FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 1 - 0

«123412»
Augias02.09.2007 15:44

hmmm.

iceboy02.09.2007 15:45

scorul va ramine 0 la 0 si Steaua va face u nou egal! au jucat prost :ohmy:

DelPiero1002.09.2007 15:50

Penibil!Joc dezastruos de slab,mai ales in a doua repriza...

Oparitu02.09.2007 15:50

Ce cauta Neaga jucatorul ala la Steaua?Sunt foarte dezamagit de jocul Stelei!! forzateaua dica10

greenyes02.09.2007 15:50
scorul va ramine 0 la 0 si Steaua va face u nou egal! au jucat prost :ohmy:

Meci de cacao, transmisie de cacao...............si tot mai speram la ceva bun.....singurul lucru pozitiv prestatia galeriei, tot respectul pentru ei, is curios daca or sa mai gaseasca puterea sa cante tot meciul dupa vreo 5 meciuri de acest nivel, eu unul nu as putea!!!!

In sfarsit daca staful nostru o sa declare multumit si dupa meciul asta inseamna ca noi tinem cu o amintire, nu cu Steaua de astazi.

Liga venim!!!!!!!!!!!!!

grizzly02.09.2007 15:53

nu mai ramane 0-0

n-am jucat nimic

White_R02.09.2007 15:53

scarbos

fedora02.09.2007 15:54

Hagi, vezi ca Rednic are un loc in Taxi.

Veni-mi-ar rau...

Irresistible23Steaua02.09.2007 15:56
Hagi, vezi ca Rednic are un loc in Taxi.

Veni-mi-ar rau...

pleaca tuh

Joint02.09.2007 15:56

s-a facut dreptate. nu poate sa tina nici bulanul asta la infinit...

mache02.09.2007 15:56

mda si prima infrangere... din pacate trebuie sa ne invatam minte ca ialomitenii lu peste sunt chiar determinati sa ne faca zile fripte... pacat de punctele pierdute dar macar avem un portar care se pare ca "nu le mai comite"

Asteptam CL ... Liga lu mitica sa ia o pauza...

radutheodor02.09.2007 15:56

Hagi ia-te bai nene si du-te pana nu e prea tarziu si pierzi si capitolul de simpatie pe care-l ai ca fost mare jucator de fotbal.

DU-TE BAAA Hagi ca ma omori cu zile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

malasorte1302.09.2007 15:57
Si ce face ma rog Ov. Petre cu baloanele recuperate?Adineauri la sutul lui Paduretzu acelasi Ov. Petre s-a intors cu spatele !

Imi venea sa-ti spun eu acum ce face cu ele... INSA nu merita sa-mi iau ban !!!

Ce dracu ai vrea sa faca cu ele ??? El sa recupereze, el sa paseze, sa centreze si eventual tot el sa dea si golurile, nu ??? Pai atunci ceilalti de ce mai sunt pe teren ???

hypno02.09.2007 15:58

Cu Lovin si Ov Petre in teren nu prea ai sanse sa castigi un meci.

Cei care ii tot apara ca au rolul lor magnific sa mai taca naibii din gura. Au rolul sa rupa jocul advers, dar cine sa deie pase la atacanti daca Ov Petre recupereaza mingea si o paseaza la adversar ?

Dezamagit total de gloata asta incropita de cioban.

Las ca merem in CL sa ciupim un tricou ...

Forza Steaua !!!

eddie the 'ead02.09.2007 15:58

Rar mi-a fost dat sa vad un joc mai penibil din partea Stelei. Nimeni nu a fost in stare sa faca un stop, o preluare, sa lege niste pase... PENIBIL! Sa nu treci de mijlocul terenului intr-un meci cu Urziceni mi se pare cam mult. Cred ca era timpul unui dus rece, prea "totul merge bine, suntem pe drumul cel bun". Nu sunt anti-Hagi, dar hai sa fim realisti, jocul Stelei NU EXISTA!

Grenada02.09.2007 15:59

Meci foarte slab.

greenyes02.09.2007 15:59

Am gasit partea buna a meciului dea stazi....Unirea i a baut pe Timisoara noi am facut egal, suntem buni frate.......offff

Arbitraj imecapbil si cand te mai gandesti la ce decalratii au dat alde Dan si Stoica, offf Romanie!!!!!

E jale cu mare, oare ce crede cu adevarat Hagi despre calitatea slaba a jocului prestat de echipa?????

Mama masii, ii becalizeaza asta pe toti????????? Asa mare putere are???????

Roger02.09.2007 15:59

Cum e Gica? "Suntem tot mai puternici", nu?

Cand am atras atentia ca dupa meciul cu Borisov nu avem nici un motiv de bucurie, mi s-a spus ca "provoc scandaluri"...

aditud02.09.2007 16:00

Multumim, Bursucule! Vedetele au incercat s-o "scalde" un meci intreg, in care au mimat fotbalul. Si-au luat pedeapsa binemeritata! Jucatm fotbal sau murim!

Hai Steaua!!!

mircea2702.09.2007 16:01

Jocul Stelei o sa arate din ce in ce mai bine ......

st_194702.09.2007 16:01

[......................................] Steaua a jucat fara 5-6 titular obosita dupa meciu de miercuri si vin echipe ca Unirea care joaca o data la 1 sapt relaxatzi si ne bat..asta e !! recuperam punctele cu [.............................]in Ghencea! forzza Steaua spre24

Editat pentru limbaj suburban.

Moderatorii

il_scorpio02.09.2007 16:02

Cu parere de rau trebuie sa recunosc ca Steaua juca de-a dreptul spumos pe vremea lui Olaroiu fata de meciul de azi de cel cu bate.

Cred ca toti jucatorii in afara de zapata care au jucat azi ar trebui amendati cu cel putin 10000 dolari. Neaga este 0, Nicolita 0, Surdu si Zaharia 0....si au mai dat si 1 milion jumate pe amandoi., Ovidiu Petre 0....sunt fara cuvinte...imi vine sa sparg tot ce-mi vine in cale...:((

Lorentzo_77702.09.2007 16:03

[.......] ca am luat-o cu 1-0 !!! X(X(X( !!! Lasa ca batem tot ce urmeaza de acum inainte !!! Nu conteaza daca Steaua pierde sau castiga,eu tot pentru ea o sa strig pana ajung la 2 m sub pamant si si atunci o sa tin cu Steaua !!! FORZA Steaua,mereu CAMPIONI !!! fular-campionii fularsteau2 forzateaua

Editat de moderatori

dode56ro02.09.2007 16:03

Nu are frate nici o vina Hagi.

Daca sunteti varza si nu va pricepeti la footbol mergeti in alta parte si comentati.

Antrenorul este mic copil pe langa echipa asta stie numai cine a facut sport.

Daca se uneste echipa poate sa dea afara antrenorul fara probleme.

Dar marea vina o are echipa de kkt.

Nici viteza, nici recuperari la cap, nimik. Este chiar ceea ce se joaca in momentul de fata.

strezahuzum02.09.2007 16:03

Ups. Uite ca n-au mai putut sa ne salveze nici Dica, nici Goian, nici Zapata.

Era asa de greu de prevazut ca va veni si ziua asta ? N-avem nici cea mai microscopica scuza. Arbitrul a fost perfect echidistant, adversarul nu foarte greu de depasit.

Doar ca vedetele noastre dragi si-au bagat picioarele in el de campionat, ca doar ei au incasat banutii pentru calificarea in CL. Amenda zdravana, nu prima meritau pentru evolutiile alea jenante cu alde Bate si Zaglebie ! Azi am platit pentru aerele de vedete .... si o sa mai platim daca nu se intampla ceva ...

«123412»