FC Steaua Arhiva Forum
Arhiva forumului FC Steaua — conservata in regim doar-citire. Postarea a fost dezactivata. Inapoi la site

Unirea Urziceni - Steaua 1 - 0

«13456712»
Extremist Stelist02.09.2007 16:32

gata.....s-a terminat si norocul.......de acum va fi si mai greu

NU JUCAM NIMIC.....pana acum am avut noroc in toate meciurile.......

Hagi ESTE PRINCIPALUL VINOVAT pentru ca este 0 in materie de antrenorat.....

Sa speram totusi ca se va shimba ceva.....FORZA Steaua.....

leynad7202.09.2007 16:32

In halu' in care arata echipa acum, cred ca anul asta o sa reusim performanta de a termina pe locul 5 grupa din CL !

adriano02.09.2007 16:32

[.........] de meci.Cel mai prost meci facut de Steaua.[...........]avem vreo sansa in CL cu asa maimutoi.Cei mai buni oameni Zapata.Golanski si as putea spune si Neaga care sa batut incontinuu.Dica n-a facut nmk,Banel la fel. Nu stiu ce plm l-o fii bagat pe Nesu ca era depasit mai mereu,mai bun era Emeghara.Si Victoras trebuia sa joace.Imi venea sa sparg tot din casa de nervii.Gica gesticula incontinuu si le spunea jucatorilor ce sa faca,dar acestia nmk,mai ales Bicfalvi(dute mah draq inapoi la Jiu.)Am crezut ca vom invinge, puteam sa pariez,dar...sper sa joace mai bn Steaua in continuare si sa fie doar un vis urat.Si sa vedeti ce tot spune m....u de MM akm dupa meci. Sper s se schimbe Steaua si sa ne revenim pana la meciul de la Praga.Eu imi mentin optimismul si ca putem trece in primavara CL,dar dak jukm tot asa,ma indoiesc.Si pentru aea care credeti ca Hagi a pierdut acest meci n-am ce sa va spun.Ce putea face el le tot spunea si aea faceau invers(Bicfalvi).:steagsimp orikm Forza Steaua.multi fani la Urziceni,cinste lor.Sa nu va mai aud cu plecare lu Hagi.Sa vin Lubincovici de la Vaslui ca asa se auzea.A si marcat azi un gol fantastic.Ar fii bun in locul lu Lovin,care numai ce faulta.Zapata extraordinar un portzar si un fundas castigat de Steaua prin acest jucator.Sa pastram liniste la Steaua ca Hagi sa faca performante.Nu-i usor nici pentru el,care s-a sbatut.cu 14 jucatori noi si cu altii accidentati care si-au revenit,dar le mai trebuie timp.Astazi au fost 5 juc noi in primul 11(veniti in vara asta ma refer,care le mai trebuie timp sa omogenizeze),iar dupa inca trei schimbari tot cu juc noi.O sa vina si rezultate mai multe si mai clare.

adrianangi02.09.2007 16:33
Hauleoo, si mai avem si 6 meciuri in CL ... Pai saracii baietii astia or sa moara pe teren d-atata extenuare ... prin noiembrie or sa-i aduca cu targa la stadion si-o sa le faca perfuzii la pauza ...

Ntz. Intra JJ si le trage cate un mir pe frunte... :biggrin:

Matteo02.09.2007 16:33

Gigi Fecali

"Nu ma asteptam, dar asta-i fotbalul. Nu sunt suparat, se intampla. Cui sa reprosez? Au dat un gol in minutul 90, au avut noroc, ce sa-i faci. Am pierdut un meci, mare lucru. Nu mai am nici un stres, ne-am calificat in Liga. Trebuie sa deschidem ochii bine ca fotbalul te amendeaza, dar asta-i situatia. O sa mergem si in Liga, o sa trecem si de grupe, o sa luam si campionatul, stati linistiti. E problema pentru Steaua ca a luat bataie? Am intrat in grupe, ca trecem, ca nu trecem, asta e. O sa jucam sase meciuri cu cele mai tari echipe din lume", a spus Gigi Becali la Special.

cu alte cuvinte eu mi-am luat banii voi dati-va in **** mea d-aici, ce mai vreti...

AdrianUltras2502.09.2007 16:33

malasorte13

fii serios!!!

Lovin e cu 3 clase peste ov Petre

de cand a venit la Steaua Petre nu a aratat absolut nimic!

a dat 2 goluri norocoase si gata

Lovin recupereaza mai bine

fuge mai mult

da pase mai bine

nu mai fiti subiectivi si nu mai puneti botul la tot ce zice becalii

Ov Petre nu e cel mai bun mijlocas defensiv din tara!

st_194702.09.2007 16:33
atata timp cat Hagi o sa faca echipa dictata de becaliii o sa mergem din prost in mai prost

nu se poate sa nu folosesti jucatori ca Cristocea sau Iacob daca ii ai pe banca

nu se poate sa il pui pe Surdu mijlocas stanga daca da goluri la antrenamente si arata ca e in forma ca atacant

nu se poate sa TOT JUCAM PE SUS CA NISTE IDIOTI,nu suntem britanici si nici Nicolita si Neaga nu sunt niste giganti

nu se poate sa se tot insiste cu ov Petre atata timp cat nu joaca nimic.a jucat ceva in prima repriza dar din momentul in care a iesit Lovin ov Petre nu a mai existat pe teren

tot respectul pentru Eric Bicfalvi.tin la el la fel de mult ca la alti fotbalisti din Ghencea dar azi el a pierdut meciul:a avut golul in picior si a si dat-o in bara cu galamaz

Nicolita nu joaca nimic!!!!

nu inteleg de ce a fost adus badoi.

hai sa o zicem drept: Nicolita nu joaca nimic!!!!!!!!!! si nu de acum.nu joaca nimic de cand a inceput sezonul!badoi ar trebui sa fie titular dar din pacate nu se poate acest lucru pentru ca banelu e unul dintre oamenii lui becaliiiiii

Neaga si Dica nu joaca nimic.ei sunt doar in vacanta pe teren.atat.pierd mingi.stau(in cazul lui Dica) sau fug aiurea(Neaga)

din moment ce Neaga nu joaca nimic ca varf impins de ce dracu e folosit tot pe postul acela?!

a ajuns Baciu, un fundas, sa faca jocul Stelei!!!

nici acum nu imi vine sa cred ca acest baiat pe care becalii l-a tavalit prin noroi si si-a batut joc de el a fost printre cei mai buni de pe teren!

e incredibil faptul ca Baciu a luat pe cont propriu acea minge si a urcat in careul urziceniului.

a ajuns baiatul din fundas extrema dreapta!

a vazut ce trebuie sa faca si a facut!

de ce?

pentru ca aceia care trebuie sa faca nu fac!

Golanski,Baci,Zapata- cei mai buni de pe teren!!!!

atata zic

Zapata-Golanski,Goian,Rada,Nesu(P.Marin)-Badoi,Lovin,Dica,Cristocea-Iacob(Zaharia),Neaga(Surdu)

fara Neaga vf impins ca de aia ii ai pe Iacob si Zaharia

fara incercari penibile de mijlocas stanga cand il ai pe Cristocea

fara prefereatii patronului!

gata cu experimentele!

Hagi ori face o echipa care sa castige ori sa ne lase si sa ii predea postul de antrenor lui becaliii

in mare parte ai dreptate ..Iacob trebuia bagat!l-ati vazut pe mehmedovic ala(nush dk am scris bine)..nu a castigat nimeni nici un duel aerian cu el:|,Iacob avea puterea sa o faca,Doamne..inca il astept pe Vali Badea sa intre si sa faca el diferenta...zaharia cred ca e bun cu adversari slab gen bate,zaglebie(Unirea e clar peste ele)

Danyyelo02.09.2007 16:34

Ce poti sa zici decat ca au jucat penibil!!...mai ales si cu o echipa ca Unirea Uriziceni!! 3 ocazii cu o echipa ca asta dute ba.............................. fularsteaua2

fedora02.09.2007 16:35
Mi-e destul de clar acum: exista un complot impotriva lui Hagi. Cum va explicati ca Neaga era cel mai bun in pregatire si inscria, iar acum nu joaca nimic? Alaturi de Nicolita sunt cei mai slabi pe teren. Cum va explicati ca nici P. Marin nu mai face jocurile din sezonul trecut(cred ca tocmai de-asta nici nu a fost inclus in lot)? De ce Dica poate sa joace atat de bine la nationala si sa dea pase excelente, iar la Steaua doar din cand in cand? Nu cred ca sunt doar simple coincidente. Sper totusi sa ma insel si sa nu fie nimic adevarat!

Nu fii naiv, e mai simplu decat crezi:

- coechipierii de la nationala sunt mult mai buni decat cei de la Steaua

- chiar si Piturca e un antrenor mult mai bun decat Hagi

Asta da, complot!

vlad_cj02.09.2007 16:35

Cum jumatate din echipa de azi nici nu ar trebui sa stea pe banca de rezerve...nu ma mira rezultatul...nesu,Baciu,Nicolita,ov Petre, Lovin...cu astia vrem sa atacam fazele superioare ale ligii??? cum naiba ajungi jucator la Steaua cand tu nu esti in stare sa faci un stop simplu...s'au perindat vreo 3 antrenori pe la Steaua si nici unul nu l'a dat afara pe Lovin!!! nu il mai suport!!! cand il vad titular ma iau toti dracii...Steaua joaca in 10 cu el...In aceasta vara ciobanul, pe langa Plesan, mai trebuia sa aduca vreo 2 coordonatori autentici...care sa faca jocul Stelei, sa'l deseneze frumos. Azi doar Golanski,Rada si Zapata mi'au placut.

vanfootball02.09.2007 16:36

Nu stiu ce aveti cu Ov.Petre. Omul are niste sarcini in echipa, sarcinile lui erau sa recupereze mingi, iar lucrul asta l-a facut binisor. Cei care trebuie sa creeze faze sunt Nicolita, Neaga, Surdu, iar cei trei nu numai ca nu si-au facut treaba, dar au dat mai multe pase gresite decat Lovin si Ov.Petre.

mutulik02.09.2007 16:36

este indamisibil ce se intampla.nu stiu daca Hagi sau altcineva le spune sa joace asa dar un lucru e clar:jucam ca niste cizme.nu este posibil sa nu fii in stare sa iti creezi o ocazie intr-un meci cu Unirea Urziceni.efectiv cei de acolo asteptau ca Steaua sa atace iar ai nsotri bravi baietii plimbau mingea la mijlocul terenului.pana la urma nu-s convins nici e valoarea lui Hagi.sa afirmi ca ai cei mai buni jucatori cu astfel de verze e o prostie.si apropo..bicfalvi asta nu pare a avea atata valoare pe cat s-a crezut.e mai fricos ca o fetita,nu are plasament,nu are tupeu.imi pare rau s-o spun pentru ca imi este simpatic dar asta e realitatea.de langa el a sarit galamaz si a inscris.pa pa Hagi!!

AdrianUltras2502.09.2007 16:36

hahahhaha

zicea cineva de aici ca cica sa ii scuzam pe baieti ca au jucat 9 meciuri in 30 de zile si ca sunt obositi!

:))

ahahhahahahahahhaha

ALO!!!!!

trezirea!!!!!

de 3 ani Steaua tot asa joaca!Baietii s-au obijnuit!!!!asta nu mai e o scuza!!!!

st_194702.09.2007 16:38
Ce poti sa zici decat ca au jucat penibil!!...mai ales si cu o echipa ca Unirea Uriziceni!! 3 ocazii cu o echipa ca asta dute ba.............................. fularsteaua2

stiu ca Steaua e Steaua dar,daca noi ne plangem ca am pierdut in deplasare la Urziceni care joaca cel mai frumos fotbal din Liga 1,cred ca javrele ar trebuie sa se eutanasieze dupa egal cu mioveni si infranger cu Vaslui si Bistrita acasa :)..FORZZA Steaua,MEREU SUPERIORI fularsteau2

MALDINI_STEAUA02.09.2007 16:38

Asta e , gata cu norocu ..... asa ne trebuie , daca atunci cand avem sansa nu o bagam in poarta , ne-o baga ei .... nu-i nimic , campionatul e lung, FORZA Steaua !

predatorpulse702.09.2007 16:38

@MadFrog,cata dreptate ai frate.Nu sunt fanul lui Zaharia,dar cand am vazut ca iese si e pus Neaga varf,mi-am pus mainile in cap. Singura pozitie in teren in care Neaga merge este e pe postul lui Banel,sau daca nu oricum pe dreapta. Neaga NU E VARF,nu inteleg ce e in mintea lui Hagi,eu deja nu-l mai inteleg.

Nu ma dau antrenor,dar Lovin,Nicolita,nesu,si inca vreo 2-3 nu au ce cauta in teren.

Trebuia inceput cu zapata-golanski-bcaiu-rada-emeghara,la mijloc bicfalvi-ov Petre-badoi(sau Neaga in locul lui badoi) si Dica-Neaga-Iacob(cred ca e refacut).

Semi-jucatori ca nesu,Lovin,Nicolita nu au ce cauta in teren. Toti stim ca Dica e lent,dar el nu avea cu cine sa paseze,cand intra un jucator in margine sa centreze era doar Dica in careu intre 4 jucatori de la Urziceni. Lasa ca nu am avut ocazii dar cred ca am ajuns la poarta de maxim 5-6 ori in tot meciul. Hagi a pierdut meciul asta din start pentru ca a trimis un mecanism prost in teren si l-a lasat sa mearga in gol timp de vreo 65 min.

Vin vremuri grele,cum sa batem rapid cu jocul asta si oare cate o sa luam de la sevilla si arsenal.

Oricum,Jiji nu e suparat ca i-au venit banii de CL in cont,jucatorii au luat banii de prima,deci toata lumea e multumita. Felicitari pentru jocul bun lui zapata si golanski. Din pacate,in ziua de azi nu jucatorii fac Steaua ci Steaua face jucatorii. Un jucator ca Lovin nici nu ar fi avut loc sa curete podelele la Steaua din anii 90,si acum e pe cale sa stranga a 2-a prezenta in CL,cand de fapt locul lui era maxim in prima Liga la vreo echipa mediocra. Si Lovin e doar un exemplu. Becali se crede Steaua si crede ca el poate face super-valori din jucatori de nimic,iar din pacate pentru noi,el se insala amarnic.

FORZA Steaua!!!

Intotdeauna superiori.

AdrianUltras2502.09.2007 16:40

fedora

nu exagera!

Piturca e varza!

Hagi are doar 2 probleme la Steaua

1.Nu a castigat si nici nu cred ca va castiga vestiarul!

2.ii face becalii echipa!!!

2 probleme foarte mari

diferenta dintre Hagi si Oli e ca ultimul era iubit de jucatori pentru ca ii pupa mereu in fund

pb la Steaua e becaliiii

el incearca sa isi aduca la echipa antrenori-pres la care sa dea ce ordine vrea el!

Sper sa vina Zenga!!!

ACUM!!!

steauacri02.09.2007 16:40

sunt de accord cun tine...Lovin e mult mai bun decat Petre. Dar consider ca mai bun era Plesan.....si cel mai bun jucator al meciului dupa mine...e Golanski

MadFroG02.09.2007 16:42

Ma , adevarul e ca Lovin e un Vieira mai mic ..

MALDINI_STEAUA02.09.2007 16:42

Hai ca deja unii incep sa abereze ... auzi : Lovin mai bun decat Petre ... pfffffffff fiti ba seriosi , deschideti ochii ! Lovin o pasa nu da in fata , numai INAPOI !!!!!

lupi02.09.2007 16:42

sa imi explice si mie cineva cum a ajuns Banel Nicolita fotbalist..va rog frumos...nu pot sa inteleg cum Banel joaca titular...fara cuvinte

malasorte1302.09.2007 16:42
malasorte13

fii serios!!!

Lovin e cu 3 clase peste ov Petre

de cand a venit la Steaua Petre nu a aratat absolut nimic!

a dat 2 goluri norocoase si gata

Lovin recupereaza mai bine

fuge mai mult

da pase mai bine

nu mai fiti subiectivi si nu mai puneti botul la tot ce zice becalii

Ov Petre nu e cel mai bun mijlocas defensiv din tara!

Da in fata argumetelor tale zdrobitoare si obiective ("...Lovin recupereaza mai bine fuge mai mult da pase mai bine nu mai fiti subiectivi si nu mai puneti botul la tot ce zice becalii Ov Petre nu e cel mai bun mijlocas defensiv din tara!...") capitulez !!! Pai cum imi ceri mie sa fiu obiectiv cand tu vii cu asemenea argumente, ce vrei sa te cred pe cuvant ??? N-are nici o legatura cu Becali.

Pai ce te face pe tine obiectiv si pe mine subiectiv ???

AdrianUltras2502.09.2007 16:43

Steauacri

la Steaua ar trebui sa fie titulari la mijloc Radoi si Plesan

cu ei am avea cel mai tare mijloc din tara!!!

fedora02.09.2007 16:43
fedora

nu exagera!

Piturca e varza!

De acord, dar chiar si-asa e mult peste Hagi!

el incearca sa isi aduca la echipa antrenori-pres la care sa dea ce ordine vrea el!

Sper sa vina Zenga!!!

ACUM!!!

Corect!

Lorentzo_77702.09.2007 16:43

Mama catzi "stelisti adevarati" vad aici,...,toti revoltati ba pe Hagi,ba pe Dica pe care numai ieri il aclamati(si eu am zis intr-un post anterior ca a dat multe pase gresite azi,dar pentru asta nu trebuie sa-i sariti in cap),...,asta da spirit de suporter adevarat !!! Unde e frate ala care zicea : Stelist si la bine si la rau !!! Si eu sunt fff nervos pentru ca am pierdut si pentru jocul prestat,dar o sa continui sa incurajez echipa cum pot orice rezultate ar avea si oricum ar juca pentru ca sunt STELIST si trebuie sa fiu alaturi SI LA BINE SI LA RAU de echipa pe care o sustin si pe care o iubesc !!! Voi credeati ca Steaua nu o sa piarda niciodata campionatul acesta ??? Trebuia sa vina si a venit !!! Sa nu credeti ca eu am impresia ca am jucat bine,...,si eu sunt fffffff dezamagit de stilul de joc al Stelei care pur si simplu este f slab,...,fiecare echipa are o perioada proasta in care jocul nu ii merge insa Steaua si in aceasta perioada a castigat chiar daca chinuit si cu un joc urat,neplacut ochiului !!! Cu Steaua pana la moarte,...,si dupa !!! FORZA Steaua !!! forzateaua

«13456712»