa-l vad pe cioban cum crapa !
Nu mai suport sa-l vad pe handicapatu' de Dica in echipa, si nici pe retardatu' de Nesu.
Rar am vazut jucatori de indolenta lui Dica, sa nu poti tu sa alergi 20 de metri, sa nu fi in stare sa faci o preluare ca lumea, un dribling, sa reusesti abia intr-o juma' de ora sa te intorci la 180 de grade, asta e marea nostra valoare si se poate aplica intregii echipe caracterizarea asta !
Mascarici !
Du-te Dica, du-te !
Oriunde, numa' la Steaua sa nu te mai vad !
Si ia-l si pe Nesu.
Si pe Neaga.
Si pe Lovin.
Si pe O.Petre.
Duceti-va toti la Dinamo sau Rapid, poate asa o sa avem si noi o sansa in meciurile astea.
Sa te tii rasu' curului in CL !!!
Vorba lu' Hagi : nu mai avem nevoie de jucatori, astia 'e' deja prea buni !!!
Ha ha ha !!!!
o da...Hagi rullzzzz...bah nene ma abtin de la alte comentarii ca nu'si au rostul...si totusi visam la primele doua locuri din grupa sau mi se pare mie?
Pai mai cauta prin forum, sa vezi cum niste baieti emiteau senini niste judecati gen "Arsenal nu mai e ce-a fost dupa ce l-a vandut pe Henry", sau "ne putem bate de la egal la egal cu Sevilla". :biggrin: :biggrin: Intreaba-i ce parere mai au, cand noi nu reusim sa dominam Unirea Urziceni, oare cam ce sanse avem cu alde Fabregas, Kanoute, Dani Alves, Hleb ?
Hagi, imi pare rau sa o spun, dar nu esti antrenor. Tot ne amagim singuri ca lipsesc jucatori, ca "nu conteaza decat rezultatele", dar degeaba. Lasa-ne, te rugam frumos, inainte sa incepe sa strige lumea asa ceva pe stadion. Ramai la copii si juniori, ca la asta se pare ca realmente te pricepi.
Super meci, ce pacat ca am pierdut, dar la cum am jucat bine ca am pierdut doar cu 1-0, e rau ca am ajuns in situatia astal.
nu vreau sa mai aud de porcarii gen- ni s-a terminat norocul, e recompensa pentru cat am muncit sau nu, trebuia sa ni se intample asta ca 5 etape am mimat fotbalul. Nu bai tata, nu am avut niciun ghinion, nu am avut nimic, doar am fost prosti, ne-am crezut super vedete, de aia, ca daca am fi munci si ne-am fi concentrat am fi castigat.
Doar noi stelistii cred ca avem meteahna ca in meciurile cu echipe modeste sa ne credem invingatori de la ineput, iar in meciurile mari (vezi CL) sa intram batuti si sa cautam tot soiul de scueze penibile.
Lupta Steaua!
Gata si cu norocul. Etapa viitoare vine Rapidul - sigur batem.
Foarte slab meciu, stiam ca se va baga un gol urat da gol, ceea ce insa nu am stiut si nu am banuit este cine va baga golu! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Echipa merge foarte prost
SI apropo....... cei ce au dat note jucatorilor habar nu au de football ![]()
Parerea mea e ca Baciu si Golansky au fost cei mai buni..... neuitandu-l pe Zaappaattaa
Urat meci urat joc urat rezultat dar orisicum.....FORZA Steaua
Nu se poate castiga fiecare meci... castigam impreuna, pierdem impreuna! S-a acumulat si oboseala din ultima vreme se vede si lipsa celor accidentati...
Intradevar azi nu am jucat nimic,mai ales Dica care a gresit nush cate pase !!! O surpriza cat de cat placuta a fost Baciu care a si gresit in cateva randuri dar a si respins bine de cateva ori !!! Oricum,asta e o zi trista pentru noi insa nu trebuie sa sarim la gatul lui Hagi !!! Am vazut mai sus ca cineva a observat f bine ca Steaua nu a jucat cu toti titularii si noi jucam din 3 in 3 zile,Urziceni odata pe saptamana,...,se vede si oboseala,...,azi ne-a lipsit mijlocul,...,am vazut zeci de pase de la fundasi pe varfuri !!! Am auzit ca vrea Jiji totusi sa-l ia pe Lubinkovici (nush daca am scris corect numele),sper pentru binele mijlocului !!! Stelist pana la moarte,...,si dupa !!! FORZA Steaua steag3
fularsteau2 ![]()
P.S. : Un lucru care mi-a placut azi a fost galeria care a cantat pe tot parcursul meciului si eu cel putin nam mai auzit clasicele deja M** Jiji,Dragomir,dinam0 sau mai stiu eu cine !!! Macar in acest aspect i-am batut fara drept de apel,se auzea doar galeria Stelei !!!
hmmm de mult nu am vazut un meci asa de salb al Stelei .. bravo baieti am trait sa o vad si
pe asta ... sa te domine Unirea Urziceni ... incredibil
Multumim!
OK! I think I've seen enough!
E vremea unei demisii. Am avut 9 meciuri oficiale, in care nu am dominat niciun adversar. Undeva e o problema, una foarte mare. Ori Hagi e un antrenor slab, ori jucatorii au probleme psihice, ori nu au valoare. In primul caz, Hagi trebuie sa demisioneze, pentru ca pierdem timp pretios si vine Liga, in celelalte doua cazuri, Hagi trebuie sa demisioneze, pentru ca el a spus ca nu mai are nevoie de jucatori (prin urmare, lotul e valoros, iar problema e la el).
Cred ca am avut destula rabdare, am asteptat ca jocul sa creasca, dar nici vorba de asa ceva.
Dezamagire crunta...
PS: Comentariu de 2 lei, ca de obicei (cred ca a fost utilizat numele Gigi Becali de peste 60 de ori), iar lautarii care au aparut in minutul 15 pe ecran au pus cireasa pe tort.
Intradevar azi nu am jucat nimic,mai ales Dica care a gresit nush cate pase
Pai de ce a gresit?
Pentru ca a fost nevoit sa vina in propriul teren sa ia mingi.
Asta pentru ca "traseele" lui Hagi nu i-au adus nici o pasa.
Daca Dica ajunge sa centreze toate mingile, cine sa mai dea si gol?
raresd, mersi fain pentru canalul ala, ciudat, nici rojadirecta.com, nici myp2p.eu nu aveau link la el..
@Lorentzo, ce sa-l mai ia pe Ljubinkovic, avem un mijoc senzational...
dar mai bine sa nu ma ambalez, sper ca a fost doar un accident si dupa astea doua saptamani de pauza sa-i vedem inapoi pe Badea, Iacob, Emeghara, Cristocea si ceilalti
"Nu mai avem nevoie de alti jucatori" "Suntem din ce in ce mai puternici" "Stati linistiti" "Trecem de grupe..." etc, etc.
si acum intrebarea mea: Dar in Liga I, ce facem?
Eu m-am linistit complet.... si resemnat in acelasi timp...
:biggrin:
E belea mare fratilor, nenorocirile abia urmeaza o sa vedeti! Jiji Gica, lasati-ne!!!